Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Aztán ha Carvajal nem bírja a padozást, akkor jöhet hozzánk kövi évenroby122 írta:Gondolom Perez egyben így akarja majd erősíteni a padot. Carvajal meg Isco már kapásból padosok lesznek. Ezt Carvajal még lehet el is nézi , de Isco sokáig nem fogja. Múltkor mondtam , ő még egyszer a City játékosa lesz , ebben egészen biztos vagyok.
Khedira is lelép , Chicharito is megy , Jesé is , Arbeloával nem tudom mi lesz , így , hogy jön Danilo. Coentraoval mindig az szokott lenni mint Alvessel , most megy , aztán mégse. Casillas is távozhat.
Szerintem lesz mozgás bőven náluk a nyáron. Perez már készül a Copa Americara.
Igen, valóbab semmivel, de szerintem ennek az volt a lényege, hogy ne csináljon magából teljesen hülyét. Cr az első góljánál tökre szimpatikus volt, nem feszített, pedig a Barca akkor még döntetlenre állt, de a 2. góljánál megint adta magát...Jólvan, nézzük el neki, ez a stílusa, ha akarna se tudna rajta változtatni, ő ilyen futballista.veb csikkjére: nem hinném, hogy túl kéne reagálni. Mikor pontot vesztettek Valenciában, végleg eldőlt a bajnokság, de sok esélyük előtte sem volt. Most ha sírdogált volna CR, kinek lett volna jobb, és mennyivel?
Szerintem ha van eszük, ők eladják. Nekem sokkal jobban tetszett a támadójátékuk, mikor ő nem játszott, ráadásul most nyáron még elég szép pénzt kaphatnak érte, de ha lehoz még egy ilyen szezont, akkor aligha.Viszont szerkezetet váltani meg Bale miatt nem lehet
igen!visca el barca írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ek-2414327
Ha megfigyelted, nem én nyomtam a hülye dumákat, csak reagáltam teljesen hasonló stílusban. De mondom, ez legyen a legnagyobb örömükcsababarca írta:Mondjuk nem kellett volna nyomni a hülye dumákat pont a meccs után akkor talán elnézőbbek lettek volna. De rádszóltak és nyomtad tovább, nem is tudom mit vártál.
Amúgy meg nagyrészük gratulált, és kulturáltan mondott véleményt a komplett szezonról.
Elvakultak, meg makkozósok mindig voltak és lesznek is.
No igen, a remy srác, aki itt mindig simulékony szokott lenni, hazai terepen meg okádja magából a nagyobbnál nagyobb marhaságokat. Szerencsére leoltották, mint az égve felejtett villanytbence-barca írta: Hát... én madridomon olvasgatok mindig és neked nagyon elkerülhette a figyelmed, mert a meccs után egyből szinte mindenki gratulált.
Még a szélsőségesebbek közül is megtették páran, egy kivételével, de hát neki igaza is van, mert VÉGIGMAKKOLTUK az egész szezont.![]()
Viccen kívül, őt egyből le is hurrogták a madridista társak.
Vannak tahók rendesen a madridnál, azt elfelejtik, hogy jönnek még hozzánk is. Bár lehet, hogy annyi vér nincs a p.cájukban, csak otthon emberkednek. Tahó, bunkó banda, mint a csapatuk.ZBarca írta:https://www.youtube.com/watch?v=zgoYQM7SBU0
Azért erre nem tudom, miért volt szükség, csak magukat égették le...![]()
![]()
Addig oké, hogy vannak olyan Madrid drukkerek, akik inkább hasonlítanak az állatokhoz , -hozzáteszem, én erről beszélek lassan 5 éve, hogy náluk talán tulságosan is sokan vannak ilyenek- de azt nem értem, hogy főleg MOST miért van erre szükség!? A 2 Classico is viszonylag nyugodtan zajlott le, mindkét csapat óriásit küzdött, és 1 fordulóval a vége előtt a Barca diadalmaskodott. Pont most nincs értelme ennek a vandalizmusnak, hiszen az, hogy a Real ilyen módon zúgott ki minden fronton a több száz millió eurós csapatjukkal -BL, kupa, liga- csakis maguknak köszönhetik.ZBarca írta:https://www.youtube.com/watch?v=zgoYQM7SBU0
Azért erre nem tudom, miért volt szükség, csak magukat égették le...![]()
![]()
epp most olvasom AS-en, hogy a visszeterese ota a megszerezheto 18-bol négyet sikerult begyujteniuk.visca el barca írta:amúgy perez a legnagyobb a kutyaütő az egész bandában, amíg ő ott van, nem félek attól h tartósan felénk kerekednének.
