Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.09.01. 00:35:59

PCsabi írta:
Bob_Marley írta:Bukják Navast és nem jön De Gea?
Valószínűleg Navas marad ebben az esetben.
Akkor összességében még jól is kijöttek, mert egyetértek veled, hogy jövőre ingyen jön (meg pénz a menedzsernek, de az nem sok) viszont a MU bukott egy csomó pénzt és lesz nekik egy De Gea, akit nem is játszatnak. Fura egy szitu lesz az egyszer biztos, plusz a válogatottnak is érdekes, hogy a kapusuk a lelátón van.
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2015.09.01. 00:29:53

Ha ez igaz, akkor hihetetlenül amatőrök.

BREAKING: Manchester United sent the official documents for the De Gea deal at 12:01pm, which was 1 minute too late. [Bernabeu Digital]

Mondjuk ennek az ügynek nem is a Real a vesztese, hanem a ManUnited, csak kisebb összeget buktak De Gea-n, jövő nyáron ingyen megy majd Madridba.
Bob_Marley írta:Bukják Navast és nem jön De Gea?
Valószínűleg Navas marad ebben az esetben.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.09.01. 00:26:13

Bukják Navast és nem jön De Gea? Nyilván valahogy megoldják bár a Napoli is kifutott az időből. Na ilyenekre is mondtam, hogy nincsen koncepció. Utolsó másodpercben kapust cserélni? Pont azzal a poszttal nem szabad játszani, mert ott kell legyen a legnagyobb nyugalom. Jól megcsinálják maguknak a bulit, ha összejön ha nem, ilyen körülményeket ritkán lát az ember.
Kép
Kép
Kép
Nero.
Llegenda del Barça

2015.09.01. 00:17:30

Könnyezek :lol: :lol:
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Erxy
Entrenador del Barça

2015.09.01. 00:14:39

most epp azon porog mindenki a twitteren hogy nem erkeztek meg a papirok idoben :lol: :lol:
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.09.01. 00:13:55

Nem tudom mennyi az ár, de ha igazk a hírek potom összegbe fáj nekik De Gea. Nagy igazolás, top kapus, fiatal, spanyol...ezt most jól csinálták madridék, főleg hogy ők meg is adják neki a fullkezdő tagságot, ami jár is.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
PCsabi
aka Game90

2015.09.01. 00:09:42

S.Agüero írta:Éjfél, és még nem hivatalos, most akkor mi van? :mrgreen:
The David De Gea and Keylor Navas documents have been signed and sent. Clubs waiting for respective leagues to receive them. (Source: AS)
MatyiG
Adminisztrátor

2015.09.01. 00:00:50

Éjfél, és még nem hivatalos, most akkor mi van? :mrgreen:
PCsabi
aka Game90

2015.08.31. 23:28:01

De Gea elit kapus, de azért a ManUnited rendesen lehúzta a Real-t így az utolsó nap.
noname
Llegenda del Barça

2015.08.31. 21:45:38

De Gea nálam max annyit bizonyított h mentalitásban a Realnál a helye. Majd meglátjuk mennyire jó kapus! :twisted:
A Fifa egy szégyen
daffy
Madridista

2015.08.31. 21:42:49

hank1ee írta: Nem láttam a meccset, de megnéztem az összefoglalót. Bale hogy játszott? Mert amit láttam belőle, abból most nem az jött le, hogy egy használhatatlan, buta játékos. Mintha CR kicsit háttérbe szorult volna, Bale meg előtérbe. Van annak alapja, amit mondok?
Van,nem játszott rosszul,míg Cr ha nem tudnánk a múltját,a lelátóról nézné a következő meccset. Legalábbis nálam. Vagy fizikálisan vagy lelkileg jöjjön rendbe.
Bale-re próbálják építeni a csapatot,de ha minden poszton trágya lesz,akkor nem lehet rá építeni. Ennek a feladatnak Benitez a "bábja".
Plusz, ha elmennek ketten, akkor eladható arcok kellenének a helyükre, akiknek a reklámértéke is nagy. Így hirtelen nem ugrik be senki, aki ezt az űrt betöltené.
Kun,Reus,Hazard
kanty
Llegenda del Barça

