Magyar Válogatott

Foci a Barçán kívül
Alcantara
Director del Fútbol

2015.11.13. 13:41:58

Ez a Király téma érdekes. Többen simán kihagynátok.
Nekem is sokszor volt ellenérzésem vele, a selejtezőkön. Viszont a legtöbb meccsen meggyőzött, akár csak tegnap. Volt bravúrja, hihetetlen nyugalmat áraszt a védelem felé.

1.Lehet ezeket magyarázni másképpen is, de 14 szövetségi kapitány bizalmát élvezte, ami azért nem lehet véletlen vagy protekció.
2. Felnőtt két generáció is mellette, de senki nem tudta tartósan kiszorítani.
3. Hazajött befejezni és megtámasztja olyan mértékben még, egy gyenge Haladást, hogy dobogóért tudnak küzdeni.

Én sem rajongok érte, de a fenti érvekkel nehéz vitatkozni.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.11.13. 13:12:51

MR. TROMORT777 írta: Akkor javasolnám, hogy ülj le megnézni egy két PL meccset, mert igenis rengeteg technikás játékos van.

Így mondjuk nehéz is érvelni, hogy nálad nem és kész. De akkor igen, Busquets is alibi, vagy éppen Matic, Vidal, Coquelin, Matuidi is csak mert csendes iparosok. O.o
Szoktam nézni, elvétve. De megint másról beszélsz, mert egy szóval nem mondtam,hogy nincsenek technikás játékosok ott. De régebben nem ez dominált, ahogy nézem, most sem igazán.

Busquets is alibizett régen igen ha tetszik ha nem, Xavi és Ini árnyékában bújkált sokáig, idén sokat változott, előnyére, végre csinál olyanokat amit egyesek belevizionáltak, Matuidit mondjuk eleve nem keverném ebbe a kasztba, ő nagyon aktív a meccseken, amellett,hogy a piszkos munkát is elvégzi,Vidal szintén.

Normandia, köszi a véleményt,ezt így el tudom fogadni, és elismerem,hogy elfér a keretben, csak az indokolatlan ajnározást nem kéne csinálni.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Normandia
Director del Fútbol

2015.11.13. 13:05:23

csababarca írta:
Mi a baj a kiemelt mondattal? Szerintem Anglia nem a technika mekkája, ott ez huszadrangú dolog, közönséget se érdekli különösebben, mondjuk évek óta nem nézem a PL-t,mert hányok, szóval lehet már megváltozott, akkor elnézést.

Csalja a focit, alibizik, elbújik, 10 percenként passzol egyet és akkor király vagyok...így értettem. Ha akkora császár,akkor ne vonja ki magát a játékból, ne bújkáljon, és futkározzon holttérben.
Ezzel lehet egyetérteni meg nem, de nálam Gera ez a kategória, pláne a mostani Gera.
Sajnálom,de nálam ő már nem lenne válogatott,se Király pl.
Aztán erre is jöhet a repost, hogy de mekkorát védett a mackós...jah, khm.
Alapesetben tényleg nem kellene beválogatni, egy normális utánpótlással rendelkező országban, csakhogy mi ettől messze vagyunk, mint Makó Jeruzsálemtől. Gera 36 évesen még kell ennek a csapatnak. Királyt simán kihagynám, mert a kapus poszt az, amiből simán a világ élvonalában vagyunk.
Gerára sok minden mondható, de az nem, hogy alibi focista lenne. Úgy a fradi, mint a WBA meghatározó, megalkuvást nem ismerő, nélkülözhetetlen játékosa volt és az a mai napig. Én értem, hogy nem szereted, nekem is volt, van ilyen játékos, akit nem szeretek, de próbálom objektìven nézni a játékát. Az is nyilvánvaló, hogy 36 évesen már nem fog tudni annyit nyújtani, mint fénykorában.
Mielőtt azt mondanád, hogy félreértettelek, nem, nem értettelek félre, csak az indokoddal nem értek egyet. A véleményedet elfogadom.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
MR. TROMORT777

2015.11.13. 13:04:07

csababarca írta:Lehet hogy az egyik legjobb bajnokság (bár nemzetközi eredményeik évek óta szánalmasak), de nem a technika miatt,hanem a bruszt a hajtás miatt volt mindig is erős.

