Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Ameddig nem látom a két szememmel,hogy a bíró belefúj a sípjába ápr.2.-án 20:45-kor addig én már egy időpontnak sem hiszekvisca el barca írta:lehet h a hivatalos honlapon az van, de az rossz
kedden mi, bayern
szerdán, malaga meg a real.
a sorsolás napján is elmondták.
Déjà Vu-m van ezzel az eredménnyel kapcsolatbaCsacsMate írta:A legszebb az lenne, ha elszállna a Real-osok feje, és a lenézett Galata odahaza elkapná őket egy, vagy két idegenben lőtt góllal.
nem, idéntől már nem. nincsenek ágak, midig sorsolnak.Sanama írta:A Real kaphatott volna könnyebb ágat? Se Juve, se Bayern, se Barca.
Komolyan nem hiszem el.
UI: sry, most olvasom, hogy elődöntőket sorsolni fogják? Nem kiszokták ilyenkor már végig sorsolni az ágakat?
Jaja, két meccs lesz most egy nap. Uefa honlapján meg wikipedián is az van. Amúgy nekem is úgy rémlett, hogy egy nap egy meccs lesz, de ahogy megnéztem már tavaly is két meccset játszottak egy nap.ozsimiki írta:Ez teljesen biztos? Úgy emlékszem amióta bevezették,h nem 1 héten rendezik az összes meccset (pl előző körben is, két különböző héten játszott a 8-8csapat),azóta a legjobb 8ban jutott egy meccs keddre, egy szerdára, egy következő keddre,és következő szerdára. Így minden meccset láthatnánk élőben. Aztán lehet,h rosszul rémlik a tavalyi. Pedig így jó lenne.
Ez teljesen biztos? Úgy emlékszem amióta bevezették,h nem 1 héten rendezik az összes meccset (pl előző körben is, két különböző héten játszott a 8-8csapat),azóta a legjobb 8ban jutott egy meccs keddre, egy szerdára, egy következő keddre,és következő szerdára. Így minden meccset láthatnánk élőben. Aztán lehet,h rosszul rémlik a tavalyi. Pedig így jó lenne.salas9 írta:A PSG-Barcelona első mérkőzése április 2-án lesz kedden este Párizsban, a visszavágót április 10-én rendezik Barcelonában.
Ezeken a napokon rendezik a Bayern-Juventus mérkőzéseket is.
Értelemszerűen a Real M.-Galatasaray és Malaga-Dortmund párharcokat április 3-án és 9-én rendezik.
Az is csak első ránézésre volt halál csoport,ezt sokan előre meg is mondták (én nem hittem nekik,mert bíztam a Cityben)!herlius írta:Azért a csoportkörök sorsolása után gondolom nem hőbörögtél nagyon. Az idei sorozatban a Real eddig klasszisokkal komolyabb csapatokkal kellett megküzdjön, nekünk meg az egyszem Milan-al is gondjaink akadtak.Mezner2 írta:Tottenham,CSZKA,Apoel,Lyon,Galatasaray.. ahányszor ezek a szerencsetlenek átvergődik magukat a nyolcaddöntőn megkapják a jutalom csapatokat:-) mi meg: Mu,Chelsea,Bayern,Inter.Milan..mst a PSG sima kell,hogy legyen mondjuk,de akkor is szúrja ez már a szememet de nagyon !
De ami még jobban idegesít az az,hogy az elmúlt 6évben ez a Madrid nem vert meg a BL-ben Európai élmezőnyhöz tartozó csapatot 11 a 11 elleni játékban,ennek ellenére mi idén kaptunk tőlük egy mélytorkost,ezt nekem még mindig nehéz megemészteni,remélem akkor kapjuk őket,amikor végre csúcsformában pörgünk,de szép is lenne őket kiverve nyerni a BL-t.
Azért a csoportkörök sorsolása után gondolom nem hőbörögtél nagyon. Az idei sorozatban a Real eddig klasszisokkal komolyabb csapatokkal kellett megküzdjön, nekünk meg az egyszem Milan-al is gondjaink akadtak.Mezner2 írta:Tottenham,CSZKA,Apoel,Lyon,Galatasaray.. ahányszor ezek a szerencsetlenek átvergődik magukat a nyolcaddöntőn megkapják a jutalom csapatokat:-) mi meg: Mu,Chelsea,Bayern,Inter.Milan..mst a PSG sima kell,hogy legyen mondjuk,de akkor is szúrja ez már a szememet de nagyon !
De ami még jobban idegesít az az,hogy az elmúlt 6évben ez a Madrid nem vert meg a BL-ben Európai élmezőnyhöz tartozó csapatot 11 a 11 elleni játékban,ennek ellenére mi idén kaptunk tőlük egy mélytorkost,ezt nekem még mindig nehéz megemészteni,remélem akkor kapjuk őket,amikor végre csúcsformában pörgünk,de szép is lenne őket kiverve nyerni a BL-t.
Schalkét lejátszották otthon,és úgy kezdte a meccset a német csapat,mint egy megszeppent kisfiú.Barcaman1993 írta:
Schalke játékosokat nem nagyon izgatta, nem valószínű, hogy a Real játékosait izgatná. Ráadásul addigra mire elkerülnek abba a stadionba, a továbbjutás már eldőlt.
Schalke játékosokat nem nagyon izgatta, nem valószínű, hogy a Real játékosait izgatná. Ráadásul addigra mire elkerülnek abba a stadionba, a továbbjutás már eldőlt.Mezner2 írta:Mert a spanyol bajnokikon nézők,a Galata meccsein pedig szurkolók vannak,kicsit más a hangulat !Barcaman1993 írta: Ezzel a pokoli hangulattól meg nem tudom miért van mindenki oda? Minden második hétvégén 70-80 ezer ember előtt játszanak, évente 2-3 alkalommal nyomják a Camp Nouban majdnem 100 ezer ember előtt. Nem hinném, hogy pont a török szurkolók előtt csinálná össze magát a Real Madrid.
Nézz meg egy-két videót arról,hogy ők hogyan szurkolnak,olyan nincs még egy a világon,és ebben semmi túlzás nincs,egyszerűen abnormális mind1ik,meghalnának a csapatukért
Mert a spanyol bajnokikon nézők,a Galata meccsein pedig szurkolók vannak,kicsit más a hangulat !Barcaman1993 írta: Ezzel a pokoli hangulattól meg nem tudom miért van mindenki oda? Minden második hétvégén 70-80 ezer ember előtt játszanak, évente 2-3 alkalommal nyomják a Camp Nouban majdnem 100 ezer ember előtt. Nem hinném, hogy pont a török szurkolók előtt csinálná össze magát a Real Madrid.