2015.08.31. 21:41:51

daffy írta: Igen. Amennyiben ésszel gondolkodik az aktuális elnök. Az egész Real Madrid azért "él",hogy Bale helyét megtalálják. Ha jól védene,állítom a kapuban állna és DDD a padra jönne. Minden poszton kipróbálják,de nem nagyon lehet rá építeni egy latinos focit játszó csapatot. Remélem az idei sikertelen(???) próbálkozások után belátja még Flo papa(?) is,hogy a srác a MU-ban lesz félisten,nem való neki a fehér mez. Ha Perezt cserélik,szerintem az új elnök eladja. Mindkettőt remélem. Bízom abban is,hogy jövő nyáron még nem ültetik le Zidane-t a padra,korai lenne neki. 2-3 év múlva ráér.
Cr távozása nálam nem kérdés.
Szerintem ha mindketten lelépnek, akkor marketing szempontból túl nagy veszteség lesz - ezért nem tartom túl valószínűnek. CR elvesztése - ilyen szempontból is - óriási veszteség, nem hinném, hogy ehhez még bevállalják Bale-t is. És akármennyire lehet ezen hőbörögni, de ez is fontos szempont, főleg, hogy Bale-t nyomatják orrba-szájba.
Plusz, ha elmennek ketten, akkor eladható arcok kellenének a helyükre, akiknek a reklámértéke is nagy. Így hirtelen nem ugrik be senki, aki ezt az űrt betöltené.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.08.31. 21:30:50

Sanama írta: Azért a BL-t menetelést nem Robertoval toltuk... Hanem az elmúlt 3év legjobb Messi-jével, stb...
Ezt nem értem, mert hosszútávokról beszéltem (amiben meg csak a bajnokság lehet mérvadó és alapból is az a legfontosabb sorozatunk)és persze kell Messi, de lejjebb írtam is hogy pl Rakitic mennyit dobott vagy a lesajnált Bravo. Roberto azért jött szóba, mert lám megállja a helyét egy nem 30 millióért vett jobbhátvéd is (lsd Danillo).
Sanama írta: De Gea meg hatalmas fogás, akárhogy akarjuk megmagyarázni, hogy nem az. SAF mondta, egy jó kapus 15 pontot jelent. Lehet, hogy ez kis túlzás, de van benne valami.

Te mondod mindig, hogy milyen fontos a jó kapus. Na, De Gea jelenleg top3, Navas bőven nem. 24éves, 10-12 év simán van benne a csúcson.
35millió meg aprópénz, amikor De Bryune 70(?), meg hasonlók.

Sajnos, ezzel erősödtek.
Itt nem az a kérdés, hogy erősödtek-e hanem hogy jó dolog-e megbontani utolsó nap valamit, ami elindult. De Gea kiváló kapus ezt írtam is, de játék nélkül, beesve, sok pénzért, Atletico múlttal stb, nem egyszerű. Ez továbbra sem úgy működik, hogy De Gea értéke magasabb mint Navas értéke és beteszem a Fifa-ban.

Őszintén a legjobbakat kívánom De Gea-nak, mert a spanyol focinak is jót tesz ha a hazai játékosok a Ligában vannak és nem a PL-ben, de magam részéről meg örülök is, mert a riválisnál csak kapkodás van és ebből előnyt lehet szerezni.

szerk: Bale is rendesen ki van kezdve és érthető is, mert fegyelmezetlennek tűnik. Ő azért elég jól kezdett, de valami megtört. Ha ezt tudják orvosolni azért egy postomus Cr korszakban ő egy nagyon hasznos elem lehet. Egyértelműen rá próbálnak építeni és azért vannak benne lehetőségek, amik kiaknázásra várnak.
Kép
Kép
Kép
hank1ee
Director del Fútbol

2015.08.31. 21:28:04

daffy írta:
kanty írta:Nem azt mondtam, hogy egyetértek azzal, amit csinálnak, csak azt, hogy bőven "érthető." Amúgy ennél a DDD üzletnél jó pár meredekebb volt az elmúlt x évben.
Főleg,hogy az összeg valószínű nem 40,hanem 30-35,míg Navas 15 környékén vált klubot. így kb 20 volt a kapuscsere. Még ez is sok,de ha játékba lendül DDD,akkor minőségi javulást hozhat. Madridban továbbra sem ez a probléma. Az idei évet le lehet így tolni nyugodtan. A keret megfelelően használva minden fronton jó esélyekkel indulhatNA. Egy év múlva szépen távozik Flo papa,CR és GB,aztán minden kóser lesz.
Nem láttam a meccset, de megnéztem az összefoglalót. Bale hogy játszott? Mert amit láttam belőle, abból most nem az jött le, hogy egy használhatatlan, buta játékos. Mintha CR kicsit háttérbe szorult volna, Bale meg előtérbe. Van annak alapja, amit mondok?
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
roby122
Entrenador del Barça

