Bajnokok Ligája & Európa Liga

Foci a Barçán kívül
albicelesteX
A Vadász

2013.04.12. 11:06:14

Melyik csatorna és mikor közvetíti a sorsolást?
Kép
Ricsi_K
Barça B

2013.04.12. 10:22:21

recrea írta:
BritishKnight írta:Nagyon szeretném, hogy holnap a Dortmundot kapjuk. Több okból is:
1. Talán ellenük van a legnagyobb esélyünk.
2. A Bayern-Real mérkőzésekből szerintem a Bayern jutna tovább.
3. A Bayern ellen szerintem meg tudnánk nyerni a döntőt.
4. Ha a Dortmund jutna tovább, akkor nem lennék annyira mérges mintha a Bayern/Real ellen esnénk ki (mert nekem nagyon szimpatikusak).
5. Régóta szeretném már látni ezt a párharcot. Kíváncsi vagyok a Dortmund Barca elleni játékára.

Nálam ugyanez. Bevallom, én is tartok a Realtól.

nagyon remélem h nem a real-t kapjuk meg mert 1 meccsen nagy nehezen meg tudjuk őket verni de 2őn nem. ez idén 2x is bebizonyosodott.
PCsabi
aka Game90

2013.04.12. 02:40:53

Innentől szerintem a Chelsea behúzza már.
Gareth Tello írta:a Baselt B csapattal is illene megverni amúgy
... =P~

Kép
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Pavel
Entrenador del Barça

2013.04.12. 00:34:07

visca el barca írta:csóri spurs... ezek soha semmit nem fognak az életben nyerni :roll:

mikor adebayor odállt a labda mögé tudtam h ott vége a dalnak...
Kétszeres UEFA kupa győztesek. Elég az nekik.
Dr.Dre
Capitá del Barça

2013.04.11. 23:57:24

Hűha, így hogy kikapott a Spurs nemtudom Gareth Tello mit érezhet, de biztos nem jót :lol:
Mondjuk én örülök a Basel-nek :)
Kép

Titi - The Legend!
visca el barca
Presidente del Barça

2013.04.11. 23:51:30

csóri spurs... ezek soha semmit nem fognak az életben nyerni :roll:

mikor adebayor odállt a labda mögé tudtam h ott vége a dalnak...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
recrea
Llegenda del Barça

2013.04.11. 21:06:55

BritishKnight írta:Nagyon szeretném, hogy holnap a Dortmundot kapjuk. Több okból is:
4. Ha a Dortmund jutna tovább, akkor nem lennék annyira mérges mintha a Bayern/Real ellen esnénk ki (mert nekem nagyon szimpatikusak).
5. Régóta szeretném már látni ezt a párharcot. Kíváncsi vagyok a Dortmund Barca elleni játékára.

Nálam ugyanez. Bevallom, én is tartok a Realtól.
BritishKnight
Capitá del Barça

2013.04.11. 21:02:48

Nagyon szeretném, hogy holnap a Dortmundot kapjuk. Több okból is:

Nagyon szorítok, hogy a Dortmundot kapjuk.

Szerintem ez lesz:
Real-Dortmund
Barca-Bayern
"Gloria Victis, dicsőség a legyőzötteknek, kik győzhetetlenek."
ozsimiki
Adminisztrátor

2013.04.11. 21:02:07

Én örülnék ha az egészet megnyerné a Spurs, a továbbiakban (ha továbbjutnak), már felépül Bale? Lennon is fontos,de korántsem annyira mint a Wales-i.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
recrea
Llegenda del Barça

2013.04.11. 21:00:15

Gareth Tello írta:
recrea írta:mi lett az első? és közvetíti-e valami?
2-2 lett az odavágó (0-2-ről hoztuk vissza), a Digi1-en megy majd. 8)
6 db sportcsatornám van és egyik sem ad EL-meccset. Vicc.
Digim nincs, 600 forintot meg nem ér meg a Spurs. :P
shutterisland
Director del Fútbol

