Bajnokok Ligája & Európa Liga

Foci a Barçán kívül
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.04.24. 20:00:44

BVB: Weidenfeller - Piszczek, Subotic, Hummels, Schmelzer - Bender, Gündogan - Blaszczykowski, Götze, Reus - Lewandowski.

RM: Diego López - Sergio Ramos, Pepe, Varane, Coentrao - Xabi Alonso, Khedira - Modric, Özil, C. Ronaldo - Higuaín.

Csípjék meg a méhecskék a fehér teheneket. :lol:
StickyFingaz
Capitá del Barça

2013.04.24. 19:58:51

Játszik ma Hummels?Nagyon kíváncsi vagyok a játékára.Remélem kikapcsolja a játékból Hisztiánót meg Benzemét/Higuaint.
Barcaman14
Director del Fútbol

2013.04.24. 17:06:23

Én alapból a Dortmundnak is szurkolok, ez pedig így csak megsokszorozódik a ma estére. Nekik már tényleg nincs veszíteni valójuk. Csoda, hogy eljutottak idáig, hihetetlen élvezhető és őszinte focit játszanak, úgyhogy abszolút megérdemelten vannak a legjobb 4 között.

A csoportmeccsekre azért nem teljesen lehet alapozni. Itt már a döntő a tét és Mourinho bármit megtenne azért, hogy elhódítsa a Bl-t, így iszonyatosan nehéz dolga lesz Kloppéknak. Én egy jó kis adok-kapok meccset várok, amiből remélem a Dortmund jön ki jobban.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.04.24. 17:04:00

visca el barca írta:NUR DER BVB!

remélem a götzés közjáték nem fogja meg a csapat legjobb játékosát és az egész csapatot. ha nyugodtan, ésszel fociznak és nem viszi el őket a hév, simán nyerhetnek, megtették már a csoportkörben is.
Igen, én is ebben reménykedem, a túloldalon a blanco kollégák nagy része már biztosra veszi a továbbjutást, múltkor azon ment a vita, hogy a Bayern vagy a Barça lenne-e a jobb döntőbeli ellenfél, de én azért nem gondolom, hogy egyértelmű favorit lenne a Madrid.
Nagyon egyben van a BVB is, ha Ronaldót kiiktatják, és a szokásos támadójátékot hozzák, simán benne van egy győzelem is a pakliban.

Amúgy ha Bayern-Real döntő lesz, akkor nem fogok egyértelműen a bajoroknak szurkolni, mert
1. Ha a Bayern nyer, Pep nem fogja tudni überelni ezt a szezont jövőre. :D
2. Casillas megérdemelné már, hogy felemelhesse a BL-trófeát.
Bogeecy
Barça C

2013.04.24. 15:49:08

visca el barca írta:
hölör írta:Szerintem nem jártunk rosszul a München-el.
:lol: milyen vicces, pont egy ilyen hsz fogadott itt :lol:

idén nekünk sajnos már nem maradt semmi a bl-ből, uhogy egyetlen kérésem van, ne a real nyerjen. és sokkal jobban bizom a dortmundban, h két meccsen vhogy megfogják őket, mint hogy a bayern megverje őket a döntőben.

Ezt írtam egy másik cikkben is, hogy a München, ha véletlenül, mert a Dortmund megijed Műringyó portugál hentesosztagától, akkor talizzon a Bayern-nel, aztán tegyék móresre. Nehogy már Műringyó Jóska 3 országban a a bírók és az ellenfél szapulása után, a világ legjobb edzője legyen, aki 3 országban, 3 csapattal, 3 Bl-t nyer. Na akkor, a footbalban sincs Isten!
visca el barca
Presidente del Barça

2013.04.24. 15:09:11

hölör írta:Szerintem nem jártunk rosszul a München-el.
:lol: milyen vicces, pont egy ilyen hsz fogadott itt :lol:

idén nekünk sajnos már nem maradt semmi a bl-ből, uhogy egyetlen kérésem van, ne a real nyerjen. és sokkal jobban bizom a dortmundban, h két meccsen vhogy megfogják őket, mint hogy a bayern megverje őket a döntőben.

szóval csak ma, csak itt

NUR DER BVB!

remélem a götzés közjáték nem fogja meg a csapat legjobb játékosát és az egész csapatot. ha nyugodtan, ésszel fociznak és nem viszi el őket a hév, simán nyerhetnek, megtették már a csoportkörben is.

