Bajnokok Ligája & Európa Liga

Foci a Barçán kívül
sjd
Llegenda del Barça

2013.03.21. 21:09:21

http://sportgeza.hu/futball/2013/03/21/bl_csalas/

És újra és újra előkerül...
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.03.17. 13:49:31

visca el barca írta:lehet h a hivatalos honlapon az van, de az rossz

kedden mi, bayern
szerdán, malaga meg a real.

a sorsolás napján is elmondták.
Ameddig nem látom a két szememmel,hogy a bíró belefúj a sípjába ápr.2.-án 20:45-kor addig én már egy időpontnak sem hiszek :D
visca el barca
Presidente del Barça

2013.03.17. 13:39:52

lehet h a hivatalos honlapon az van, de az rossz

kedden mi, bayern
szerdán, malaga meg a real.

a sorsolás napján is elmondták.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.03.17. 13:23:11

Sorry a dupláért főnök urak,de van itt egy elég fontos tény,amin a sport1-nek köszönhetően mindenki átsiklott, NEM EGY NAP LESZ A KÉT MECCS, mi a Real-al vagyunk egy napon,nemtudom,hogy követhettek el ilyen szarvashibát a Sport tv-nél

HIVATALOS UEFA PROGRAM: http://www.uefa.com/uefachampionsleague ... index.html
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.03.17. 12:41:26

https://www.facebook.com/questions/10151497733992351/

Aki a másik topicban nem látta,annak beteszem ide,szavazzatok,osszátok meg ahányan tudjátok,nem akarom a Juve-t nézni !
Egy Juve-Bayern még érdekesnek is hatna,de ez a Bayern-Juve előreláthatólag mindenidők legunalmasabb nyolcaddöntője lesz,az olaszok még egy celtic ellen is sündisznót játszottak,és abból kontráztak,a Bayern ellen még talán a buszt is beállítják a kapuba,szerintem bazi unalmas 0-0-ra van kilátás, 1200szavazat a lemaradás,tegyünk ellene !!!!!
Messidona10
Entrenador del Barça

2013.03.16. 00:00:44

Bevállalom én is.

Malaga - Dortmund: Nem hinném, hogy lesz esélye a Malagának, elég jó ez a Dortmund, és szerintem simán tovább fognak jutni. Hacsak nem nyomnak le a spanyolok 180 percet maxon pörögve, mindent arra a két meccsere feltéve, márpedig azt képtelenségnek tartom, hogy így kijöjjön a lépés.

Real - Galata: Sajna csak minimális esélyt látok rá, hogy gondjuk lesz.

Barca - PSG: Remek meccsekre számítok, de mindennek a végén Barca továbbjutást, annyira nem jó ez a PSG, hogy ne legyen simán verhető. Főleg, ha sikerül a keddi teljesítményt hozni.

Bayern - Juve: Remélem kiesik a Bayern :D Az biztos, hogy ez a legszorosabb csata a négy közül, és ami nehezíti a bajorok dolgát, hogy otthon kezdenek. Torinóban meg fognak szenvedni a továbbjutásért, akármi lesz is az első meccsen.
davi10
Llegenda del Barça

2013.03.15. 23:54:53

Malaga - Dortmund : Szerintem egyértelműen Dortmund továbbjutás lesz. A Malaga már annak is örül, hogy a legjobb 8 között van, ők se hiszik el, hogy továbbjuthatnak. :D

Real - Galata: Könnyűnek mondható ellenfelet kapott a Real, a Galatasaray pár éven belül szerintem sokkal tovább is fog jutni, Drogbának lehetnek villanásai, de a Realnak illene továbbjutni.

Barca - PSG: Hatalmas ajándék a sorstól, hogy Ibra nem lesz Párizsban, mert otthon úgyis dara lesz. Kezdjük összeszedni magunkat, egyértelmű Barca továbbjutást várok.

