2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Casemiro már hivatalos? Ez kemény!Chino írta: ↑2022.08.19. 11:38:43Arra mindenesetre kíváncsi leszek, hogy Casemiro helyére hoznak-e valakit vagy meg merik próbálni egyedül az új gyerekkel. De ott van még a támadósor is, amit már régen töltenének, de se Benzema mögé/mellé sem a jobb oldalra nem sikerült még senkit sem találni. Kérdés, hogy másfél hét mire lesz elég.
Nyilván nem lehet azt mondani, hogy csak bírói segítség stb. miatt jött össze nekik, de mindkét dolognak össze kellett állni. Az, hogy mennyire voltak oldalukon a játékvezetők szubjjektív, ki-ki döntse el, az igazság szerintem, hogy ha választani kellene nem ellenük fújtak, de az a Rüdiger+Marquinhos eset sem túl gyakori, de ha Benzema bármely korábbi szezonját hozza közel sem lett volna ilyen szezonjuk.bence0330 írta: ↑2022.08.19. 09:51:33Ez sajna a vesztes fél legjobb sárdobálása lesz mindig is. Sorra fordították meg a meccseiket, vagy épp védekezték ki az egészet, mint a Pool ellen. Pár perc alatt több góllal megfordítani 3 meccset egy egyenes kieséses szakaszban elképesztő erőt mutat, a bírónak nem sok köze volt hozzá. Lehet mondani a Donnarumma esetet, de az is kb egy 50/50 dolog, alapvetően váll-váll volt, az intenzitás meg mindig vita kérdése lesz.
Ez sajna a vesztes fél legjobb sárdobálása lesz mindig is. Sorra fordították meg a meccseiket, vagy épp védekezték ki az egészet, mint a Pool ellen. Pár perc alatt több góllal megfordítani 3 meccset egy egyenes kieséses szakaszban elképesztő erőt mutat, a bírónak nem sok köze volt hozzá. Lehet mondani a Donnarumma esetet, de az is kb egy 50/50 dolog, alapvetően váll-váll volt, az intenzitás meg mindig vita kérdése lesz.
Azért érdekes ez a dolog.Buitre írta: ↑2022.08.15. 17:33:30Nem tudom mennyire üres lózung, de a Madridnál minden szinten a győztes mentalitást próbálják beleverni az emberekbe, a saját nevelésű ifiktől a szerződtetett sztárokig. Legalábbis ez szokott átjönni az interjúkból is, a kupák, a győzelmek, a rekordok. Valószínű, hogy ilyen szinten azért komolyan veszik a sportpszihológiát, és ha tényleg mindig mindenhol ezt sujkolják, lehet eredménye. Nyilván az első csapatnál jelenleg öngeneráló ez a győztes pszihé, hát tele van a keret olyanokkal akik mindent is megnyertek a csapattal. Nem tudom a Barcanál ez hogy van, de mintha legalább akkora jelentősége lenne annak is, hogy milyen játékkal nyer a csapat.
Na ezzel igy en is egyetértek, csak ezt nem lehet eroltetni. Hiaba nincs idő, par eles meccs biztosan kell meg a legjobb jatekosoknak es edzőknek is. Meg mit kezdjen ezzel szerencsetlen Xavi? Mi a garancia, hogy mas edzővel azonnal jonnenek az eredmenyek?Mihu írta: ↑2022.08.15. 14:58:15
Nem kell kirúgni Xavit. Nem minden kritika arra irányul, hogy ki kell rúgni valakit.
De, mindent el lehet fogadni. Csak mégegyszer mondom, hogy mi elvileg arra a szintre akarunk jutni, ahol minden van, csak idő nincs. Azon a szinten már nincs idő. Azonnal eredmények kellenek.
Ez nem összeszokottság. Ezt úgy hívják, hogy Real Madrid. Három komplett csapatra emlékszem a Realtól, akik az utolsó leheletükig mentek, küzdöttek, 1-2, néha 3 gólos hátrányból is felállva. A Capello-féle Real, a CR éra és most ez a jelenlegi csapat. Ezt nem lehet állandóan a mákkal magyarázni. 1-1 alkalom mák, de nem állandóan és éveken keresztül. Ez már szellemiség.
Nálunk sorsdöntő meccseken nem lehet felsorolni 2-3 alkalmat se felsorolni, amikor -2-ről felálltunk és megfordítottuk a meccset 5-10 perc alatt. Ellenben a Realnál komplett sorozatokat, trófeákat lehet felhozni, amiket az utolsó 5 percben nyertek meg.
Nem kell kirúgni Xavit. Nem minden kritika arra irányul, hogy ki kell rúgni valakit.Guille írta: ↑2022.08.15. 13:47:49És akkor mi a javaslatod? Rúgják ki Xavit és minden edzőt, aki pontot veszít az első 1-2 meccsén?
Azért tavaly nem hozta le rosszul azt az elcseszett szezont ezzel a kerettel, amilyen morális csúcson volt az egész klub.
Nem lehetne elfogadni, hogy ez Xavi első rendes szezonja normális kerettel és egy kis időt is adni neki? Nem mondom, hogy jó lesz, lehet, hogy belebukik, de 1 meccs után elzavarni? Vagy mégis a mi a haditerv?
Amúgy meg a 21 lövés-ből nulla gól, az pont pech.
A Madrid sok éve rohadt jól csinálja, hogy behúzza a gyenge meccseket, tudják, hogy minden gól 1-et ér, nem akarnak színházat a pályára és van győztes mentalitásuk, önbizalmuk. Ez irigyelésre méltó, de ehhez meg eredmények kellenek, rutin és csapategység, ezt sem 2 perc lesz összehozni ilyen évek után.
Nem a kolléga nevében szeretnék válaszolni,csak az én meglátásom hozzátenni.
ezt pofaztam tegnap en is. mi az ilyen meccseken mindig pontot vesztunk.Messithebest írta: ↑2022.08.15. 00:01:54Hát igen, a Madrid legnagyobb erőssége megint kimutatkozott. Egy olyan meccset nyertek meg már isten tudja hanyadjára, amin bűnrosszul játszottak. Ebben még mindig fényévekre vagyunk tőlük, ezt tegnap is láthattuk.
De van ellenérv, ha hülyeséget írsz, csak aztán utólag magyarázkodsz, hogy nem azt írtadKassandra írta: ↑2022.08.12. 14:11:54
Nem tudsz mennyiségi különbséget tenni pár 10/100 vezető, alkalmazott, és több millió szurkoló között, vagy nem akarsz?
És melyik klubnak milyen szurkolói vannak? meg tudod állapítani, vagy csak általánosítasz, ami nem szokott jóra vezetni, lásd történelem. Persze tudom én, hogy értitek, csak jobb ez így, mint elismerni amit írtam, ha már ellenérv nincsen.![]()