örülnék egy 1-0, 2-0, 3-1 vmelyik variációjának. máskülönben nekik is tét nélküli lesz a visszavágó...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
hölör
Jugador del Barça

2013.04.16. 16:34:28

Szerintem nem jártunk rosszul a München-el. A madrid most nagyon jó sorozatban van ellenünk, a Dortmund ellen pedig talán a "tuti esélyes" szerepe tett volna elviselhetetlen terhet a játékosokra. A München (ahogy már többen írtátok) nyitottan játszik, támadásokra épít, két hasonló stílusú csapat fog összecsapni, bár kétségtelen, hogy a bajorok remek formában vannak, de pont ilyenkor lehet megroppantani őket, ha mondjuk mi szerezzük az első gólt.
Mindenképpen élvezetes nagyon színvonala meccsre lehet számítani szerintem.
A meneküléssel az a baj, hogy az éned mindig veled marad.
Lionel85
Llegenda del Barça

2013.04.16. 16:30:59

Mezner2 írta:Nyilván az elfogultság is beszél belőlem,de simán eltudok képzelni egy Dortmund-Barca döntőt,az lenne az egyébként is amivel a foci a legtöbbet nyerné,a két legszebben (már amikor megy a játék),legkreatívabban játszó csapat összecsap az év legfontosabb trófeájáért (számomra BL > bajnokság),szerintem stillszerű és forgatókönyvbe illő dolog lenne,a tavalyi Chelsea-s "bunker" győzelem után végre 100%-ig biztos,hogy a foci nyerne,jót is tenne az Európai labdarúgásnak (akár ők,akár mi nyernénk) ha végre játszó csapat vinné haza a serleget ! (a Bayern is bőven a játszó csapat kategória) Egyébként én nem értem miért nézi le mindenki a Dortmundot a csoportmeccsek során 180 percből 140-en oktatták a játékot a Madridiaknak,szerintem simán odaérhet a BVB a végére....
Egy BL-elődöntő teljesen más, mint egy csoportkör... Itt a Madrid szerintem a tudása legjavát fogja nyújtani és kényelmesen megy be a döntőbe. Ősz óta sokat javultak, jó tavaszuk van, így hiába az álom, szerintem 90%, hogy a Real jut tovább. Bár ne lenne igazam, de ez a realitás.
Kép
Kép
Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.04.16. 16:08:56

Mezner2 írta:Nyilván az elfogultság is beszél belőlem,de simán eltudok képzelni egy Dortmund-Barca döntőt,az lenne az egyébként is amivel a foci a legtöbbet nyerné,a két legszebben (már amikor megy a játék),legkreatívabban játszó csapat összecsap az év legfontosabb trófeájáért (számomra BL > bajnokság),szerintem stillszerű és forgatókönyvbe illő dolog lenne,a tavalyi Chelsea-s "bunker" győzelem után végre 100%-ig biztos,hogy a foci nyerne,jót is tenne az Európai labdarúgásnak (akár ők,akár mi nyernénk) ha végre játszó csapat vinné haza a serleget ! (a Bayern is bőven a játszó csapat kategória) Egyébként én nem értem miért nézi le mindenki a Dortmundot a csoportmeccsek során 180 percből 140-en oktatták a játékot a Madridiaknak,szerintem simán odaérhet a BVB a végére....
Igen, azt én sem értem, madridista haverjaim is már arról vitatkoznak, hogy mi lenne jobb, ha velünk vagy ha a Bayernnel találkoznának a döntőben. :D
Nyilván nem a Dortmund az esélyes, de én sem írnám le őket, annak ellenére, hogy a Málaga ellen összességében nem sziporkáztak (igaz, a végén megmutatták, hogy tudnak ők küzdeni az utolsó utáni pillanatig), brutál jó csapatról van szó, akik megérdemelten vannak benn a top4-ben.
Egy Barça-Dortmund finálé? Részemről rendben. :D
Amúgy egy ilyen meccsen szerintem Klopp is felvállalná a teljes gőzzel támadást, és nem állítaná be a buszt, úgyhogy garantáltan sokgólos találkozó kerekedne az összecsapásból.
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.04.16. 08:19:37

