Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Amúgy mikor kért bocsánatot? Hallottam már sok helyen, de konkrét cikket erről még sehol sem olvastam.MessiNeymarSuarez írta:meg ugye bocsánatot kért ezért minimum felezni kell a bűntetést...Nade akkor Suarezét miért nem felezték meg ha bocsánatot kért?
Minden évben már a 20-25 forduló környékén mindenki Nostradamus lesz...hank1ee írta:Mindkét csapat meg tudja fogni a nagyokat, remélem az egyik legalább elvisz tőlük néhány pontot. Ha így lenne és mi sorra nyernénk a meccseinket, a Clásicon meg is előzhetnénk őket és bajnokok lehetnénk, bár az még nagyon messze van. De van egy olyan érzésem, hogy megelőzzük őket a végén.
Ezzel én is egyetértek teljes mértékben, sőt megkockáztatom, hogy ez a két meccs is túlzás.Bob_Marley írta:Spanyolországban nincsen utólagos visszanézés, jegyzőkönyv számít.
Kettő meccs szerintem is korrekt, azért nem "torok elharapásról" volt szó.
Ejnye-ejnye, az hogy nagycxsapatok ellen is nulla nem szabad mondaniZBarca írta:Nem csak az Atma ellen, nagy csapatok ellen is nulla idén - ellenben Messivel - , de nem is az bánt engem, hanem hogy lehet azért nem tiltották el hosszabb távra, mert ő CR...MessiNeymarSuarez írta:Nem mintha mostanában annyira sokat csinálna egy Atleti elleni meccsen
No nem baj, legalább Messinek lehetősége lesz behozni a góllövőlistán.
Nem csak az Atma ellen, nagy csapatok ellen is nulla idén - ellenben Messivel - , de nem is az bánt engem, hanem hogy lehet azért nem tiltották el hosszabb távra, mert ő CR...MessiNeymarSuarez írta:Nem mintha mostanában annyira sokat csinálna egy Atleti elleni meccsen
Én is ezt remélem.hank1ee írta:Mindkét csapat meg tudja fogni a nagyokat, remélem az egyik legalább elvisz tőlük néhány pontot. Ha így lenne és mi sorra nyernénk a meccseinket, a Clásicon meg is előzhetnénk őket és bajnokok lehetnénk, bár az még nagyon messze van. De van egy olyan érzésem, hogy megelőzzük őket a végén.
Hát a mostani formáját elnézve amúgy ezzel egyet kell hogy értsek, nem biztos, hogy így jártak jobban..MessiNeymarSuarez írta:Nem mintha mostanában annyira sokat csinálna egy Atleti elleni meccsen![]()
Nem mintha mostanában annyira sokat csinálna egy Atleti elleni meccsenZBarca írta:Tudtam, hogy az Atma ellen játszani fog...messideco írta:CR: 2 meccs eltiltás. A Sociedad és a Sevilla ellen nem lesz bevethető.![]()
![]()
Ja értem, az a hárommeccses feltétele. Kabaré.Bob_Marley írta:Spanyolországban nincsen utólagos visszanézés, jegyzőkönyv számít.
Kettő meccs szerintem is korrekt, azért nem "torok elharapásról" volt szó.
Nekem a korrektről minimum a 3 meccses eltíltás jutna eszembe. A szövetségnek csak a videókat kellene megnézni ahhoz, hogy agresszív volt e, vagy sem. Szerintem egyértelmű volt a helyzet, de ezt már megszokhattuk, ha a Madridról van szó, hogy a fekete az gyakran fehér. Szégyen az egész spanyol szövetség.bence-barca írta:2-3 meccsez tartottam előzetesen jogosnak, kettő lett belőle, szóval korrekt ítélet. Nyilván 3nak jobban örültem vna, de ez van. Azért remélem az nem befolyásolta a szövetség döntését, h a bíró szerint nem vt agresszív.
Tudtam, hogy az Atma ellen játszani fog...messideco írta:CR: 2 meccs eltiltás. A Sociedad és a Sevilla ellen nem lesz bevethető.
Egész Hispánia kap egy transzfer-bant, így védik a külföldi játékosok beáramlásától a ligát.rwin írta: Pena szerint nem csak minket, hanem az Atleticót és a Valenciát is vizsgálják. Szép lesz ha mi se igazolhatunk
Ha volt is valami, ami miatt büntethetők lettek volna, azt fél év alatt már vagy 10-szer eltüntethették. Ennek akkor lett volna értelme, ha egyszerre vizsgálják az összes klubot...bence-barca írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ak-2390679
Pereznek talán sikerül többet utalnia, mint Bartomeuéknak.
Pena szerint nem csak minket, hanem az Atleticót és a Valenciát is vizsgálják. Szép lesz ha mi se igazolhatunkbence-barca írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ak-2390679
Pereznek talán sikerül többet utalnia, mint Bartomeuéknak.