Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Addig a játék képe azt mutatta,hogy tudta volna tartani magát.sjay írta:Szerintem teljesen felesleges "reklamálni" a piros miatt, a bíró befújta, kiállította Nanit és kész. Ezen nem változtat a felháborodás meg az UEFA-zás sem. Azt meg végképp nem jelenthetjük ki biztosra, hogy a United 10 mezőnyjátékossal tudta volna magát tartani a végéig.
Nem is a Real drukkerek "megóvása" miatt írtam azt, amit. Hanem hogy ők ne tudjak ujjal mutogatni a Barca szurkolókra, amikor habzó szájjal idejönnek igazságot osztani. Mindenesetre ez a téma már off, úgyhogy nem folytatom tovább.Barcelona UnityIsStrenght írta:
Szerintem sem kell uefázni meg hasonlók... De ez egy *Barca fórum és ha van véleményem azt ide leírhatom és le is fogom. Nekem meg az a véleményem, hogy az nem volt piros lap, ennyi. De ne aggódj nem járok Madridista fórumra és nem is írtam még egyszer sem. Egyszer írtam a MAdridistára, akkor is csak azért hogy jobb búlást kívánjak Casillas-nak.
*A Barca fórum alatt azt értem, hogy ez egy zártkörű csoport és nem hiszem, hogy bárkit is sértünk az itt tett megjegyzéssel, ugyanis ez Barcelona fórum, ha pedig egy Real Madridos is olvassa, akkor azaz ő baja, mert nem kényszeríti senki arra, hogy olvassa egy Barcelona drukker véleményét, ha pedig mégis megteszi, akkor vállalja azt, hogy fog olyat is olvasni ami neki nem tetszik/vagy nem ért vele egyet.
Szerintem sem kell uefázni meg hasonlók... De ez egy *Barca fórum és ha van véleményem azt ide leírhatom és le is fogom. Nekem meg az a véleményem, hogy az nem volt piros lap, ennyi. De ne aggódj nem járok Madridista fórumra és nem is írtam még egyszer sem. Egyszer írtam a MAdridistára, akkor is csak azért hogy jobb búlást kívánjak Casillas-nak.sjay írta:Szerintem teljesen felesleges "reklamálni" a piros miatt, a bíró befújta, kiállította Nanit és kész. Ezen nem változtat a felháborodás meg az UEFA-zás sem. Azt meg végképp nem jelenthetjük ki biztosra, hogy a United 10 mezőnyjátékossal tudta volna magát tartani a végéig.
Azért teljes MU védelem ellen a Real sem nagyon lődözött kapura. Modric friss erőként bejött egy kissé fáradt és hiányos védelem ellen. Pont elsült a lába, de ez azért nem mindig tuti recept.vlxe írta:Függetlenül attól, hogy szépen mákolta ezt a Madrid, tanulság lehet számunkra is, hogy mi sűlhet ki abból, ha valaki el meri lőni egy relativ szabad szituációban 19 méterről a labdát... Simán beakadt... na ezt kell jövő héten majd csinálni a Milan fal ellen nekünk is!!! Egyébként, ha kap a Madrid egy Dortmundot, vagy hasonló csapatot, nehéz lesz nekik a játék... bár majd ott is jön egy píros, és helybe is lesznek
Na, de nem mindegy, h milyen stílusban és intenzitással mondja valaki. Most nem tudom te, h mondtad, de azért itt sokan már-már habzó szájjal csinálják. Persze nincs ezzel semmi gond, abból a szempontból, h ez természetes, mert pládnak okáért Realosoknál is, de ugyanúgy MU, Inter, stb -nél mindehol ez megy.Barcelona UnityIsStrenght írta:
Nem erről van szó. Szurkolók között óriási különbség van. Mi nem a Barcaért szurkolunk most. Én teljesen kívülállóként mondom, hogy a Realt megsegítette a bíró. De nem értem haza pályán kiállítani a hazaiaktól valakit egy ilyenért?
Szerintem ezt bárki kérdőre vonja.
És ilyenkor nem teszi hozzá senki hogy:csababarca írta:igen, ebben igazad van.bali 15 írta:Emberek azért ne essünk már át a ló másik oldalára.
Minket nem segítettek ki a bírok az utóbbi pár évben?
Az ilyen meccseken mindig az ilyen szarságok döntenek az utóbbi időkben.
Viszont mondjuk kaptunk a milan ellen valamelyik évben egy véleményes tizit, vagy a Senal ellen Robin kiállítása is vicces volt. Viszont mi ezektől függetlenül is uraltuk a meccseket, jobbak voltunk,veszélyesebbek.
