NB1 - Magyar Bajnokság
- shutterisland
- Director del Fútbol
- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
Én már csak arra várok, hogy Tippmix Lórit mikor viszik el a rendőrök. Akkor igazán megnyugodna a lelkem. Na meg Milinte "Lepkés" Árpit.visca el barca írta: ha jol tudom nagyjabol a 2008-2009-es siofok jatekosai vannak eddig bundaterítéken, andrusko, suto és a barátai. aczél tavasszal volt ott edző... ő ugye akkor fröccsös lalát váltotta a kispadon, uhogy ki lehet találni ki lesz a kovetkező

- visca el barca
- Presidente del Barça
ha jol tudom nagyjabol a 2008-2009-es siofok jatekosai vannak eddig bundaterítéken, andrusko, suto és a barátai. aczél tavasszal volt ott edző... ő ugye akkor fröccsös lalát váltotta a kispadon, uhogy ki lehet találni ki lesz a kovetkezőMessa írta:Pedig kb ő lett volna az utolsó, akiről ilyesmit feltételezek... Én mindig nagyon csíptem Aczél hozzáállását, tetszett az az elv amit a fociról vallott, erre...

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- shutterisland
- Director del Fútbol
őőő...békéscsaba-ftc..7000(!) néző....magyar kupa meccsen, hétköznap, hatalmas ködben és rohadt hidegben...nem rossz.
úgy volt, hogy kinézek, de nem volt kedvünk aztán, állítólag bűnrossz meccs volt amúgy.
úgy volt, hogy kinézek, de nem volt kedvünk aztán, állítólag bűnrossz meccs volt amúgy.
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Pedig kb ő lett volna az utolsó, akiről ilyesmit feltételezek... Én mindig nagyon csíptem Aczél hozzáállását, tetszett az az elv amit a fociról vallott, erre...

Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
- L.Messi 10
- Entrenador del Barça

Azt hiszem ma (azaz a következő meccsen bebizonyosodott/dik, hogy miért nem kell stadiont bővíteni Miskolcon. Van egy tippem, hogy hányan lesznek kint a következő meccsen, de már ma is látni lehetett: a teltházas stadionból kb 2 szektor volt, amelyik végigszurkolta a meccset, a többi kussban ült és néha kiabált a góloknál. A maradéknak legalább a fele kb olyan divat, aki csak azért volt kint, mert húú Fradi... Nagggyyon nehezen tudom elképzelni, hogy itt a közeljövőben évi 5 meccsnél többön ki legyen használva a stadion, nem hogy egy új 18 ezres... Egyszerűen pénzszórás lenne.
Ami pedig a meccset illeti: 1-2 kilométeres körzetén belül lakok a stadionnak, sose voltam nagy szurkoló, de örültem az eredményeknek. Egész életemben 1 meccsen voltam, soha nem vertem a mellem, hogy ez Miskolc, mindig inkább reálisan néztem a dolgokat. Most örülök, hogy mennek a dolgok, még ezt a 2-3-at sem tartom rosszank, de rossz volt egyszerűen nézni ezt a meccset... 5 perc után kapcsolatm a Pool-Cityre, pedig ez a magyar bajnokság egyik csúcsrangadója lett volna elvben. Sokat kell még a labdarúgásnak fejlődnie ebben az országban/városban, s talán jó fele is halad a DVTK. De azt látni kell, hogy nagyon kezdetleges még a fejlődés, sok van hátra még. Bizakodónak kell lenni, örülni kell, hogy sokan mennek meccsre (akár divatok, akár nem), de a realitás talaján kell maradni, amikor 18 ezres stadionokról meg egyéb felvirágzásokról beszélünk.
Ami pedig a meccset illeti: 1-2 kilométeres körzetén belül lakok a stadionnak, sose voltam nagy szurkoló, de örültem az eredményeknek. Egész életemben 1 meccsen voltam, soha nem vertem a mellem, hogy ez Miskolc, mindig inkább reálisan néztem a dolgokat. Most örülök, hogy mennek a dolgok, még ezt a 2-3-at sem tartom rosszank, de rossz volt egyszerűen nézni ezt a meccset... 5 perc után kapcsolatm a Pool-Cityre, pedig ez a magyar bajnokság egyik csúcsrangadója lett volna elvben. Sokat kell még a labdarúgásnak fejlődnie ebben az országban/városban, s talán jó fele is halad a DVTK. De azt látni kell, hogy nagyon kezdetleges még a fejlődés, sok van hátra még. Bizakodónak kell lenni, örülni kell, hogy sokan mennek meccsre (akár divatok, akár nem), de a realitás talaján kell maradni, amikor 18 ezres stadionokról meg egyéb felvirágzásokról beszélünk.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
hazaérve....az év meccse helyett az év bundameccse volt....Bencés Kubatovnak vigyázzzzzzzzba állt.........[auto_cenzúra] hétvége...a tegnap esti szenvedés után ez is....
- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
Nem hiába akarnak a Diósgyőrnek új pályát 

