Magyar Válogatott
Alig hiszem el. Nem hittem volna , hogy képesek vagyunk nyerni , de sikerült !!!
Amit Dzsudzsák művel ebben a selejtezősorozatban az egyszerűen botrányos. Azt hiszi magáról , hogy ő a magyar válogatott Messije és ezért mindent bevállal és általában el is rontja ezeket a szituációkat. Elég beszédes , hogy neki volt a legtöbb próbálkozása megis 1 gólja van az is szabadrúgásból. Azt elismerem , hogy minden meccsen odateszi magát és hajt de elkéne fogadnia , hogy ő is egy sima középszerű játékos. Hoznia kéne a szokásos hajtást csak az arcából kéne egy kicsit visszavenni.
Amit Dzsudzsák művel ebben a selejtezősorozatban az egyszerűen botrányos. Azt hiszi magáról , hogy ő a magyar válogatott Messije és ezért mindent bevállal és általában el is rontja ezeket a szituációkat. Elég beszédes , hogy neki volt a legtöbb próbálkozása megis 1 gólja van az is szabadrúgásból. Azt elismerem , hogy minden meccsen odateszi magát és hajt de elkéne fogadnia , hogy ő is egy sima középszerű játékos. Hoznia kéne a szokásos hajtást csak az arcából kéne egy kicsit visszavenni.
FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
A komplett selejtezősorozat első bravúrja! végre.
Kár hogy most jött,nem a csoportkörben,akkor ez a meccs már nem is jött volna létre.
Komplett védelem előtt le a kalappal, bár ez a norvég csapat még nálunk is ötlettelenebb talán, de ettől még jár a dícséret.
Gera,Dzsudzsi,Szalai a leggyengébbek folyamatosan, ez gáz. Gera legalább nem lesz a visszavágón,ennek örülök.
Szerintem otthon is behúzzuk, nehéz lesz,de kiesni már nem fogunk szvsz, és remélem is.
Kár hogy most jött,nem a csoportkörben,akkor ez a meccs már nem is jött volna létre.
Komplett védelem előtt le a kalappal, bár ez a norvég csapat még nálunk is ötlettelenebb talán, de ettől még jár a dícséret.
Gera,Dzsudzsi,Szalai a leggyengébbek folyamatosan, ez gáz. Gera legalább nem lesz a visszavágón,ennek örülök.
Szerintem otthon is behúzzuk, nehéz lesz,de kiesni már nem fogunk szvsz, és remélem is.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Guzmics volt nálam a meccs embere. Nagyon jól játszott sok fontos szerelése és közbelépése volt.
Kleinheisler meg ennél jobb bemutatkozást nem is kívánhatott volna.
Király is jól védett.
A csapatnak meg gratulálok
Kleinheisler meg ennél jobb bemutatkozást nem is kívánhatott volna.
Király is jól védett.
A csapatnak meg gratulálok
Szalai tényleg botrányos, de ma ez volt a feladata. Felívelt labdákat megtartani. Sajnos ez sem mindig jött össze. Engem ami felháborít, hogy a kapu elé sem ért oda, csak egyszer.
Dzsudzsák sajnos előre keveset játszott, rengeteget védekezett, de kellett is.
Gratulálok a csapatnak, remek teljesítményt nyújtottak
Dzsudzsák sajnos előre keveset játszott, rengeteget védekezett, de kellett is.
Gratulálok a csapatnak, remek teljesítményt nyújtottak
Remekül összerakta a mai meccsre a szakmai stáb a védekezést.
Guzmics mellett Lang is nagyszerűen helytállt középen, rengeteg blokk volt és a fejes párbajok nagy részét megnyertük ellenük.
Németh elől jól mozgott, labdát tartott, Szalai volt egyedül aki kilógott szerintem, de biztos van oka, hogy állandóan játszik.
Van még egy visszavágó, de aki azt mondta, hogy mi keresnivalónk van az EB-n, az felvethetné, hogy ez a norvég csapat mit is akarna ott. Egyszerű, buta labdarúgást játszottak, semlegesként 1 percig nem bírnám nézni a játékukat.
Remélem, hogy erőben bírni fogjuk a hazai pályán és összejöhet egy szép siker.
Guzmics mellett Lang is nagyszerűen helytállt középen, rengeteg blokk volt és a fejes párbajok nagy részét megnyertük ellenük.
Németh elől jól mozgott, labdát tartott, Szalai volt egyedül aki kilógott szerintem, de biztos van oka, hogy állandóan játszik.
