NB1 - Magyar Bajnokság

Foci a Barçán kívül
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.11.05. 19:30:27

Sajna vonaton utaztam szóval nem láthattam a Haladás elleni meccset, de nagyon örülök ennek az eredménynek.
Egyrészt mert Rezes végre ott volt a kezdőben, annak viszont nem hogy Nikolic megint csak az utolsó percekben állt be... Sokat jelent ez a 3 pont szerintem. Varga nélkül azt hittem meghal a loki.
Bár biztos vagyok benne, hogyha megnézem az ismétlést nem fogok túl sok jót mondani.

A lényeg a lényeg, őszi bajnok a loki 0 vereséggel :P
Hajrá!
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.11.03. 11:56:41

salas9 írta:Az utánpótlásra kitérve kicsit, mint mondtam minden korcsoportban indítottunk csapatot ami azt jelenti, hogy U11, U13, U15, U17 és U19. Ezek közül az U11 hibátlan, az U19 is 100%-os, sőt (!) 9 pont előnnyel vezeti a nyugati csoportot.
Na ez a nem mindegy. Most nem az eredményre gondolok, bár az is szép, hanem az, hogy futsal csapatok vannak utánpótlás szinten. Nálunk Veszprémben is ezt kéne erőltetni. Mikor még a VFC-ben fociztam elég sok kupát nyertünk teremtornákon, most meg 200 néző előtt bohóckodik a felnőtt csapat az NB2-ben. A Futsal meccsre a Fradi ellen meg 300 néző ment ki. És ez a vicc az egészben. Ennél meg még nagyobb vicc, hogy ahol játszik a futsal csapat 3 ülősoros lelátó van, ami teljesen tömve és a szögletet is alig tudják elvégezni, mert ott állnak a nézők. Emellett ott van az MKB volt 2000 fős csarnoka, amit meg nem használnak, pedig oda még több ember menni ki, mert ott él a város nagy része. Magyarország én így szeretlek.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
salas9
Entrenador del Barça

2011.11.03. 11:47:15

Barcaman1993 írta:Te meg ne hülyéskedj már, az ETO-ban játszottál? Azért az elég komoly szint már. Mo. messze legerősebb csapata, Európában is egy szép szintet képvisel. Grat mindenhez, aztán kívánom, hogy a sikerek ne kerüljenek el.
Köszi, az ETO-nál az NB2-es csapatban szerepeltem, majd januárban és februárban az NB1-el készültem, aztán pechemre lesérültem így a tavaszi szezont ki kellett hagynom. Ezután a klubigazgatónk bejelentette, hogy idén nem lesz NB2 (helyette minden korosztályban indítunk csapatot, erre mindjárt kitérek) az NB1-be meg lehetetlen bekerülni, nyáron hoztak még egy román válogatottat, egy magyar felnőtt és egy U21-es válogatottat. Így aztán ismerős révén Ausztriába kerültem, de ha minden jól megy és újra lesz NB2 akkor visszatérek.

Az utánpótlásra kitérve kicsit, mint mondtam minden korcsoportban indítottunk csapatot ami azt jelenti, hogy U11, U13, U15, U17 és U19. Ezek közül az U11 hibátlan, az U19 is 100%-os, sőt (!) 9 pont előnnyel vezeti a nyugati csoportot.
Kép
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.11.03. 10:03:34

salas9 írta:
Barcaman1993 írta: ...
Gratulálok a sikerekhez! Jómagam is futsalozok, tavaly még ETO-ban idén nyáron osztrák másodosztályba igazoltam. Szurkolok nektek főleg, hogy ne a Fradi jusson vissza :D Az első osztály már kicsit más mint az NB2, bár gondolom ezt ti is tudjátok. Kérdésem a következő, heti hány edzésetek van, és miket csináltok? Azon kívül, hogy edzetek :lol: :lol: :lol:
Én nem játszom, csak "szurkoló" vagyok. A srácoknak biztosan van edzés, de mondom én csak amatőr szinten nyomom heti 1 meccs, amikor a fiúkkal összejövünk és cső. Igazából nálunk picurka pályán 5+1-es meccsek vannak és van 6 osztály. Az első 2 osztályban nagyon jó játékosok és csapatok vannak, míg lejjebb már kevésbé. Ebből a 2 osztályból szedték össze az embereket, de még így is rengetegen vannak, akik nem kerülnek be, de ez még változhat.

