Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egyet sajnálok csak, h Hajnal nem fért be ebbe a keretbeTocy írta:Juhúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú!lluisllach89 írta:2-vel megy a Köln, bajnok a BVB.![]()
Juhúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú!lluisllach89 írta:2-vel megy a Köln, bajnok a BVB.
De.Messithebest írta:Az utolsó Mönchengladbach megverte a Dortmundot, így nem hogy bajnokavatás nincs, de közelebb is jött a Leverkusen, mivel ők nyertek. Nincs lefutva itt még semmi.
ozsimiki írta:Nah vége 1-1 lett. Tudom,h ettől is szép a foci,h tulképp nem kell semmit se csinálni,csak találni egy gólt és lehet nyerni,de számomra ettől nem szép
ez a Hamburg a gólja előtt se csinált semmit, utána meg volt még1 db lövése és ennyi.
Első félidőben a Dortmund se volt jó, bár ott is kihagyott két 100% ziccert,de másodikban nagyon jól játszva, kb 7 óriási helyzetet kihagyva, és elérve két kapufát, 2 gólvonalról mentést, végül egy továbbcsúsztatott labdát bevágtak végre. 5 pontra feljöhet a Leverkusen. Az sincs nagyon közel, de nem tudom mekkora vicc lenne ha nem a Dortmund érne be első helyen.
MEGLESZ!
hú de fel tudnak idegesíteni a hasonló meccsek
érdekes! Legalább a bl-t megvárhatták volna szerintem... de ők tudják...Bob_Marley írta:A német élvonalbeli Schalke 04 labdarúgócsapatának felügyelőbizottsága szerda reggeli, rendkívüli ülésén menesztette a gelsenkircheni csapat vezetőedzőjét, Felix Magathot.
Állítólag túllépte a jogkörét, pedig még ha nem is túl acélos a Schalke a bajnokságban mégiscsak kupadöntő, s BL negyeddöntő!Ha ez a hír novemberben lett volna meg se lepődne az ember, de így érdekes a szezon finise előtt!
Én azért meg vártam volna a szezon végét a menesztésével, mert bár a bajnoki cím elúszott, de a 2, hely sztem meglehet, és egyenlőre a BL-ban is talpon a csapat, meg kéne várni, meddig jutnak el. Ok, h marad a szezon végéig, de ez így már akkor sem az igazi.kanty írta:http://sportpress.hu/labdarugas/nemet_labdarugas/213
Na Van Gaal müncheni kalandja eddig tartott.
Sammert megnézném a Bayern kispadján.
Hát igen. Meg azon hogy meddig marad még Van Gaal Münchenben. Nem lenne bölcs dolog meneszteni. Erre a pár hónapra már nem találnának olyan edzőt aki fel tudná rázni a csapatot. Egy esetleges BL búcsú viszont biztosan a holland menesztését jelentené.S.Agüero írta:Most már biztosra lehet venni, h a Bayern nem lesz bajnok, de már lassan azon kell gondolkodni, h egyáltalán ott lesznek-e a BL-ben jövőre?