Barça vs. Real - El Clásico
Realban középpályán ki fog védekezni jövőre? Csak mert most Xabi Alonso is el lett adva, megy a Bayernbe.
Se Modric, se Kroos, se James nem az a tipikus vkp, aki ütközik. Ráadásul már egy Di Maria se lesz ott, aki fel alá futkosson.
Vidal,Pogba szóba jött?
Se Modric, se Kroos, se James nem az a tipikus vkp, aki ütközik. Ráadásul már egy Di Maria se lesz ott, aki fel alá futkosson.
Vidal,Pogba szóba jött?
- MatyiG
- Adminisztrátor
Honnan veszed, hogy az utóbbi az igaz?ferninho írta:nso-féle fordításmadridom"„Egyikünk sem jobb vagy rosszabb a másiknál. Mindketten végezzük munkánkat és próbáljuk a maximumot nyújtani a klubunk és a válogatottunk mezében egyaránt, miközben a legjobbak akarunk lenni. Úgy gondolom, hogy a szakmámban én vagyok a világ legjobbja és ezért nap mint nap kőkeményen meg is dolgozom. A fejemben mindig mindenkinél jobb vagyok” – zárta a gondolatsort 2013 aranylabdása."gusztustalan szennylap bazzeg...."“Egyikünk sem jobb vagy rosszabb. Mindannyian tesszük a dolgunkat és igyekszünk a legjobbunkat nyújtani úgy klubcsapatainkban, mint nemzeti együtteseinkben. Viszont igen, a saját szememben én vagyok a legjobb. Ha az ember nem így gondolja… ha például Ön nem akar a legjobb lenni a munkájában, vagy ha Messi úgy gondolja hogy nem ő lesz a legjobb… Kötelességem úgy gondolni, hogy az én munkámban én vagyok a legjobb. Lehet, hogy nem így van, de az én fejemben én vagyok az.” Forrás: Madridom.hu"
persze, hogy lehagyták a lényegét, akkor nem jönnének a kommentek, meg a kattintások nekik... kb blikk szintjén vannak már...

