Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

ez a része csak a madridistáknak volt mindig baj, a szabályok szerint a szándék is ugyanúgy büntetendőBuitre írta:argyelan, az nem baj, hogy az egyik talált, a másik meg nem?
Elcsesztük...nem jó bírót kaptunk, ellenben veletek.REMY írta: A PSG sem egy hűde nagy ellenfél. Simán nyerni kellett volna tegnap. Elcsesztétek, de ezért nem kell mutogatni a másikra.
látom nem csak én érzem most ígyImperial írta:Srácok kár itt már ráfeszülni a BL-re, a bírói kar eldöntötte, hogy idén a Real lesz a győztes.
Angliába már nincs akkora, mint anno vt.albicelesteX írta:Így van...Ez a Camp Nou-ban sincs másképp néha azt is meg lehet hallani ha a légy fingik...Azért irigyelem azt a fajta hangulatot ami mondjuk Angliába van vagy éppen tényleg a Törököknél...de az EB-n az Ír ének is hátborzongató volt...Hogy ne legyen teljesen off...a Madrid ezt simán behúzta tuti elődöntősek...szerintem a legtutibb az ő helyük a négyesbe a többi meccsen még bármi lehet...itt már nem hiszem.
Őszintén mit vársz?StickyFingaz írta:Hát ez a madridi szurkolás...esküszöm egy temetőben is nagyobb hangzavar van.Most is fejelt Higuaín egy gólt,de mintha semmi sem történt volna.
Lehet bennük bármi, ha 2:0-ra mégis ki fognak kapni. A focit gólra játszák, ez a keserű igazság. Meg amúgy persze, hogy van bennük tűz, mikor adatik meg egy török illetőnek, hogy a Real Madrid ellen játszon? Meg alapvetően is kicsit zakkantak a törökök, egy kis csörte mindig a kedvükre való.Barca96 írta:jó kis csapat ez a Galata:D
Kellemeset csalódtam bennük, van bennük akarás, tüzesség.
Van bennük legalább egy gól!
Azért azt sem árt elfelejteni, hogy előző körben úgy-ahogy, de az állítólag bombaerős MU-t búcsúztatták.Stalkyard írta:A Real közben a mákos sorsolással vörös szőnyegen gyalogol be az elődöntőbe, úgy lesöprik a Galatát, hogy csak úgy füstöl majd. Mondjuk az Apoel után egy fokkal nehezebb ellenfelet kaptak, jövőre talán már egy tisztességes európai középcsapat is kinéz nekik.