Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Elhiszem én,csak az ilyen meglátásaidat próbált meg ellőni akkor,amikor pl Messi szerez ilyen gólt,hatásosabb.REMY írta:Félre értés ne essék, én nem akarok támadniNem azért járok ide fel, hogy összevesszek mindenkivel.
csak egyszerű meglátás volt.
Kapushiba volt...ennyi.REMY írta:Gondolom Messi emeléseinél nem ezt mondod... ha a kapus a helyén maradt volna.... ennyi.. felismerte, ahogy Messi is felszokta. Miért mindig a kifogásokat kell keresni.csababarca írta:Gyors gólváltás volt a Dortmund-real meccsen.
Lewandowski gól,majd Ronaldo emelte át Weidenfellert,aki olyan okosan mozdult ki a kapujából,mint Valdes szokott.![]()
Minek indul ki ilyenkor egy kapus,ha tudja nem ér oda? ha a helyén marad,akkor 1-0 lenne,ehelyett 1-1.
Szerintem valahol érthető hogy barca drukkerként nem keresek magyarázatot Messi góljaira,főleg nem hangoztatom,hogy a kapus hibázott.REMY írta:
Gondolom Messi emeléseinél nem ezt mondod... ha a kapus a helyén maradt volna.... ennyi.. felismerte, ahogy Messi is felszokta. Miért mindig a kifogásokat kell keresni.
Gondolom Messi emeléseinél nem ezt mondod... ha a kapus a helyén maradt volna.... ennyi.. felismerte, ahogy Messi is felszokta. Miért mindig a kifogásokat kell keresni.csababarca írta:Gyors gólváltás volt a Dortmund-real meccsen.
Lewandowski gól,majd Ronaldo emelte át Weidenfellert,aki olyan okosan mozdult ki a kapujából,mint Valdes szokott.![]()
Minek indul ki ilyenkor egy kapus,ha tudja nem ér oda? ha a helyén marad,akkor 1-0 lenne,ehelyett 1-1.
Egy ilyen kis csapatnál ez várható, mert szeretnének vitézkedni az Európai kupában és ez mindig a bajnokság rovására megy. DVSC is így volt ezzel anno.Messa írta: Elég rapszodikusan teljesít most a Vidi, a bajnokságban másfél hónapja nyeretlenek vagyunk (), ez a szezon ebből a szempontból kuka, de ha továbbjutnánk az EL-ből, nem hiszem hogy sokan bánnák.
Igen, de a partjelzőit lecserélték (legalábbis Vad-ot igen). Úgy néz ki benne továbbra is bíznak, ami logikus is, hiszen az elhíresült bakikról nem ő, hanem a partjelző tehetett.nagyiibarca írta:Kassai Viktor vezeti a szerdai Dortmund-Real meccset.
Remélem jól lehozza mert most kapott egy esélyt am megint nyivácskól majd neki Roncika
Annyira jó hogy nincs időm megfogalmazni iylen hsz-ketbarca99 írta:Ha valamitől kiver a víz, az az ok nélküli nagymagyarkodás. Tökéletesen egyetértek Garancsival és Pászkány Árpáddal (Kolozsvár) is. Én vagyok a munkáltató, az dolgozzon nálam, aki a legjobb teljesítményt nyújtja. Csak azért ne legyen már senki előnyben, mert magyar. Majd ha lesz jobb magyar játékos, várjuk szeretettel. Évtizedek óta dagonyázunk a középszerben, és ha valami sikerült látunk, annak is csak a negatív oldalait vesszük észre.
Én is marhára örülnék, ha magyar csapatok magyar játékosokkal lenne sikeres, de csak rá kell nézni a válogatottra. Mikor láttatok ennyire jól szervezett játékot, mint amit a Videoton mutatott eddig az EL-ban?
Nem mellesleg vannak ott tehetséges fiatalok (Gyurcsó, Szekeres, Szolnoki, Kovács), akik profitálhatnak ebből, szóval ezért is hülyeség ez, hogy nem a magyar foci sikere ez.
Illetve ez máshonnan, de teljesen egyetértek vele: "Azt sem látom fajsúlyos érvnek, hogy a külföldi játékosok miatt ez nem a magyar futball sikere. Már hogy ne lenne az. A koefficienspontokat az összes magyar klub zsebre teszi érte; az egész bajnokság fejlődik, ha van egy komolyan vehető csapat benne; és nem mellesleg a Videotonban játszó magyarok is megtapasztalják a profi mentalitást, fejlődnek általa, és egyre jobbak lesznek. "
daffy írta:de ez nem magyar siker,mert nem magyarok hozták össze,ha végképp pontosítani kell,akkor a fehérvári. minden,csak nem magyar. magyar a telephely és itt vége is. ha hasonlítani kéne valamihez:Tocy írta: Fb-on is leírtam már, hogy ne hasonlítsuk már össze az angol focit a magyarral. Ott ők folyamatosan BL-ben vannak, 3-4 csapattal, EL-ben is, nekünk meg hát...finoman szólva nem. Szerintem az a természetes, hogy ennek a magyar fociszerető emberek örülnek ( ne keverjük a magyarfoci-szeretővel ).
mintha a kijevieket győzködnéd,hogy örüljenek a sahtar sikerének
Valahogy így gondolom én is a meccset nem is néztem eredményt megláttam örültem neki 2perc múlva már eszemben sem volt. Egy db játékost nem tudnék megemlíteni a Videotpnból név szerint.miihii írta: A kiemelt rész pedig a közös keresztmetszetünk![]()
Nekem tökre semleges a Vidi (meg a többi csapatunk), örülök, ha nyernek, de másnapra meg el is lehet felejteni, mielőtt nagyobb jelentőséget tulajdonítanánk neki. És igen, sajna ennyivel kell beérni, mert a lóra várhatunk még néhány évet. Egyelőre a pacinak csak egy bizonyos része van meg itt...
Igazából ami az egészből rád vonatkozott, az az angol-magyar párhuzamos néhány mondat, a többi az az általános jelenségnek szólt.daffy írta:egyezzünk meg abban,hogy semmi bajom a vidivel,gratulálok a fehérvárnak,remélem egyszer egy magyarabb sikernek is örülhetnünk,de amíg ló nincs..
olvasva a te véleményed vagy tocy-ét kitűnik számomra,hogy nem tudom megfelelően írott formába önteni az érzéseim,így nem is tudjátok azt kellően értelmezni. ezt ha eddig nem,eztán biztosan nem tudom majd megtenni,így egyezzünk meg abban,hogy semmi bajom a vidivel,gratulálok a fehérvárnak,remélem egyszer egy magyarabb sikernek is örülhetnünk,de amíg ló nincs..miihii írta:...