nso-féle fordítás
persze, hogy lehagyták a lényegét, akkor nem jönnének a kommentek, meg a kattintások nekik... kb blikk szintjén vannak már...
madridom"„Egyikünk sem jobb vagy rosszabb a másiknál. Mindketten végezzük munkánkat és próbáljuk a maximumot nyújtani a klubunk és a válogatottunk mezében egyaránt, miközben a legjobbak akarunk lenni. Úgy gondolom, hogy a szakmámban én vagyok a világ legjobbja és ezért nap mint nap kőkeményen meg is dolgozom. A fejemben mindig mindenkinél jobb vagyok” – zárta a gondolatsort 2013 aranylabdása."
gusztustalan szennylap bazzeg...."“Egyikünk sem jobb vagy rosszabb. Mindannyian tesszük a dolgunkat és igyekszünk a legjobbunkat nyújtani úgy klubcsapatainkban, mint nemzeti együtteseinkben. Viszont igen, a saját szememben én vagyok a legjobb. Ha az ember nem így gondolja… ha például Ön nem akar a legjobb lenni a munkájában, vagy ha Messi úgy gondolja hogy nem ő lesz a legjobb… Kötelességem úgy gondolni, hogy az én munkámban én vagyok a legjobb. Lehet, hogy nem így van, de az én fejemben én vagyok az.” Forrás: Madridom.hu"
madridista
-
- Entrenador del Barça
Az ezen a fórumon lévő Realosokat kérdezném elsősorban, hogy szerintetek tavalyhoz képest erősödtetek, vagy gyengültetek? Én tavaly azt mondtam nyáron, hogy jobb formában van a kezdő tizenegyetek, és pl tavaly a most eladott Di Maria igazán jó idényt futott a középpályán. Hozzá is teszem rögtön, hogy a hozzáállásával, akaratával soha nem volt baj, de a sokszor kapkodó játéka már engem is idegesített sokszor, pedig én Barca szurkoló vagyok...
Szóval az én véleményem:
Kapusposzton visszatért a kapuba az a Casillas, akit én csípek, és elismerem tudását, de szerintem lejtrmenetben van, és már nem Madrid szintű kapus (ez az én véleményem) Sokszor bizonytalan, sokszor hibázik. Véleményem szerint nem véletlenül védett tavaly Diego Lopez. Navas jó opció cserének, de nem tudom nem lenne-e jobb kezdőnek?!
Védelemben nincs változás, uh azt nem is firtatnám.
Középpályán egy hete még úgy tűnt dömping van, most meg már majdhogy nem igazolni is kell! Gondolom az alap a Kroos, Modric, James trió lesz. Kroos nagy fogás, szerintem nagyon jó játékos. Jamesről nem mondok véleményt, mert én kb csak a vb-n halottam róla. Ottg nagyon jó volt, sőt előtte sem ok nélkül került drágán a Portoból Monacoba. Nálam az eddig látottak alapján kicsit túlárazott játékosnak tűnik. Cserének ott volt még egy hete a Di Maria, Xabi Alonso, Khedira, Illara, Isco. Ebből az előző 2 ment, utóbbi hárommal akár meg is lenne a cseresor is, ám én így már kevésnek érzem. Erősebb ez a mostani trió szerintetek, mint a tavalyi Modric, Di Maria, Xabi Alonso? Nekem kicsit James kilóg, de mint mondtam nem ismerem annyira!
Csatársorban a kezdőp trió alap! Cr, Benz, Bale. Cserének Jesé. Tavaly ide azért még volt egy Di Maria, valamint a szintén nagyon jó áron elkelő Morata, akit szerintem ugyancsak nem volt Real szintű. Most ugye itt van egy erős kezdő trió, és egy igéretes tehetség Jesé, valamint gondolom itt is bevethető James, vagy akár Isco!
Gondolom lesz még igazolás, mert ez szűknek tűnik nekem! Ha jól számoltam, akkor középre és előre a 6 posztra van 4 cserétek, ráadásul nagyon mondták Illra és Khedira távozását is, amit gondolom nyár közepén nem bánt volna senki, de most 3 nappal az igazolási piac zárása előtt, ennyi távozó után már erős lenne!
Amúgy még egy kérdés szintén Realosokhoz! Jamesnek mi a posztja a ti játékrendszeretekben? Tényleg nem ismerem a srácot, ezért kérdem csak!
Szóval az én véleményem:
Kapusposzton visszatért a kapuba az a Casillas, akit én csípek, és elismerem tudását, de szerintem lejtrmenetben van, és már nem Madrid szintű kapus (ez az én véleményem) Sokszor bizonytalan, sokszor hibázik. Véleményem szerint nem véletlenül védett tavaly Diego Lopez. Navas jó opció cserének, de nem tudom nem lenne-e jobb kezdőnek?!
Védelemben nincs változás, uh azt nem is firtatnám.
Középpályán egy hete még úgy tűnt dömping van, most meg már majdhogy nem igazolni is kell! Gondolom az alap a Kroos, Modric, James trió lesz. Kroos nagy fogás, szerintem nagyon jó játékos. Jamesről nem mondok véleményt, mert én kb csak a vb-n halottam róla. Ottg nagyon jó volt, sőt előtte sem ok nélkül került drágán a Portoból Monacoba. Nálam az eddig látottak alapján kicsit túlárazott játékosnak tűnik. Cserének ott volt még egy hete a Di Maria, Xabi Alonso, Khedira, Illara, Isco. Ebből az előző 2 ment, utóbbi hárommal akár meg is lenne a cseresor is, ám én így már kevésnek érzem. Erősebb ez a mostani trió szerintetek, mint a tavalyi Modric, Di Maria, Xabi Alonso? Nekem kicsit James kilóg, de mint mondtam nem ismerem annyira!
Csatársorban a kezdőp trió alap! Cr, Benz, Bale. Cserének Jesé. Tavaly ide azért még volt egy Di Maria, valamint a szintén nagyon jó áron elkelő Morata, akit szerintem ugyancsak nem volt Real szintű. Most ugye itt van egy erős kezdő trió, és egy igéretes tehetség Jesé, valamint gondolom itt is bevethető James, vagy akár Isco!
Gondolom lesz még igazolás, mert ez szűknek tűnik nekem! Ha jól számoltam, akkor középre és előre a 6 posztra van 4 cserétek, ráadásul nagyon mondták Illra és Khedira távozását is, amit gondolom nyár közepén nem bánt volna senki, de most 3 nappal az igazolási piac zárása előtt, ennyi távozó után már erős lenne!
Amúgy még egy kérdés szintén Realosokhoz! Jamesnek mi a posztja a ti játékrendszeretekben? Tényleg nem ismerem a srácot, ezért kérdem csak!
- Varatrix
- Director del Fútbol
daffy írta: Alsó hangon 1 játékos még érkezni fog,de lehet 2 is.
Egy kp tuti és egy támadó kérdőjellel.
Most nézd kevésbé piszkálódón a dolgokat. Megvennéd bármelyiküket a Barca számára?
Nem. És nem véletlenül.
Illarramendi már akkor felesleges volt,amikor megvette a Real.
Khediráról meg csak a közeli hozzátartozók hiszik azt,hogy tud focizni.
Xabi cserének jó,de a kezdőben nincs helye. Pogbának lesz
Tegnap igazából már kérdeztem, hosszabban kifejtve de tömören a lényeg: a reményeitekkel ellentétben rosszul gondolom hogy "kezdő" játékost már nem igazoltok.
Én tudom hogy szorosan nem az a poszt, de Di María helyett van James. Én nem várnék már Pogbákra, legalábbis idén nem. Valami csere emberkét még egyet vagy előre vagy középre el lehet képzelni.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
- visca el barca
- Presidente del Barça
jó. értem én kellene a ráknak illara meg khedira, de 3 napotok van lezavarni két játékos igazolást... meglátjuk. mondjuk annyira nem érdekeldaffy írta:...

