Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Remélem hanyagolja most a barbatrükkjeit. Úgyanaz a felállás lenne a legjobb ami a City ellen volt.bence-barca írta:Kíváncsi vagyok megint húz-e valami "cseleset" LE a meccsre. Szeret kísérletezni a nagy meccseken.![]()
Mindenesetre remélem Alba lesz a bhv és Rakitic is kezd...
A kolléga madridista.Leon írta:Nem mi vagyunk a favoritok,akkor ki?nagyi1244 írta:Hát az kétségtelen,hogy nem mi vagyunk jelenleg a favoritok de bizakodom.![]()
Lehet itt nyomatni a klasszikus az más tészta meg nem számít előtte ki milyen formába van de a tény az hogy jó mély gödörben vannak mi meg csúcsformában,úgy megcsapjuk őket öröm lesz nézni!
4-1 ide!
Egyébként tényleg benne van a pakliban, hogy egy nagy arányú győzelmet aratunk, de ennyire elbizakodott nem lennék.Leon írta:Nem mi vagyunk a favoritok,akkor ki?nagyi1244 írta:Hát az kétségtelen,hogy nem mi vagyunk jelenleg a favoritok de bizakodom.![]()
Lehet itt nyomatni a klasszikus az más tészta meg nem számít előtte ki milyen formába van de a tény az hogy jó mély gödörben vannak mi meg csúcsformában,úgy megcsapjuk őket öröm lesz nézni!
4-1 ide!
Hát igen, pláne azzal a félpályáig feltolt hátvédsorral teljes életveszély, pláne ismerve a Real kontráit...Arról nem is beszélve hogy az a hátvédsor sokszor csak 2 hátvédből áll mert Albáék fentvannak a Real kapujánál...:Scsababarca írta:Leon írta: Nem mi vagyunk a favoritok,akkor ki?![]()
4-1 ide!
hazai pálya,meg a forma mellettünk szól,de remélem a játékosok nem így állnak hozzá, mert akkor rohadt nagy pofáraesés lesz.
Sokan kihagyják az egyenletből azt,hogy még mindig mi tudunk legjobban felülni a madrid taktikájának, a madrid meg még mindig a mi játékunkat tudja legjobban kontrollálni, és kihasználni a gyengeségeit.
Én most nyomok egy Bobot,és megelégszem egy 1-0al is simán,okosan,taktikusan játszva.
Remélem nem ülünk fel ennek a "madrid gödörben van" maszlagnak,és odafigyelünk végig, kumma veszélyes az elől lévő 3 ember ellenünk.
VEB én olyat álmodtam, hogy a Real vezet 2-1-re Adrianot kiállították és volt vagy 24 sárgavisca el barca írta:jó lenne ma egy 3x félbeszakadós, 5x tömegverekedős, 8 sárgás, 5 pirosos, 4 büntetős 6-2. nem unatkoznék.
Most már ki is kaphat a Barca, nem bánomLeon írta:Nem mi vagyunk a favoritok,akkor ki?![]()
4-1 ide!
Leon írta: Nem mi vagyunk a favoritok,akkor ki?![]()
4-1 ide!
Neked a tippjeid mindig jönnek, bízom benned most is!Lehet itt nyomatni a klasszikus az más tészta meg nem számít előtte ki milyen formába van de a tény az hogy jó mély gödörben vannak mi meg csúcsformában,úgy megcsapjuk őket öröm lesz nézni!
4-1 ide!
Nem mi vagyunk a favoritok,akkor ki?nagyi1244 írta:Hát az kétségtelen,hogy nem mi vagyunk jelenleg a favoritok de bizakodom.
Igen, amit élőben láttam.már úgy érted nem felvételről visszanézve??, mert akkor bazi öreg vagy (Te is), vagy nagyon korán kezdted........
S.Agüero írta:A mai lesz a 32. El Clásció, amit látok.
Ámen!S.Agüero írta: Megálmodtam ma a meccset, első félidő végén Neymar szerzett vezetést. Második félidő elején kapunk egy tizit, Messi fölé lövi, pár perc múlva CR egyenlít 11-esből. 80. perc körül kapunk még egy tizenegyest, azt Messi belövi, majd a hosszabbításban Mathieu lő egy bombagólt, 3-1!
Széép,ezt én is pont most néztemvisca el barca írta:az elmúlt 20 év clasicoja egy interaktív grafikán![]()
http://www.marca.com/2015/03/21/multime ... 34024.html" target="_blank
király, elég sok mindenre emlékszem belőle, akinek nincs jobb dolga nézze végig. ha rákattintasz felül a számra, video is lesz.
második fi. első negyedórájára akkor egy real golt előre elkönyvelekdanianevem írta:Az AS elég korrekt kis statisztikai összegzést állított össze felvezetésként.
második fi. első negyedórájára akkor egy real golt előre elkönyvelekdanianevem írta:Az AS elég korrekt kis statisztikai összegzést állított össze felvezetésként.
Haha, azt én is olvastamMQuCsabi írta:Kommentár nélkül:
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... at-2401955" target="_blank
"Ez a szürke eminenciás ne dumáljon bele a nagyok dolgába. Minden idők legjobb játékosát ne akarja megváltoztatni.
Semmiben sem kell változnia Önteltsége, egoizmusa is segített abban hogy naggyá vált.
Elképeszt hogy kritizálni merik. "