Bayern - Juve: Kövezzetek meg, de szerintem jelenleg a Bayern a világ legjobb csapata (igaz úgy tűnik mi is összeszedtük magunkat), az Arsenal elleni zakó ellenére. Az olasz foci meg egy ideje nincs azon a színvonalon, ahol volt pár évvel ezelőtt.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Kash
Entrenador del Barça

2013.03.15. 23:31:44

Nem rossz, igazán nem rossz. :-k
Malaga - Dortmund: Én teljes mértékben bizom a Spanyol csapatokban, legyen az Barcelona vagy celta Vigo...Sztem a Malaga bedarálja. 8)

Rmad - Galata: Nem, mégsem bizom teljes mértékben a spanyol csapatokban. Ez egy vértizzadó meccs lesz a Madrid számára, többgólos Galata győzelem lesz. 8)

Barca - PSG: Ibra nélkül van esélyük, ám sajnos a 2. meccsen már lehet ottlesz, de akkor a Barca biztos nyer. Ez olyan 50-50%. 8)

Bayern - Juve: Olasz spagetti a legjobb, ám ez a csapat a spagettinél jobb dolgokat készit, csak ők a kapuban. Bayernnek lehet esélye a győzelemre, ha bevetik a Nutellás palacsintát.

EL:
404 error: page not found
Kép
Wolfy11
Jugador del Barça

2013.03.15. 22:38:26

CsacsMate írta:A legszebb az lenne, ha elszállna a Real-osok feje, és a lenézett Galata odahaza elkapná őket egy, vagy két idegenben lőtt góllal. :D
Déjà Vu-m van ezzel az eredménnyel kapcsolatba :lol:

Egyépként a PSG-t bedaráljuk. Egyszer már B csapat szinten, a felkészülésben sikerült elkapni őket, (igaz 11-esekkel) akkor most is meglesznek.
MatyiG
Adminisztrátor

2013.03.15. 20:46:02

BL:

Malaga - Dortmund : 30-70%, Hispániában szoros meccs lesz, de szerintem a Dortmund otthon magabiztosan nyer, viszont nem lesz ez olyan egyszerű nekik.

Real - Galata : 75-25%, Törökországban kemény meccs lesz, de szerintem már sok tétje annak a meccsnek nem lesz.

PSG - Barca : 20-80%, otthon bedaráljuk őket, akármilyen jó a keretük, tovább kell jutni simán.

Bayern - Juve : 40-60%, sokakkal ellentétben nem érzem olyan erősnek ezt a Bayernt. Juve idegenben kibekkeli őket, otthon meg begyötrik magukat a 4-be.

Olyanokkal meg ne jöjjünk már, hogy bunda volt Real részről, mert mi sem kaptunk olyan hú de erős ellenfelet, plusz a csoportban meg a MU ellen is nehéz dolguk volt.
Alcantara
Director del Fútbol

2013.03.15. 16:06:59

Az Európa Ligában szintén sorsolnak, nincsenek "ágak".
CsacsMate
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2013.03.15. 15:54:08

A legszebb az lenne, ha elszállna a Real-osok feje, és a lenézett Galata odahaza elkapná őket egy, vagy két idegenben lőtt góllal. :D
visca el barca
Presidente del Barça

2013.03.15. 15:38:59

Sanama írta:A Real kaphatott volna könnyebb ágat? Se Juve, se Bayern, se Barca.
Komolyan nem hiszem el.

UI: sry, most olvasom, hogy elődöntőket sorsolni fogják? Nem kiszokták ilyenkor már végig sorsolni az ágakat?
nem, idéntől már nem. nincsenek ágak, midig sorsolnak.

amugy tudja valaki hogy az EL-ben mik lettek az ágak? vagy ott is sorsolnak majd? :lol: :oops:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
JanPieterzoon
Jugador del Barça

2013.03.15. 15:35:02

ozsimiki írta:Ez teljesen biztos? Úgy emlékszem amióta bevezették,h nem 1 héten rendezik az összes meccset (pl előző körben is, két különböző héten játszott a 8-8csapat),azóta a legjobb 8ban jutott egy meccs keddre, egy szerdára, egy következő keddre,és következő szerdára. Így minden meccset láthatnánk élőben. Aztán lehet,h rosszul rémlik a tavalyi. Pedig így jó lenne.
Jaja, két meccs lesz most egy nap. Uefa honlapján meg wikipedián is az van. Amúgy nekem is úgy rémlett, hogy egy nap egy meccs lesz, de ahogy megnéztem már tavaly is két meccset játszottak egy nap.
Sanama
Llegenda del Barça

2013.03.15. 15:30:07

A Real kaphatott volna könnyebb ágat? Se Juve, se Bayern, se Barca.
Komolyan nem hiszem el.