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

-
- Capitá del Barça
Nem értem mi ez a hatalmas Pogba imádat madridi részről.1,Egy kósza hír sem látott napvilágra arról,hogy a madrid akár egy kicsit is érdeklődne felőle.2,Lehet hogy tehetséges,de az IQ-ja Balotelliével vetekszik.3,Szerintem nem is akkora durranás a csávó.Vidal jobb.4,Tavaly lenyilatkozta,hogy a Barcelona az álmai klubja. 

Alsó hangon 1 játékos még érkezni fog,de lehet 2 is.visca el barca írta:illaramendiről az a hír járta, ha a bilbao bejut a bl csopkörbe, akkor megveszik.
mondjuk én örülök ha vkp-t eladnak (khedira is lemgy sztem), lesz kb 3 cseréjük, coentrao, isco, meg jesé
Egy kp tuti és egy támadó kérdőjellel.
Most nézd kevésbé piszkálódón a dolgokat. Megvennéd bármelyiküket a Barca számára?
Nem. És nem véletlenül.
Illarramendi már akkor felesleges volt,amikor megvette a Real.
Khediráról meg csak a közeli hozzátartozók hiszik azt,hogy tud focizni.
Xabi cserének jó,de a kezdőben nincs helye. Pogbának lesz

Minőségben szerintem egyik sem tudja Xabi szintjét hozni. Esetleg Illaramendi, ha megkapja a lehetőséget, de tavaly nem úgy tűnt. Ha Alonso megy, a középpályára és előre (6 poszt) vannak 9-en, ha jól számolom. 1-2 sérülés/eltiltás és nagy bajban lennének.Alfa írta:Azért ne felejtsd el , hogy ott van Illaramendi és Khedira . Várható volt , hogy valaki még távozni fog ebből a hármasból , szerintem logikus , hogy a legidősebb távozik...MOF írta: A Bayern egyik fejese megerősítette a hírt. Alonsóval már megegyeztek, és remélik, hogy a Madriddal is meg tudnak majd állapodni.
A Madrid részéről nem nagyon értem ezt. Nem hiszem, hogy ennyi idő alatt minőségi pótlást tudnának szerezni, és nagyon kevesen lennének így középre.
- visca el barca
- Presidente del Barça
illaramendiről az a hír járta, ha a bilbao bejut a bl csopkörbe, akkor megveszik.
mondjuk én örülök ha vkp-t eladnak (khedira is lemgy sztem), lesz kb 3 cseréjük, coentrao, isco, meg jesé