2015.08.31. 21:27:31

daffy írta:Egy év múlva szépen távozik Flo papa,CR és GB,aztán minden kóser lesz.
Odáig oké, hogy Cr. :D De, hogy a jövő embere Bale lesz a Real-nak a ziher. Nem véletlenül kezdik már most Bale köré építeni a csapatot. Beníteznek ki van adva a feladat. Legalábbis Flo papa nagyon ezt tervezi. Kizártnak tartom, hogy 2db százmillás játékos távozzon jövőre.
Mellesleg http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ek-2434653" target="_blank itt sem véletlen van már legelöl. Bár ezt csak szerintem én gondolom így, vagy nem tudom.
Egy darabig nem szabadultok tőle. :D
daffy
Madridista

2015.08.31. 21:26:20

kanty írta:
daffy írta: Egy év múlva szépen távozik Flo papa,CR és GB,aztán minden kóser lesz.
Ezekre látsz reális esélyt? 2 éven belül legalább. (Ronaldo nálam sem kérdés.)
Igen. Amennyiben ésszel gondolkodik az aktuális elnök. Az egész Real Madrid azért "él",hogy Bale helyét megtalálják. Ha jól védene,állítom a kapuban állna és DDD a padra jönne. Minden poszton kipróbálják,de nem nagyon lehet rá építeni egy latinos focit játszó csapatot. Remélem az idei sikertelen(???) próbálkozások után belátja még Flo papa(?) is,hogy a srác a MU-ban lesz félisten,nem való neki a fehér mez. Ha Perezt cserélik,szerintem az új elnök eladja. Mindkettőt remélem. Bízom abban is,hogy jövő nyáron még nem ültetik le Zidane-t a padra,korai lenne neki. 2-3 év múlva ráér.
Cr távozása nálam nem kérdés.
Sanama
Llegenda del Barça

2015.08.31. 21:21:01

Bob_Marley írta:
kanty írta:Nem azt mondtam, hogy egyetértek azzal, amit csinálnak, csak azt, hogy bőven "érthető." Amúgy ennél a DDD üzletnél jó pár meredekebb volt az elmúlt x évben.
Magas se tehettem volna szebben idézőjelbe az érthetőt. :D Utolsó nap ilyet meghúzni és megbontani valamit....Nekünk ez csak jó, több feszültségforrás is lehet ebben. Nálunk meg se Danillo se anyám kínja és tavaly se jött Mangala meg Hummels..... aztán valahogy csak odaértünk és idén is Gumbau meg társai vannak, meg érdekes módon Roberto betéve jobbhátvédbe és lehetne sorolni a dolgokat. Erős a RM, de koncepció nélkül hosszú távon (bajnokság) szinte lehetetlen sikert elérni főleg mikor ilyen kemény a mezőny.
Azért a BL-t menetelést nem Robertoval toltuk... Hanem az elmúlt 3év legjobb Messi-jével, stb...

De Gea meg hatalmas fogás, akárhogy akarjuk megmagyarázni, hogy nem az. SAF mondta, egy jó kapus 15 pontot jelent. Lehet, hogy ez kis túlzás, de van benne valami.

Te mondod mindig, hogy milyen fontos a jó kapus. Na, De Gea jelenleg top3, Navas bőven nem. 24éves, 10-12 év simán van benne a csúcson.
35millió meg aprópénz, amikor De Bryune 70(?), meg hasonlók.

Sajnos, ezzel erősödtek.
kanty
Llegenda del Barça

2015.08.31. 21:18:46

daffy írta: Egy év múlva szépen távozik Flo papa,CR és GB,aztán minden kóser lesz.
Ezekre látsz reális esélyt? 2 éven belül legalább. (Ronaldo nálam sem kérdés.)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.08.31. 21:17:45

Magas se tehettem volna szebben idézőjelbe az érthetőt. :D Utolsó nap ilyet meghúzni és megbontani valamit....Nekünk ez csak jó, több feszültségforrás is lehet ebben. Nálunk meg se Danillo se anyám kínja és tavaly se jött Mangala meg Hummels..... aztán valahogy csak odaértünk és idén is Gumbau meg társai vannak, meg érdekes módon Roberto betéve jobbhátvédbe és lehetne sorolni a dolgokat. Erős a RM, de koncepció nélkül hosszú távon (bajnokság) szinte lehetetlen sikert elérni főleg mikor ilyen kemény a mezőny.
Kép
Kép
Kép
daffy
Madridista

2015.08.31. 21:07:19

Főleg,hogy az összeg valószínű nem 40,hanem 30-35,míg Navas 15 környékén vált klubot. így kb 20 volt a kapuscsere. Még ez is sok,de ha játékba lendül DDD,akkor minőségi javulást hozhat. Madridban továbbra sem ez a probléma. Az idei évet le lehet így tolni nyugodtan. A keret megfelelően használva minden fronton jó esélyekkel indulhatNA. Egy év múlva szépen távozik Flo papa,CR és GB,aztán minden kóser lesz.
kanty
Llegenda del Barça