Engem ezek a számok nem érdekelnek, én a meccset szoktam nézni,nem strigulázok...a nevét nem hallottam sokáig, meg nem is láttam mit csinál. De elfogadom a statisztikát, legyen így, nálam nem tényező az ember,évek óta nem az.
Pláne nem megváltóként gondolok rá.

De mondom,elfogadom a más véleményt, én máshogy látom.
Akkor javasolnám, hogy ülj le megnézni egy két PL meccset, mert igenis rengeteg technikás játékos van.

Így mondjuk nehéz is érvelni, hogy nálad nem és kész. De akkor igen, Busquets is alibi, vagy éppen Matic, Vidal, Coquelin, Matuidi is csak mert csendes iparosok. O.o
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.11.13. 12:45:59

Lehet hogy az egyik legjobb bajnokság (bár nemzetközi eredményeik évek óta szánalmasak), de nem a technika miatt,hanem a bruszt a hajtás miatt volt mindig is erős.

Engem ezek a számok nem érdekelnek, én a meccset szoktam nézni,nem strigulázok...a nevét nem hallottam sokáig, meg nem is láttam mit csinál. De elfogadom a statisztikát, legyen így, nálam nem tényező az ember,évek óta nem az.
Pláne nem megváltóként gondolok rá.

De mondom,elfogadom a más véleményt, én máshogy látom.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
MR. TROMORT777

2015.11.13. 12:41:57

csababarca írta:
Mi a baj a kiemelt mondattal? Szerintem Anglia nem a technika mekkája, ott ez huszadrangú dolog, közönséget se érdekli különösebben, mondjuk évek óta nem nézem a PL-t,mert hányok, szóval lehet már megváltozott, akkor elnézést.

Csalja a focit, alibizik, elbújik, 10 percenként passzol egyet és akkor király vagyok...így értettem. Ha akkora császár,akkor ne vonja ki magát a játékból, ne bújkáljon, és futkározzon holttérben.
Ezzel lehet egyetérteni meg nem, de nálam Gera ez a kategória, pláne a mostani Gera.
Az angol bajnokság a világ egyik legjobb bajnoksága, nem értem ezt a degradáló véleményt róla, de oké.

Csak a tegnapi meccsből kiindulva neki volt a legtöbb passza (37/31) egyedül Kádár passzolt pontosabban (36/31), illetve mellette volt 3 labdaszerzése és 3 mentése is. Nem éppen azt mutatja, hogy bújkált volna a labda elől. De belőlle rengeteget kivett a védekezés. 36 évesen még mindig az egyik legjobb középpályásunk. El kell fogadni, hogy nincs alternatívája jelenleg. De a rutinjával hasznos játékos.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.11.13. 12:30:13

MR. TROMORT777 írta:
Akkor fejtsd ki kérlek, hogy-hogy érted. Ez a csalja a focit kifejezés nekem sem elég egyértelmű. Mit nem szeretsz pontosan?

A kiemelt mondatra pedig köpni-nyelni se tudok. :shock:

Cseri
Entrenador del Barça

2015.11.13. 12:05:06

Évek óta nem néztem magyar meccset, sem bajnoki, sem válogatott szinten. Rosszul vagyok a sportág közegétől,ami leképezi a társadalom működését is. Pozitívan csalódtam,ennyit számít,ha egy külföldi, közepes tudású edző, függetleníteni tudja magát a közegtől és véghez viszi,amit elképzelt. Ez a csapat jelenleg ennyit tud. Nagyon messze vagyunk passzkészségben,pontosságban,fizikai mutatókban,támadásvezetésben az elittől,ha ezt végre felismerjük és -elfelejtjük végre a hamis magyaros technika álmot- alázattal kompenzáljuk a hiányokat,a középmezőny alján megragadhatunk. Külföldi edzők kellenek nagy számban,akik nem tesznek be valakit csak azért a csapatba mert apuka azt kéri/fizeti. Maradonák nálunk még sokáig nem lesznek,de egy alázatos,szerény,munkás,szervezett csapatot össze lehet hozni. Engem speciel az eredménytől függetlenül továbbra sem érdekel a magyar foci, a finanszírozásától és az aránytalanul magas fizetésektől hányok,de ha az eredménynek köszönhetően 2 gyerekkel több áll neki focizni már megérte.
A tegnapi meccsről,mint laikus: Dzsudzsák szerintem nagyon gyenge játékos,Szalai dettó,a védelem és Király,stabil és megbízható volt. A középpályánkon gyakran átfutottak,talán ez a csapatrész marad el leginkább a modern kor elvárásaitól. A csatár(ok) a középpálya miatt is szinte láthatatlanok voltak.
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
MR. TROMORT777

