kanty írta:Amiket Bob leír azok egy más csapatnál meg is állnák a helyüket. De Real Madridról van szó. Nyerni kell és jól játszva, sztárokat játszatva kell mindezt megtenni. Brandról, világmárkáról van szó, nem megengedett, elfogadott, hogy a Mourinho-féle bekkelős, hentes focival nyomuljanak.
Szerintem meg Mourinhoval nagyon jó focit játszottak, főleg 11/12-es szezonban, ahogy Bob is mondta, a statisztikáik is magukért beszélnek. És abban is Bobnak adok igazat, hogy még ellenünk is támadólag léptek fel később, néha épp erre faragtak rá. Harmadszorra abban is egyet értek Bobbal, hogy a 11/12-es Real jobb volt 13/14-es BL győztes gárdánál is.
Az utolsó éve viszont elég gyalázatosra sikeredett a portugálnak, ez tény, de akkor már ugye megromlott a viszonya Perezzel, Casillas-szal, meg még sok mindenkivel.
Szóval megértem, hogy mindenkinek jobb volt akkor a váltás.
Ancelotti is nagyon jó csapatot hozott össze, bár voltak az olasznak hibái, ha hagyták volna tovább dolgozni, most szvsz beljebb lennének, mint Benitezzel. De nagyon úgy tűnt, hogy az a munkájába is beleszólt Perez, ami sosem szerencsés.
Benitezt pedig nem tartom olyan karakteres edzőnek, mint a feljebb említett kettőt, őt tudja közülük leginkább befolyásolni Perez.
Ugyanezt írtam én is, ha figyemesen olvassátok.
Busquets nélkül Rakitic se lenne ilyen hasznos, hiába ütközik, egyedül meg lenne lőve.
Modric meg fizikálisan gyengébb, ez tény. De ha lenne mögötte valaki, akkor már könnyebb dolga lenne, hiába kisebb.
Igen, de mi arra akartunk rávilágítani, hogy ez dolog kölcsönös, nemcsak Rakitic tud hasznosabb lenni B. mellett, hanem fordítva is igaz.
Modriccsékkal még egy jó vkp mellett sem lenne szvsz olyan stabil a középpályájuk, mint nekünk, bár kreativitásban előttük járnának. Azzal eddig sem volt gondjuk.