Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na ez a nem mindegy. Most nem az eredményre gondolok, bár az is szép, hanem az, hogy futsal csapatok vannak utánpótlás szinten. Nálunk Veszprémben is ezt kéne erőltetni. Mikor még a VFC-ben fociztam elég sok kupát nyertünk teremtornákon, most meg 200 néző előtt bohóckodik a felnőtt csapat az NB2-ben. A Futsal meccsre a Fradi ellen meg 300 néző ment ki. És ez a vicc az egészben. Ennél meg még nagyobb vicc, hogy ahol játszik a futsal csapat 3 ülősoros lelátó van, ami teljesen tömve és a szögletet is alig tudják elvégezni, mert ott állnak a nézők. Emellett ott van az MKB volt 2000 fős csarnoka, amit meg nem használnak, pedig oda még több ember menni ki, mert ott él a város nagy része. Magyarország én így szeretlek.salas9 írta:Az utánpótlásra kitérve kicsit, mint mondtam minden korcsoportban indítottunk csapatot ami azt jelenti, hogy U11, U13, U15, U17 és U19. Ezek közül az U11 hibátlan, az U19 is 100%-os, sőt (!) 9 pont előnnyel vezeti a nyugati csoportot.
Köszi, az ETO-nál az NB2-es csapatban szerepeltem, majd januárban és februárban az NB1-el készültem, aztán pechemre lesérültem így a tavaszi szezont ki kellett hagynom. Ezután a klubigazgatónk bejelentette, hogy idén nem lesz NB2 (helyette minden korosztályban indítunk csapatot, erre mindjárt kitérek) az NB1-be meg lehetetlen bekerülni, nyáron hoztak még egy román válogatottat, egy magyar felnőtt és egy U21-es válogatottat. Így aztán ismerős révén Ausztriába kerültem, de ha minden jól megy és újra lesz NB2 akkor visszatérek.Barcaman1993 írta:Te meg ne hülyéskedj már, az ETO-ban játszottál? Azért az elég komoly szint már. Mo. messze legerősebb csapata, Európában is egy szép szintet képvisel. Grat mindenhez, aztán kívánom, hogy a sikerek ne kerüljenek el.
Én nem játszom, csak "szurkoló" vagyok. A srácoknak biztosan van edzés, de mondom én csak amatőr szinten nyomom heti 1 meccs, amikor a fiúkkal összejövünk és cső. Igazából nálunk picurka pályán 5+1-es meccsek vannak és van 6 osztály. Az első 2 osztályban nagyon jó játékosok és csapatok vannak, míg lejjebb már kevésbé. Ebből a 2 osztályból szedték össze az embereket, de még így is rengetegen vannak, akik nem kerülnek be, de ez még változhat.salas9 írta:Gratulálok a sikerekhez! Jómagam is futsalozok, tavaly még ETO-ban idén nyáron osztrák másodosztályba igazoltam. Szurkolok nektek főleg, hogy ne a Fradi jusson visszaBarcaman1993 írta: ...Az első osztály már kicsit más mint az NB2, bár gondolom ezt ti is tudjátok. Kérdésem a következő, heti hány edzésetek van, és miket csináltok? Azon kívül, hogy edzetek
![]()
![]()
Gratulálok a sikerekhez! Jómagam is futsalozok, tavaly még ETO-ban idén nyáron osztrák másodosztályba igazoltam. Szurkolok nektek főleg, hogy ne a Fradi jusson visszaBarcaman1993 írta: ...
Hatalmas tévhit... A sztori a következő volt: Liptákot nyáron megválaszották csapatkapitánynak, azthiszem ez jelzés értékű, hogy mind a társak, mind a klub, mind Sousa(!) bízik benne, és számít rá. Az átigazolási szezon vége felé közeledve folyamatosan hangoztatta, hogy el akar menni, mindenképpen külföldön szeretné folytatni a pályafutását. Csapatkapitányként! Mivel nem érdeklődött iránta klub, Zolika pedig mindenáron menni akart, közös megegyezéssel felbontották a szerződését. Először a Swansea tesztelte, de nem kellett nekik. Ezután 2 másodosztályú angol klubnál volt próbajátékon, de egyiknek sem kellett. Tárgyalt a Győrrel, majd most kikötött az Újpestben. Jó döntés!visca el barca írta:nem a világhíres paoloszóza küldte el és hozta helyette a cimboráit?
ezt kérdezem én isvisca el barca írta:nem a világhíres paoloszóza küldte el és hozta helyette a cimboráit?Messa írta:Lipták az Újpesthez igazolt...
Öreg, jó nagy marhát csináltál magadból ország-világ előtt. Csak gratulálni tudok az ilyesfajta viselkedéshez, de azt kell mondjam megérdemli. Vasárnap pont Vidi-Újpest, remélem játszani fog. Biztos nem rakja zsebre, amit kapni fog, de valahogy nem tudom sajnálni.
nem a világhíres paoloszóza küldte el és hozta helyette a cimboráit?Messa írta:Lipták az Újpesthez igazolt...
Öreg, jó nagy marhát csináltál magadból ország-világ előtt. Csak gratulálni tudok az ilyesfajta viselkedéshez, de azt kell mondjam megérdemli. Vasárnap pont Vidi-Újpest, remélem játszani fog. Biztos nem rakja zsebre, amit kapni fog, de valahogy nem tudom sajnálni.
Miért mit csinált (tényleg nem tudom), úgy tudom h szóza csinálja ezt a nagy magyartalanítást és hoz a helyükre c kategóriás külföldieket (1 max. 2 kivétellel)Messa írta:Lipták az Újpesthez igazolt...
Nem.davi10 írta: Andrezinhoval mi a helyzet? Játszik a Bcsapatban, nem?
Csak maradjon tartós a jó forma. Mert mondjuk a tavaszi visszavágón akár az Újpest is játszhat így, mint most a Fradi. Ez egy egyedi meccs volt, jó volt a Fradi. A vendégeknél Balajti játéka volt jó.Messa írta:Leültem megnézni a meccset, egész élvezhető volt. A végén már játszott a Fradi a lilákkal, Abdi nagyon jól szállt be. Az Újpestnél nem látom a csapategységet, nincs vezéregyéniség a csapatban. 1-2 fiatal van, akikben van potenciál, de a többiekben valahogy baromira nem érezni az átütőerőt.
Annyira éreztem hogy oda fogja lőni a 11-est és a kapus is oda fog vetődni..L.Messi 10 írta:Na félidőben 2-0, de lehetne több is! A játék egész jól megy a Fradinak és Pölöskey végre nem csak egy bója szerepét tölti be... Második félidőben jöhet még ennek a duplája, és akkor a lilák végre a helyükre kerülnek, a Fradi mögé