Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Én már csak arra várok, hogy Tippmix Lórit mikor viszik el a rendőrök. Akkor igazán megnyugodna a lelkem. Na meg Milinte "Lepkés" Árpit.visca el barca írta: ha jol tudom nagyjabol a 2008-2009-es siofok jatekosai vannak eddig bundaterítéken, andrusko, suto és a barátai. aczél tavasszal volt ott edző... ő ugye akkor fröccsös lalát váltotta a kispadon, uhogy ki lehet találni ki lesz a kovetkező
ha jol tudom nagyjabol a 2008-2009-es siofok jatekosai vannak eddig bundaterítéken, andrusko, suto és a barátai. aczél tavasszal volt ott edző... ő ugye akkor fröccsös lalát váltotta a kispadon, uhogy ki lehet találni ki lesz a kovetkezőMessa írta:Pedig kb ő lett volna az utolsó, akiről ilyesmit feltételezek... Én mindig nagyon csíptem Aczél hozzáállását, tetszett az az elv amit a fociról vallott, erre...
Pedig kb ő lett volna az utolsó, akiről ilyesmit feltételezek... Én mindig nagyon csíptem Aczél hozzáállását, tetszett az az elv amit a fociról vallott, erre...
Igen, csak az NB2-ben sikerek voltak. Meg lehet nézni mi volt előtte az NB1-es szezonban... 1500 meg 2500-as nézőszámokat olvastam a minapban, minden második villamosra ki volt téve a DVTK 100 év felirat, mégis a kutyát se érdekelte a csapat, csak ment a csicska Diósgyőr még ki is esik duma. Aztán az NB2-es bajnoki címre már úgy tekintettek a városiak, mintha NB1-et nyert volna a csapat, most meg egyszerűen meg van őrülve fél Miskolc, mert jönnek fentebb is az eredmények. De ha jönnek majd a rosszabb eredmények, akkor megint nem fognak 3-4 ezernél többen meccsre járni és akkor nincs értelme 18 ezres stadiont felhúzni... Két kiváló félszezon után (amelyből 1 NB2-ben volt) már új stadionról beszélnek. Agyatlan, aki nem látja be, hogy pénzkidobás JELENLEG erre költeni. Persze lehet bízni a pozitív folytatásban (s kell is), de ez nem elég ennyi pénz elköltésére. Majd ha 2-3 szezon múlva tartósan bajnokesélyes lesz a Diósgyőr és ugyanúgy sokan fognak meccsre járni, akkor lehet arról beszélni, hogy szükség van új stadionra. De addig csak egy büdös nagy divat az egész itt Miskolcon.hady írta:....valamikor el kell kezdeni meccsre járni.....ők lehet, hogy mostantól fognak............és az temészetes mindenhol ha jobban megy a csapatnak egyre többen kiváncsiak rá.....Diósgyőrben NB2-ben sem volt ritka 5-6-10ezres nézőszám.MichaaBee írta:Ami azt illeti, valóban csak most lett divat meccsre járni Miskolcon. Hányhatnékom van néha a sok 10-15 éves kiscsajtól, aki most hatalmas Diósgyőr szurkoló lett... Eddig 2-3000 ember ha kint volt meccseken, most hogy nagyon megy már néha teltház közelben vagyunk, Fradi ellen meg jóhogy mindenki kimenne...
Azt hogy megéri-e felújítania stadiont, azt nem tudom. Szerintem ez 1-2 éven belül fog eldőlni majd, de addigra már rá lesz költve a pénz. Elég egy rossz tavasz és Miskolcon minden visszatér a régi mederbe, ugyanaz a pár ezer ember fog szurkolni, mint eddig. Bajnokságot kéne nyerni ahhoz, hogy itt hosszútávon megérje egy 18 ezres stadion építése.
MichaaBee írta:Ami azt illeti, valóban csak most lett divat meccsre járni Miskolcon. Hányhatnékom van néha a sok 10-15 éves kiscsajtól, aki most hatalmas Diósgyőr szurkoló lett... Eddig 2-3000 ember ha kint volt meccseken, most hogy nagyon megy már néha teltház közelben vagyunk, Fradi ellen meg jóhogy mindenki kimenne...
Azt hogy megéri-e felújítania stadiont, azt nem tudom. Szerintem ez 1-2 éven belül fog eldőlni majd, de addigra már rá lesz költve a pénz. Elég egy rossz tavasz és Miskolcon minden visszatér a régi mederbe, ugyanaz a pár ezer ember fog szurkolni, mint eddig. Bajnokságot kéne nyerni ahhoz, hogy itt hosszútávon megérje egy 18 ezres stadion építése.
Kint voltam a meccsen, hát nem semmi 15 perc volt!shutterisland írta:mekkora meccs a loki-zte
0-2-re vitt félidőben a zte, a loki eszméletlen gyengén játszott.
kijöttek a 2. félidőre, 3-2 van az 54. percben úgy, hogy 3-4 akkora bravúrja volt a zte kapusának, hogy csak néztem.
kondás elemér felkapcsolta a srácokban a kapcsolót
SZERK : wao, negyedóra alatt rúgott egy ötöst a loki....5-2 a 60. percben úgy, hogy félidőben 0-2 volt
Amilyen városi legendák vannak itt egerszegen a focistákról,több is mint gyanússhutterisland írta:
még zombori sanyi is ilyesmire célzott burkoltan a stúdióban
nekem is gyanús...
még zombori sanyi is ilyesmire célzott burkoltan a stúdióbanmiihii írta:Nem láttam,nem is különösebben érdekel a magyar foci,de ez nagyon hihető eredményshutterisland írta:mekkora meccs a loki-zte
kijöttek a 2. félidőre, 3-2 van az 54. percben úgy, hogy 3-4 akkora bravúrja volt a zte kapusának, hogy csak néztem.
