Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
..pedig le tudják...MichaaBee írta:Azért azt Te sem gondoltad komolyan, hogy egy ilyen TV-s sorsolást le tudtak csalni valahogy és le is csalták...hady írta:A lehető legrosszabb-legnehezebb sorsolást kaptuk, a madrid meg a legkönnyebbet.....A madridot betolták a döntőbe és ...megis nyerik.....Florentino Pérez keze messzire elér....
Irdatlan mákja volt Mourinhónak szokás szerint, de nem kell minden mögé csalást látni.
Van rá esély de ez egész számban nem kifejezhető.shutterisland írta:ja és arra 0% esély van, hogy a bayern kiejt titeket.
szerintem fordítva van, ez az egész sorsolásban az előny,Deus írta:a legrosszabb az egészben, hogy végig a döntőig idegenben lesz a visszavágónk...
Azért azt Te sem gondoltad komolyan, hogy egy ilyen TV-s sorsolást le tudtak csalni valahogy és le is csalták...hady írta:A lehető legrosszabb-legnehezebb sorsolást kaptuk, a madrid meg a legkönnyebbet.....A madridot betolták a döntőbe és ...megis nyerik.....Florentino Pérez keze messzire elér....
Fordított helyzetben mi lenne a Real drukkerek véleménye. Ti nem lennétek oda? Dehogynem.ultrasur írta:Nem tom mit vagytok oda.
Ez a milan egy rakás fos tavalyi barcának csemege ideinek is sima kell hogy legyen.
Cselszi komolyan irigy vagyok őket mindenképp akartam akármikor cserélném a Bayernre.
Aztán jön a döntő 1 meccs ami mindenről dönt valszeg aranylabdáról, és vagy bebetonozza a barca trónját vagy a real felcsüccsen rá.
Döntő:
80%-real-barca
20%-real-milan/cselszi
Én meg pont hogy drukkolok a Barca - Real döntőnek!Mihu írta:Borzasztóan rossz sorsolást kaptunk. A mi águnk összehasonlíthatatlanul erősebb mint a másik. Viszont ami a legrosszabb, az az, hogy a Real-al csak a döntőben kerülhetünk össze. Nagyon félek attól a forgatókönyvtől hogy mindkét csapat eljut a döntőbe, majd ott a Real nyer és akkor azt amíg világ a világ, hallgatni fogjuk. De még azt mondom, hogy ha bárki más lenne a Real edzője, nem zavarna ennyire. De így hogy Mourinho....ez így....azt hiszem hogy nem kell leírnom hogy mit éreznék.
A lehető legrosszabb sorsolást kaptuk sajnos
??????? Ez miezez?MichaaBee írta:Nekünk meg Milan + ha továbbmegyünk akkor Chelsea. Kumma jó, mit ne mondjak. A 2011/2012-es UEFA Bajnokok Ligája győztese: Real Madrid.
nekem is ugyanez a véleményem... úgyhogy REMÉLEM HOGY A BAYERN jut tovább.Mihu írta:Borzasztóan rossz sorsolást kaptunk. A mi águnk összehasonlíthatatlanul erősebb mint a másik. Viszont ami a legrosszabb, az az, hogy a Real-al csak a döntőben kerülhetünk össze. Nagyon félek attól a forgatókönyvtől hogy mindkét csapat eljut a döntőbe, majd ott a Real nyer és akkor azt amíg világ a világ, hallgatni fogjuk. De még azt mondom, hogy ha bárki más lenne a Real edzője, nem zavarna ennyire. De így hogy Mourinho....ez így....azt hiszem hogy nem kell leírnom hogy mit éreznék.
A lehető legrosszabb sorsolást kaptuk sajnos
lolMichaaBee írta:Én ezen a bex*rok....Ennél gányabb sorsolást nem lehetett volna összehozni. Valahogy éreztem, hogy ezek a népművészeti cserépedények kifogják a lehető legkönnyebbet és még könnyű ágat is kapnak hozzá. Abban alig bíztam, hogy velünk egy ágra kerülnek... Nekünk meg Milan + ha továbbmegyünk akkor Chelsea. Kumma jó, mit ne mondjak. A 2011/2012-es UEFA Bajnokok Ligája győztese: Real Madrid.
Te ittál valamit.MichaaBee írta:Én ezen a bex*rok....Ennél gányabb sorsolást nem lehetett volna összehozni. Valahogy éreztem, hogy ezek a népművészeti cserépedények kifogják a lehető legkönnyebbet és még könnyű ágat is kapnak hozzá. Abban alig bíztam, hogy velünk egy ágra kerülnek... Nekünk meg Milan + ha továbbmegyünk akkor Chelsea. Kumma jó, mit ne mondjak. A 2011/2012-es UEFA Bajnokok Ligája győztese: Real Madrid.