Te meg ne hülyéskedj már, az ETO-ban játszottál? Azért az elég komoly szint már. Mo. messze legerősebb csapata, Európában is egy szép szintet képvisel. Grat mindenhez, aztán kívánom, hogy a sikerek ne kerüljenek el.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
salas9
Entrenador del Barça

2011.11.03. 09:18:28

Barcaman1993 írta: ...
Gratulálok a sikerekhez! Jómagam is futsalozok, tavaly még ETO-ban idén nyáron osztrák másodosztályba igazoltam. Szurkolok nektek főleg, hogy ne a Fradi jusson vissza :D Az első osztály már kicsit más mint az NB2, bár gondolom ezt ti is tudjátok. Kérdésem a következő, heti hány edzésetek van, és miket csináltok? Azon kívül, hogy edzetek :lol: :lol: :lol:
Kép
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.11.03. 09:03:23

Nem tudtam hova írjam, ezért kerül ide. Nálunk Veszprémben idén indult el a Futsal és nagyon szép eredményeket érünk el. Az NB2 nyugati csoportját vezetjük, legutóbb a Fradit vertük, most meg a kupában a Haladást és már a legjobb 8 között vagyunk. Csak így tovább srácok és lassan jöhet a Győr és a Barcelona :D Érdemes megemlíteni, hogy a játékosok nagy részét a nálunk amatőr kispályás csapatokból szedték össze, akikkel (mi már nem) de hetente játszanunk. Bár az is tény, hogy nem szeretünk velük játszani, de azért mégis csak onnan jöttek ahonnan mi is.
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.11.01. 15:21:15

visca el barca írta:nem a világhíres paoloszóza küldte el és hozta helyette a cimboráit?
Hatalmas tévhit... A sztori a következő volt: Liptákot nyáron megválaszották csapatkapitánynak, azthiszem ez jelzés értékű, hogy mind a társak, mind a klub, mind Sousa(!) bízik benne, és számít rá. Az átigazolási szezon vége felé közeledve folyamatosan hangoztatta, hogy el akar menni, mindenképpen külföldön szeretné folytatni a pályafutását. Csapatkapitányként! Mivel nem érdeklődött iránta klub, Zolika pedig mindenáron menni akart, közös megegyezéssel felbontották a szerződését. Először a Swansea tesztelte, de nem kellett nekik. Ezután 2 másodosztályú angol klubnál volt próbajátékon, de egyiknek sem kellett. Tárgyalt a Győrrel, majd most kikötött az Újpestben. Jó döntés! :oops:
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Zsolti95
Jugador d'estrella

2011.11.01. 15:20:21

visca el barca írta:
Messa írta:Lipták az Újpesthez igazolt...

Öreg, jó nagy marhát csináltál magadból ország-világ előtt. Csak gratulálni tudok az ilyesfajta viselkedéshez, de azt kell mondjam megérdemli. Vasárnap pont Vidi-Újpest, remélem játszani fog. Biztos nem rakja zsebre, amit kapni fog, de valahogy nem tudom sajnálni. :roll:
nem a világhíres paoloszóza küldte el és hozta helyette a cimboráit?
ezt kérdezem én is :roll:
visca el barca
Presidente del Barça

2011.11.01. 15:13:18

Öreg, jó nagy marhát csináltál magadból ország-világ előtt. Csak gratulálni tudok az ilyesfajta viselkedéshez, de azt kell mondjam megérdemli. Vasárnap pont Vidi-Újpest, remélem játszani fog. Biztos nem rakja zsebre, amit kapni fog, de valahogy nem tudom sajnálni. :roll:
nem a világhíres paoloszóza küldte el és hozta helyette a cimboráit?
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Zsolti95
Jugador d'estrella

2011.11.01. 15:13:01

Miért mit csinált (tényleg nem tudom), úgy tudom h szóza csinálja ezt a nagy magyartalanítást és hoz a helyükre c kategóriás külföldieket (1 max. 2 kivétellel) :roll:
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.11.01. 15:07:32

Lipták az Újpesthez igazolt...

Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2011.10.31. 12:42:38

davi10 írta: Andrezinhoval mi a helyzet? Játszik a Bcsapatban, nem?
Nem.
Legalábbis ezen a héten biztosan nem. Fizikailag még nincs olyan állapotban ha jól tudom, akárcsak Homma.

Szerintem nem volt rossz meccs, a védelem nagyon magabiztos, Somália-Pölő tényleg kezd összeállni. Abdit valahogy még bekéne nyomni a kezdőbe, csak nem tudok ki helyére, mert Jovanovic is kezd belejönni. Ha a Paks ellen nyerünk, lehet, hogy megint előzünk.
10 pontra van már csak a dobogó, és még hátra vannak a tavaszi fordulók. Meglehet.
Egyébként tavaly csak 1szer volt, hogy zsinórban tudtunk 3 meccset nyerni.

Jova Levi, pedig hihetetlenül magabiztos, tegnap a szünetbe bement egy percre az öltözőbe, aztán egyből jött ki, és edzett Balogh Tonóval.
Balog-Klein megint jó volt, Junior egyre jobban tud beadni.
Hakola kijavította az UTE ellen tizenegyest. Détári eddig pozitív csalódás.

Hajrá Fradi!
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
davi10
Llegenda del Barça

2011.10.31. 12:32:40

Na a tegnapi Fradi meccs hááát..... Nem igazán volt eseménydús. :D
A lényeg persze megvan a 3 pont. Pölöskeyt viszont teljesen nem értem. Sorozatban talán 3 meccsen Ő a meccs embere, azelőtt meg alig volt normális megmozdulása (kicsit túloztam).
Végre Hakola is betalált :D De ez a Pölö - Somalia csatárduó egyenlőre beválik, de megnézném mit csinálna Oláh a kezdőben.
Mindenesetre nagyon örülök, hogy végre beindult a szekér és elmozdultunk a kieső helyről.
Andrezinhoval mi a helyzet? Játszik a Bcsapatban, nem?
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.10.30. 17:50:02

Pécsi meccs annyira, de annyira nulla volt mint ma a Honvéd elleni...
Jó a honvéd, de ehhez az x-hez nagyban kellett a Loki bénasága...
No mind1.
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.10.24. 17:57:35

Megvoltam győződve róla hogy most kikapunk Pécsen, ehhez képest nem rossz a 0-0! :) Viszont a Győr megint feljött 2 pontra, más potenciális ellenfelet a bajnoki címért jelenleg nem látok.

A ZTE nem várhat többet a győzelemmel ha bent akar maradni!
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.10.23. 14:25:37

Legmerészebb álmaimban sem gondoltam volna, hogy , hajrá Fradialakul a meccs!Somaliát eddig is nagyon szerettem, nem értettem Pruknerék miért mellőzték!Küzd hajt, s iszonyat gyors!Ez nagy lökést kell jelentsen, s el kell indulni felfelé!Szép volt fiúk, hajrá Fradi
Kép
Kép
Kép
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2011.10.23. 13:13:36

Na hajnalban tudtam meg csak az eredményt, amikor megnéztem a meccset.
Hamar kiüthettük volna az újpestet, ha Hakola belövi a tizenegyest, de elég szrul lőtte. pedig meccs után azt nyilatkozta, hogy még nem hagyott ki tizenegyest soha életében. :D Szerencsére ez nem befolyásolta a meccset, olyannyira nem hogy az első félidőben lefociztuk az újpestet. a meccshez közük nem volt, Jova az 55. percben védett először.
Elől Pölő mint egy tank, Somália meg mint egy gepárd, nem rossz páros. Komolyan mondom, Pölöskey megtanult focizni. 8)