Nyilván az elfogultság is beszél belőlem,de simán eltudok képzelni egy Dortmund-Barca döntőt,az lenne az egyébként is amivel a foci a legtöbbet nyerné,a két legszebben (már amikor megy a játék),legkreatívabban játszó csapat összecsap az év legfontosabb trófeájáért (számomra BL > bajnokság),szerintem stillszerű és forgatókönyvbe illő dolog lenne,a tavalyi Chelsea-s "bunker" győzelem után végre 100%-ig biztos,hogy a foci nyerne,jót is tenne az Európai labdarúgásnak (akár ők,akár mi nyernénk) ha végre játszó csapat vinné haza a serleget ! (a Bayern is bőven a játszó csapat kategória) Egyébként én nem értem miért nézi le mindenki a Dortmundot a csoportmeccsek során 180 percből 140-en oktatták a játékot a Madridiaknak,szerintem simán odaérhet a BVB a végére....
torotam
Jugador d'estrella

2013.04.12. 19:21:55

A Bayern szerintem nem fog visszaállni ellenünk, ahogyan a Milan vagy a Real tette. Ők is támadni akarnak majd és birtokolni a labdát. Ezzel talán több helyet hagynak majd a támadó harmadunknak.
A szélen nagyon jó védőik vannak, így ellenük inkább középen lehetne nagyobb esély megbontani a védelmet. Ezért Villa remélem mindenképpen kezdeni fog, Messi alap, a harmadik támadónak pedig az egyre jobb formába lendülő Alexist várnám!
Tello jöhet a 65. perc környékén, Pedrito meg pad, ő továbbra sem győzött meg! [-X
Visca el BARCA!
BritishKnight
Capitá del Barça

2013.04.12. 19:21:16

Fura érzésem van :D
Gondolkoztam, és arra jutottam, hogy jó, hogy a Bayernt kaptuk, mert ellenük nem lennék csalódott, a kiesés miatt. Nagyon szimpatikus, szép focit játszó csapat.

De már lelkileg beletörődtem abba, hogy a Real megnyeri a 10.-et. Sztem innen már behúzzák.
"Gloria Victis, dicsőség a legyőzötteknek, kik győzhetetlenek."
torotam
Jugador d'estrella

2013.04.12. 18:59:59

barca2010 írta: Így van! Ha már "parádés játékkal" "simán" "bírói segítségek nélkül" átmentek mindenkin, most már nem adják senkinek bármibe is kerül. Minket meg megint eltoltak idáig a bírók, az UEFA, meg a UNICEF. Hát ez a Madrid tényleg megérdemli. Remélem Műringyó büszke lesz majd a címre, ha megnyerik. Bár ha jól belegondolok a többit is így nyerte, és még Ő mondja...
Éppen erre gondoltam ma én is, hogy erre vajon büszke lesz José? Csoportból 2. helyen mentek tovább, a MU ellen mindenki tudja mi történt, Galata majd Dortmund...
Mourinho összes csapatát nagyon nem szerettem eddig, a Madridot pedig egyenesen gyűlöletessé tette az évek során. Megérdemelne egy nagy arcon csapást, itt most az elődöntőben a papíron leggyengébb ellenfél ellen. Egyszerűen nem jöhet össze mindig neki, nincs semmilyen special one, nincs Mourinho-faktor. Na majd meglátjuk, én bízom a Dortmundban! Természetesen a Madrid erősebb csapat, kiválóan kontráznak és fanatikus módon hajszoljál a 10. címüket, de talán pont ez lehet a vesztük, a kapkodás, a túlzott akarás. Első meccsen a Dortmundnak nyernie kell, gólt valószínűleg kapnak majd, de pl 2-1 az már nem lenne rossz!
Visca el BARCA!
Bestbarca
Entrenador del Barça

2013.04.12. 17:43:53

Real-Dortmund:
A Real sztem továbbjut,de ebben a szezonban már megfogta a Dortmund a Realt,tulajdonképpen 2szer is,persze ez más meccs,más tét...De tavaly is megremegett a Real,nyert helyzetből estek ki,szal várjuk ki a végét...

