Bob_Marley írta:...
szörnyű formában a csapat,a játék akadozik,a védelem trágya. arbeloa-marcelo-khedira-özil a tragikushoz közeli formát mutat,ehhez jön egy gyengus kaka,egy sorozatosan rosszul helyezkedő és ideggyenge pepe,egy fáradt(remélhetőleg a kis pihenő segít neki) és alibiző xabi és egy,a sérülése óta ismét kőbuta dimaria. szóval ha ramos,iker,ronaldo vagy benzema nem vállal emberfelettit,esetleg a többiek közül TÖBBEN nem mutatnak ugrásszerű formajavulást,akkor a győzelmi reményeket el is temetném. bírom abban,hogy ez bl,majd itt más lesz,de nem őszintén. tökéletesen elegendő lenne,ha beállna a real kontrákra és a kinyíló bayern leggyengébb része a védelem ki lenne szolgáltatva a gyors ronaldo-dm által vezetett kontráknak. és ebben az esetben robben és ribery gyorsasága máris kevesebbet ér,mert minek fussanak 50m-es sprinteket,ha folyton ők támadnak?
izgalommal várom az eredményt,de mint írtam előbb,meglepne a vendég siker. a bajoroknak nincs más esélyük,ha ma nem nyernek,akkor elhullanak
Daffy te jobban ismered a csapatodat, de én egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy Mournho és csapata 3at nyeljen be!
én el tudom képzelni

az a védelem fog annyi lehetőséget adni a bm-nek,hogy kijöjjön a 3,főleg ha belövik a helyzeteket