MessiFan írta:Halljátok.. Amióta ismerem a lokit nem volt ilyen jó kapusa! Senki sem fogta ilyen magabiztosan a labdákat és védett jól. Már nem nagyon rúgja ki a stadionból a labdát.
A loki Vargának, Bódinak és Bouadlanak rengeteget köszönhet hiszen ők tartják egybe a csapatot. Mészárost és Coulibalyt én elzavarnám a francba.
Nikoic Mijadinovski ezerszer jobb mint ez a két tuskó. A francia targoncás egy labdát nem bír levenni, vezetni Mészáros meg már eleve lassú, hát még most.
Novakovic
Nagy-Mijadinovski-Simac-Korhut
Kulcsár-Bouadla-Varga-Bódi
Yannick-Nikolic
Számomra az ideális kezdő. Bár Janika inkább szélen jó, szóval vagy Kulcsár vagy ha lenne Farkas...
Coulibaly tipikusan az a játékos aki nem tudni hogyan került ebbe a szakmába?!

Jó testfelépítésű, és vannak jó napjai amikor minden összejön neki, nagyjából ennyiből meg tud élni.

Tegnap pl iszonyatosan gyenge volt.
Mészárossal nekem különösebb gondom nincs, Novakovic valóban nagyon magabiztos, jó kapus! A Varga-Bouadla kettős középen nagyon jól teszi a dolgát, Bódi szintén a szélen, Szakály aki nekem egy kicsit kevés mostanában, Rezes hiányzik. Janikával nincs gond.

Csereként beállva fel tudja pörgetni a játékot. Engem Nagy Z. irritál, bár tegnap jól játszott.
Magyar viszonylatban hihetetlenül erős a keretünk, a csapat magját a saját nevelésű játékosok alkotják, és mindegyikük erősítést jelent a csapatnak. A légiósaink is többnyire megállják a helyüket. Egyelőre minden tökéletesnek tűnik, a Vidi előtt 12 pont előny, a Győrt is sikerült lerázni. Nyilván nem fogjuk a hátralévő meccseinket egytől egyig megnyerni, de jó úton haladunk a bajnoki cím felé!