Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ott a pont. Nem érdekel, kinek szurkolsz L.Messi 10, de olyan arrogánsan, lenézően, ellentmondást nem tűrően írsz ebbe a topicba, mint egy 12 éves.socio66 írta:ezzel nincs is baj,csak a stílusod baromi idegesítő,még úgy is hogy amúgy totálisan nem érdekel az olasz foci.L.Messi 10 írta:Az meg, hogy én kinek szurkolok, az én dolgom. Életem legjobb választása volt 7évvel ezelőtt, amikor az Öreg Hölgy mellé pártoltam, és valószínűleg az is marad.
azzal nincs baj,ha valaki úgy fórumozik itt,hogy más csapatnak(is) szurkol,de a te stílusod kb. egy színvonaltalan,tizenkét éves elvakult kölykökkel teli fórumon menne el,gondolom jelen is vagy egykettőn.
ezzel nincs is baj,csak a stílusod baromi idegesítő,még úgy is hogy amúgy totálisan nem érdekel az olasz foci.L.Messi 10 írta:Az meg, hogy én kinek szurkolok, az én dolgom. Életem legjobb választása volt 7évvel ezelőtt, amikor az Öreg Hölgy mellé pártoltam, és valószínűleg az is marad.
1.A nyolcvanadik perctől kezdve igencsak nyomott a Juventus, és ahogy nagyon sok milanos jött a "ha" szócskával, akkor én is had engedjem meg magamnak, mi lett volna ha 9ember játszik a feléledő 11 ellen?Drigo írta:1. Mexes a 80. percben kapta a sárgát, az az eset meg a 2. félidő elején volt. Ettől függetlenül az az eset már akkor feltűnt nekem.
2. Ki védte a Milant?
3. Továbbra sem tudom, hogy ettől Neked miért lesz jobb? Szurkolsz a bundabajnokság egyik legnagyobb bundacsapatának (aki épp döntetlent játszott a másik etalon maffiabrigáddal), és ahogy nem tudod megvédeni a saját csapatodat (ami nyilvánvalóan lehetetlen is), egyből jön a sárdobálás. Ez miért jó?
1. Mexes a 80. percben kapta a sárgát, az az eset meg a 2. félidő elején volt. Ettől függetlenül az az eset már akkor feltűnt nekem.L.Messi 10 írta:Ez nem lejárató kampány akar lenni. Csak ha tudnád, hogy mindkét játékosnak volt sárga lapja, rájönnél, hogy nagyobb jelentősége is van ennek a két videónak. Ha pl. Muntari és Mexes is sárgát kap ezért az esetért (vagy akár Muntari pirosat), akkor nem a Milan fejezte volna be emberelőnyben a meccset. Szóval lehet itt Moggizni, nem csak a szegény Milant kell védeni.
Ez nem lejárató kampány akar lenni. Csak ha tudnád, hogy mindkét játékosnak volt sárga lapja, rájönnél, hogy nagyobb jelentősége is van ennek a két videónak. Ha pl. Muntari és Mexes is sárgát kap ezért az esetért (vagy akár Muntari pirosat), akkor nem a Milan fejezte volna be emberelőnyben a meccset. Szóval lehet itt Moggizni, nem csak a szegény Milant kell védeni.Drigo írta:Mennyivel érzed jobban magad attól, hogy a többi csapat is ugyan úgy "szimpatikus", mint a Juve? Ettől a saját csapatod egy cseppet sem lesz vállalhatóbb.L.Messi 10 írta:Amúgy ha már annyira megy minden oldalon tegnap óta a Juventus köpködése:
http://www.youtube.com/watch?v=UzWYGuAuf8A
http://www.youtube.com/watch?v=urJ-uHJUsm0
Azért nem rossz, lassan összeállhat egy parasztválogatott a Milannál. Még nyáron elviszik Pepét meg Balotellit mondjuk, és kész is a csapat.ab1daL írta:Mondjuk ez durva.L.Messi 10 írta:Amúgy ha már annyira megy minden oldalon tegnap óta a Juventus köpködése:
http://www.youtube.com/watch?v=urJ-uHJUsm0Mennyi ilyen van már a Milannál..
Mennyivel érzed jobban magad attól, hogy a többi csapat is ugyan úgy "szimpatikus", mint a Juve? Ettől a saját csapatod egy cseppet sem lesz vállalhatóbb.L.Messi 10 írta:Amúgy ha már annyira megy minden oldalon tegnap óta a Juventus köpködése:
Mondjuk ez durva.L.Messi 10 írta:Amúgy ha már annyira megy minden oldalon tegnap óta a Juventus köpködése:
ott a pontFecooo írta:
annyira ismerős ez a stílus... nem tudom melyik topicban látok hasonlókat...![]()
vagy csak nekem ismerős?
Volt már rá példa idén, amikor először az ellenféltől vettek el egy jogos tizenegyest, amikor Chiellini kezezett, majd a 89.percben szintén kezezés történt az ellenfélnél, de mi se kaptunk utána büntetőt. Nem is kezdtem el sírni, hogy jaj mert most nyertünk volna, elfogadtam. Ez van.miihii írta:Azért cs arra lennék kíváncsi,h ha fordított a szitu,akkor is ilyen rezignáltan mondanád e ugyaneztL.Messi 10 írta: Nem fogok senkivel vitatkozni, a bíró 1-1 arányban tévedett, innentől kezdve nem érdekel hogy mekkorát és mikor. A bírózás részemről lezárva....