SZERK : wao, negyedóra alatt rúgott egy ötöst a loki....5-2 a 60. percben úgy, hogy félidőben 0-2 voltNagyot kaszálhattak a srácok a tippmixen,az tuti. Mennyi oddsa lehetett a félidő V,vége H -nak?
Nem láttam,nem is különösebben érdekel a magyar foci,de ez nagyon hihető eredményshutterisland írta:mekkora meccs a loki-zte
SZERK : wao, negyedóra alatt rúgott egy ötöst a loki....5-2 a 60. percben úgy, hogy félidőben 0-2 volt
Nem is kell egy klubnak sem önállóan stadiont építenie, ez sehol nem megy önállóan. Ehhez befektetőket kell keresni, ez akár lehet az állam is, de magánbefektetők is. De ehhez az kell, hogy a klubok és a városok is azt mutassák, hogy megéri beletenni a pénzt, mert megtérül. Ezért előbb a kluboknak kell bizonyítania, utána lesz pénz is, fordítva gondolkozunk.messideco írta:Szerintem gazdaságilag egy klub sem áll úgy jelenleg, hogy építeni tudjon egy stadiont. Ez szerintem tökéletes, hogy az állam épít. Ha akarnak focit, akkor stadion kell egyszer.
Nem akarok dobálozni, de itt van Románia. Egy éven belül két világszínvonalú stadiont adtak át, az egyikben rendezik az idén az Európa-liga döntőjét. Mindkettőt az állam építtette tudomásom szerint...
Nincs ezzel gond, építsenek stadiont ( persze jobb, ha üzleti alapokon nyugszik), de jelenleg 1-2 milliárdokon is spórolni próbálnak, amik igen csak emberek életét teszik kockára, ebben az esetben pedig ne építsenek stadiont. Ugyanis, ha egy nemzeti eszközkezelőre 5 milliárd van, akkor ne költsenek többet a stadionokra! Erről van szó. Ha más, sokkal fontosabb, dolgokon nem spórolnának, amik miatt emberek élete, egzisztenciája kerül veszélybe, akkor valóban úgy lenne, ahogy te mondod és nem ezen múlna sokak élete! Mert valóban nem a futball és a stadion felelős ezért, hanem a magyar állam és kormány!Messa írta:Tudom mit érdemelne, de azt ne mondd nekem, hogy sokak megélhetése a foci miatt van veszélyben, és azért, mert fényévente felhúznak 1-1 stadiont. De igazad van, ez jó hozzáállás, akkor még focink sem lenne.Rinku írta:Messa, több százezer ember meg tudod mit érdemelne? Ha nem kellene minden reggel azzal a gondolattal felkelnie, hogy aggódik azért, hogy meg legyen a holnapi betevő! Stadiont, meg egy nagy lovat részletekben! Építsenek maguknak, a saját pénzükből, senkit nem érdekel a magyar klubok nyomora! Felőlem megszűnhet az egész magyar liga, rohadtul nem vagyok kíváncsi a vergődésre ilyen financiális körülmények közepette... Erre kell elszórni a drága pénzt, ilyen orbitális hülyeségekre, mint a stadionépítés! Annyira működik itt minden, hogy pont már csak több ülőhelyre van szükség! Hatalmas pacsi...nagyon nem hinném, hogy neked azon a stadionon múlna a megélhetésed. Mellesleg ez mióta orbitális hülyeség? Ebben az országban sokkal idiótább dolgokra megy el sokkal több pénz. Ha nem stadionra, akkor az a lóvé majd elmegy másra...
Végülis csak az ismerőseim között van 10-15 ember aki minden hétfőn úgy jön suliba, hogy hú de jól játszott a DVTK néztem a meccset stb. de kb. ebben az évben ismerte meg a játékosokat, meccsen még életébe nem volt. és nem is lesz.
Tudom mit érdemelne, de azt ne mondd nekem, hogy sokak megélhetése a foci miatt van veszélyben, és azért, mert fényévente felhúznak 1-1 stadiont. De igazad van, ez jó hozzáállás, akkor még focink sem lenne.Rinku írta:Messa, több százezer ember meg tudod mit érdemelne? Ha nem kellene minden reggel azzal a gondolattal felkelnie, hogy aggódik azért, hogy meg legyen a holnapi betevő! Stadiont, meg egy nagy lovat részletekben! Építsenek maguknak, a saját pénzükből, senkit nem érdekel a magyar klubok nyomora! Felőlem megszűnhet az egész magyar liga, rohadtul nem vagyok kíváncsi a vergődésre ilyen financiális körülmények közepette... Erre kell elszórni a drága pénzt, ilyen orbitális hülyeségekre, mint a stadionépítés! Annyira működik itt minden, hogy pont már csak több ülőhelyre van szükség! Hatalmas pacsi...