Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A VB-n is a franciák szorongatták meg őket legjobban, soknak érzem a 7-8at is.Szerintem több a jobb játékos a németeknél,mint a franciáknál. Ezzel nem érzem úgy,hogy lenézem őket. Szerintem 10 közös meccsből (ha nincs x) 7-8at elhoznak a friccek.
Ez hátránya, de még roppant fiatal 20-on akárhány évesen azért már tudott bizonyítani a válogatottban és a Juventusban is. Vannak vele morális gondok olykor, de szerintem ez inkább a fiatalos hévnek köszönhető mert a játékán ez nem szokott kijönni. Juventusban keveset láttam erről kevésbé tudok nyilatkozni, de a válogatottban ahol nem ő a "sztár" szépen teljesít és beáll a sorba.Ha ennyi lenne,akkor azt mondanám,hogy hozzuk.Legyen 80milla. De nem tudom,hogy képes-e Ronaldo,Ramos,Kroos,stb mögé beállni és nem balhézni,hanem mindent alárendelni a munkájának. Mert kulcs poszt lenne az övé,oda nem érkezhet bulis,ne adj' isten link alak.
Per pill 10-ből hétszer-nyolcszor simán a németek nyernek, ez van. Jelenleg a világ legjobb válogatottját alkotják. Ezzel együtt a franciákat lenézni hiba, sok jó játékosuk van, fiatal a mag, és tehetséges, kérdés, milyen csapatot tudnak összehozni? Hazai pályán mindenképp számolni kell velük.Bob_Marley írta:Azért azzal nagyon vitatkoznék hogy a francia meg a német csapat közel sem egy szint. Lehet erősebbek a németek, de nem sokkal. A francia csapat nagyon le van nézve, majd az EB-n remélem oda pörkölnek mindenkinek.
Szerintem több a jobb játékos a németeknél,mint a franciáknál. Ezzel nem érzem úgy,hogy lenézem őket. Szerintem 10 közös meccsből (ha nincs x) 7-8at elhoznak a friccek.Bob_Marley írta:Azért azzal nagyon vitatkoznék hogy a francia meg a német csapat közel sem egy szint. Lehet erősebbek a németek, de nem sokkal. A francia csapat nagyon le van nézve, majd az EB-n remélem oda pörkölnek mindenkinek.
Ha ennyi lenne,akkor azt mondanám,hogy hozzuk.Legyen 80milla. De nem tudom,hogy képes-e Ronaldo,Ramos,Kroos,stb mögé beállni és nem balhézni,hanem mindent alárendelni a munkájának. Mert kulcs poszt lenne az övé,oda nem érkezhet bulis,ne adj' isten link alak.Sajnos Pogbának nem volt jó VB-je, de nagyon kevés olyan játékos van mint ő. Hatalmas munkabírás, rengeteg megnyert párharc és mellé magas játékintelligencia.
Az az optimális világ sajnos úgy 5 éve ért véget.csababarca írta: Illaramendi egy optimális világban 10-15 max.
Ezzel egyet tudok érteni. Ha valaki ad a kiflimért 200ft-ot,akkor miért adjam másnak 35ért?Szerintem ez az egész ott kezdődött hogy az olajmágnások birtokában lévő csapatok minden mozgó dologért minimum 2szeresét ajánlják
Szerintem ez az egész ott kezdődött hogy az olajmágnások birtokában lévő csapatok minden mozgó dologért minimum 2szeresét ajánljákcsababarca írta:daffy írta:És ha Bale elmegy 80-100ba? Kp-s kell,Bale meg sz@r.S.Agüero írta:A Real 120 millát akar kiadni a Pogba-Reus kettősért.
Fú, de nem szeretem ezt az átigazolás-politikát...
De ha Illarramendi 30,akkor Pogba nem 60-70?
Illaramendi egy optimális világban 10-15 max.
Pogba meg mondjuk 40. Semmit sem bizonyított még,nem is értem miért kerülne többe mint egy REus pl...jó a marketingje a gyereknek, meg van benne potenciál, nem mondom,hogy nincs, de ezek ilyen semmit nem bizonyító játékosokért óriási pénzek.