Van még egy visszavágó, de aki azt mondta, hogy mi keresnivalónk van az EB-n, az felvethetné, hogy ez a norvég csapat mit is akarna ott. Egyszerű, buta labdarúgást játszottak, semlegesként 1 percig nem bírnám nézni a játékukat.
Remélem, hogy erőben bírni fogjuk a hazai pályán és összejöhet egy szép siker.
-
- Llegenda del Barça
zsíííííííííííííííííííííír.
Szalai tényleg botrányos, gyakorlatilag csak annyit akar elérni hogy felrúgják. meg ez a cammogása...remélem a kövi meccsen nem lesz a kezdő közelében.
amúgy a norvégok nem tudom miért hegyezték annyira magukra a cerkájukat, a legjobb játékosuk ez a Tettey, aki a noricsba játszik.
Szalai tényleg botrányos, gyakorlatilag csak annyit akar elérni hogy felrúgják. meg ez a cammogása...remélem a kövi meccsen nem lesz a kezdő közelében.
amúgy a norvégok nem tudom miért hegyezték annyira magukra a cerkájukat, a legjobb játékosuk ez a Tettey, aki a noricsba játszik.
A végén nagy makkerünk volt, túlságosan ráültünk az eredményre. Erre számítani lehetett, hogy nekünk esnek. Szerencsére sokra nem mentek vele. A végén volt egy nagy kapufájuk, ennyi.
Jó lett volna azért még egy gól, de ne legyünk telhetetlenek.
Kb 20 perc után kezdték feladni, totál tanácstalanná váltak.
Jó lett volna azért még egy gól, de ne legyünk telhetetlenek.
Kb 20 perc után kezdték feladni, totál tanácstalanná váltak.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
A válogatott utóbbi idők legnagyobb idegenbeli sikere és mikor ha nem az egyik legfontosabb pillanatban. És ebben biztos vagyok, hogy nagy szerepe van a szakmai stábnak is. Nem csak hogy mentálisan nagyon jól felkészítették a fiúkat és nem volt félelem, de a szervezettség is megvolt és Kelinhesiler pedig nagyon bejött. Még ha nem is játszik a klubjában ilyen-olyan okból, de bemerték tenni és remekül mozgott. Guzmicsot még kiemelném, a pali világszínvonalú teljesítményt nyújtott ma és ez nem túlzás. Meg kell majd nézni a statokat, de rengeteg párharcot nyert szemre, s blokkolások, keresztezések, fedezés, jó helyre kifejelt labdák, higgadt továbbítás, lenyűgöző volt ma.
"Hátradőlni" nem szabad, ez az út fele volt és nagyon hamar jön a visszavágó, össze kell szedni megint a csapatot fejben és legfőképpen fizikálisan. 4-5 változás biztos lesz, legalábbis eddig ez volt a trend amikor ilyen sűrűn toltuk. Gera ugye nem játszik, helyette szerintem Nagy Ádi biztos befog kerülni.
Száz szónak is egy a vége, szép volt fiúk, le a kalappal. A magyar futball sem érett meg még a pusztulásra és van remény szerencsére. De a visszavágó is nehéz lesz sőt talán még ennél is nehezebb, mert láthattuk, hogy tudnak jönni ezek a norvégok és ha egy bepattan (most a jó Isten és Marci és Pali bácsi és mindenki kitolta hogy ne essen be az a fejes) itt Pesten akkor már ugyanott vagyunk hogy sehol....De mindent bele!!!!!!
ui: Volt két tizenegyes gyanús szitu, azt azért megköszönhetjük, mert szigorú esetben a kettőből az egyiket összefújja a spori. De nem így tett és mellékes a lényeg ez
NORVÉGIA-MAGYARORSZÁG 0:1
"Hátradőlni" nem szabad, ez az út fele volt és nagyon hamar jön a visszavágó, össze kell szedni megint a csapatot fejben és legfőképpen fizikálisan. 4-5 változás biztos lesz, legalábbis eddig ez volt a trend amikor ilyen sűrűn toltuk. Gera ugye nem játszik, helyette szerintem Nagy Ádi biztos befog kerülni.
Száz szónak is egy a vége, szép volt fiúk, le a kalappal. A magyar futball sem érett meg még a pusztulásra és van remény szerencsére. De a visszavágó is nehéz lesz sőt talán még ennél is nehezebb, mert láthattuk, hogy tudnak jönni ezek a norvégok és ha egy bepattan (most a jó Isten és Marci és Pali bácsi és mindenki kitolta hogy ne essen be az a fejes) itt Pesten akkor már ugyanott vagyunk hogy sehol....De mindent bele!!!!!!
ui: Volt két tizenegyes gyanús szitu, azt azért megköszönhetjük, mert szigorú esetben a kettőből az egyiket összefújja a spori. De nem így tett és mellékes a lényeg ez
NORVÉGIA-MAGYARORSZÁG 0:1