Junior levette a pályáról az újpestiek által istenített Simont. Klein nem szépen, de határozottan megoldotta a dolgát, nagy fogás Ő. Akárcsak Otten, nagyon hasznosan játszott, és keményen. Kapott is egy párat, még az első félidőben. Az eddig hanyagolt Józsinak, szerintem rossz labdája nem volt. Eddig 5 meccsen játszott a bajnokságba, abból 4en nem kaptunk ki. (ami jelen helyzetben nagy szó). Most még Marótit sem tudom szidni :D Jovanovicnak szerintem eddigi legjobb meccse volt, végre már gólpasszig is eljutott. Abdi nagyon jól szállt be, volt, hogy nagyon megforgatta a fital lilákat, és a gólpassza is hajszálpontos volt. Lisztes 100. meccse a Fradiban, újpest ellen, és fejes gól. Még a végén lehet jól járunk Dömével. Jól forgatta most is a csapatot. :)

És ha meccs után ezt mi csináljuk, akkor már erről zeng a média.

újpest ultras hahaha.

Hajrá Fradi!
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.10.22. 18:09:56

Messa írta:Leültem megnézni a meccset, egész élvezhető volt. A végén már játszott a Fradi a lilákkal, Abdi nagyon jól szállt be. Az Újpestnél nem látom a csapategységet, nincs vezéregyéniség a csapatban. 1-2 fiatal van, akikben van potenciál, de a többiekben valahogy baromira nem érezni az átütőerőt.
Csak maradjon tartós a jó forma. Mert mondjuk a tavaszi visszavágón akár az Újpest is játszhat így, mint most a Fradi. Ez egy egyedi meccs volt, jó volt a Fradi. A vendégeknél Balajti játéka volt jó.
Kép
Kép
Kép
messibarca
Jugador d'estrella

2011.10.22. 17:05:19

Szépen játszott a fradi ,tetszett a játékuk még Újpest drukker szemmel is az első félidő borzasztó volt számunkra ,nem volt kapura lövésünk !!A második félidőben már volt valami támadás szerűség néha de ez kevés.Grat a fradinak!! Remélem akkor most ők fognak a rangadó utáni meccseken bukdácsolni ,és a végén mi érünk oda 3. helyre. :) hájj .....de szép is lenne :cry: :roll:
Kép
a siget készítette Victor (vuvu)
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.10.22. 16:59:58

Leültem megnézni a meccset, egész élvezhető volt. A végén már játszott a Fradi a lilákkal, Abdi nagyon jól szállt be. Az Újpestnél nem látom a csapategységet, nincs vezéregyéniség a csapatban. 1-2 fiatal van, akikben van potenciál, de a többiekben valahogy baromira nem érezni az átütőerőt.

Más: Holnap Győr-Vidi, szerintem kissé x szagú. Bízom benne, hogy meg tudjuk lepni őket, nagyon kéne a 3 pont.
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.10.22. 16:53:18

És a madárfészekfejű hozta a csattanót... 8) Szép volt Fiúk! Aztán most megindulni fölfelé!
Kép
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.10.22. 16:15:16

L.Messi 10 írta:Na félidőben 2-0, de lehetne több is! A játék egész jól megy a Fradinak és Pölöskey végre nem csak egy bója szerepét tölti be... Második félidőben jöhet még ennek a duplája, és akkor a lilák végre a helyükre kerülnek, a Fradi mögé 8)
Annyira éreztem hogy oda fogja lőni a 11-est és a kapus is oda fog vetődni..

Somalia elég jól tolja, gp+gól. Amúgy tök jó volt a felvezetés, körítés, na meg a hangulat.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.10.22. 15:56:30

Na félidőben 2-0, de lehetne több is! A játék egész jól megy a Fradinak és Pölöskey végre nem csak egy bója szerepét tölti be... Második félidőben jöhet még ennek a duplája, és akkor a lilák végre a helyükre kerülnek, a Fradi mögé 8)
Kép
oregem21
Jugador del Barça

2011.10.22. 14:53:53

Sziasztok!!!
jelenleg külföldön vagyok, tudna valaki egy linket a fradi-ute meccshez dobni, előre is köszi!!!!:)
faithnomore
Entrenador del Barça

2011.10.21. 18:12:37

ne tud valaki linket a honvéd-diósgyőr meccshez? tök jó hogy ez a *** sportm adja :evil:
Kép
El hombre Martín...igazi balfék! A szöcske!- Horti 'Mester' Gábor
www.perfectinsanity.blog.hu
Válasz küldése