2013.04.11. 20:44:06

szerintem simán meglehet a spursnek, bár otthon nem játszottak jól, és mint írta a kolléga, bale és lennon is hiányozni fog, nem lehetetlen küldetés.

egyébként 3.1x odds volt rájuk sportingbeten.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.04.11. 20:35:34

recrea írta:mi lett az első? és közvetíti-e valami?
2-2 lett az odavágó (0-2-ről hoztuk vissza), a Digi1-en megy majd. 8)
recrea
Llegenda del Barça

2013.04.11. 20:32:04

Gareth Tello írta:Basel: Sommer, P. Degen, Schaer, Dragovic, Park, F. Frei, Salah, Serey Die, El-Neny, Stocker, Streller.
Spurs: Friedel - Walker, Dawson, Vertonghen, Naughton - Parker, Dembélé - Sigurdsson, Dempsey, Holtby - Adebayor.
Bale és Lennon nélkül nagyon nehéz lesz, pláne, hogy idegenben vagyunk, de bízom a továbbjutásban.

COYS!!!
mi lett az első? és közvetíti-e valami?
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.04.11. 20:28:32

Basel: Sommer, P. Degen, Schaer, Dragovic, Park, F. Frei, Salah, Serey Die, El-Neny, Stocker, Streller.
Spurs: Friedel - Walker, Dawson, Vertonghen, Naughton - Parker, Dembélé - Sigurdsson, Dempsey, Holtby - Adebayor.
Bale és Lennon nélkül nagyon nehéz lesz, pláne, hogy idegenben vagyunk, de bízom a továbbjutásban.

COYS!!!
barcalaci84
Jugador d'estrella

2013.04.11. 08:40:41

ha jól tudom akkor már létezik olyan találmány ami meg tudja mondani hogy kint van a labda, bent van a labda stb és azt hiszem a lest is tudja mutatni...
az egyik ilyen az magyar találmány , ami például jelet kűld a partjelző zászlajába ha pl kint van a labda stb..

és ez nem új dolog , mert már 5-6 évvel ezelőtt halottam róla

és ehhez nem kell igazán semmi szabályt módosítani ...
a korrupt FIFA persze arra hivatkozik, hogy ellentétes lenne a sport szellemiségével ha a szegényebb másodosztályú stb csapatok nem tudnának ilyen technológiát megvásárolni , ezáltal hátrányban lennének...
nem értem miért, hisz ez csupán egy új eszközt ad a bíró kezébe , hogy a helyes döntést hozza , és ez elvileg mindenki érdeke lenne...

http://www.onlineszabadalom.hu/fifa+vid ... o+szemevel
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.04.11. 08:32:11

shutterisland írta:elődöntők első meccsein kik lesznek eltiltottak ?
a realnál ugye arbeloa, nálunk adriano, ezekről tudok....de más lesz ? és a bayern-dortmund kettősnél lesznek eltiltottak ?
Más szerintem nem lesz nálunk.
Bayern: Mandzukic.
A BVB-nél nem lesz eltiltott, ha jól láttam.
kristop
Entrenador del Barça

2013.04.11. 08:29:09

varnagykrisztian írta:Van egy olyan érzésem hogy az UEFA "belenyúl" a pénteki sorsolásba és lesz egy RM - FCB, BM - BD párharc...... :roll:
hagyjuk már ezt a belenyúlást. más meg ÉRZI (haha), hogy összeakarnak hozni a bayernnel minket, mert az lenne a két legjobb csatája. valakinek úgy is igaza lesz, aztán meg jön, hogy na, megmondtam. tudni lehetett, uefa, platini.