2015.11.13. 12:04:05

csababarca írta:
ez elég nagy kritika a játékosainkra nézve.
Angliában ha leveszel egy labdát csettintenek, őket nem nehéz lenyűgözni, egy bedobásra tapsolnak kb.
Amúgy a dologhoz hozzátartozik,hogy a kiemelt résznek nem fogalmaztam meg az ellenkezőjét, ne írtam hogy technikátlan, meg rossz, csak én ezt nem szeretem.
De megint az van,hogy leírok valamit,nem értelmezitek,és ugrotok rá, majd a számba adtok olyanokat amiket nem említettem.
De csináljátok. =D>
Akkor fejtsd ki kérlek, hogy-hogy érted. Ez a csalja a focit kifejezés nekem sem elég egyértelmű. Mit nem szeretsz pontosan?

A kiemelt mondatra pedig köpni-nyelni se tudok. :shock:
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.11.13. 11:51:45

Nero. írta:Gera csalja a játékot? Mivan? :lol: Az elmúlt 20 év legjobb és legtechnikásabb magyar játékosa, még Angliában is olyan dolgokat csinált, hogy az emberek csak csettintettek.
ez elég nagy kritika a játékosainkra nézve.
Angliában ha leveszel egy labdát csettintenek, őket nem nehéz lenyűgözni, egy bedobásra tapsolnak kb.
Amúgy a dologhoz hozzátartozik,hogy a kiemelt résznek nem fogalmaztam meg az ellenkezőjét, ne írtam hogy technikátlan, meg rossz, csak én ezt nem szeretem.
De megint az van,hogy leírok valamit,nem értelmezitek,és ugrotok rá, majd a számba adtok olyanokat amiket nem említettem.
De csináljátok. =D>
Nero.
Llegenda del Barça

2015.11.13. 11:40:36

Gera csalja a játékot? Mivan? :lol: Az elmúlt 20 év legjobb és legtechnikásabb magyar játékosa, még Angliában is olyan dolgokat csinált, hogy az emberek csak csettintettek.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Vakmacska
Llegenda del Barça

2015.11.13. 10:24:58

Sajnos Szalaival az a baj, hogy képtelen a labdákat megtartani. Dzsudzsák meg egy támadó szellemű játékos. Ebben a bekkelős csapatban nincs igazán szerepe. Sajnos, amióta eljött PSV-től, nem találja a helyét. Az orosz kaland nem tett jót neki.
Ez a csapat erre képes. Remekül bevált eddig ez a taktika. És ne felejtsük el, hogy a görögök ezzel a taktikával nyertek Eb-t :)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.11.13. 09:10:19

Szalai tényleg megosztó személyiség, de ott elől neki az a feladata, hogy letudja fejelgetni, megtartsa, szabadot harcoljon ki, hogy fel tudjon jönni a csapat. Szerintem ezt tegnap is megoldotta és érdekességként 77%-kal passzolt, sokkal pontosabban mint pl Németh vagy Dzsudzsák. Stat persze nem minden, de egy jó átlagot szemre is hozott Ádám. Helyzetbe nem tudott kerülni meg mint írtam volt pár szitu, amiben ha sikerül gyorsabban döntenie kilehetett volna ugratni a szélsőt. Szóval kiemelkedő sem volt, mielőtt valaki azt venné ebből ki, de amit lehetett érzésem szerint megtett. És ha Elek nem kapura fejeli az első félidő közepe tájékán hanem lestukkolja neki még nagyobb lehetőség lehetett volna, de csak volna. :D
Kép
Kép
Kép
Alcantara
Director del Fútbol