UI: sry, most olvasom, hogy elődöntőket sorsolni fogják? Nem kiszokták ilyenkor már végig sorsolni az ágakat?
ozsimiki
Adminisztrátor

2013.03.15. 14:35:32

salas9 írta:A PSG-Barcelona első mérkőzése április 2-án lesz kedden este Párizsban, a visszavágót április 10-én rendezik Barcelonában.

Ezeken a napokon rendezik a Bayern-Juventus mérkőzéseket is.

Értelemszerűen a Real M.-Galatasaray és Malaga-Dortmund párharcokat április 3-án és 9-én rendezik.
Ez teljesen biztos? Úgy emlékszem amióta bevezették,h nem 1 héten rendezik az összes meccset (pl előző körben is, két különböző héten játszott a 8-8csapat),azóta a legjobb 8ban jutott egy meccs keddre, egy szerdára, egy következő keddre,és következő szerdára. Így minden meccset láthatnánk élőben. Aztán lehet,h rosszul rémlik a tavalyi. Pedig így jó lenne.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.03.15. 14:34:09

herlius írta:
Mezner2 írta:Tottenham,CSZKA,Apoel,Lyon,Galatasaray.. ahányszor ezek a szerencsetlenek átvergődik magukat a nyolcaddöntőn megkapják a jutalom csapatokat:-) mi meg: Mu,Chelsea,Bayern,Inter.Milan..mst a PSG sima kell,hogy legyen mondjuk,de akkor is szúrja ez már a szememet de nagyon !
De ami még jobban idegesít az az,hogy az elmúlt 6évben ez a Madrid nem vert meg a BL-ben Európai élmezőnyhöz tartozó csapatot 11 a 11 elleni játékban,ennek ellenére mi idén kaptunk tőlük egy mélytorkost,ezt nekem még mindig nehéz megemészteni,remélem akkor kapjuk őket,amikor végre csúcsformában pörgünk,de szép is lenne őket kiverve nyerni a BL-t.
Azért a csoportkörök sorsolása után gondolom nem hőbörögtél nagyon. Az idei sorozatban a Real eddig klasszisokkal komolyabb csapatokkal kellett megküzdjön, nekünk meg az egyszem Milan-al is gondjaink akadtak.
Az is csak első ránézésre volt halál csoport,ezt sokan előre meg is mondták (én nem hittem nekik,mert bíztam a Cityben)!
A City már talán 3.éve szerepelt le csúfosan a BL-ben,többek között simán kikaptak attól az Ajaxtól,melyet az európai top klubok pofozózsáknak használtak az elmúlt években (beleértve a Realt is).
Egy igazi fokmérő volt nekik a csoportban,az pedig a Dortmund elleni csörte volt, 6-ból 1pontot szereztek a németek ellen,és mind2 meccsen alárendelt szerepet játszottak.
Az MU ellen fél másodpercig nem álltak továbbjutásra,ameddig 11 a 11 ellen játszottunk,előző években meg a fennt említett csapatok kiverése után,az első komolyabb akadályon megbotlottak...
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2013.03.15. 14:28:37

Mezner2 írta:Tottenham,CSZKA,Apoel,Lyon,Galatasaray.. ahányszor ezek a szerencsetlenek átvergődik magukat a nyolcaddöntőn megkapják a jutalom csapatokat:-) mi meg: Mu,Chelsea,Bayern,Inter.Milan..mst a PSG sima kell,hogy legyen mondjuk,de akkor is szúrja ez már a szememet de nagyon !
De ami még jobban idegesít az az,hogy az elmúlt 6évben ez a Madrid nem vert meg a BL-ben Európai élmezőnyhöz tartozó csapatot 11 a 11 elleni játékban,ennek ellenére mi idén kaptunk tőlük egy mélytorkost,ezt nekem még mindig nehéz megemészteni,remélem akkor kapjuk őket,amikor végre csúcsformában pörgünk,de szép is lenne őket kiverve nyerni a BL-t.
Azért a csoportkörök sorsolása után gondolom nem hőbörögtél nagyon. Az idei sorozatban a Real eddig klasszisokkal komolyabb csapatokkal kellett megküzdjön, nekünk meg az egyszem Milan-al is gondjaink akadtak.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.03.15. 14:21:23

