Na hajnalban tudtam meg csak az eredményt, amikor megnéztem a meccset.
Hamar kiüthettük volna az újpestet, ha Hakola belövi a tizenegyest, de elég szrul lőtte. pedig meccs után azt nyilatkozta, hogy még nem hagyott ki tizenegyest soha életében.

Szerencsére ez nem befolyásolta a meccset, olyannyira nem hogy az első félidőben lefociztuk az újpestet. a meccshez közük nem volt, Jova az 55. percben védett először.
Elől Pölő mint egy tank, Somália meg mint egy gepárd, nem rossz páros. Komolyan mondom, Pölöskey megtanult focizni.
Junior levette a pályáról az újpestiek által istenített Simont. Klein nem szépen, de határozottan megoldotta a dolgát, nagy fogás Ő. Akárcsak Otten, nagyon hasznosan játszott, és keményen. Kapott is egy párat, még az első félidőben. Az eddig hanyagolt Józsinak, szerintem rossz labdája nem volt. Eddig 5 meccsen játszott a bajnokságba, abból 4en nem kaptunk ki. (ami jelen helyzetben nagy szó). Most még Marótit sem tudom szidni

Jovanovicnak szerintem eddigi legjobb meccse volt, végre már gólpasszig is eljutott. Abdi nagyon jól szállt be, volt, hogy nagyon megforgatta a fital lilákat, és a gólpassza is hajszálpontos volt. Lisztes 100. meccse a Fradiban, újpest ellen, és fejes gól. Még a végén lehet jól járunk Dömével. Jól forgatta most is a csapatot.
És ha meccs után
ezt mi csináljuk, akkor már erről zeng a média.
újpest ultras hahaha.
Hajrá Fradi!