Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én azt sem bánnám ha kikapna a Győr és akkor 7 pont lenne az előnyünkBarcaman14 írta:Az lenne a legjobb ha nyernénk, a Győr meg játszana egy x-et a Vidivel!
Az lenne a legjobb ha nyernénk, a Győr meg játszana egy x-et a Vidivel!MessiFan írta: A következő, Pécs elleni meccs nem lesz könnyű feladat, de nyerni kéne.
Coulibaly tipikusan az a játékos aki nem tudni hogyan került ebbe a szakmába?!MessiFan írta:Halljátok.. Amióta ismerem a lokit nem volt ilyen jó kapusa! Senki sem fogta ilyen magabiztosan a labdákat és védett jól. Már nem nagyon rúgja ki a stadionból a labdát.
A loki Vargának, Bódinak és Bouadlanak rengeteget köszönhet hiszen ők tartják egybe a csapatot. Mészárost és Coulibalyt én elzavarnám a francba.
Nikoic Mijadinovski ezerszer jobb mint ez a két tuskó. A francia targoncás egy labdát nem bír levenni, vezetni Mészáros meg már eleve lassú, hát még most.
Novakovic
Nagy-Mijadinovski-Simac-Korhut
Kulcsár-Bouadla-Varga-Bódi
Yannick-Nikolic
Számomra az ideális kezdő. Bár Janika inkább szélen jó, szóval vagy Kulcsár vagy ha lenne Farkas...
Tényleg hihetetlen. Ez az év kuka, már most kijelenthető. Van jövője ennek a csapatnak, de látszik hogy kell még idő jócskán. Sousa szerintem maradni fog, Garancsi azt nyilatkozta, hogy csak akkor gondolkodna el a váltáson, ha kieső pozícióba kerülnénk.Lionel85 írta:Rohadt fos Vidi! tettem rájuk és így hálálják meg?Sousa szerintem nemsoká repülhet. Nagy hírveréssel jött ide, telenyomta külföldiekkel a csapatot és jó, ha a dobogóért lesznek harcban szezon végén. Szégyen.
Köszi a miskolciak nevében isMessa írta:Tényleg hihetetlen, hogy mi van Diósgyőrben. A legtöbb tábor otthon, egy győzelem után sem csinál ilyen hangulatot, Diósgyőrnél meg idegenben egy ötös zakó után fieszta van. Elképesztő, nagy respect érte. Vidis szemmel mondom, hogy rátok büszke lehet mindenki.
Tényleg hihetetlen, hogy mi van Diósgyőrben. A legtöbb tábor otthon, egy győzelem után sem csinál ilyen hangulatot, Diósgyőrnél meg idegenben egy ötös zakó után fieszta van. Elképesztő, nagy respect érte. Vidis szemmel mondom, hogy rátok büszke lehet mindenki.
nem találtam.FtcSikiHun írta:port.huInitom írta:Melyik adja a DVSC-DVTK-t?
m1
port.huInitom írta:Melyik adja a DVSC-DVTK-t?
fél szemmel nézem a meccset, azért látszik rajta, hogy játszott angliában, de keveset van játékban, és valahogy úgy nem lóg ki annyira pozitívan.Game90 írta:Lőtt is egy gólt.shutterisland írta:adja a tévé a honvéd meccset 14.45-től, hátha bemutatkozik már ma air sanyi.
Lőtt is egy gólt.shutterisland írta:adja a tévé a honvéd meccset 14.45-től, hátha bemutatkozik már ma air sanyi.