Én is örülök a PSG-nek :D Én is láttam párszor már őket, s pl a védekezésük korántsem kimagasló, hiába irkálhatjuk a "neveket" hogy Lavezzi, Beckham stb, csapatként nem érzem őket annyira kiforrottnak, hogy betudjanak mutatni egy kollektív erős védekezést.
Viszont a sajátjainktól "elszállni" sem szabad mert a 4-0 ellenére bőven van általánosságban baj nálunk (s ezt a 4-0t is lehetne elemezni órákig, több összetevő volt).Tovább kellene jutni, 2 higgadt okos játék kell s akkor meglehet.
Meglepődnék ha nem sikerülne kiejteni a párizsiakat, de előtte azért még borzasztó fontos Rayo elleni meccs is pl.

Többi párharcban meg örülnék ha a spanyolok tovább "hengerelnének" s betudna jutni 3 spanyol is a legjobb 4be, Real szerintem egyértelmű esélyes a Galata ellen, az igaz a hangulat nem lesz egyszerű a törököknél.Malaga-t meg nem írnám le a Dortmund ellen, nagyon szorítok nekik, hogy sikerüljön kiejteni a fritzeket.
Utolsó párosnál meg teljesen mindegy nálam, Juvenál nincs csapat amit jobban utálnék, úgyhogy inkább Bayern, bár ők meg németek, nagy dilemma :D Bayern játékra talán erősebb, de a Juventust szervezettebbnek érzem, s szerintem az olaszok fognak továbbmenni.
Kép
Kép
Kép
salas9
Entrenador del Barça

2013.03.15. 13:59:25

A PSG-Barcelona első mérkőzése április 2-án lesz kedden este Párizsban, a visszavágót április 10-én rendezik Barcelonában.

Ezeken a napokon rendezik a Bayern-Juventus mérkőzéseket is.

Értelemszerűen a Real M.-Galatasaray és Malaga-Dortmund párharcokat április 3-án és 9-én rendezik.
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2013.03.15. 13:49:50

azért a galatanak lehet annyi előnye, hogy beáll bekkelni és akkor a real meghalt, mert az előre rúgom ronaldonak, aki majd vhogy belövi taktikán kivul mást nem igen tudnak, láthattuk már a spanyol bajnokikon is.

a török pokolról meg annyit, h pont az lesz a végük, mert ha lesz egy kis esélyük a továbbjutásra, akkor a szurkolok úzni hajtani fogják őket, nem tehetik meg h bekkelnek és az a madridnak csak jó..
Kép
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.03.15. 13:28:59

Barcaman1993 írta:
Schalke játékosokat nem nagyon izgatta, nem valószínű, hogy a Real játékosait izgatná. Ráadásul addigra mire elkerülnek abba a stadionba, a továbbjutás már eldőlt. :wink:
Schalkét lejátszották otthon,és úgy kezdte a meccset a német csapat,mint egy megszeppent kisfiú.
A másik részéhez:
Mint nekünk a Milan ellen,nemdebár ?
Egyáltalán nem tartom bivalyerősnek ezt a Madridot,ha otthon nem nyernek legalább 2-vel,akkor még akármi is lehet a visszavágón,ettől függetlenül persze tisztában vagyok az erőviszonyokkal de Monaco-Real, Porto-MU,Barca-Chelsea, és még órákig sorolhatnám a hasonló tudáskülönbségű csapatok meccseit,ahol nem a jobb győzött. Közhely, de nagyon igaz:"minden meccs 0-0-ról indul,"és amíg az ellenfél nem támad ki,vagy a Madrid nem szerez egy gólt valahonnan,addig baromi ötlettelen,trágya az amit játszanak,tulajdonképpen elképzelés nélkül tolják a meccseket addig,ameddig X az állás.
Ameddig remire áll a meccs,addig kis túlzással élve,de senki ellen sem toronymagas favorit ez a Madrid,akkor van gond,ha ők lövik az elsőt,és kénytelen az ellenfél kitámadni.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.03.15. 13:24:15