2015.11.13. 08:22:56

Alfa írta:Egy teljesen normális szurkolói reakció volt Messiastol , nem hiszem , hogy ezért "szemrehányást "kéne tenni...Én is fogtam a fejemet amikor megláttam a kezdőt , de Storcknak igaza lett .
Nem gondolnám teljesen normális szurkolói reakciónak. Semmilyen információ birtokában valakit így, ebben a stílusban ledegradálni (nem csak rá vonatkozik, mert többen megtették, többek között orbánkedvenc és egyéb jelzőkkel)ez olyan tipikus magyar mentalitás, mert itt mindenki jobban tudja a szövetségi kapitánynál.
A normális reakció Zozzy részéről íródott le, aki furcsállotta, de nem ócsárolta a meccs előtt a játékost és a kapitányt.

Illett volna megvárni a meccset, mielőtt egy magyar játékost véleményezünk.

Az igazán érdekes téma majd akkor lesz, ha ennek a gyereknek a találatával kijutnánk 1972 után az EB-re. Elképzelem a szitut, hogy visszamegy ezek után hétfőn az NB III-as csapathoz edzeni, ahol aztán a hétvégi bajnokin ismét leültetik a kispadra. 8)
mess2009
Director del Fútbol

2015.11.13. 08:18:26

[quote="Bob_Marley"]
hajnesz írta: -Fiola tök homály volt az egész meccsen, szerintem lehetne találni jobbat jobbhátvéd pozícióra, mert elég gyenge.
-Nagy, újfiú, Hajnal, Elek középpályával állnék fel a visszavágóra, elöl Nikoliccsal, és Némethtel(aki a mai meccsen hozta az elvárhatót, voltak szép megmozdulásai, viszont védekezésben fejlődhetne egy kicsit...)

Másik kettővel sem értek egyet teljesen, mert pl Szalai is, amit kell és lehet megint megtette.

mégis mit tett Szalai??!! méltányolom mindenki jóindulatát de ez az ember ordítóan alkalmatlan a válogatottságra, és ezt nem csak a tegnapi "teljesítménye" alapján mondom.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.11.13. 08:06:24

Nekem Gera a pályafutása elejétől unszimpatikus, egyszerűen csalja a focit, azt meg utálom. Busquets a másik ilyen kirívó példa, én ezt a típust nem szeretem (nem játék,hanem embertípus).
Előrejátékát pláne nem bántom,mert az egész csapat képtelen rá, egyedül meg nyilván neki se menne. De én tegnap se láttam,hogy megszakadt volna, vagy közepesnél nagyobb akarás látszott volna rajta, szövegelt a társak felé, ok.

Dzsudzsák-Szalai duó meg szót nem érdemel, főleg Bazsika nem.

Itthon ezt már megoldjuk, ez a norvég csapat vakon van, meglepne,ha egyáltalán gólt rúgnának vasárnap. Én a tegnapi meccsre is egy erős 0-0t vizionáltam, csak jött a norvég kapus, és kiugrott a kapuból inkább...ezt azóta se fogtam fel,hogy mit művelt,de köszi neki.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2015.11.13. 07:49:51

Gera sztem egyik legjobb volt, nagyon kellettek a labdaszerzései, az, hogy tőle nem pattan el és higgadtan le tudta osztogatni a labdát. kritikus helyzetekben volt jó helyen, nagyot hajtott megint, mindezt 36 évesen egy fiatal norvég csapat ellen, szóval őt nem piszkálnám. nagyon fogjuk érezni, hogy nem lesz a visszavágón.

Balázs évek óta nulla a válogatottban, és valóban, a teljesítménye sehol nincs arányban ezzel a "legjobb magyar játékos" szöveggel.