Bale meg legalább valamit letett az angoloknál valamit az asztalra.
De aki érte meg jelenleg kiad 50nél többet, az bolond.
Nagyon elmentek az árak, ebben mi is hibásak vagyunk az ilyen Suárez üzletekkel, de nem lehet mit csinálni,én reménykedem, hogy majd valamikor bevezetnek valami féle korlátozást.
Van ez a fifa-fair play dolog, mégsincs senki szinte megbüntetve, real is évente vesz 80+os játékosokat,van, hogy nem is egyet, mégse érdekel senkit.
Minket ne hibáztass, kiválóan próbáljuk alacsonyan tartani az árakat az eladásainkkal!csababarca írta:Illaramendi egy optimális világban 10-15 max.
Pogba meg mondjuk 40. Semmit sem bizonyított még,nem is értem miért kerülne többe mint egy REus pl...jó a marketingje a gyereknek, meg van benne potenciál, nem mondom,hogy nincs, de ezek ilyen semmit nem bizonyító játékosokért óriási pénzek.
Bale meg legalább valamit letett az angoloknál valamit az asztalra.
De aki érte meg jelenleg kiad 50nél többet, az bolond.
Nagyon elmentek az árak, ebben mi is hibásak vagyunk az ilyen Suárez üzletekkel, de nem lehet mit csinálni,én reménykedem, hogy majd valamikor bevezetnek valami féle korlátozást.
Van ez a fifa-fair play dolog, mégsincs senki szinte megbüntetve, real is évente vesz 80+os játékosokat,van, hogy nem is egyet, mégse érdekel senkit.
daffy írta:És ha Bale elmegy 80-100ba? Kp-s kell,Bale meg sz@r.S.Agüero írta:A Real 120 millát akar kiadni a Pogba-Reus kettősért.
De ha Illarramendi 30,akkor Pogba nem 60-70?
És ha Bale elmegy 80-100ba? Kp-s kell,Bale meg sz@r.S.Agüero írta:A Real 120 millát akar kiadni a Pogba-Reus kettősért.
Chelsea,Mi, Bayern, Atletico...még talán a PSG-t mondanám, ha mindenki ott van és 100%ot nyújtanak, talán...MessiNeymarSuarez írta:Szerintetek BL-ben a Realt ki képes kiejteni? (atleticon kivül,mert úgyis megoldják hogy elkerüljék egymást mert égő lenne ha kiejtené az Atletico)
MQuCsabi írta:Eddig nem igen volt sérült, most eljött az "ő" ideje is sajnos. Ez ilyen, valószínű Messi aranylabdája 2015-ben, de ennyire nem megyek előre, csak megemlítem. Csak nehogy nagyon gond legyen abból, hogy erőlteti a sérült térdét.
Rendben, de, ha megnézed, Messinél is jött tavaly, hogy sérülés, hányás, rosszullétek, autizmusSamana írta:Mondjuk abban is van valami, hogy érdekesen akkor jött elő ez, amikor Messi megint top formában van, gólok, gólpasszok, CR meg karatézik
Szerintem sem fogja most kezeltetni magát, bár már tavaly ilyenkor kellett volna, de nyilván nem merte, mert akkor nem lett volna aranylabda.csababarca írta:defender3 írta:http://sportgeza.hu/futball/2015/02/11/ ... al_madrid/
Nem tudom miért nem akarja elfogadni, hogy a pihenés lenne a legjobb a térdének, a karrierjének meg a Realnak is. De ha ennyire erőlteti ne csodálkozzon ha majd 2-3 év múlva már levezetni fog majd mert annyira tönkremegy.
nem fog kiszállni a buliból másfél hónapra, neki kellenek a gólok.
Majd nyárig kihúzza valahogy,aztán max akkor megműtik.
defender3 írta:http://sportgeza.hu/futball/2015/02/11/ ... al_madrid/
Nem tudom miért nem akarja elfogadni, hogy a pihenés lenne a legjobb a térdének, a karrierjének meg a Realnak is. De ha ennyire erőlteti ne csodálkozzon ha majd 2-3 év múlva már levezetni fog majd mert annyira tönkremegy.
LebuktamKash írta:...