Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én azt olvastam, hogy 12 millát keres évente.Stalkyard írta:Casillas fizetése 6,5 millió a Realnál ha jól tudom. Nem hiszem, hogy a Portonál ennek csak a negyedét kapná majd.
Szerintem messze nem szerepeltek le, bajnokságról és a BL-ről is éppen csak lemaradtak.zsoltfree írta:Skacok, nekem nagyon furcsa most a Real.
Ők totálisan leszerepeltek minden fronton, edzőt cseréltek. Én úgy képzeltem el, hogy már ilyenkorra elköltenek legalább 100 milliót és nagy változások is lesznek.
A mi évünk jól sikerült, ráadásul nem is igazolhatunk (igen, de nem lehet regisztrálni télig), a csapatunk is teljesen kész, erre az összes pletyka kb. velünk kapcsolatos. Nem beszélve arról, hogy ideiglenes elnökségünk van, aki nem vehet meg bármikor bárkit, de még így is készen vagyunk a kerettel. Oké, Ramosról, Casillasról és De Geáról (újabban Vidal, Otamendi, Vallejo) lehet olvasni, de minden úgy kezdődik, hogy sajtóértesülések szerint.... Lucas Vasquez az egyedüli szerzeményük:)
Nem furcsa ez nektek?
zsoltfree írta:Skacok, nekem nagyon furcsa most a Real.
Ők totálisan leszerepeltek minden fronton, edzőt cseréltek. Én úgy képzeltem el, hogy már ilyenkorra elköltenek legalább 100 milliót és nagy változások is lesznek.
A mi évünk jól sikerült, ráadásul nem is igazolhatunk (igen, de nem lehet regisztrálni télig), a csapatunk is teljesen kész, erre az összes pletyka kb. velünk kapcsolatos. Nem beszélve arról, hogy ideiglenes elnökségünk van, aki nem vehet meg bármikor bárkit, de még így is készen vagyunk a kerettel. Oké, Ramosról, Casillasról és De Geáról (újabban Vidal, Otamendi, Vallejo) lehet olvasni, de minden úgy kezdődik, hogy sajtóértesülések szerint.... Lucas Vasquez az egyedüli szerzeményük:)
Nem furcsa ez nektek?
Úgy ismersz, mint aki ilyen szívtelen?visca el barca írta:gondolom majd enged az évi 12 milliós fizujábólkanty írta:Nso szerint Casillas a Portóhoz igazol. Szerintem mindkét fél jól járna, de azért fura lesz Ikert nem Real Madrid mezben látni.![]()
a portonál, jó ha az évi 2-3 millát megkapná. ugye Te sem akarod h éhen haljon?
gondolom majd enged az évi 12 milliós fizujábólkanty írta:Nso szerint Casillas a Portóhoz igazol. Szerintem mindkét fél jól járna, de azért fura lesz Ikert nem Real Madrid mezben látni.
Rinku írta:Volt itt még vagy április környékén egy szájhős madridista, aki azt írta, hogyha triplázik a csapat, feltetováltatja Mathieu-t magára, hol van a kölyök és mit lehet tudni róla azóta?
jelenleg csendben imádkozik valahol.GonzalezRaul, vmikor 2014 augusztusában írta: Hát ha 6 kupátnyertek az éven akkor én leszek az első aki a mellemre tetováltatom Jérémy Mathieu nevét és arcát...
Én meg nem. Amúgy meg a Real ígyis-úgyis versenyképes marad, nem ezen fog múlni.Remélem azért megoldják a problémát, mindenképpen szeretem, ha versenyképes Reallal küzdünk a bajnoki címért, az mindkét félnek jó.
Ramost ugyan nagyon nem bírom, de a Real egyik legjobb játékosa. Nélküle Pepe kéne legyena védelem vezére. Nálunk is nagyon nehezen rendeződtek a sorok, amikor a védelem vezére ki lett húzva.PCsabi írta:Manchester United have made a £28.6m bid for Sergio Ramos. [Sky Sports]
Sergio Ramos has told Real Madrid he wants to leave the club and join Man United. (Source: Sky Sports News)