Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

most már azért más a helyzetbence-barca írta:Nem mintha olyan sokat számítana, de lesgól. #uefamadrid
nem az, hogy elő van véve, csak ez így nagyon meglepő volt kb mindenki számára....csababarca írta:Nah Varane a két hónapos makulátlan karrierje után elő is lett véve odaát,két hiba után. typical.
ugyanezt írom én is.ferninho írta: egyértelmű, hogy ahogy tavaly is, most is összeakarnak hozni egy Barca - Realt a döntőben, csak hát ez tavaly nem igazán jött össze.
Manipulálják rendesen ezt a sorsolást, nem véletlen sorsolják mostantól az elődöntőket is...
és én biztos vagyok benne, hogy ti majd a Bayern/Juve győztesével játszotok, mert a Realban nagyobb a rizikó, ,hogy kiessenek valószínűleg a Bayern ellen. és mint írtam itt egy El Clásicot akarnak összehozni.
Sajnos ez nagy valószínűséggel tényleg így van, és kissé elszomorító, hogy a meccsek manipulálása után itt a következő lépcsőfok: manipuláljuk a sorsolást is! Az meg külön röhej, hogy mennyire gátlástalanul egyértelműen nyomják. Mi lesz még itt? A bajnokságokat is manipulálják, hogy azok jussnak be a BL-be, akik a legtöbb bevételt hozzák?ferninho írta: egyértelmű, hogy ahogy tavaly is, most is összeakarnak hozni egy Barca - Realt a döntőben, csak hát ez tavaly nem igazán jött össze.
Manipulálják rendesen ezt a sorsolást, nem véletlen sorsolják mostantól az elődöntőket is...
és én biztos vagyok benne, hogy ti majd a Bayern/Juve győztesével játszotok, mert a Realban nagyobb a rizikó, ,hogy kiessenek valószínűleg a Bayern ellen. és mint írtam itt egy El Clásicot akarnak összehozni.
egyértelmű, hogy ahogy tavaly is, most is összeakarnak hozni egy Barca - Realt a döntőben, csak hát ez tavaly nem igazán jött össze.csababarca írta:Mi nem fogjuk a könnyűt megkapni. Vagy real vagy Bayern.Stalkyard írta:És nekünk is inkább a Dortmund legyen, ne a Malaga?csababarca írta: Dortmund legyen a real ellenfele,ne a malaga.
Egyébként meg nekünk Malaga-Dortmund párharcból mindegy,mindkettő inkább játszó csapat, nekünk feküdnének.
Mi nem fogjuk a könnyűt megkapni. Vagy real vagy Bayern.Stalkyard írta:És nekünk is inkább a Dortmund legyen, ne a Malaga?csababarca írta: Dortmund legyen a real ellenfele,ne a malaga.
És nekünk is inkább a Dortmund legyen, ne a Malaga?csababarca írta: Dortmund legyen a real ellenfele,ne a malaga.
Én úgy vagyok vele, h kapjuk a Realt. Akkor egyik csapat sem nyomhatja a szokásod dumáját, h megint gyengét kapott a másik és 2 meccsen ki jön, ki a jobb. No, nem azért mondom, mert olyan pozitívan állnék hozzá, sőt... de ott azért sok minden megmutatkozna!#David Villa# írta:Ajaj, bajban a németek. Remélem, ha továbbjutunk ennek a párharcnak a győztesét kapjuk.
Nem nézem a meccset, de az akkor gyönyörű.bence-barca írta:Nem mintha olyan sokat számítana, de lesgól. #uefamadrid
Nem hinném, hogy bármi szándékosság lenne benne, de már kezd kicsit unalmas lenne, hogy mostanában mindig nekik kedveznek, nekünk meg marad Ibra lesgólja, amit csodálhatunk, amikor akarunk és azok a gyönyörű 11-esek, amik elmaradtak csak az elmúlt pár fordulóban. ÁÁÁ gáz ez az egész helyzet. Jó lenne, ha Messi is beköszönne még párszor.bence-barca írta:Nem mintha olyan sokat számítana, de lesgól. #uefamadrid
Nem célozgatás, csak az igazság.TT írta: ott legalább darálnak a szurkolók (nem célozgatás!)