Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Nem volt szándékomban valóban rasszistákat mentgetni. Csupán a tényeket mondtam el. Azokat az embereket akik rasszisták ki kell tiltani a stadionokból. A többségnek ehhez semmi köze! Rájuk húzni a vizes lepedőt és azonosítani őket a néhány hülyével, ezt vissza kell utasítanom! Ha az olasz szurkolókat a stadionon előtt verik meg, ez rendben van? Van esetleg valakinek híre arról, ebben az ügyben mi történt? Az Olasz Nemzeti Himnuszt tízezrével jól hallhatóan hol fütyülték ki???? a stadionon kívül? Nekem pedig az ilyen vélemény után kell hozzászólnom, a többség a tisztsséges többség védelmében!ericco írta: ↑2021.09.22. 09:29:49Vendeg vagyok az oldalon, de az ilyen velemenyek utan muszaj hozzaszolnom:
Mi koze ennek a bore szinehez? Ott unnepel, ahol akar. Nem o sem az elso, sem az utolso jatekos, aki a hazai kozonseg kemenymagja ele megy unnepelni, raadasul pont oda rugta a golt. Futott volna at a palya masik oldalara?
"Ennek semmi köze a rasszizmushoz és ezt pontosan tudja mindenki, aki életében volt már focimeccsen."
Ultem mar focimeccsen a kemenymag kozeleben, es pontosan tudom, hogy egyesek velemenyenek nagyon is koze van a rasszizmushoz. Ne legyunk mar alszentek. Nem mindenki, nem a tobbseg, de az a kozosseg, amelyik megturi berkein belul az ilyen viselkedest, az bizonyitvanyt allit ki magarol. Ez mindenhol igy van, nem csak a fociban.
Ami a kettos mercet illeti, a magyar valogatott a fentebb emlitett egyenek miatt tobbszoros visszaesonek szamit, raadasul tovabbra sem tortent semmi erdemleges lepes a szovetseg reszerol, hogy ezen valtoztasson. Sot, inkabb ment az aldozati poz megerositese, ami szinten csak felbatoritja a szegyenteljesen viselkedoket. Az olasz szurkolok inzultalasa pedig stadionon kivul tortent, ahhoz a szovetsegnek mar semmi koze. Ez a hamis relativizalas sem vezet sehova.
Üdv! Jó ilyen hideg logikával írt hsz-eket olvasni.
Mi koze ennek a bore szinehez? Ott unnepel, ahol akar. Nem o sem az elso, sem az utolso jatekos, aki a hazai kozonseg kemenymagja ele megy unnepelni, raadasul pont oda rugta a golt. Futott volna at a palya masik oldalara?
Egyetértek veled. De, nem magyarézatképpen mondom, miért is ment ki a színes bőrű angol játékos ünnepeltetni magát pont a magyar B közép elé otthon? A világon a megyebajnokságtól a csúcs fociig mindenhol szidni fogják az idegenbeli csapat góllövőjét, és talán még papírpoharakat is dobálnak felé. Akkor is így történtvolna ha a full feér Harry Kane tett volna így! Ennek semmi köze a rasszizmushoz és ezt pontosan tudja mindenki, aki életében volt már focimeccsen. Helytelem de akkor sem rasszizmus. Vegyük azt is tudomásul, hogy meccsre nem csak apácák és szerzetesek járnak, ettől még persze normálisan illik viselkedni.geridoss írta: ↑2021.09.21. 20:21:05Két zárt kapus meccset kaptunk.
Mélységesen csalódott és szomorú vagyok...Nagyon vártam pedig az albánok elleni meccset, a csapatnak pedig óriási szüksége lett volna a szurkolókra.
Szégyellem magam a viselkedni nem képes "szurkolók" helyett is...
Egyébként szerintem ez nem volt egy korrekt nyilatkozat. Ebbe a 3 meccsbe a maistro szerintem vastagon benne volt. Azt gondolta szerintem, hogy 7 pontot akar hozni a 3 meccsen.Barcaforever írta: ↑2021.09.09. 08:39:10
,,Rossi kilátásba helyezte, hogyha a játékosok nem lesznek partnerek akkor lemond.”

Mikor letámadtak, akkor hibáztak is az albánok, lett is veszély belőle.miro. írta: ↑2021.09.05. 21:01:51hasznalni,nyugodtan magasabban meghuzni a vedovonalat,es elfelejteni ezeket a 40meteres teruletbe berugdosott kamu ivelgeteseket..
Nyomast kell kicsit gyakorolni az ellenfelre,mert ez teljesen kiveszett belolunk. Erezzek,hogy ott vagyunk mi is.
Persze az ilyen albania szintu csapatok ellen.
Szoboszlainak szerintem nem is volt feladata az,hogy kikopje ma a tudejet.hajnesz írta: ↑2021.09.05. 20:43:49
Szoboszlai legnagyobb gondja szerintem az, hogy egy primadonna ehhez a focihoz, amit Rossi nyomatni akar. Nem fér bele, hogy egy középpályás/szélső ne köpje ki a tüdejét 90perc alatt, nála sajnos ez a helyzet. Szeme van a labdáinak, de ennyi, 1v1-ben nem nagyon tud megverni senkit sem, nem is gyors, egy ilyen játékosnak nehéz egy nem élcsapatban fociznia, ahol neki kell visszaszereznie a labdát, majd gólhelyzetet is neki kell kialakítania, mert a többiek egy szinttel lejjebb vannak.
Ezért létfontosságú Szalai a csapatban, megtartja a labdákat, amire más nem képes a csapatban.
Ami a fájó pont, hogy a védelem nagyon nem akar összeállni, ahogy a középpálya sem, de ami a nagyobb baj, a Szalai, Szoboszlai, Sallai hármas túl sok együtt a pályán, ha ezt a bekkelős focit akarjuk nyomatni.
Szoboszlai legnagyobb gondja szerintem az, hogy egy primadonna ehhez a focihoz, amit Rossi nyomatni akar. Nem fér bele, hogy egy középpályás/szélső ne köpje ki a tüdejét 90perc alatt, nála sajnos ez a helyzet. Szeme van a labdáinak, de ennyi, 1v1-ben nem nagyon tud megverni senkit sem, nem is gyors, egy ilyen játékosnak nehéz egy nem élcsapatban fociznia, ahol neki kell visszaszereznie a labdát, majd gólhelyzetet is neki kell kialakítania, mert a többiek egy szinttel lejjebb vannak.miro. írta: ↑2021.09.05. 20:21:21Igazabol Szoboszlai legnagyobb gondja ma a posztja volt.
Azzal,hogy feltolta csatarba a vedok koze,konkretan kivette teljesen a jatekbol.
El kell felejteni ezt az ot vedot ilyen Albaniak ellen.
Dibusz mondta nagyon jol most,ha oszintek vagyunk,teljesen mindegy hogy kikaptunk vagy x.
Na igy kellett volna a taktikat is osszerakni.
Ehelyett vedekezni akartak,es megint lopni valahogy egy golt.
Ezt irtam valamelyik nal,hogy ez a jatek anglia ellen meg franciak ellen tokeletes,de itt ez nagyon besz ari.
Ez, meg a dobálás tökéletesen mutatja,hogy hova tartunk azzal,hogy agyba-főbe szeretgetjük a szuper szurkolóinkat. Meg ugye mi nem térdelünk le,mert büszke nép vagyunk. Baromság, de oké. És miért kell kifütyülni?