Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ja bocs, mekkora baromságot írtam, véletlen volt, bocs. A távozására gondoltam. Amiről meg úgy beszéltek a Realos ismerőseim, mintha tény lenne. Eszembe se jutott, hogy ne lenne igaz, elnézve a viszonyokat. Mindenesetre csípem Ikert, és nagyon sajnáltam azzal a savanyú tekintettel az arcán. A madridisták meg sem érdemlik. 1 szezont védene náluk Enke-Bonano-Dutruel-Rüstü-Valdez kaliberű kapus, nem győznének bocsánatot kérni és kiengesztelniStalkyard írta:Most Casillas visszavonul? Vagy én értek félre valamit?
persze, bohócnak úgysem menne oda. ezzel együtt nem tudom mennyire építené az a tudat, h egy olyan csókát kellene váltania, aki megnyerte ezeknek a gyökereknek a többszáz éve várt tizedik vázát és most is jóformán az uccsó pillanatokban maradt le az igazán fontos dolgokról, vagy ha belegondol abba, h szórtak már ki onnan olyan helyi ikonedzőt csak azért, mert nem akart egy az elnök által a madridba "kitalált" reklám gyereket játszatni, vagy azután kellett mennie onnan a megnyert bajnoki címmel már olyannak is, aki egy összeomlott csapatot vett át, akiket aztán úgy összerakott, h még az utódja is abból a melóból nyert bajnokságot, amit ő végzett el. ja, és asszem, a felsorolt fazonok munkaadója perez volt.bence-barca írta:Nem tudom... szerintem nem úgy állna a munkához, h ő lesz itt a 'bohóc', h te kifejezéseddel éljek. Hanem, h élete újabb nagy kihívása és egy edzőnek nem is kell nagyobb, mint egy RM (jó, a BarcaBoixos írta: ...). Ha úgy áll hozzá az elején, h mi lesz ha kifütyülik... nyilván el sem kezdené, de profi emberről beszélünk, biztos tudná mit vállal és szerintem el is vállalná. Nyilván a végét sosem lehet tudni, de nem is a végén kell gondolkozni, ha épphogy elkezdheti a melót.
Ez mondjuk szerintem tök szép gesztus, hogy így kiállnak Carlo mellett. Perez a világ barma, ha tényleg meneszti - nekünk ez nem akkora gáz persze.Erxy írta:https://mobile.twitter.com/Cristiano/st ... 0016645122
Csak egy kicsit szivatta meg ezzel Perezt![]()
Nem tudom... szerintem nem úgy állna a munkához, h ő lesz itt a 'bohóc', h te kifejezéseddel éljek. Hanem, h élete újabb nagy kihívása és egy edzőnek nem is kell nagyobb, mint egy RM (jó, a BarcaBoixos írta: persze, abban tökéletesen igazad van, h egy real madrid, az real madrid, tuti, h ez a meló egy edzőnek az egyik legnagyobb dolog lehet az életében.
hogy aztán adott esetben (pl ma) nyolcvanezren fütyüljék ki, ha öt perc alatt nem nyer meg nekik mindent, amiben elindult.
láttam egy mai videót az idunából, ahol meg nyolcvanezren tapsoltak állva a kloppnak, amikor tiszteletkört futott, pedig idén "csak" az uccsó helyről hozta be a brigádot a hetedikre.
nem tudom, h bevállalná-e a bohócszerepet perez mellett, erre mondtam, h saját magát tagadná meg ezzel. még akkor sem tartom ezt biztosnak, ha ott ő szedhetné ki a játékosokat bárhonnan, nem pedig tőle nyúlkálnák le a legjobbjait, mint a bvb-nél.
látva perez eddigi munkásságát, nem hiszem, h hagyna időt kloppnak a kibontakozásra.
