Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Ez gyanús volt nekem, utána is néztem.mess2009 írta:Barca: sajna nálunk van egy labilis védelem,(kontrákra és pontrúgásokra ) egy túlságosan eltolódó támadó felfogás (átadott terület!)
jogos. bőven nem fogunk vezetni az első félidőben 1-2 góllal , örüljünk neki ha nyerünk 1 góllal vagy még az X nek is örülhetünk. City sokat ki fog húzni a srácokból , és én azt mondom , inkább a Bl-ben legyen egyszer egy atom biztos a továbbjutás , mint hogy a clasicóra tartalékoljunk aztán mindkétszer vereség legyen a vége.P.U.Y.O.L. írta:Az azért nem szól mellettük, hogy hétközben a Cityt fogadjuk és ha nem tudjuk lerendezni az első félidőben a lényegi kérdéseket, akkor az bőven kihathat a Clasicóra is. Én bőven elégedett lennék, ha meghúznánk az angolok ellen az első 45 percet, rúgnánk 1-2 gólt, aztán mehet a 2. félidőben a labdatartás. Még ha kihozzák emiatt döntetlenre, az se baj. Tovább kell jutni a lehető legkevesebb erőfeszítéssel és akkor nyugodtan lehet készülni a Real ellen...
visca el barca írta:a clasicon annyira mellettünk szól minden, hogy ilyenkor jön majd a zakó.
Pontosan.csababarca írta:ez így van,mindkét félidő elejére kell leginkább figyelni,akkor élesek a leginkább,mi meg hajlamosak vagyunk bent ragadni.visca el barca írta: ez pont fordítva lesz, mint mindig az elmult években.
ez így van,mindkét félidő elejére kell leginkább figyelni,akkor élesek a leginkább,mi meg hajlamosak vagyunk bent ragadni.visca el barca írta: ez pont fordítva lesz, mint mindig az elmult években.
Nekem az rémlik, hogy az 'odavágón' is volt a gól után egy-két nagy helyzetünk, aztán egyenlítettek. De lehet az másik meccs, másik szezon, neadj' Isten másik két csapat volt.veb írta:ez pont fordítva lesz, mint mindig az elmult években.
Azt én is remélem. Illetve azt is, hogy vérszemet kap a csapatunk, és minnél jobb eredményre fog törekedni. Kiérdemelné már a Real tőlünk a nagyobb pofont, ráadásul szezonvégén pontegyenlőségnél az egymás elleni számít így arra is gyúrhatnakMQuCsabi írta:Szerintem az első 15-20 percben megint meg lesz az esélyünk, hogy menjünk 1-2 vel, kérdés kihasználják-e. Aztán ettől függ, hogy a MAdrid felébred-e. Ez alatt nem azt értem, hogy a Realnak köze sem lesz a meccshez ezidő tájt, csak, hogy meg lesznek a fix helyzeteink és fölényünk.
Aztán értelemszerűen lassítanak majd a srácok, vagy azért, mert erővel tartalékolnak, mert vezetünk 1-2 góllal, vagy, mert a madridiak felébredtek és próbálnak nyomást gyakorolni. Adok kapok lesz.
Egyedül azt ne mszeretném, ha a középpályánk bent maradna az öltözőben az elején, mert akkor viszont a BBC könnyen vérszemet kaphat.
ez pont fordítva lesz, mint mindig az elmult években.MQuCsabi írta:Szerintem az első 15-20 percben megint meg lesz az esélyünk, hogy menjünk 1-2 vel, kérdés kihasználják-e. Aztán ettől függ, hogy a MAdrid felébred-e. Ez alatt nem azt értem, hogy a Realnak köze sem lesz a meccshez ezidő tájt, csak, hogy meg lesznek a fix helyzeteink és fölényünk.
Nagyon adom! Aki könnyed sikerre számít az bizony nagyot is csalódhat. Nem szabad abba a hibába esni, hogy elbízzuk magunkatkanty írta:Nyilván most pocsék formában vannak, de azért részünkről - máshol olvastam - a nagy mellény is indokolatlan. Mert tényleg hatalmas közhely, de a klasszikus egy másik meccs. Plusz valóban a BBC eléggé gyengén nyomja, de a mi védelmünket azért a klasszis csapatok képesek zavarba hozni. Ennek ellenére persze a Barca van jobb formában, és a hazai pálya is mellettünk szól, de gálázást, könnyed győzelmet semmiképp sem várok.
Nagyon érdekes, hogy mi lesz a szezon hátralévő részében. Mindkét csapat elég sokat botlik, így nem lepődnék meg, ha lenne még fordulat.
Nekem eszembe is jutott a Dortmund elleni tavalyi párharcuk már a meccs alatt. Remélem a folytatás nem ismétlődik meg.mahitoo írta:Olvasgattam a másik oldalt közben, elismerték, hogy rosszak voltak, sokan még azt is, hogy kiesést érdemeltek volna, de a meg nem adott tizit a Schalkénak nem emlegették. Pedig ha azt megkapják a németek, kiesnek a habfehérek. Alapesetben persze nem, de EZ a Real Madrid nem ment volna tovább. 2 éve ManU ellen szerintem! jogtalan emberelőny, tavaly Dortmund üres kapu kapufa, idén ez. Ha még egyszer minket nevezek makkernak...