Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
jó lenne ha így lenne, de egy olyan csapat van aki ellen a reálnak nem sok esélye van az meg a bayern. Ellenünk reálisan 50-50%.ot adnék, a Chelsea ellen viszont esélyesebbnek tartom őket. Jó lenne ha a Chelseat kapnánk.... Persze előtte holnap nyerni kellene idegenben...Leon írta:Örülök a Chelsea győzelmének mert tuti,hogy ez a mai napon nagy nulla Real (mit keresnek már megint a 4 közt?) kapta volna a Cavani (sárgák) és Ibra (sérülés) nélküli alibi csapat PSG-t!
Ha tovább megyünk akkor meg ott lesz nekik a Chelsea,Bayern,Barca,vagyis a végállomás.
Taktikailag teljesen elbazilikázta Blanc, körülbelül borítékolható volt a "végén Mourinhoék mennybe mennek" forgatókönyv. Gratula a Chelseanek, ki nem állhatom őket, de szép győzelem volt. A meccs embere nálam Schürrle.Alcantara írta:El kell ismerni a Chelsea csodálatos meccset játszott ma este.![]()
Mindenben felülmúlták az impotens, gyenge játékot mutató franciákat.
Nagyon örülök, hogy ezt a meccset választottam ma este, mert igazi fociélmény volt.
Ezen a meccsen David Luiz újból meggyőzött, hogy nagyon jó helyen lenne nálunk.
Blanc edzői kvalitásai szerintem nem való egy feltörekvő, dúsgazdag egyesülethez.
Nincs keresnivalójuk a 4 között ezzel a játékkal.
Nyugi, a fák nem nőnek az égig. Továbbmegyünk mi is!Initom írta:ezt már csak úgy lehet fokozni ha kiesünk holnap....Gareth Tello írta:És még a Chelsea is behúzza, hát persze...
ezt már csak úgy lehet fokozni ha kiesünk holnap....Gareth Tello írta:És még a Chelsea is behúzza, hát persze...
A Chelsea nekünk is sokkal kellemetlenebb ellenfél lenne, szóval menjen csak a PSG tovább. Ráadásul a PSG szerint bárkit kapna, biztos jó meccseket játszanának, míg a Chelsea-nél benne van a pakliban, hogy ellenünk, a Bayern, vagy akár a Real ellen is inkább csak ölnék játékot.Leon írta:Sosem gondoltam volna,hogy egyszer ilyen lesz,de én azt szeretném ha Chelsea jutna tovább!![]()
Egy Ibra nélküli PSG-t nem érzek olyan veszélyesnek (hiába Cavani) és lefogadom ha tovább mennek akkor a Real fog velük szembe jönni.Ők meg lazán verik a franciákat.
Jelenleg a Bayernen (akit biztos mi kapunk ha továbbmegyünk) kívül a Chelsea-t látom igazán erős/kellemetlen ellenfélnek a Madriddal szemben.
Pastore örülne ha megköthetné Messi cipőjét.... Messi végül is a "pont ilyen meccsek" közül csak BL döntőket, Clássicokat, elődöntőket döntött el ennél százszorta különb megmozdulásokkal.... Valóban a klub történetének legjobb játékosát kell fikázni.....herlius írta:A mi négyszeres aranylabdásunk vajon miért nem volt képes tegnap még csak hasonlóra sem 90 perc alatt? Gyanítom, hogy a Chelsea védelme sem sokkal szellősebb, mint az Atletico-é. Értem én, hogy többnyire négyen vannak rajta, de pont az ilyen meccseken kéne az a kis plusz tőle, amitől hozhatóak lennének az ilyen párharcok.Game90 írta:Pastore hülyét csinált a Chelsea védelemből:
KATT
Az ilyen hozzászólásokon,ilyen gondolkodású embereken jókat mosolygok...Nem tudom mit akartok még ettől a szerencsétlentől???Az életben Te mindig klasszis szinten teljesíted a dolgaid?Vagy vannak gyengébb periódusaid is?Örökké sóvárogtok meg ráveritek egy olyan emberre a balhét aki az utóbbi évek legnagyobb játékosa CR-rel együtt...Nem hogy örülnétek hogy láthatjátok ezeket még aktív sportolóként és nem csak apáitok ódáiból hallhatjátok, hogy kik is voltak ezek a játékosok.herlius írta:A mi négyszeres aranylabdásunk vajon miért nem volt képes tegnap még csak hasonlóra sem 90 perc alatt? Gyanítom, hogy a Chelsea védelme sem sokkal szellősebb, mint az Atletico-é. Értem én, hogy többnyire négyen vannak rajta, de pont az ilyen meccseken kéne az a kis plusz tőle, amitől hozhatóak lennének az ilyen párharcok.
tény, hogy nem a tegnapi volt az élete meccse, de azért nem kellene rögtön ráfogni.A mi négyszeres aranylabdásunk vajon miért nem volt képes tegnap még csak hasonlóra sem 90 perc alatt? Gyanítom, hogy a Chelsea védelme sem sokkal szellősebb, mint az Atletico-é. Értem én, hogy többnyire négyen vannak rajta, de pont az ilyen meccseken kéne az a kis plusz tőle, amitől hozhatóak lennének az ilyen párharcok.
A mi négyszeres aranylabdásunk vajon miért nem volt képes tegnap még csak hasonlóra sem 90 perc alatt? Gyanítom, hogy a Chelsea védelme sem sokkal szellősebb, mint az Atletico-é. Értem én, hogy többnyire négyen vannak rajta, de pont az ilyen meccseken kéne az a kis plusz tőle, amitől hozhatóak lennének az ilyen párharcok.Game90 írta:Pastore hülyét csinált a Chelsea védelemből:
KATT