Bayern-Barcelona:
A pillanatnyi formát tekintve esélyesebbek a bajorok...De 2 dolog miatt azért várjunk még ezzel:

-nincs a világon olyan csapat,aki ellen a meccsek nagyrészébén ne domináltunk volna...Megint más kérdés hogy mire mentünk ezzel,de a Bayern szereti tartani a labdát,és sztem ne fogj tudni ezt megtenni huzamosabb ideig ellenünk,és ez bezavarhat nekik...

-Ha Messi elkapja a fonalat,akkor továbbjutunk...ÉS Messink meg csak nekünk van...Amíg ő itt van,simán benne van hogy "egymaga" elintézi nekünk...Nem egyszer láthattuk...
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.04.12. 17:27:33

Az EL-kalandnak vége...
Rossz látni, hogy mennyire Bale-től függünk, ehhez képest nevetséges, amikor olyan véleményeket olvasok, miszerint a Barça egyemberes csapat... :roll:
A rendes játékidő 2-2-jét Dempseynek köszönhetjük, aki kis életet lehelt a játékba, ő tetszett, Holtby és Sig meg-megvillant, Walker alvesi munkát végzett,
a többi néma csend.
Vertonghen piros lapja nélkül talán lett volna esély egy hosszabbításbeli gólra, így minden esély elúszott, amikor lefújták, és jöttek a tizik, már tudtam, hogy vége, Bale nélkül kb. 3% esélyt jósoltam magunknak, és sajnos igazam lett. (Vertonghent amúgy nem szidom, olyan fantasztikusan nyomja az egész idényben, hogy ez bőven belefér.)
Nagy hiba volt Huddlestone-nal lövetni a egyiket, Sommer szépen kifogta, aztán jött Adebayor...
Kép
Most telt be nálam a pohár, aki látogatja a PL-topikot, az rendszeresen olvashatott tőlem Adebayor-szidást, nálam most lett vége a türelemnek.
Nem az a legnagyobb baj, hogy kihagyja a tizenegyest (talán akkor is kikaptunk volna, ha belövi), hanem az, hogy annyira impotens, kihagyja a helyzeteit (az utóbbi időben ugyan akadt egy-két kivétel), és nullát tesz hozzá a játékhoz. Ha nyáron nem megy el, Senal-drukker leszek.
Vicces módon most Dembélének és Parkernek sem ment sajnos, de nagyjából az egész csapat árnyéka volt önmagának. Ha Messi egy más dimenzióba helyezi a Barçát, akkor Bale más dimenzióba helyezi a Spurs-öt.
Amúgy grat a Baselnek, a csoportkörben nyújtott teljesítményük után azt hittem, rögtön kizúgnak, ehhez képest nagyon jól játszottak mindkét meccsen, és sajnos azt kell mondanom, hogy megérdemelten mennek tovább. (Bár azt tartom, hogy Bale-lel meglett volna a továbbjutás.)
Az egyetlen pozitívum, hogy így 100%-kal a bajnokságra tudunk koncentrálni, meg kell, hogy legyen a BL-helyezés, de Bale nélkül ez is pokolian nehéz lesz. (Érdekes, hogy egy sérülés mennyire tönkre tud vágni egy idényt...)
Azért bízom benne, hogy megcsinálják a fiúk.
COYS!

Barça-Bayern
Őket vártam a legkevésbé, hát persze, hogy megkaptuk őket. :D
Brutál nehéz lesz, de annyira lesajnál most minket a közvélemény, a Bayernt pedig istenítik, hogy tuti továbbjutunk. :D
Ha igazi önmagunkat nyújtjuk, meglesz.