Ezek meg? kanyarba nem voltak, abszolút veszélytelenek voltak, és nem valószínű,hogy tudtak volna gólt rúgni, kettőt semmiképp sem.
Persze, hogy így van. Sajnos. nírói hiba, kész passz. Szerintem előfordul.bali 15 írta:Emberek azért ne essünk már át a ló másik oldalára.
Igen, a Dortmund meg tudja fogni a Madridot, a Madrid pedig bennünket... Ebből következik hogy a Dortmund meg tud fogni bennünket is.TT írta:nem tudom ti mit láttok ebben a madridban. egy dortmund megfogja őket, ha összekerülnek
nos örülhet a bíró akkor mostmár ketten vagytok akik ezt pirosnak látták.Messidona10 írta:Miért?BritishKnight írta:A realra mostmár simán rá lehet azt a nevet aggatni, hogy UEFAMADRID!!!
Remélem a következő körben vagy a Juvét, vagy a Bayernt kapják, de 12 emberrel könnyű lesz.
Megérzéseim alapján az uefamadrid megnyerte a BL-t.
Szerintem teljesen jogos volt a kiállítás. Én úgy láttam, hogy Nani látta, hogy jön az ellenfél, onnantól kezdve pedig ez egy nem futballpályára való jelenet, amiért kiállítás jár.
Másrészt nem tartom jó politikának azt, hogy ha éppen mi húztuk a rövidebbet, akkor egyből oltani kezdünk. Emlékezzünk vissza a fordított szituációra. Kell mondanom, hogy mennyire rosszul esik mindnyájunknak, mikor Uefalonáznak, meg hasonló jókívánságok? Ne legyünk már mi is ilyenek, mert így semmivel nem leszünk különbek a másik oldal drukkereinél.
De hogy egyet is értsek, én is úgy látom, hogy komoly esélyük van megnyerni.
Ha a Barca valami csoda folytán vissza tud jönni, és tartani is tudják a srácok a szintet, akkor bármire képesek lehetnek, és talán a Madridot is meg tudják állítani. Mert a Bayern, vagy a Dortmund szerintem erre nem képes. De ne legyen igazam, és állítsa meg őket valamelyik. Mindegy, hogy ki nyeri a BL-t, ha nem a Barca, csak ne a fehérek!
Igen tévedsz. Szerintem nem akkora gond, hogy megmerek kérdezni egy kiállítást?! Nem vagyok sem edző, sem pedig profi játékos. EGy fórumra írok, nem mutatok példát a világnak. Meg kérdőjeleztem egy kiállítást emiatt ne becsmérelj már légyszíves!Messidona10 írta:Persze, jelen esetben nem a Barcáért szurkolsz, de ha a Madrid játszik, helyből szorítunk a másik csapatért, és nem vagyunk teljesen kívülállók. Vagy tévedek?Barcelona UnityIsStrenght írta: Nem erről van szó. Szurkolók között óriási különbség van. Mi nem a Barcaért szurkolunk most. Én teljesen kívülállóként mondom, hogy a Realt megsegítette a bíró. De nem értem haza pályán kiállítani a hazaiaktól valakit egy ilyenért?
Persze, jelen esetben nem a Barcáért szurkolsz, de ha a Madrid játszik, helyből szorítunk a másik csapatért, és nem vagyunk teljesen kívülállók. Vagy tévedek?Barcelona UnityIsStrenght írta: Nem erről van szó. Szurkolók között óriási különbség van. Mi nem a Barcaért szurkolunk most. Én teljesen kívülállóként mondom, hogy a Realt megsegítette a bíró. De nem értem haza pályán kiállítani a hazaiaktól valakit egy ilyenért?
igen, ebben igazad van.bali 15 írta:Emberek azért ne essünk már át a ló másik oldalára.
Nem erről van szó. Szurkolók között óriási különbség van. Mi nem a Barcaért szurkolunk mostbence-barca írta:Adom!sjay írta: Ne süllyedjetek már az ő szintjükre ...
Tényleg most jön ki az, h ugyanolyan minden szurkoló, csak kérdés melyik oldalon savanyúbb a szőlő.
Ugyanaz megy, mint náluk ment ilyenkor a mi kétes meccseink után.
Miért?BritishKnight írta:A realra mostmár simán rá lehet azt a nevet aggatni, hogy UEFAMADRID!!!
Remélem a következő körben vagy a Juvét, vagy a Bayernt kapják, de 12 emberrel könnyű lesz.
Megérzéseim alapján az uefamadrid megnyerte a BL-t.