Szalaival meg ugye az van, hogy mióta megmondóember lett, azóta mindenki nagyítóval nézi a teljesítményét, és sokkal érzékenyebb arra a nép, ha ő nem tud megtartani 10 labdából 8at. nem tudom, hogy Bödével mennyivel lettünk volna előrébb, valszeg nem sokkal, de az nagyon irritáló, hogy a Bundesligából (amiről ugye pont ő mondta el, hogy az elit bajnokság) jött csatárunk egész meccsen dobálja magát, és a labdamegtartás címen arra vár, hogy felrúgják.

na mind1, nem gondolom ezzel együtt, hogy Szalai vagy Dzsudzsák ne akarnák nagyon ezt a továbbjutást, de az tény, hogy nekik kéne felfelé kilógni a csapatból, és ez nem nagyon szokott sikerülni. a visszavágón hátha összejön, ott valószínűleg támadóbban léphetünk fel, talán jobban érvényesülnek majd.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zozzy 5 2015.11.13. 08:10:39-kor.
Normandia
Director del Fútbol

2015.11.13. 07:12:57

csababarca írta: Gera,Dzsudzsi,Szalai a leggyengébbek folyamatosan, ez gáz. Gera legalább nem lesz a visszavágón,ennek örülök.
Szalait adom, ő nem való ide. Zsuzsi nagyon hajtott, tényleg nem lehet alibivel vádolni, viszont azt, amiért annakidején elismertük, nem nagyon látom tőle, már meccsek óta nem. Gera a védekezésben vette ki a részét, nem is kicsi részét. Ő azért fog hiányozni, mert több mint egy játékos, folyamatosan szövegel a társak felé, irányìtja belülről a játékot. Igen az előrejátékában lehet hiányérzetünk, de ahhoz társak is kellenének.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Alfa
Entrenador del Barça

2015.11.13. 06:53:22

Alcantara írta:
Messias2 írta:Kleinheisler #-o Komolyan nem értem, miért. Előrángatja a srácot a semmiből, és rögtön a kezdőbe. Botrány.
Gondolom a tegnapi meccs tekintetében már annyira nem botrányos! :^o
Egy teljesen normális szurkolói reakció volt Messiastol , nem hiszem , hogy ezért "szemrehányást "kéne tenni...Én is fogtam a fejemet amikor megláttam a kezdőt , de Storcknak igaza lett .

Mindenki kiakadt volna és felháborodottan szidta volna Luchot ha mondjuk a BL döntőben berakja a kezdőbe Gumbaut...

Ja és rettegjenek a norvégok mert olyan hangulatot fogunk csinálni amit meg sokáig fognak emlegetni.
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
Normandia
Director del Fútbol

2015.11.13. 06:49:41

Nem hittem volna, de nyertünk.:-D Volt nagy adag mákunk is, de kit érdekel. A visszavágó nehéz lesz, nincs még ez meg, de most már csak mi ronthatjuk el. Remélem teltház előtt, duzzadó önbizalommal, megint megverjük a nagyképü norvégokat.
Hajrá Magyarok!!!
Leon
Director del Fútbol

2015.11.13. 06:44:03

Hosszú évek óta először mostanában látom azt hogy nem egy pofozógép a válogatottunk hanem igenis kezd jogosult lenni arra hogy végre kijusson egy nagy nemzetközi megmérettetésre. Nem csak a tegnapi fantasztikus siker miatt hanem könnyű csoport ide vagy oda de a selejtezők alatt is végig masszívan tartottuk magunkat. :D
A nagyképű norvégok meg örömködhetnek továbbra is hogy a lesajnált magyarokat kapták! :mrgreen:
Persze ott van a 90 perc ami kőkemény lesz de már akkor is fél lábbal kint vagyunk! 8)
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
Alcantara
Director del Fútbol