Sosem szidok játékost, de Szalai tényleg vérlázító.
Egy labdát sem tud megtartani és megjátszani.
Egy labdát sem tud megtartani és megjátszani.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Petr nagyon jól leírta, hogy Elekéknek sajnos vannak gondjaik. Zoli is ha 5 évvel fiatalabb lenne a kutya rúgja meg....Megint nem tudott visszaérni és lett belőle egy Kádár-Elabdellaoui párharc. Több labdát szereznek kritikus helyeken és közel a kapuhoz.

Remélem minél előbb talál egy normális csapatot külföldön. Valami lengyel vagy osztrák jó is lenne neki ahol játszik folyamatosan.
Guzmics meg szerintem a félidő legjobbja.
Guzmics meg szerintem a félidő legjobbja.
tud valaki streamet a meccsre?
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Guzmicsot is kiemelném, sokáig fekete bárány volt a közvélemény szemében, de a pályán bizonyít. Juhásznak voltak mostanában hibái (sérülések is sokat számítanak nála sajnos), megkockáztatom Ricsinél jobb belső védőnk jelenleg nincsen.
0:2-ről álmodozni szerintem merész, arra figyeljünk ezt hozzuk tovább és meglehet a gyümölcse. Nehogy már egy 0:1 ne legyen akkor öröm boldogság, hogy 3 napig pl igyon a fél ország.
Viszont a középpályán vannak párharcok amiket ha elveszítünk lendületből jönnek. Gera jól teszi le a labdákat, de sajnos verték már meg nem egyszer. Mondjuk sárgája is van, ez is benne lehet, hogy kevésbé mer ütközni. Pedig kéne, mert lövésük, lehetőségük abból volt ha némi terület volt előttük. Ezekre nagyon kéne figyelni, pontrúgásokat eddig Ricsiék borzaszó jól elhárítják.
Még 45 perc na meg a visszavágó...ej de rohadt sok idő ez.
0:2-ről álmodozni szerintem merész, arra figyeljünk ezt hozzuk tovább és meglehet a gyümölcse. Nehogy már egy 0:1 ne legyen akkor öröm boldogság, hogy 3 napig pl igyon a fél ország.

Viszont a középpályán vannak párharcok amiket ha elveszítünk lendületből jönnek. Gera jól teszi le a labdákat, de sajnos verték már meg nem egyszer. Mondjuk sárgája is van, ez is benne lehet, hogy kevésbé mer ütközni. Pedig kéne, mert lövésük, lehetőségük abból volt ha némi terület volt előttük. Ezekre nagyon kéne figyelni, pontrúgásokat eddig Ricsiék borzaszó jól elhárítják.
Még 45 perc na meg a visszavágó...ej de rohadt sok idő ez.
Ezt kisbetűvel jegyezzük meg, mert sajnos lehet benne valami. Nem hiába mondom mindig, hogy külföldi szakembereket ide orrvérzésig. Nyilván most ez bejött de mi van ha nem, de valamiért csak betesznek egy embert a kezdőbe hidegen.hajnesz írta:Az újonc nagyot játszik,sőt!
Eddig szerintem a válogatott legjobbja...S ez a magyar edző társadalom szegénységi bizonyítványa, hogy egy ilyen játékos nem alapkezdő a csapatában... Egy pocsék nb1-ben...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2015.11.12. 21:46:36-kor.