videóbíróhoz meg még mindig annyit tudok hozzáfűzni, hogy hülyeség. egyszerűen annyival több ellenérv van ellene, mint mellette, hogy lehetetlen lenne normálisan bevezetni. ha már csak az előttem lévő rengetek gyakorlati esetet nem is nézzük, már ott megakadna az egész, hogy mi van, ha a videóbíró ítél olyat, amivel nem értesz egyet? (mert hát a szurkolók is hetekkel az esetek után is vitatkoznak még) akkor lefizették a videóbírós arcot, vagy csak elcsalják? a gólbíró pedig egy iszonyat pénzért bevezetett cucc lesz, amit évente egyszer vagy kétszer használnak. hurrá.
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.04.11. 07:45:36

Van egy olyan érzésem hogy az UEFA "belenyúl" a pénteki sorsolásba és lesz egy RM - FCB, BM - BD párharc...... :roll:
VÁRNAGY HANNA BOGLÁRKA: 2014. MÁRCIUS 20. 07:22
PEP GUARDIOLA: 2008. JÚNIUS - 2012. MÁJUS
HÁZASSÁGKÖTÉS: 2011. SZEPTEMBER 26.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.04.11. 07:23:17

visca el barca írta:tegyük fel, hogy az edzo lát egy 11-es gyanus esetet, de eszébe nem jutna dobni... 3mp labdavesztés, az ellenél 3 vs. 1 be kontrázik, és az edző akkor rádobja... sportszerű... :D

szoval nem véletlen h nem vezették még be, bárki leir egy "jo" ötletet, simán mondok min. 5 ellenérvet...
Ez pl jó felvetés volt :D

Előre leszögezem én nem vagyok a videóbíró ellen sem, meg mellette sem, de azt látni kell jóval komplexebb itt a szabályrendszer hogy csak úgy "belenyúlkáljon" az ember.
Először is az evidens, hogy videóbírózni csak játékmegszakításnál lehetne, viszont rengetegszer előfordulhat nem 11es (pedig az lett volna) megy tovább a játék ellenfél és gól, de lehet saját csapatod és gól.Pl akkor mi van?Mert az igai a 11es csak gólhelyzet de más lehetne a gólszerző nem lenne assist stb, de pl mi van ha támadás kapufáról bepattan de nem adják meg játék megy tovább 10 mp gól, akkor mi van???Ki a gólszerző??Második esetben elérő???Rendben de akkor megint ugyanaz hogy az alap esetnek nem az kellett volna le4nnie, rendesen ha a szabályokat megtartjuk.
Plusz fociban nincs meghatározott játékidő (itt arra gondolok hogy nem fix) videózgatások után logikusan ide-oda kellene tekergetni az időt legalábbis nálam logikailag így lenne :D
Les nem les meg a legnehezebb szituáció s annak "betartása" (nem hiába nem értik a nők :lol: )
Jóval összetettebb a dolog mintsem annyit mondunk videóbíró.
Amerikai focit kosárlabdát (ajaja pl kosárban még videózgatások után is rengeteg hiba van, oldalnyit tudnék felsorolni mióta bevezették pár éve az NBA-ben) nem szabad idekeverni, mert sokkal de sokkal több a megszakítás.S nem mellesleg a pont is, s pl fociban rohadtul de rohadtul nem mindegy hogy nem adták meg a 11est s az ellenfél gólt lőtt belőle, mert kevés a gól.Így meg eljutottunk a zsákutcába, hogy ez se jó meg az se jó.
Szabályrendszert lehet gyökeresen meg kellene változtatni hogy működjön a dolog, ami lehetetlen.1; mivel angolok találták ki a játékot 2; a foci azért népszerű jelenleg mert totálisan semmire nincs szükséged hozzá hogy játssz (nyilván kell egy labda de bármit lehet rugdosni, a sivatagban egy döglött valamit vagy bármit) illetve jóval nagyobb az "izgalom" faktor mint más játékban 1 gól menny vagy pokol
Itt is írtatok "technológiákat" és már a felénél elvesztettem a fonalat :D A szabályrendszer is egyszerű a fociban, ezért is népszerű még, nyilván a gyors játék miatt több a hibalehetőség a sporiknál de én megmondom őszintén egyszerűen nem látom magam előtt hogy itt challenget dobáljanak az edzők (az meg hogy játékos tovább fut elismeri nem fut tovább meg abszurd, örök szabály addig kell mozogj amíg nincs sípszó ) akik nem is láthatnak dolgokat meg hasonlók.
Annyira bonyolult lenne az egész rendszer kiépítése meg főleg hogy szabályokat kellene módosítani amivel elveszne a foci egyedisége s ezt védik nagyon szerintem, mert hangsúlyozom olyan játék amihez nem kell semmi, egyszerű szabályok s érzelemdús.
Itt nem lehet olyat hogy majd akkor bevezetjük a BL/El-ben meg ilyenek, hétvégén még normálisan játszol aztán meg nézegeted hogy fussál tovább hogy nem les meg megállj hogy elismerd meg dobálgatnak zászlókat meg ilyenek....

