Manchester City-Mi
Nehéz lesz, de meglehet csinálni. Kontrákra nagyon kell figyelni, idegenben kezdeni mindig előny, okos játékkal gólt rúgva idegenben már lehet mire alapozni a visszavágón.
Olympiakosz–Manchester United
Lesz angol csapat a 8 között, kb ennyi az egésznek a tétje.
Milan–Atlético Madrid
Olaszokat sohasem szabad leírni, s ne felejtsük a Milan idén gyengélkedik a bajnokságban, s az olaszoknál kb 80% a bajnokság maradék a kupa (Juventus is otthon mindent megtesz, Galata ellen "bohóckodtak"). Viszont ez Milánóban megfordul, ők mindent erre fognak feltenni, nagyon jó az Atletico, ez egy remek párharc lehet. Én egyáltalán nem írom le a Milant, egy rutinos csapat, azért sokat számíthat, itt már más mint egy csoportkör, nem lesz olyan ficánkolás. Én látok esélyt az olaszoknak, bár az Atletico továbbjutásának jobban örülnék, mert spanyol.
Bayer Leverkusen–Paris Saint-Germain
Franciák továbbmennek, Németországban szoros meccs lehet, de Párizsban továbbjut a PSG.
Schalke–Real Madrid
Szerencsére még egy német csapattal kevesebb lesz a nyolc között.

Real nyilván mint rivális nem szurkol neki az ember, de nemzetközi kupában mivel spanyol, azért örül ha továbbmegy. Schalke-t le fogják gyűrni, 4 német csapatból lehet könnyen 1 a nyolc között. S három spanyol.
Zenit–Borussia Dortmund
Nagyon fogok szorítani az oroszoknak. Valóban a feltételek adottak lennének, de a Zenit nem tud igazán szintet lépni, hasonló párharcot várok, mint tavaly a Malaga-Dortmund volt, utolsó perces gólok, hosszabbítás vagy akár 11-esek is lehetnek a végén. Zenit szerintem megtudja lepni a németeket, esélyesebb a BVB, de egy jó hazai meccs sokat lökhet a Zeniten, s remélhetőleg Februárban is bőven mínusz fok lesz, ez meg az oroszoknak kedvezhet.
Arsenal –Bayern München
Arsenal mindig megkapja, tavaly is Bayern volt a vége, úgy néz ki idén is. Jó párharc lesz ez, de itt is a rutin, s hosszabb pad, ki fog ütközni.
Galatasaray–Chelsea
Szenvedés lehet, de Mourinho remek edző, tovább fognak menni.
Összességében azért szorítok leginkább, hogy a 3 spanyol jusson tovább, s erre megvan minden esély.