2015.08.31. 21:02:43

Nem azt mondtam, hogy egyetértek azzal, amit csinálnak, csak azt, hogy bőven "érthető." Amúgy ennél a DDD üzletnél jó pár meredekebb volt az elmúlt x évben.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.08.31. 20:54:27

kanty írta:A Real mikor épített csapatot az elmúlt 15 évben? Ők nem a Porto, náluk (is) egyből kell jöjjenek az eredmények, ehhez pedig a legjobb(nak vélt) játékosokat kell megszerezzék.
Engem ez nem zavar, de akkor ők se csodálkozzanak ha nem nyernek bajnokságokat. :D

Az az elmélet, hogy minden posztra a legjobb kell pont náluk dőlt meg. Nyilván a kapus poszt más, de ha nincs rendszer, nincs koncepció akkor tök mindegy kit teszel a pályára. Nem magunkat és a rendszerünket akarom fényezni, de itt is pl a sokak által középszerű Mathieu, Rakitic, Bravo emberek jelentették azt a pluszt, amivel sikerült tavaly nyernünk. Meg Suarez is persze, de van irányvonal, amit próbálunk követni, meg rendszer ahova játékost keresünk. Csellózhatnak meg zongorázhatnak tízen ha nincs ki vigye a hangszereket. Állítom, hogy eddig a legjobb igazolásuk Casemiro volt.
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2015.08.31. 20:47:54

A Real mikor épített csapatot az elmúlt 15 évben? Ők nem a Porto, náluk (is) egyből kell jöjjenek az eredmények, ehhez pedig a legjobb(nak vélt) játékosokat kell megszerezzék.

De Gea szerintem amúgy nagy fogás, nálam simán top3-as kapus, Navasnál klasszisokkal jobb játékosnak tartom. Egyedüli bibi az elmúlt néhány hét lehet. Nem is védett, plusz szerintem fejben is kicsit össze lehet zavarodva, de összességében erősödött vele a Madrid, emellett pedig most egy ideig nem kell a kapuskérdéssel foglalkozzanak.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.08.31. 20:29:05

Én nem értem a koncepciójukat. Vesznek egy kiváló kapust, ez rendben van. Ennyi pénzért???Még ezt is kilehetne magyarázni, bár így hogy lassan lejár a szerződése....totál értelmetlen. Viszont úgy tolják ezt mind le, hogy De Gea nem véd és Navas pedig speciel elég jól kezdte a bajnokságot. Az élet meg továbbra sem olyan, hogy Fifa 16-ban beteszem mert az egyiknek 85 a tulajdonsága a másiknak meg 82....Kezdve azzal, hogy De Gea nincs játékban, egy kapusnál is ez baromi fontos. Másik tényező, hogy most válogatott van még edzeni se fog tudni velük hanem majd beesik. Plusz rajta lesz a nyomás az ára miatt (40 egy kapusért???Ez felfoghatatlan, tavaly Rakitic+Bravo jött 30-ért és a bajnoki cím nagyon nagyon fontos láncszemei voltak...) és akkor még ott van, hogy Atletico kapus volt....Egy kiváló kapus, de utolsó nap bereszkírozni egy ilyet? Szerintem ez megint arra utal, hogy szisztematikus munkáról nem lehet beszélni, ez meg csak nekünk jó. Meghúzzák ezt két héttel ezelőtt, akkor oké, de így az ilyenekből jön az, hogy benyel egyet, majd jönnek a hangok hogy bezzeg Casillas, aztán egy iksz és Benítez a hülye és ellene a játékosok stb...Vagy védeni fog Casilla, mert logikusan ez néz ki jelenleg, akkor meg jönni fog a harakiri...Mi meg csendben nyeregetünk Vermaelen gólokkal és plusz 8 ide, ámen. :D

Hasonló szitut kialakítottak mint mi, egy rutinos dél-amerikai kapus és mellé egy fiatal tehetséges hálóőr. Casilla szerintem nagyon ügyes gyerek és lett volna lehetőség felépíteni és közben Navas pedig megállja a helyét. Erre utolsó nap megbontanak mindent és 40-ért hoznak kapust, hát ha ez normális csapatépítés akkor megeszem a kalapom.
Kép
Kép
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2015.08.31. 19:42:40

Úgy tűnik, hogy De Gea megy Madridba, Navas meg Manchesterbe.
Mondjuk 40 millióért elég borsos. :mrgreen:
Válasz küldése