bence-barca írta:Boixos írta:...
Azért ugyanúgy, mint a játékosnak, az edzőknek is lehet egy 'életpályájuk'. Ahol éppenséggel egy Real Madrid a csúcsnak számító klubok közé sorolandó és pont ezért meglepne, ha ő maga utasítaná el ezt az ajánlatot.
Illetve attól, h a BVBnél ezt csinálta, mert ezt engedték meg a keretek nem hiszem, h könnyet hullajtana amiatt, h megvehet egy Pogbát meg egy Reust is a csapatába és nem nézelődhet a kisebb ligák kisebb játékosai között....

persze, abban tökéletesen igazad van, h egy real madrid, az real madrid, tuti, h ez a meló egy edzőnek az egyik legnagyobb dolog lehet az életében.
hogy aztán adott esetben (pl ma) nyolcvanezren fütyüljék ki, ha öt perc alatt nem nyer meg nekik mindent, amiben elindult.
láttam egy mai videót az idunából, ahol meg nyolcvanezren tapsoltak állva a kloppnak, amikor tiszteletkört futott, pedig idén "csak" az uccsó helyről hozta be a brigádot a hetedikre.
nem tudom, h bevállalná-e a bohócszerepet perez mellett, erre mondtam, h saját magát tagadná meg ezzel. még akkor sem tartom ezt biztosnak, ha ott ő szedhetné ki a játékosokat bárhonnan, nem pedig tőle nyúlkálnák le a legjobbjait, mint a bvb-nél.
látva perez eddigi munkásságát, nem hiszem, h hagyna időt kloppnak a kibontakozásra.