Persze az se teljesen jó megoldás ami most van, mert nagy a hibalehetőség és vannak is de én is úgy vagyok vele mint lentebb írta valaki, hogy a hibák kiegyenlítik egymást.
Kép
Kép
Kép
REMY
Madridista

2013.04.11. 06:56:23

shutterisland írta:elődöntők első meccsein kik lesznek eltiltottak ?
a realnál ugye arbeloa, nálunk adriano, ezekről tudok....de más lesz ? és a bayern-dortmund kettősnél lesznek eltiltottak ?
Mivel más nem kapott sárgát, így valószínűleg Adrianon kívül mindenki ott lehet az elődöntőben. :D
shutterisland
Director del Fútbol

2013.04.11. 00:05:59

elődöntők első meccsein kik lesznek eltiltottak ?
Tocy
Director del Fútbol

2013.04.10. 19:28:12

Mihu írta:
Lolyta írta:
Nem csak a támadó sérülhet ám meg... -.-
Egy játékos bármikor, bármilyen helyzetben megsérülhet. Egy kapus kidob egy lehúzott beadást, meghúzza a vállát, le kell cserélni. Szerintem ez a "mivan ha megsérül valaki, mert challenge van", egyáltalán nem kizáró ok.
JanPieterzoon írta:
Most elméletileg be fogják vezeti a gólbírót, ami egy tök jó dolog. Viszont egy egy egész VB-n, EB-n, BL sorozatban van egy-két olyan szitu, amikor erre szükség van. (az utóbbi időben ami nekem eszembe jut az Lampard gólja a németek ellen meg tavaly az angol-ukránon). Rosszul megítélt lesből meg van mondjuk meccsenként 1-2 darab vagy rosszabb esetben 4-5... Hibásan megadott / meg nem adott tizenegyesből is egy csomó. Azokkal meg mégsem csinálnak semmit, pedig szerintem sokkal gyakrabban fordulnak elő.
Csak azt is nézd, hogy az már gól. Egy elengedett lesgyanús szitu, egy megítélt 11es pedig még csak gólhelyzet. Azt még 1001 körülmény befolyásolhatja. Ott most csak azt mondjuk, hogy ha azt elengedi, akkor berúghatta volna. HA és VOLNA. A gólvonal mögül kirúgott labdáknál pedig már nincs ha. Az gól volt és kész. .
És ha a méteres lesről berúgja és nyernek? Akkor mi van? Az is gól...vagy ha a 11est beveri, az is gól...úgy értelmetlen az egész, ahogy van...vagy lesz videóbíró, vagy nem lesz semmi és marad ez a rengeteg rossz döntés, de ennek így semmi értelme.
sjd
Llegenda del Barça

