Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez teljesen biztos? Úgy emlékszem amióta bevezették,h nem 1 héten rendezik az összes meccset (pl előző körben is, két különböző héten játszott a 8-8csapat),azóta a legjobb 8ban jutott egy meccs keddre, egy szerdára, egy következő keddre,és következő szerdára. Így minden meccset láthatnánk élőben. Aztán lehet,h rosszul rémlik a tavalyi. Pedig így jó lenne.salas9 írta:A PSG-Barcelona első mérkőzése április 2-án lesz kedden este Párizsban, a visszavágót április 10-én rendezik Barcelonában.
Ezeken a napokon rendezik a Bayern-Juventus mérkőzéseket is.
Értelemszerűen a Real M.-Galatasaray és Malaga-Dortmund párharcokat április 3-án és 9-én rendezik.
Az is csak első ránézésre volt halál csoport,ezt sokan előre meg is mondták (én nem hittem nekik,mert bíztam a Cityben)!herlius írta:Azért a csoportkörök sorsolása után gondolom nem hőbörögtél nagyon. Az idei sorozatban a Real eddig klasszisokkal komolyabb csapatokkal kellett megküzdjön, nekünk meg az egyszem Milan-al is gondjaink akadtak.Mezner2 írta:Tottenham,CSZKA,Apoel,Lyon,Galatasaray.. ahányszor ezek a szerencsetlenek átvergődik magukat a nyolcaddöntőn megkapják a jutalom csapatokat:-) mi meg: Mu,Chelsea,Bayern,Inter.Milan..mst a PSG sima kell,hogy legyen mondjuk,de akkor is szúrja ez már a szememet de nagyon !
De ami még jobban idegesít az az,hogy az elmúlt 6évben ez a Madrid nem vert meg a BL-ben Európai élmezőnyhöz tartozó csapatot 11 a 11 elleni játékban,ennek ellenére mi idén kaptunk tőlük egy mélytorkost,ezt nekem még mindig nehéz megemészteni,remélem akkor kapjuk őket,amikor végre csúcsformában pörgünk,de szép is lenne őket kiverve nyerni a BL-t.
Azért a csoportkörök sorsolása után gondolom nem hőbörögtél nagyon. Az idei sorozatban a Real eddig klasszisokkal komolyabb csapatokkal kellett megküzdjön, nekünk meg az egyszem Milan-al is gondjaink akadtak.Mezner2 írta:Tottenham,CSZKA,Apoel,Lyon,Galatasaray.. ahányszor ezek a szerencsetlenek átvergődik magukat a nyolcaddöntőn megkapják a jutalom csapatokat:-) mi meg: Mu,Chelsea,Bayern,Inter.Milan..mst a PSG sima kell,hogy legyen mondjuk,de akkor is szúrja ez már a szememet de nagyon !
De ami még jobban idegesít az az,hogy az elmúlt 6évben ez a Madrid nem vert meg a BL-ben Európai élmezőnyhöz tartozó csapatot 11 a 11 elleni játékban,ennek ellenére mi idén kaptunk tőlük egy mélytorkost,ezt nekem még mindig nehéz megemészteni,remélem akkor kapjuk őket,amikor végre csúcsformában pörgünk,de szép is lenne őket kiverve nyerni a BL-t.
Schalkét lejátszották otthon,és úgy kezdte a meccset a német csapat,mint egy megszeppent kisfiú.Barcaman1993 írta:
Schalke játékosokat nem nagyon izgatta, nem valószínű, hogy a Real játékosait izgatná. Ráadásul addigra mire elkerülnek abba a stadionba, a továbbjutás már eldőlt.
Schalke játékosokat nem nagyon izgatta, nem valószínű, hogy a Real játékosait izgatná. Ráadásul addigra mire elkerülnek abba a stadionba, a továbbjutás már eldőlt.Mezner2 írta:Mert a spanyol bajnokikon nézők,a Galata meccsein pedig szurkolók vannak,kicsit más a hangulat !Barcaman1993 írta: Ezzel a pokoli hangulattól meg nem tudom miért van mindenki oda? Minden második hétvégén 70-80 ezer ember előtt játszanak, évente 2-3 alkalommal nyomják a Camp Nouban majdnem 100 ezer ember előtt. Nem hinném, hogy pont a török szurkolók előtt csinálná össze magát a Real Madrid.
Nézz meg egy-két videót arról,hogy ők hogyan szurkolnak,olyan nincs még egy a világon,és ebben semmi túlzás nincs,egyszerűen abnormális mind1ik,meghalnának a csapatukért
Mert a spanyol bajnokikon nézők,a Galata meccsein pedig szurkolók vannak,kicsit más a hangulat !Barcaman1993 írta: Ezzel a pokoli hangulattól meg nem tudom miért van mindenki oda? Minden második hétvégén 70-80 ezer ember előtt játszanak, évente 2-3 alkalommal nyomják a Camp Nouban majdnem 100 ezer ember előtt. Nem hinném, hogy pont a török szurkolók előtt csinálná össze magát a Real Madrid.
Szerencsefaktor, de elképesztően mekkora. Ne reménykedjetek a Galatában, most mondom Ronaldo 3-a fog lőni Madridbanvisca el barca írta:bízom annyira a galatában, hogy az első meccsen egy 1-1, 2-1-et le tudnak hozni, aztán a türkben az 52.000 ember olyan hangulatot csinál, mint amilyen sehol nincs a világban.
csóri madrid mindig megkapja a létező legviccesebb ellenfelet... biztos véletlen
a Nou Campba meg jobban teszi ha el se jön. Amit kapni fog nem teszi zsebre.Mezner2 írta:Most már komolyan idegesít,hogy miért olyan nehéz 3postot visszaolvasni ma te vagy az 5.aki megkérdezi,a közvetítés alatt 3szor elmondták,tényleg nem értem...Richi írta:az elődöntőben van még sorsolás?
De azért segítek : IGEN,LESZ.
Ibra nem játszhat az első meccsen,ez azért a védelmünket figyelembe véve nem hátrány
Most már komolyan idegesít,hogy miért olyan nehéz 3postot visszaolvasni ma te vagy az 5.aki megkérdezi,a közvetítés alatt 3szor elmondták,tényleg nem értem...Richi írta:az elődöntőben van még sorsolás?
Elvileg igen, és ha jól tudom április 14-én sorsolják az elődöntőket.LM10 írta:Most akkor idén szabályt változtattak? Az elődöntők előtt a bejutott 4 csapatot, újra sorsolják?
Akkor egy rugóra jár az agyunkcsababarca írta:És a foci azzal járna jól, ha Real-Bayern/Juve, és Barca-Dortmund elődöntők lennének.
Érdekes lenne 8 csapattal elődöntőt sorsolni.szajko írta:És az elődöntő h lesz, azt nem most szokás sorsolni?