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Azért ne felejtsd el , hogy ott van Illaramendi és Khedira . Várható volt , hogy valaki még távozni fog ebből a hármasból , szerintem logikus , hogy a legidősebb távozik...MOF írta:A Bayern egyik fejese megerősítette a hírt. Alonsóval már megegyeztek, és remélik, hogy a Madriddal is meg tudnak majd állapodni.Erxy írta:nem akarom megtörni a beszélgetést Irináról (így hívják asszem) de a Cadena Cope meg a Marca breaking newsként hozza, hogy Xabi Alonso a Bayernbe tart
![]()
Végülis, a Cordoba ellen is Kroos játszott a védelem előtt, lehet Kroossal számol ott Ancelotti, szóval érthető lehet a Real és Alonso részéről.
A Madrid részéről nem nagyon értem ezt. Nem hiszem, hogy ennyi idő alatt minőségi pótlást tudnának szerezni, és nagyon kevesen lennének így középre.
FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
-
- Barça B
Ha megy X.Alonso akkor valószínűleg Luis Gustavo érkezik helyette.
A Bayern egyik fejese megerősítette a hírt. Alonsóval már megegyeztek, és remélik, hogy a Madriddal is meg tudnak majd állapodni.Erxy írta:nem akarom megtörni a beszélgetést Irináról (így hívják asszem) de a Cadena Cope meg a Marca breaking newsként hozza, hogy Xabi Alonso a Bayernbe tart
![]()
Végülis, a Cordoba ellen is Kroos játszott a védelem előtt, lehet Kroossal számol ott Ancelotti, szóval érthető lehet a Real és Alonso részéről.
Én ugyanezt gondolom. Korábban sem volt rossz, de ilyen szintet csak az elmúlt hónapokban hozott. Ha hosszabb távon tudna hasonló színvonalon játszani, akkor kerülne be nálam a szűk elitbe. Ha ennyi pénzt kiadott rá a MU, akkor gondolom Van Gaal komoly szerepet szán neki, szóval a lehetőség adott számára, csak rajta múlik.De az egy tavasz volt. Nálam a 'top' kategória, aki hosszútávon is az tud lenni, nem csak egy tavasszal bizonyított.
Nem akartam személyeskedni ha annak vetted akkor esedezem a bocsánatodértBarcaforever írta:Személyeskedésbe nem megyünk, nem kommentálom ink, neked van igazad!!!Alfa írta:Ha realista lennél akkor nem neveznéd a csaját a világ legjobb nőjének ( bár ez ízlés kérdése ) de szerintem nem olyan hű de jó nő .Barcaforever írta:Gyerekek, ezt reggelig beszélhetnénk, de egy biztos őt ismeri a fél világ, nem minket, ő keres annyi, pénzt, h nem tudja megszámolni és vele jár a világ egyik legjobb nője nem velünk. Most, h pattogva vagy a kapufáról megy be a lövése, már mindegy. Ami jár az jár.Akkor persze senki se írt, ide, miután kiütötték a Bayern-t az természetes volt vagy mi?
![]()
Nem istenítem, csak reális vagyok.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ez tetszik!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Na de , hogy ne legyek off.
Xabi Alonso nem lenne sokkal előrébb ha elmenne a Bayernbe mert ott is csak padozna , viszont így Illaramendi több játéklehetőséghez jutna és végre kiderülne , hogy megérte az a 30 milla amit kifizettek érte
FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
- Barcaforever
- Director del Fútbol
De vágom, tudom 2-3 kapja keményen ezt a nagy meccseket nem tud eldönteni, vagy ha eltudna Messi 1el vagy 2el több gólt lő. (ez mekkora már!? de igazKash írta:Beírtam a gúgli-be hogy "girl" és kapásból az 1. képtalálaton jobb nőt dobott kiBarcaforever írta:Gyerekek, ezt reggelig beszélhetnénk, de egy biztos őt ismeri a fél világ, nem minket, ő keres annyi, pénzt, h nem tudja megszámolni és vele jár a világ egyik legjobb nője nem velünk. Most, h pattogva vagy a kapufáról megy be a lövése, már mindegy. Ami jár az jár.Akkor persze senki se írt, ide, miután kiütötték a Bayern-t az természetes volt vagy mi?
![]()
![]()
Persze Ronaldo barátnője is gyöngyörű, de van tőle 100x jobb csaj![]()
Amúgy szerintem tökre helytálló az amit írtam92. perc, mondom magamban, hogy végre egy virsli-csapat aki ellen Ronaldo nem talál be, erre jön a gólja...Kifakadt belőlem. Nem értesz velem egyet, sebaj

Én csak azt nem értem, h hova lettek az anno MU-ban látott brutális szabadrúgásai, amikor cikázott a labda!?Ezt vki tudja?