-
- Entrenador del Barça
Orulok a golnak, de valaki elmagyarazhatna, hogy Elek es Gera mit muvel. A kozeppalya es a vedelem kozott hatalmas a lyuk, ha nem orvosolja Storck a szunetben felo, hogy a norvegok kihasznaljak. Eddig nem egyszer talaltak meg a helyet.
amilyen jó húzás a kis vörös olyan melléfogás Szalai. nem értem mit akarnak ezzel az emberrel soha nem láttam jól játszani
- hajnesz
- Entrenador del Barça
Az újonc nagyot játszik,sőt!
Eddig szerintem a válogatott legjobbja...S ez a magyar edző társadalom szegénységi bizonyítványa, hogy egy ilyen játékos nem alapkezdő a csapatában... Egy pocsék nb1-ben...
És majdnem itt volt a második.
Azt kell mondjam, jobbak vagyunk. Bevallom, erre nem számítottam.
A norvégoknak csak a 3. percben volt ziccerük volt a helyzet. Többi távoli gyenge durrogtatás.
A beadásokat rendre kifejeljük. Én érzek a fiúkban még egy gólt. Ha sikerülne hazajönni egy 0-2-vel...
A norvégok szerintem nagyon be fognak kezdeni. Oda kell majd figyelni.
Szalai a szokásosat hozza: felívelt labdákat megtartani. Most ez valamivel jobban megy, mint eddig. Kár a sárgákért, főleg Geráét sajnálom.
Azt kell mondjam, jobbak vagyunk. Bevallom, erre nem számítottam.
A norvégoknak csak a 3. percben volt ziccerük volt a helyzet. Többi távoli gyenge durrogtatás.
A beadásokat rendre kifejeljük. Én érzek a fiúkban még egy gólt. Ha sikerülne hazajönni egy 0-2-vel...
A norvégok szerintem nagyon be fognak kezdeni. Oda kell majd figyelni.
Szalai a szokásosat hozza: felívelt labdákat megtartani. Most ez valamivel jobban megy, mint eddig. Kár a sárgákért, főleg Geráét sajnálom.
Micsoda húzás
. Fogtam a fejemet amikor berakta Storck a srácot de halistennek rámcafol. Rohadt jól játszunk csak így tovább
. GYERÜNK SRÁCOK !!!!!

FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Abszolút higgadtan, tudatosan, fegyelmezetten játszunk, szünetig feltétlenül kell ezt tartani. Eddig parádés, s sokszor a nagy meccseken érezhető görcsösség, most viszont bátran és jól megtudnak oldani szitukat. Szerintem a gól erre tökéletes példa volt, mert ellehetett volna előtte durrantani, de még egy tovább bökés és aztán ha némi szerencsével is, de gól. Viszont nagyon de nagyon sok van hátra, így tovább srácok, HAJRÁÁÁÁÁÁÁVakmacska írta:Micsoda gól az újonctól.
Nekem tetszik az eddigi játéka. A csapaté is. Türelmesek, biztos passzokra mennek. Nem kell felesleges kockázatot vállalni

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Ki ez a kapus?
Szövetség legjobb döntése volt hogy lefizettük:D azt a mozgást, és még ter Stegen kap potyákat...
Szövetség legjobb döntése volt hogy lefizettük:D azt a mozgást, és még ter Stegen kap potyákat...

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Micsoda gól az újonctól. 
Nekem tetszik az eddigi játéka. A csapaté is. Türelmesek, biztos passzokra mennek. Nem kell felesleges kockázatot vállalni

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Nyland – Elabdellaoui, Hovland, Forren, Högli – Skjelbred, Tettey, Johansen, Berget – Söderlund, Henriksenpalesz77 írta:Norveg kezdot tud valaki dobni? Total nem vagom a valogatottjukat.
Legtöbb góljukat Tettey rúgta, aki védekező típusú játékos, de nem tévesszen meg senkit a Rosenborg nem rég volt itt Mo-on és láthattuk mi tudnak. Szerintem valami hasonlóra lehet számítani, magas labdák, fizikai párharcok,d e a földön is tudják tartani és tenni-venni. Pokoli nehéz lesz, de HAJRÁÁÁÁÁÁÁ
15 perc után Kleinheisler az egyik legjobb játékosunk!!!! Szép bemutatkozás, így tovább.

A 10 millió magyar szövetségi kapitány országa.

Jól játszunk, higgadtan, labdára is figyelünk és a gólnál sem lőttük el vaktában, még egy tovább tolás és ha szerencsés is volt, de gól.

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Nem értek egyet Sebőkkel, ez 4-5-1 féle akar lenni, Németh szélről indulva, árnyékékben vagy Dzsudzsák árnyékékben. Viszont Németh annyira jól kevergetett mostanában az MLS-ben hogy bízik benne a kapitány és ha neki sikerül szabadon megkapni és sikerül őt megjátszani, akkor abból lehetnek lehetőségeink. Nem mondanám ezt 4-4-2 felállásnak, inkább egy kontrázó 4-5-1 szélekről operálva. Aztán kiderül, az lenne a legjobb ha nem csak kontrázni kéne.