Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Klose elrontotta....L.Messi 10 írta:Hernanes 11es góljával 1-1. Maradjon is így
Egyébként Hajrá Lazio!Barcaman14 írta: Egyébként Hajrá Roma!
Ha az is 0-0 lesz, megemelem a kalapom!L.Messi 10 írta: Cesena-Fiorentina 0-0
Atalanta-Udinese 0-0
Cagliari-Siena 0-0
Chievo-Juventus 0-0
Genoa-Lecce 0-0
Novara-Bologna 0-2
20:45-től római derbi a Digi Sporton.
nyugodtan mondhatjuk a bolognára, hogy totális futballt játszanakdaffy írta:nem túl góldús a forduló. 6 meccsből 5 áll 0-0ra a 82. percben
Helyes, fő az optimizmus! Na meg nagyon lejjebb már úgysem kerülhet az Inter.Bob_Marley írta:Reálisan nem hiném, hogy ezt érdemelné az Inter de jót nevettem!
Juventusnak gratulálok, de hosszú még az idény, s feljön az Inter is!A 11 kapott gól a borzasztó, s ez a 3:0 meg elkeserítő!De hajrá INTER
ozsimiki írta:Internél nagyobbat nem fog pukkadni, ami az előző évekről az ideire illeti![]()
Internél nagyobbat nem fog pukkadni, ami az előző évekről az ideire illetiGame90 írta:Tavaly nem örültél ennyire...L.Messi 10 írta: JUVENTUS-AC Milan 2-0![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Szenzációsat játszottak a Fiúk! Le a kalappal előttük! A mil*n pedig le LETT mosva!
1.JUVENTUS
2.Udinese
3.Napoli![]()
Csak nehogy kipukkadjon a Juve
Nem tavaly, életemben nem voltam még ilyen boldog! 2006 óta nem láttam ilyen focit a Csapattól! És megvan az, ami évek óta hiányzik a csapatból, a Spirito Juve! Sírni tudnák amikor egy volt Milanos, Romas kiteszi a szívét a csapatért, hajt, és még az utolsó percekben sem áll le, amikor már emberelőnyben van és vezet a csapat! Marchisio előtt pedig le a kalappal! Mindig kapja a negatív kritikákat, és Ő ennek ellenére most eldönt egy milan elleni meccset, ami már majdnem veszett ügynek tűnt!Game90 írta: Tavaly nem örültél ennyire...![]()
Csak nehogy kipukkadjon a Juve
Tavaly nem örültél ennyire...L.Messi 10 írta: JUVENTUS-AC Milan 2-0![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Szenzációsat játszottak a Fiúk! Le a kalappal előttük! A mil*n pedig le LETT mosva!
1.JUVENTUS
2.Udinese
3.Napoli