Nekem úgy tűnt a fütyülés váltotta ki belőlük a reakciót. De ez annyira szomorú. És nem az, hogy kifütyüli a saját közönsége, aki droid, droid. Hanem, hogy egy hatalmas kapus vonul vissza, aki emberileg is kiemelkedik, akit még a vérmes Barca drukkerek sem tudnak utálni (feltéve, ha szeretik a focit, nem csak a márkát imádják), aki szerintem kupákat hozott a csapatának, és még a feszült időszakban is úriember tudott maradni. Erre a Getafe a langyi meccsen úgy elkapja a fonalat, hogy csak lő hármat. Tök mindegy nekem ki játszik ott, jó lett volna, ha kapott gól nélkül lehozza, nyernek (esetleg egy szoros meccsen, 11-es védésselpalesz77 írta:Nem értem amúgy, de a fele legalább tapsolt. Vagy az is gúnyos vajon? Nem jöttem rá megmondom őszintén, hogy az ellentábor volt-e, vagy sem..Alcantara írta:Casillas! Világbajnok és kétszeres Európa bajnok. többszörös BL és bajnoki győztes. Egy ikon. Tömegével fütyüli a saját közönsége.![]()
Igazi bizonyítvány egy szurkolótáborról.
persze, abban tökéletesen igazad van, h egy real madrid, az real madrid, tuti, h ez a meló egy edzőnek az egyik legnagyobb dolog lehet az életében.bence-barca írta:Azért ugyanúgy, mint a játékosnak, az edzőknek is lehet egy 'életpályájuk'. Ahol éppenséggel egy Real Madrid a csúcsnak számító klubok közé sorolandó és pont ezért meglepne, ha ő maga utasítaná el ezt az ajánlatot.Boixos írta:...
Illetve attól, h a BVBnél ezt csinálta, mert ezt engedték meg a keretek nem hiszem, h könnyet hullajtana amiatt, h megvehet egy Pogbát meg egy Reust is a csapatába és nem nézelődhet a kisebb ligák kisebb játékosai között....
Nem értem amúgy, de a fele legalább tapsolt. Vagy az is gúnyos vajon? Nem jöttem rá megmondom őszintén, hogy az ellentábor volt-e, vagy sem..Alcantara írta:Casillas! Világbajnok és kétszeres Európa bajnok. többszörös BL és bajnoki győztes. Egy ikon. Tömegével fütyüli a saját közönsége.![]()
Igazi bizonyítvány egy szurkolótáborról.
Hogy feltételezed a tétnélküliséget?visca el barca írta:ez az ancelotti tényleg ennyire hülye, h még ezen a tétnélküli meccsen is nyomatja kroost?
Lehet úgy fogja fel egy szép búcsú az évtől legalább enyhít az őt körülvevő hurkon.visca el barca írta:ez az ancelotti tényleg ennyire hülye, h még ezen a tétnélküli meccsen is nyomatja kroost?
Azért ugyanúgy, mint a játékosnak, az edzőknek is lehet egy 'életpályájuk'. Ahol éppenséggel egy Real Madrid a csúcsnak számító klubok közé sorolandó és pont ezért meglepne, ha ő maga utasítaná el ezt az ajánlatot.Boixos írta:az mennyire tűnik életszerűnek előttetek, ahogy klopp - real szerkóban - járja a portugál, a francia és a lengyel megyekettőket, keresgeti az egy kiló babért vagy apró, színes kavicsokért elhozható gyerekeket, utána két-három (KETTŐ, HÁROM) év alatt egy olyan brigádot csinál ezekből, h agyonvernek mindenkit, mindezt a vezetőség, igen, florentino perez és baráti köre teljes támogatásával?
naugye, hogy ugye.
klopp saját magát tagadná meg, ha odamenne.
mondjuk ettől függetlenül biztos van az a pénz, amiért elnyűglődne madridban, h aztán egy nyilvános verekedés után lelépjen onnan.
Azt az elit játékoskeretet ő maga hozta össze a Dortmundnál. Vagy az ifiktől jöttek fel és Klop építette be őket vagy olcsón vettek olyan játékost, akiben csak ő látta a hatalmas potenciált. Szerintem ő beválna a Realnál, ezért is remélem, hogy Benitez lesz az edző, mert ő tuti nem válik be.Chino írta:Nem azt mondtam, hogy gyenge szezonokat futott vele, csak annyit, hogy nem tartom akkora sikereknek, mint azt sokan beállítják. Ha a német bajnokság színvonalát nézzük a játékoskeretük szinte végig az elitben volt. A Bayern mögött ott voltak minőségben. 2 igazán jó évük volt és ha nem is lettek bajnokok, a bajorok szinte mindig 15+ pontot vertek rájuk. A BL menetelést is elismerem, talán az volt a csúcs. Az idei szezonjukat direkt nem említettem.