1. Özilt amikor még a Realnál volt is nagyon durván savazták és nagyon sokan... mondjuk teljes joggal teszem hozzá...Tavaszi és vb forma alapján DM igenis top középpályás, akár tetszik akár nem. Realosok szerint is az volt egész tavasszal,most hogy eladták,már nem az nyilván. Özilt is sokan (nbem mindenki) annak tartották ott, ahogy eladták ment a savazása.
Ugyanez megy megint.
2. hogyne lenne az a Realosok szerint... mindenki megszerette a végére, de attól még vannak hibái bőven... jó játékos, elképesztő miket tud, elég sokszor fog hiányozni a Realnak, idén még biztos, de elképesztő hibaszázalékkal játszik, ami sokszor nem fog már beleférni, de viszont ugyanennyiszer fog is hiányozni a játéka, ez tény.
BL döntő is úgy van nála beállítva, mintha átment volna 5 védőn és rabonával Bale fejére varázsolta volna a labdát... közben meg ziccert rontott, persze jól jöttünk ki belőle a végén, de na.
mondjuk én mindig is kedveltem a játékstílusa miatt és mert mindig úgy ment mint a mérgezett egér, ha 120 percig tartott a meccs, akkor is, ritka az ilyen,
nagyon fog hiányozni, de tényleg idáig ez a tavasza volt egyedül olyan hosszabb távú teljesítménye eddig, amire azt mondom igen.
DM 3 és félről felakarta emeltetni a fizuját kb 8ra főleg egy jó tavasz miatt.
így is kapott volna 5t minimum, de 6ról is szóltak a hírek, ami elég jó ajánlat főleg, hogy 2 éve lett megújítva a szerződése.
és gondoljatok bele... 75 millió euró és olvasni, hogy lehet jöhet még ehhez a 75höz még 9, ha teljesülnek ugye bizonyos feltételek... rengeteg pénz... gondoljatok bele mennyi is ez...
mondjuk kicsit árnyalja az egészet Hámesz ára, de akkor is nagyon sok az a 75...
ezzel az eladással majdhogynem nullásra ki lett hozva az átigazolási szezon...
és ismerve Perezt ez nagyon nem jó így, szóval...

most meg jöttek ezek a Xabis hírek is... kell a stílusváltás, amibe ő nem fér bele, de remélem marad, mert jó pár meccsen jól fog jönni és Khedirát kéne végre valahára elküldeni a pitába... én már ingyen is elküldeném...

Di Mariára visszatérve idéznék egy nagyon jó kommentet, ami tökéletesen leírja a helyzetet
CS0ki írta:Perezzel nyilván nem volt olyan jó kapcsolata, sosem volt a kedvence, ez van. Innentől kezdve ha egy játékos meg a menedzsmentje érzékeny, akkor az sok jót nem jelent a jövőre nézve. Ebben a csapatban van épp elég olyan játékos, akit a tenyerén kell hordoznia a klubnak, mindenkit egyszerűen nem lehet kiemelten kezelni, mert akkor senki nem lesz kiemelt...DM-mel úgy bántak, mint egy "másodvonalas" játékossal, nem volt se kis kedvenc(mint Benzema), régi motoros, csapatkapitány(Ramos, Casillas), vagy vagyonokért idehozott reklám mágnes(CR, Bale, James). Ennek megfelelő bánásmódot kapott, fizetésben és egyéb dolgokban is. Ezt vagy elfogadja egy játékos, vagy lép egy olyan csapatba, ahol ő is bekerülhet valamelyik státuszba. Ő lépni akart. A klub meg nem akarta kiemelt státuszba kezelni.
Ha úgy tetszik, mindkét fél hibás, de akár mondhatjuk, hogy egyik sem. Nem kell állandóan hibást keresni, egyszerűen a két fél jelen állapotában nem volt kompatibilis. Megértem a klub oldaláról is a dolgokat, mert DM évek óta pattog a fizetése miatt, aláír egy hosszú távú hosszabbítást, aztán nemsokkal később már elvárja, hogy emeljenek.
És DM-et is megértem, mert voltak olyan időszakai, ráadásul pont a legutóbbi tavasz, amikor olyan teljesítményt nyújtott, hogy talán jogosan érezhette azt, hogy neki kiemelt státuszban kéne lennie, ehhez tartozó megbecsüléssel és fizetéssel. Majd az MU-ban ezt megkapja.
madridista
- Kash
- Entrenador del Barça
Beírtam a gúgli-be hogy "girl" és kapásból az 1. képtalálaton jobb nőt dobott kiBarcaforever írta:Gyerekek, ezt reggelig beszélhetnénk, de egy biztos őt ismeri a fél világ, nem minket, ő keres annyi, pénzt, h nem tudja megszámolni és vele jár a világ egyik legjobb nője nem velünk. Most, h pattogva vagy a kapufáról megy be a lövése, már mindegy. Ami jár az jár.Akkor persze senki se írt, ide, miután kiütötték a Bayern-t az természetes volt vagy mi?
![]()