A Madrid a 21. század legnagyobb divatklubja. Nincs ezen semmi meglepő. Amikor sikeres a Barca, itt itt előjönnek a foci legmélyebb bugyraiból olyanok, akik azt se tudják hány ember játssza a focit, de Barca szurkolónak vallják magukat. A legfőbb különbséget én abban látom, hogy a Barcának van egy jellegzetes stílusa, így mindig megmarad egy szurkolói keménymag (lásd eurobarca nagy része), még akkor is, ha rosszul megy a csapatnak. Ez a keménymag itt pl elég rendesen kordában tartja az új divatszurkolókat vagy kölyköket(ha valaki ócsárol bárkit, azért rendszerint rá szoktak szólni). A Madrid esetében a keménymagnak leginkább azokat lehet tekinteni, akik még az első Galaktikus érában szurkolatak a Realnak, amikor valóban volt minek. Az újak nagyrészt divatszurkolók, így nem kell tőlük különösebben nagy kultúrát várni. Másik ok, hogy, míg az eurobarca egyértelműen az ország legjobb Barca rajongói oldala, addig a madridszurkolók eloszlanak több oldal között, így, még ha lenne is egy értelmesebb réteg, abból is kevés jut minden oldalra.csabimo írta:Nem tudtam hova irjam igy ide firkálom. Elmondhatalanul zavar hogy ezeken a nagy oldalakon a riválisnál (penyamadridista madridom stb genyok) 1 db gratulácio sincs felénk, inkább vannak Ronaldo goljaival elfoglalva..szánalmas banda mit is vártamA HATHÁROM viszi a primet 1db betüt sem irtak a bajnoki cimünkről idáig, gondolom ha a madrid nyeri egésznap menne a fröcsögés meg rekordok sorozatát kutnánk elő
Hát... én madridomon olvasgatok mindig és neked nagyon elkerülhette a figyelmed, mert a meccs után egyből szinte mindenki gratulált.csabimo írta:Nem tudtam hova irjam igy ide firkálom. Elmondhatalanul zavar hogy ezeken a nagy oldalakon a riválisnál (penyamadridista madridom stb genyok) 1 db gratulácio sincs felénk, inkább vannak Ronaldo goljaival elfoglalva..szánalmas banda mit is vártamA HATHÁROM viszi a primet 1db betüt sem irtak a bajnoki cimünkről idáig, gondolom ha a madrid nyeri egésznap menne a fröcsögés meg rekordok sorozatát kutnánk elő
Azért a Madridom-on nagyon sokan gratuláltak nekünk, de azt, hogy Hathármon miért nincs egy cikk se azt én sem értem.csabimo írta:Nem tudtam hova irjam igy ide firkálom. Elmondhatalanul zavar hogy ezeken a nagy oldalakon a riválisnál (penyamadridista madridom stb genyok) 1 db gratulácio sincs felénk, inkább vannak Ronaldo goljaival elfoglalva..szánalmas banda mit is vártamA HATHÁROM viszi a primet 1db betüt sem irtak a bajnoki cimünkről idáig, gondolom ha a madrid nyeri egésznap menne a fröcsögés meg rekordok sorozatát kutnánk elő