Real-BVB
Csaló UEFA betolja a döntőbe Josét. :mrgreen:
Szerintem korántsem olyan lefutott ez a párharc, mint sokan gondolják, a Dortmund kis szerencsével kiejtheti a Madridot, nagyon bízom Götzéékben.

Chelsea-Basel
Ha már kiejtett minket a Basel, akkor nyerjék is meg az EL-t! :twisted: Tényleg nagyon örülnék, ha megtréfálnák a kékeket, de erre nem sok esélyt látok.

Benfica-Fenerbahçe
Ez szoros küzdelem lesz a Benficát egy hajszállal esélyesebbnek gondolom, de az sem lepne meg, ha a törökök jutnának a fináléba.
Összességében egy Chelsea-Benfica döntőt várok, ahol reméljük a legjobbakat, vagyis hajrá Benfica.
Mikaos
Director del Fútbol

2013.04.12. 16:02:29

Előrehozott döntő a Barca-Bayern, sajnos. Még a MU beférne a 3.helyre, és csak aztán jöhetne a másik két elődöntős szereplő.

Bármely más sorsolásnak jobban örültem volna. De nincs más hátra: gólt kell lőni Münchenben, akár 2-t is...no, és a Camp Nou-ban is.

Egyetlen szerencse, hogy nem a Malaga jutott tovább, így valamennyi esély marad arra, hogy ne kelljen az idegbeteg Mourinho fejét látni a döntőben, ahogy hadba küldi a hentesbrigádot.
Barcaman14
Director del Fútbol

2013.04.12. 15:31:58

salas9 írta: 2. Nagyjából így néz ki: Neuer - Lahm, Dante, van Buyten(Boateng), Alaba - Schweinsteiger, J. Martinez - Kroos, Müller, Ribéry - Mandzukic
3. Mandzukic az egyetlen aki nem játszhat a hazai mérkőzésükön. Helyette Gomez vagy Pizzarro kezd valószínűleg.
igazából szinte mindegy, mert Gomez is képes ugyanarra mint a horvát csatár. Csak idén az utóbbit favorizálják inkább. Középen nagyon nagy csata lesz, a Schweinsteiger-Martinez kettős bomba erős idén, de azért Busi-Xavi-Ini hármas, ha hozza a tőlük elvárható szintet, akkor nem lesznek gondjaink.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
MatyiG
Adminisztrátor

2013.04.12. 15:10:03

Jajj, hagyjuk már, hogy csalás. Ugyanaz megy itt, mint ami a madridistán szokott...

Fener - Benfica :
Kemény párharc lesz, ha egy hangyányit is, de a Benficát érzem esélyesebbnek.
Basel - Chelsea :
Szerintem ez nagyon sima lesz, oda-vissza nyer a Chelsea.

Dortmund - Real :
Ha nyernek a németek az első meccsen, akkor necces lehet, de valószínűleg továbbmegy a Real. 40-60%
Bayern - Barca :
Hatalmas csata lesz, úgy érzem, hogy most mi vagyunk az esélytelenebbek, de otthon sikerülhet kiharcolni a továbbjutást. 55-45%

Hajrá!
pep71
Entrenador del Barça

2013.04.12. 14:28:52

salas9 írta:
BritishKnight írta:Pár kérdés:
Puyol mikorra épül fel?
Mi a Bayern "gálakezdője"?
Kik azok a München játékosok, akik nem lehetnek ott az odavágón?
Kik azok a München játékosok, akik egy sárga lap esetén ki kell hogy hagyják a visszavágót?
1. Március 16-án műtötték, és 4-8 hetes kihagyást jósoltak neki. Ha szerencsénk van talán a visszavágóra felépülhet. Talán...
2. Nagyjából így néz ki: Neuer - Lahm, Dante, van Buyten(Boateng), Alaba - Schweinsteiger, J. Martinez - Kroos, Müller, Ribéry - Mandzukic
3. Mandzukic az egyetlen aki nem játszhat a hazai mérkőzésükön. Helyette Gomez vagy Pizzarro kezd valószínűleg.
4. Ha jók az írások akkor Lahm, Dante és L.Gustavo van 2-2 sárgánál a bajoroknál.
Plusz Kroos mert ő sérült és ebben a szezonban nem játszhat már ha jól tudom.
salas9
Entrenador del Barça