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
Szerintem megérdemelnének egy felújítást, de felesleges lenne 18ezres stadion. Egyébként én azt nem értem, hogy amikor a Lokinak van 3 csapatra elegendő játékosa, de abból 5-10 sosem játszott csak sörmeccsen, akkor azokat miért nem lehetne eladni, amiből jönne pénz és nem kéne sírnia Szima úrnak az új stadion miatt?
Igen, csak az NB2-ben sikerek voltak. Meg lehet nézni mi volt előtte az NB1-es szezonban... 1500 meg 2500-as nézőszámokat olvastam a minapban, minden második villamosra ki volt téve a DVTK 100 év felirat, mégis a kutyát se érdekelte a csapat, csak ment a csicska Diósgyőr még ki is esik duma. Aztán az NB2-es bajnoki címre már úgy tekintettek a városiak, mintha NB1-et nyert volna a csapat, most meg egyszerűen meg van őrülve fél Miskolc, mert jönnek fentebb is az eredmények. De ha jönnek majd a rosszabb eredmények, akkor megint nem fognak 3-4 ezernél többen meccsre járni és akkor nincs értelme 18 ezres stadiont felhúzni... Két kiváló félszezon után (amelyből 1 NB2-ben volt) már új stadionról beszélnek. Agyatlan, aki nem látja be, hogy pénzkidobás JELENLEG erre költeni. Persze lehet bízni a pozitív folytatásban (s kell is), de ez nem elég ennyi pénz elköltésére. Majd ha 2-3 szezon múlva tartósan bajnokesélyes lesz a Diósgyőr és ugyanúgy sokan fognak meccsre járni, akkor lehet arról beszélni, hogy szükség van új stadionra. De addig csak egy büdös nagy divat az egész itt Miskolcon.hady írta:....valamikor el kell kezdeni meccsre járni.....ők lehet, hogy mostantól fognak............és az temészetes mindenhol ha jobban megy a csapatnak egyre többen kiváncsiak rá.....Diósgyőrben NB2-ben sem volt ritka 5-6-10ezres nézőszám.MichaaBee írta:Ami azt illeti, valóban csak most lett divat meccsre járni Miskolcon. Hányhatnékom van néha a sok 10-15 éves kiscsajtól, aki most hatalmas Diósgyőr szurkoló lett... Eddig 2-3000 ember ha kint volt meccseken, most hogy nagyon megy már néha teltház közelben vagyunk, Fradi ellen meg jóhogy mindenki kimenne...
Azt hogy megéri-e felújítania stadiont, azt nem tudom. Szerintem ez 1-2 éven belül fog eldőlni majd, de addigra már rá lesz költve a pénz. Elég egy rossz tavasz és Miskolcon minden visszatér a régi mederbe, ugyanaz a pár ezer ember fog szurkolni, mint eddig. Bajnokságot kéne nyerni ahhoz, hogy itt hosszútávon megérje egy 18 ezres stadion építése.
H a t t r i c k
MichaaBee írta:Ami azt illeti, valóban csak most lett divat meccsre járni Miskolcon. Hányhatnékom van néha a sok 10-15 éves kiscsajtól, aki most hatalmas Diósgyőr szurkoló lett... Eddig 2-3000 ember ha kint volt meccseken, most hogy nagyon megy már néha teltház közelben vagyunk, Fradi ellen meg jóhogy mindenki kimenne...
Azt hogy megéri-e felújítania stadiont, azt nem tudom. Szerintem ez 1-2 éven belül fog eldőlni majd, de addigra már rá lesz költve a pénz. Elég egy rossz tavasz és Miskolcon minden visszatér a régi mederbe, ugyanaz a pár ezer ember fog szurkolni, mint eddig. Bajnokságot kéne nyerni ahhoz, hogy itt hosszútávon megérje egy 18 ezres stadion építése.
....valamikor el kell kezdeni meccsre járni.....ők lehet, hogy mostantól fognak............és az temészetes mindenhol ha jobban megy a csapatnak egyre többen kiváncsiak rá.....Diósgyőrben NB2-ben sem volt ritka 5-6-10ezres nézőszám.
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Kint voltam a meccsen, hát nem semmi 15 perc volt!shutterisland írta:mekkora meccs a loki-zte
0-2-re vitt félidőben a zte, a loki eszméletlen gyengén játszott.
kijöttek a 2. félidőre, 3-2 van az 54. percben úgy, hogy 3-4 akkora bravúrja volt a zte kapusának, hogy csak néztem.
kondás elemér felkapcsolta a srácokban a kapcsolót
SZERK : wao, negyedóra alatt rúgott egy ötöst a loki....5-2 a 60. percben úgy, hogy félidőben 0-2 volt