Persze Ronaldo barátnője is gyöngyörű, de van tőle 100x jobb csaj

Amúgy szerintem tökre helytálló az amit írtam

nem akarom megtörni a beszélgetést Irináról (így hívják asszem
) de a Cadena Cope meg a Marca breaking newsként hozza, hogy Xabi Alonso a Bayernbe tart

- Barcaforever
- Director del Fútbol
Személyeskedésbe nem megyünk, nem kommentálom ink, neked van igazad!!!Alfa írta:Ha realista lennél akkor nem neveznéd a csaját a világ legjobb nőjének ( bár ez ízlés kérdése ) de szerintem nem olyan hű de jó nő .Barcaforever írta:Gyerekek, ezt reggelig beszélhetnénk, de egy biztos őt ismeri a fél világ, nem minket, ő keres annyi, pénzt, h nem tudja megszámolni és vele jár a világ egyik legjobb nője nem velünk. Most, h pattogva vagy a kapufáról megy be a lövése, már mindegy. Ami jár az jár.Akkor persze senki se írt, ide, miután kiütötték a Bayern-t az természetes volt vagy mi?
![]()

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Nyilván ízlés kérdése, de azért nem hiába szupermodell. Bár ennek nem sok köze van a focihoz, de azért na! Nem rugdosnád ki reggel az ágyból, hogy hozzon párizsit meg zsömlét.Alfa írta:
Ha realista lennél akkor nem neveznéd a csaját a világ legjobb nőjének ( bár ez ízlés kérdése ) de szerintem nem olyan hű de jó nő .

Ha realista lennél akkor nem neveznéd a csaját a világ legjobb nőjének ( bár ez ízlés kérdése ) de szerintem nem olyan hű de jó nő .Barcaforever írta:Gyerekek, ezt reggelig beszélhetnénk, de egy biztos őt ismeri a fél világ, nem minket, ő keres annyi, pénzt, h nem tudja megszámolni és vele jár a világ egyik legjobb nője nem velünk. Most, h pattogva vagy a kapufáról megy be a lövése, már mindegy. Ami jár az jár.Akkor persze senki se írt, ide, miután kiütötték a Bayern-t az természetes volt vagy mi?
![]()
FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Gyerekek, ezt reggelig beszélhetnénk, de egy biztos őt ismeri a fél világ, nem minket, ő keres annyi, pénzt, h nem tudja megszámolni és vele jár a világ egyik legjobb nője nem velünk. Most, h pattogva vagy a kapufáról megy be a lövése, már mindegy. Ami jár az jár.
Akkor persze senki se írt, ide, miután kiütötték a Bayern-t az természetes volt vagy mi?
Nem istenítem, csak reális vagyok.

Nem istenítem, csak reális vagyok.

- Barcaman1993
- Director del Fútbol
KashBarcaforever írta:Kash írta:
Nem is tudom hol kezdjem.

Barcaforever
Ez meg majdnem az előző hsz. ellentéte

Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Nyugodtan lehet jelentkezni a Realnál, aki ugyanúgy tud ilyen pattogós, kapuig alig elmenős gólokat szerezni, azt szerintem szívesen látnák és kicserélnék a 15 millió euros fizetését 1-2 millióra.Kash írta:Istenem, ennek a Ronaldonak "muszáj" minden kiscsapat ellen rúgnia minimum egy gólt, mert ha nem, felbomlik a világok közötti egyensúly, a folyók elapadnak, Blatter lemond...![]()
![]()
Amit a gólról elszeretnék mondani:
Az ilyen pattogós labdákra szokták mondani, hogy "Alig ér el a kapuig", ráadásul még takarásban sem volt Ronaldo, + 20 méterről eresztette kapu felé a labdát. Ezt a labdát csak szándékosan nem lehet kivédeni, kiváncsi vagyok, hogy a Cordoba kapusa a meccs végén kért-e autogram-ot Roncitól...

A Realban játszik, de azért maradjunk a realitás talaján jó!? Van arc, de keményen dolgozik is érte, h a világ egyik legjobb labdarúgója legyen. Sokszor ezek a "gyenge" labdák döntik a bajnokságot, amire a végén senki se emlékszik. Nem lövi be, a Córdoba talál egy gólt, lehet ezen a 2 ponton elbukják a bajnokságot.