2013.04.12. 14:04:33

BritishKnight írta:Pár kérdés:
Puyol mikorra épül fel?
Kik azok a München játékosok, akik egy sárga lap esetén ki kell hogy hagyják a visszavágót?
1. Március 16-án műtötték, és 4-8 hetes kihagyást jósoltak neki. Ha szerencsénk van talán a visszavágóra felépülhet. Talán...
2. Nagyjából így néz ki: Neuer - Lahm, Dante, van Buyten(Boateng), Alaba - Schweinsteiger, J. Martinez - Kroos, Müller, Ribéry - Mandzukic
4. Ha jók az írások akkor Lahm, Dante és L.Gustavo van 2-2 sárgánál a bajoroknál.
Kép
torjack
Barça C

2013.04.12. 13:45:17

pep71 írta:Nagyon kiváncsi leszek a meccsekre, hogy a labdabirtoklás, hogy fog alakulni. Sztem Münchenben biztos a bayernnél lesz többet a laszti, nagyon jó a letámadásuk és ők is szeretik maguknàl tartani a labdát. Nagyon nagy párharc lesz, de Messink csak nekünk van ezért ez elég nagy előny:)
A bajoroknak meg ott lesz weltklasse

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 0llFo922O4#!

:mrgreen:
LG
Az Év fórumozója 2016

2013.04.12. 13:41:54

Én is attól tartok, hogy a Real fog a döntőbe jutni a másik ágról. Nem lesz könnyű dolguk, hisz a Dortmund nagyon erős, de szerintem Mourinho kitalálja a győztes taktikát ellenük, illetve CR is döntő tényező lehet. Akármennyire is szimpatikus a Dortmund, 10 százaléknál többet nem adnék a továbbjutásukra, bármi is történt a csoportkörben.
pep71
Entrenador del Barça

2013.04.12. 13:27:55

Nagyon kiváncsi leszek a meccsekre, hogy a labdabirtoklás, hogy fog alakulni. Sztem Münchenben biztos a bayernnél lesz többet a laszti, nagyon jó a letámadásuk és ők is szeretik maguknàl tartani a labdát. Nagyon nagy párharc lesz, de Messink csak nekünk van ezért ez elég nagy előny:)
Xaby Hernandez
Barça B
Kapcsolat:

2013.04.12. 13:14:19

[quote="torotam"]Bayern-Barca:
A legnemesebb vadat kell elejteni a döntőért! Igazán nagy mérkőzések lesznek! Tudom, hogy esélyesebb a München, de jobban örülök nekik, mint a Madridnak, már herótom van Mourinhotól és a csapatától, phűűjj!

..a döntőben úgyis találkozunk velük :)
Xavi a Legnagyobb!!!
BritishKnight
Capitá del Barça

2013.04.12. 13:13:52

Érdekes párharcok lesznek. A Real-BVB közül egyértelműen a Real az esélyesebb, és simán tovább is fognak jutni.

A mi párharcunk viszont egyáltalán nem egyértelmű. Szerintem, ha az első meccsen egy döntetlent, vagy egy győzelmet össze tudunk szedni, akkor mi vagyunk a favoritok. Ha a Bayern jut tovább, akkor szerintem meg is nyeri a sorozatot, de ha mi jutunk tovább, véleményem szerint a Real nyeri a BL-t.

Nagyon örülnék, ha a bajnokság mellett a BL-t is meg tudnánk nyerni, de erre én most 20-25% esélyt látok.

pár kérdés:
Puyol mikorra épül fel?

Aki tudna ezekre válaszolni, annak hálás leszek :)
"Gloria Victis, dicsőség a legyőzötteknek, kik győzhetetlenek."
Válasz küldése