2013.04.10. 17:54:32

Chino írta: Én amellett vagyok, hogy ne legyen videobíró. Nem is amiatt, mert elvinné az időt stb., de szerintem a foci ilyen, mindig benne van és benne volt, szinte az egyetlen sport ahol többnyire "folyamatos" játék van.
Ja, csak régen nem merült fel, hogy esetleg a szövetség szándékosan manipulálni próbálja a meccseket a sorsolással és a játékvezetéssel. Meg h egy BL-negyeddöntőben 6 meccsen 6 kapitális hibát sikerült véteniük a bíróknak.
visca el barca írta: és ha a mucsajrecsege fc bejut az uefa főtáblájára akkor nekik kifogja ezeket fizetni? az uefa? akkor a többi csapatnak is nekik kellene nem?
Miért, az UEFA netán kifizeti azt a stadionfelszereltséget, amit elvár a sorozatban? Mert én még úgy emlékszem, h a Debrecennek pl. ilyenek miatt kellett feljönnie Bp-re, de senki nem háborgott amiatt, h milyen hülyeség, h az UEFA ilyen és ilyen stadionban akarja játszatni őket. Most is maximum lesz ugyanez, egy stadionban kiépítik ezt a rendszert, aztán majd szépen megy oda az, akinek nincs pénze erre a sajátjában.

a les visszanézését meg sztem egész egyszerűen el lehet intézni, ha csak a lesgólokról beszélünk, mert az azért ritkábban fordul elő, hogy tévesen fújnak lest. De ha majd a gólbíró-11esek-elmaradt lapok-lesgólok problémája meg van oldva (kezdve azzal, h UTÓLAG eltiltanak játékosokat, és nem éppen fordítva történik mindez a katariak zsebében turkálva), akkor szívesen vitatkozom arról is, hogy mi legyen azzal, ha tévesen állítanak meg lesen egy támadót.
Mihu
Director del Fútbol

2013.04.10. 17:31:32

Lolyta írta:
Nem csak a támadó sérülhet ám meg... -.-
Egy játékos bármikor, bármilyen helyzetben megsérülhet. Egy kapus kidob egy lehúzott beadást, meghúzza a vállát, le kell cserélni. Szerintem ez a "mivan ha megsérül valaki, mert challenge van", egyáltalán nem kizáró ok.
JanPieterzoon írta:
Most elméletileg be fogják vezeti a gólbírót, ami egy tök jó dolog. Viszont egy egy egész VB-n, EB-n, BL sorozatban van egy-két olyan szitu, amikor erre szükség van. (az utóbbi időben ami nekem eszembe jut az Lampard gólja a németek ellen meg tavaly az angol-ukránon). Rosszul megítélt lesből meg van mondjuk meccsenként 1-2 darab vagy rosszabb esetben 4-5... Hibásan megadott / meg nem adott tizenegyesből is egy csomó. Azokkal meg mégsem csinálnak semmit, pedig szerintem sokkal gyakrabban fordulnak elő.
Csak azt is nézd, hogy az már gól. Egy elengedett lesgyanús szitu, egy megítélt 11es pedig még csak gólhelyzet. Azt még 1001 körülmény befolyásolhatja. Ott most csak azt mondjuk, hogy ha azt elengedi, akkor berúghatta volna. HA és VOLNA. A gólvonal mögül kirúgott labdáknál pedig már nincs ha. Az gól volt és kész. .
Kép
JanPieterzoon
Jugador del Barça

2013.04.10. 17:21:37

Ok, nem mondom, hogy amiket én írtam, azok valóban működőképes dolgok lennének. Biztos vannak olyan 10-20 meccsenként egyszer előforduló esetek, amikor problémás lenne. De mindezt kb 30 perc agyalás után találtam ki. Nem igaz, hogy nem lehetne keresni olyan okos embereket, akik mondjuk 1 év alatt kidolgoznak olyan rendszert, amivel ezek a két méteres lesek, egyértelmű tizenegyesek, piros lapok legalább egy része kontrollálható lenne.

Például amit te is írsz, hogy "a kétes esetet automatikusan továbbengedik, max utána a bíró saját belátása szerint visszanézeti" az egy teljesen jó ötletnek tűnik.

Válasz küldése