Azért cs arra lennék kíváncsi,h ha fordított a szitu,akkor is ilyen rezignáltan mondanád e ugyaneztL.Messi 10 írta: Nem fogok senkivel vitatkozni, a bíró 1-1 arányban tévedett, innentől kezdve nem érdekel hogy mekkorát és mikor. A bírózás részemről lezárva....
L.Messi 10 írta: Nem fogok senkivel vitatkozni, a bíró 1-1 arányban tévedett, innentől kezdve nem érdekel hogy mekkorát és mikor. A bírózás részemről lezárva....
annyira ismerős ez a stílus... nem tudom melyik topicban látok hasonlókat...L.Messi 10 írta: 1-1félidőre jutott. Amúgy meg lehet találgatni, hogy mi lett volna ha a Milan 2-0-ra megy, de gondoljunk csak vissza egy bizonyos Napoli-Juventusra, ahol az ellenfél szintén 2-0-ra vezetett, és onnan felállva hoztuk 3-3-ra.
„Szerintem elfogadhatatlan, hogy összehasonlítsuk a két esetet, és azt mondjuk az egyikre, hogy az súlyosabb tévedés volt, mint a másik. Mindkét gólt helytelenül érvénytelenítették, így ebből a szempontból egálban vagyunk. Vagy a mi találatunk talán nem ért volna ugyanannyit? Én egyáltalán nem látok köztük különbséget. A Milan többet érdemelt ezen a meccsen a teljesítménye alapján, de mindkét csapatot sújtották hibák” - Conte
Totálisan elvakultan győzködöd saját magad. Attól, mert Conte is ezt mondja, még nem lesz teljes mértékben igazad. Persze a gól mindig ugyanannyit ér, de egy lest elnézni, illetve egy jó fél méterrel a kapuban lévő labdát nem gólnak nézni azért nem ugyanaz. Nem mondom, hogy a Juvénak fújtak, mert nyilván nem, de felesleges azt hajtogatni, hogy de tőlünk is elvették, mert egyértelmű, hogy a két helyet nem azonos súlyú, és nem azonos időben történt. Mint ahogy egy másik meccset felhozni érvként szintén elég érdekes, mi garantálja, hogy itt is felálltatok volna? Persze az oké, hogy tévedett a bíró ide is, oda is, a meccs vége meg 1-1 lett. Nem a bíró miatt lett x, hanem mert küzdöttetek, de azért ne legyél már nagyképű, hogy a kiscsapatok ellen x-eltek, meg hasonlók, mert jobb volt a Milan, és semmivel sem érdemeltetek többet, valamint hosszú évek óta most először vagytok legalább közel a scudettohoz.L.Messi 10 írta:1-1félidőre jutott. Amúgy meg lehet találgatni, hogy mi lett volna ha a Milan 2-0-ra megy, de gondoljunk csak vissza egy bizonyos Napoli-Juventusra, ahol az ellenfél szintén 2-0-ra vezetett, és onnan felállva hoztuk 3-3-ra.LG írta:Elég egyszerű, és cinikus lezárása a dolgoknak. Azért nagyon nem mindegy, h mekkorát téved a bíró, és nagyon nem mindegy, h mikor téved.
„Szerintem elfogadhatatlan, hogy összehasonlítsuk a két esetet, és azt mondjuk az egyikre, hogy az súlyosabb tévedés volt, mint a másik. Mindkét gólt helytelenül érvénytelenítették, így ebből a szempontból egálban vagyunk. Vagy a mi találatunk talán nem ért volna ugyanannyit? Én egyáltalán nem látok köztük különbséget. A Milan többet érdemelt ezen a meccsen a teljesítménye alapján, de mindkét csapatot sújtották hibák” - Conte
1-1félidőre jutott. Amúgy meg lehet találgatni, hogy mi lett volna ha a Milan 2-0-ra megy, de gondoljunk csak vissza egy bizonyos Napoli-Juventusra, ahol az ellenfél szintén 2-0-ra vezetett, és onnan felállva hoztuk 3-3-ra.LG írta:Elég egyszerű, és cinikus lezárása a dolgoknak. Azért nagyon nem mindegy, h mekkorát téved a bíró, és nagyon nem mindegy, h mikor téved.
Elég egyszerű, és cinikus lezárása a dolgoknak. Azért nagyon nem mindegy, h mekkorát téved a bíró, és nagyon nem mindegy, h mikor téved.L.Messi 10 írta:Nem fogok senkivel vitatkozni, a bíró 1-1 arányban tévedett, innentől kezdve nem érdekel hogy mekkorát és mikor. A bírózás részemről lezárva....bence-barca írta:Nem szívesen szeretnék belekeveredni a vitába, de Muntari góljával 2-0 ra ment volnaa Milan. Szóval annak sokkal nagyobb jelentősége van, h elnézték. Míg Matri azt a gólt lőtte meg, amit később is meglőtt.