Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
S.Agüero írta:Az Atlético hármat nem tud passzolni elöl, ez baj. Nem nagyon tudnak támadni, ez így nehéz lesz.
Én még szavaznék is rá, de szép lenne!!!Bob_Marley írta:Én mindkét maira látok bőven esélyt a hosszabbításra. Real-Atleticon érdekes lenne ha teszem azt büntetőkig is menne a dolog és megint elrúgná Ramos.

Az a baj, (mármint neki!Bob_Marley írta: Ancelotti óvatosabb ember, lehet nem gondolkozik rosszul, RM nincs hátrányban és 90 perc hosszú idő.

Ha karácsonyfát akar jűtszatni nem hiszem.S.Agüero írta:Ezek szerint Pepe/Ramos középső középpályás lesz?

Bob_Marley írta:Nekem eshet pár Real drukker meg innen is, de arra senki nem gondolt, hogy lehet azért nem verte el a RM az Atleticot, mert egyszerűen a matracos gárda jobb?

Modric nélkül olyan fazontalan a játékuk hogy hihetetlen.Nincs aki irányít Kroost meg a végelgyengülésig húzzák mert nincs minőségi csere.Bale meg ha nem megy neki is veszélyes azzal a gyorsasággal.Benzema helyett se nagyon van csere.Nem lesz egyszerűen lehozható!S.Agüero írta:Tavaly mi is így voltunk ezzel.csababarca írta:minden a real ellen szól szinte,de azt mondom, továbbmennek.
lehet simán,lehet vértizzadva, de ott lesznek a 4 között.
játszottak ebben a szezonban 7 meccset, jön a nyolcadik, nem tudom elképzelni,hogy egyet se nyerjen meg a real.

Tavaly mi is így voltunk ezzel.csababarca írta:minden a real ellen szól szinte,de azt mondom, továbbmennek.
lehet simán,lehet vértizzadva, de ott lesznek a 4 között.
játszottak ebben a szezonban 7 meccset, jön a nyolcadik, nem tudom elképzelni,hogy egyet se nyerjen meg a real.