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
- Piquenbauer
- Jugador d'estrella
Az az, Vasas ismét alkotott. Bajzát - Vasas 5-1. És ami szomorú, hogy az egyetlen gólunk is öngól volt. Sajnos nagyon kevés amit támadó játékban mutatunk. Nem lehet minden mérkőzést arra alapozni, hogy csak megússzuk kapott gól nélkül, aztán esetleg találunk egy gólt...
- miihii
- KHAL
Amilyen városi legendák vannak itt egerszegen a focistákról,több is mint gyanússhutterisland írta:
még zombori sanyi is ilyesmire célzott burkoltan a stúdióban
nekem is gyanús...

De ezek nélkül is elég kirívó lenne a dolog...
Vmiből meg kell élni a másodosztályban is

Érdekes egybeesés,pont a bundáról van szó az rtl híradóban

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- shutterisland
- Director del Fútbol
még zombori sanyi is ilyesmire célzott burkoltan a stúdióbanmiihii írta:Nem láttam,nem is különösebben érdekel a magyar foci,de ez nagyon hihető eredményshutterisland írta:mekkora meccs a loki-zte
kijöttek a 2. félidőre, 3-2 van az 54. percben úgy, hogy 3-4 akkora bravúrja volt a zte kapusának, hogy csak néztem.
SZERK : wao, negyedóra alatt rúgott egy ötöst a loki....5-2 a 60. percben úgy, hogy félidőben 0-2 voltNagyot kaszálhattak a srácok a tippmixen,az tuti. Mennyi oddsa lehetett a félidő V,vége H -nak?

nekem is gyanús...
- miihii
- KHAL
Nem láttam,nem is különösebben érdekel a magyar foci,de ez nagyon hihető eredményshutterisland írta:mekkora meccs a loki-zte
SZERK : wao, negyedóra alatt rúgott egy ötöst a loki....5-2 a 60. percben úgy, hogy félidőben 0-2 volt