2015.11.13. 05:45:50

Messias2 írta:Kleinheisler #-o Komolyan nem értem, miért. Előrángatja a srácot a semmiből, és rögtön a kezdőbe. Botrány.
Gondolom a tegnapi meccs tekintetében már annyira nem botrányos! :^o
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.11.13. 05:16:52

hajnesz írta: -Fiola tök homály volt az egész meccsen, szerintem lehetne találni jobbat jobbhátvéd pozícióra, mert elég gyenge.
-Nagy, újfiú, Hajnal, Elek középpályával állnék fel a visszavágóra, elöl Nikoliccsal, és Némethtel(aki a mai meccsen hozta az elvárhatót, voltak szép megmozdulásai, viszont védekezésben fejlődhetne egy kicsit...)
Másik kettővel sem értek egyet teljesen, mert pl Szalai is, amit kell és lehet megint megtette. Az sajnálatos, hogy bizony volt 1-2 szitu amikor ha jobban tudja fedezni vagy tud nyomni egy cselt akkor a szélre mehetett volna a támadás mert érkezett Dzsudzsák is (helyzet is ebből volt ha jól rémlik) vagy a végén Lovrencsics futotta meg az emberét csak nem sikerült indítani. Szóval lehetett volna több valóban, de azért nem volt rossz.

Jobbhátvéd poszt régóta gond a válogatottnál, de Fiola teljesítménye szerintem bőven elfogadható és jobb megoldást nem nagyon tudunk. Az elején lefejelték és mögötte indultak be és lett az a nagy Király védés, de amúgy szépen lezárta a területet és a norvégok inkább a jobb oldalt próbálkoztak, mert a baloldalukon Fiola megakadályozta a játékukat. Előre fele játék nem az erőssége, de hátul szerintem jó volt. A csapatból a legtöbb labdaszerzése volt, holtversenyben Gerával.

Hajnal meg nincs a keretben (Alcantara nagy örömére :D ) , pedig szerintem is azért még lenne benne, de majd lesz helyette Nagy Ádi és Pintér. :D

Jó olvasni, hogy abszolút nincsenek elszállva a fiúk és így is kell, mert könnyen pofára lehet innen esni. Ja és amúgy Lang is tényleg nagyon jó volt, bejöttek a húzások és örömteli, hogy olyan kapitány van, aki korrektül áll dolgokhoz és nem a közvélemény nyomásának enged. Reális elvárásokat teremt, nem mond ki olyanokat, hogy pl románokat mi meg kell verjük itthon vagy társai, hanem a lehetőségeinkhez képest próbálunk alkotni valamit és kizárni a külvilágot. Én eddig is nagyon bíztam benne, mert a kicsiket is összeszedte és hoz egy külföldi profi hozzáállást. Szerintem a stáb cserék is jót tehetnek, mert azért egy Möller tud olyat mutatni is, amiből lehet tanulni plusz van némi tapasztalata és főleg kiélezett meccsekkel kapcsolatban. És egy ilyen Po párharcban a mentális felkészültségnek nagyon nagy szerepe van.

A lényeg, hogy tényleg sikerült már végre azt megélni, hogy ott állunk a kapuban és kopogtatunk, márc csak be kéne lépni. Iszonyatosan várom a vasárnapi meccset, sok mindent megélt már az ember de ilyen lehetőséget még nem és egy generáció is eltelt, aki szintén nem élt meg még ilyesmit.
Kép
Kép
Kép
Messias2
Director del Fútbol

2015.11.12. 22:56:50

Lehet szidni a válogatottat, sőt sokszor kell is, de most le a kalappal előttük. Az egész csapat kitette a szivét, lelkét a pályára, és meg is lett az eredménye.
Hazai pályán is így kell játszani, és nem lehet gond a továbbjutás. Egyet megígérek, pokoli hangulatot próbálunk teremteni a stadionban. Hajrá Magyarország!
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
hajnesz
Entrenador del Barça

2015.11.12. 22:54:19

Összegezve a mai meccset:
-Szalai botrányos, meccsek óta, de megvédeném Storckot, mert a szögleteknél nagyjából ő egyedül fogta a rövidet, nem is egy labdát fejelt ki onnan. Kérdés, hogy Böde ezt így le tudta-e volna védekezni, hiba nélkül.
-Dzsudzsák egy alibi játékos, kb. annyira tartom, mint Rooneyt (csak másik mércével :D ).
-Fiola tök homály volt az egész meccsen, szerintem lehetne találni jobbat jobbhátvéd pozícióra, mert elég gyenge.
Válasz küldése