Mezner2 írta:
Barcaman1993 írta: Ezzel a pokoli hangulattól meg nem tudom miért van mindenki oda? Minden második hétvégén 70-80 ezer ember előtt játszanak, évente 2-3 alkalommal nyomják a Camp Nouban majdnem 100 ezer ember előtt. Nem hinném, hogy pont a török szurkolók előtt csinálná össze magát a Real Madrid.
Mert a spanyol bajnokikon nézők,a Galata meccsein pedig szurkolók vannak,kicsit más a hangulat !
Nézz meg egy-két videót arról,hogy ők hogyan szurkolnak,olyan nincs még egy a világon,és ebben semmi túlzás nincs,egyszerűen abnormális mind1ik,meghalnának a csapatukért :)
Schalke játékosokat nem nagyon izgatta, nem valószínű, hogy a Real játékosait izgatná. Ráadásul addigra mire elkerülnek abba a stadionba, a továbbjutás már eldőlt. :wink:
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.03.15. 13:22:46

Barcaman1993 írta: Ezzel a pokoli hangulattól meg nem tudom miért van mindenki oda? Minden második hétvégén 70-80 ezer ember előtt játszanak, évente 2-3 alkalommal nyomják a Camp Nouban majdnem 100 ezer ember előtt. Nem hinném, hogy pont a török szurkolók előtt csinálná össze magát a Real Madrid.
Mert a spanyol bajnokikon nézők,a Galata meccsein pedig szurkolók vannak,kicsit más a hangulat !
Nézz meg egy-két videót arról,hogy ők hogyan szurkolnak,olyan nincs még egy a világon,és ebben semmi túlzás nincs,egyszerűen abnormális mind1ik,meghalnának a csapatukért :)
visca el barca
Presidente del Barça

2013.03.15. 13:16:50

akkor esélyek:

malaga-dortmund: 35-65%dortmund továbbjutást várok, bár annyival nem érzem őket esélyesebbnek. malagaban, x vagy egy egygólos hazai győzelem, a visszavágón a dortmund viszont bedarálja őket egy 3-0-al

real-galata: adok 20%-ot a galatanak, ami csak akkor fog élni, ha nem kapnak ki legalabb 2 gollal az első meccsen

psg-barca: 25-75%. az első meccsen hozzuk a szokaso lötyögést, de remélem mindkét meccset behuzzuk, nem akarok idegeskedni.

bayern-juve: a fordulo csucs rangadoja, 55-45%. a bayern rutinosabb a bl-ben, és bár a juvét annyira nem ismerem, de a németeket láttam már idén jol játszanak. aztán ki tudja, a juvenak jol jön h otthon van a második meccs.

az elődöntőben a real termeszetesen megint megkapja majd a leggyengébb csapatot, a dortmundot

Chelsea-Kazan: 70-30% a cselzi ha odafigyel nem leht gond, bár amilyen formaban vannak...

Spurs-Basel: 80-20%. bár a basel bravurral ment tovább, nekik itt és most vége a dalnak. spurséknél ideje már lenne egy trophyt bezsebelni

Fener-Lazio: 50-50%egy egy huligán orgazmus, ennél tervezni nem lehetett volna brutálisabb meccset. tuti h lesznek akkora balhék, mint állat. a bajnokságban egyik csapat sincs toppon, de ha a törökök odafigyelnek az első meccsen, ők mennek tovább

Benfica-Newcastle: 60-40%, a portugálokat egy lehelletnyivel esélyesebbnek érze, itt is sok fog mulni az első meccsen.

elődöntőben pedig jöhet cselzi-benfica, spurs fener, majd az londoni házidöntő
Kép
Válasz küldése