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Nem ez a lényeg, hanem hogy árnyéka a nem is túl régi önmagának. Nem követendő példa.
Nem is kell egy klubnak sem önállóan stadiont építenie, ez sehol nem megy önállóan. Ehhez befektetőket kell keresni, ez akár lehet az állam is, de magánbefektetők is. De ehhez az kell, hogy a klubok és a városok is azt mutassák, hogy megéri beletenni a pénzt, mert megtérül. Ezért előbb a kluboknak kell bizonyítania, utána lesz pénz is, fordítva gondolkozunk.messideco írta:Szerintem gazdaságilag egy klub sem áll úgy jelenleg, hogy építeni tudjon egy stadiont. Ez szerintem tökéletes, hogy az állam épít. Ha akarnak focit, akkor stadion kell egyszer.
Nem akarok dobálozni, de itt van Románia. Egy éven belül két világszínvonalú stadiont adtak át, az egyikben rendezik az idén az Európa-liga döntőjét. Mindkettőt az állam építtette tudomásom szerint...
A hanyatló labdarúgású Romániával pedig kár példálózni. Ők még gyorsabban zúgtak a mélyre, mint mi és bár valamivel talán előrébb vannak, de ezt se tudni meddig tart még.
Szerintem gazdaságilag egy klub sem áll úgy jelenleg, hogy építeni tudjon egy stadiont. Ez szerintem tökéletes, hogy az állam épít. Ha akarnak focit, akkor stadion kell egyszer.
Nem akarok dobálozni, de itt van Románia. Egy éven belül két világszínvonalú stadiont adtak át, az egyikben rendezik az idén az Európa-liga döntőjét. Mindkettőt az állam építtette tudomásom szerint...
-
- Director del Fútbol
Nincs ezzel gond, építsenek stadiont ( persze jobb, ha üzleti alapokon nyugszik), de jelenleg 1-2 milliárdokon is spórolni próbálnak, amik igen csak emberek életét teszik kockára, ebben az esetben pedig ne építsenek stadiont. Ugyanis, ha egy nemzeti eszközkezelőre 5 milliárd van, akkor ne költsenek többet a stadionokra! Erről van szó. Ha más, sokkal fontosabb, dolgokon nem spórolnának, amik miatt emberek élete, egzisztenciája kerül veszélybe, akkor valóban úgy lenne, ahogy te mondod és nem ezen múlna sokak élete! Mert valóban nem a futball és a stadion felelős ezért, hanem a magyar állam és kormány!Messa írta:Tudom mit érdemelne, de azt ne mondd nekem, hogy sokak megélhetése a foci miatt van veszélyben, és azért, mert fényévente felhúznak 1-1 stadiont. De igazad van, ez jó hozzáállás, akkor még focink sem lenne.Rinku írta:Messa, több százezer ember meg tudod mit érdemelne? Ha nem kellene minden reggel azzal a gondolattal felkelnie, hogy aggódik azért, hogy meg legyen a holnapi betevő! Stadiont, meg egy nagy lovat részletekben! Építsenek maguknak, a saját pénzükből, senkit nem érdekel a magyar klubok nyomora! Felőlem megszűnhet az egész magyar liga, rohadtul nem vagyok kíváncsi a vergődésre ilyen financiális körülmények közepette... Erre kell elszórni a drága pénzt, ilyen orbitális hülyeségekre, mint a stadionépítés! Annyira működik itt minden, hogy pont már csak több ülőhelyre van szükség! Hatalmas pacsi...nagyon nem hinném, hogy neked azon a stadionon múlna a megélhetésed. Mellesleg ez mióta orbitális hülyeség? Ebben az országban sokkal idiótább dolgokra megy el sokkal több pénz. Ha nem stadionra, akkor az a lóvé majd elmegy másra...
- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
Végülis csak az ismerőseim között van 10-15 ember aki minden hétfőn úgy jön suliba, hogy hú de jól játszott a DVTK néztem a meccset stb. de kb. ebben az évben ismerte meg a játékosokat, meccsen még életébe nem volt. és nem is lesz.
A videón meg kb. minden évből össze van válogatva 1 meccs, nagy büszkeség! a Fradi ellen meg alap, hogy mindenki ki akar menni, hiszen akárhogy is állunk, mégiscsak Magyarország leghíresebb és legnagyobb múltjával rendelkező csapat. De majd ha kidurran a lufi, kíváncsi leszek hányan mennek ki a meccsekre.

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
Azért, mert eddig is rosszul lett csinálva még nem jelenti azt, hogy ezt folytatni kell. Vicces ez a régi rendszerből való hozzáállás, hogy építsen az állam stadiont. Nem, ha a klub stadiont akar, akkor gazdálkodja ki az árát, lehet közösködni az önkormányzattal, akkor közös felhasználásra kerüljön, keresni lehet más befektetőket, az állam pedig segíthet, hitelezhet, befektethet, de ennyi. Pont az a baj a magyar focival, hogy még mindig nem üzleti alapokon nyugszik az egész. Amúgy pedig ez nem is nagy probléma, jól mondták lejjebb: sikeresnek kell maradni, vonzani kell stabilan évekig a magas nézőszámot és garantáltan lesz befektető. De ehhez egy viszonylag rövid ideig tartó fellángolásnak nem szabad elégnek lennie.
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Tudom mit érdemelne, de azt ne mondd nekem, hogy sokak megélhetése a foci miatt van veszélyben, és azért, mert fényévente felhúznak 1-1 stadiont. De igazad van, ez jó hozzáállás, akkor még focink sem lenne.Rinku írta:Messa, több százezer ember meg tudod mit érdemelne? Ha nem kellene minden reggel azzal a gondolattal felkelnie, hogy aggódik azért, hogy meg legyen a holnapi betevő! Stadiont, meg egy nagy lovat részletekben! Építsenek maguknak, a saját pénzükből, senkit nem érdekel a magyar klubok nyomora! Felőlem megszűnhet az egész magyar liga, rohadtul nem vagyok kíváncsi a vergődésre ilyen financiális körülmények közepette... Erre kell elszórni a drága pénzt, ilyen orbitális hülyeségekre, mint a stadionépítés! Annyira működik itt minden, hogy pont már csak több ülőhelyre van szükség! Hatalmas pacsi...

Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22