Magyar Válogatott
nah... szép csendben csak nyerünk?
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
A jól játszunk dologgal egyet értek és ez örömteli is, de az iksz nálam már egy remek eredmény. És pont a játék és eredmény miatt sem vagyok csalódott eddig.csababarca írta:Annyira nem vagyunk esélyesek,hogy jobban játszunk a 20. perc óta, egyenlítettünk is, és van 13 pont a két csapat között.
Mikor vagyunk esélyesek ha nem most? Ezeket jóformán egy fórumcsapat is megtudná most verni.
És teljesen mindegy,hogy tétnélküli, ha olyan a meccs meg az ellenfél akkor meg lehet nyerni a meccset.
A mai ellenfél meg még nálunk is gyengébb, akkor meg had várjam már el a győzelmet! Ami a játék képe alapján nem is irreális elvárás.
Jó az X is,csak ne kapjunk már ki...
kanty viszont jól leírta, hogy az előre játék még jó is, de azért hátra fele azért akadtak gondok. Szóval revizionálam a jól játszunk dolgot, mert azért vannak bőven hibák.

Az előre játékkal nincs gond, a gól mellett még volt 1,5 helyzetünk. Hátul viszont nem kellene ilyen csúnyán kihagyni néha. Abszolút fogható, de most valamiért ikszet érzek.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
remélem legalább annyira fogunk pörögni, mint pénteken. jobban kéne letámadni, látni, hogy akkor megzavarhatók, többször szereztünk így labdát
igenis nyerjük meg. van azért tétje, ha más nem, akkor az, hogy még egy pozitiv löket a csapatnak
igenis nyerjük meg. van azért tétje, ha más nem, akkor az, hogy még egy pozitiv löket a csapatnak
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Annyira nem vagyunk esélyesek,hogy jobban játszunk a 20. perc óta, egyenlítettünk is, és van 13 pont a két csapat között.
Mikor vagyunk esélyesek ha nem most? Ezeket jóformán egy fórumcsapat is megtudná most verni.
És teljesen mindegy,hogy tétnélküli, ha olyan a meccs meg az ellenfél akkor meg lehet nyerni a meccset.
A mai ellenfél meg még nálunk is gyengébb, akkor meg had várjam már el a győzelmet! Ami a játék képe alapján nem is irreális elvárás.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csababarca 2015.10.11. 18:58:41-kor.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- visca el barca
- Presidente del Barça
ízi. mondtam már h holnap buszkecc elintézi 

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Nekünk maradt a pótselejtező, ebben biztos vagyok.
Majd kapunk egy svéd vagy török/ukrán csapatot, itthon egy zártkapus, idegenben meg mondjuk egy Arda Turan láncra fűzi a védelmünket.
Egy albán/szlovén párosból lenne jó kapni valakit, ott lenne sansz.
Majd kapunk egy svéd vagy török/ukrán csapatot, itthon egy zártkapus, idegenben meg mondjuk egy Arda Turan láncra fűzi a védelmünket.
Egy albán/szlovén párosból lenne jó kapni valakit, ott lenne sansz.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Alcantara 2015.10.11. 18:53:48-kor.
Nagyon jól játszunk. Uraljuk a meccset, 3-4 helyzetünk is volt. Kár, h a románok vezetnek, ennek ellenére meg kéne nyerni a meccset, mert jobbak vagyunk. Mindenesetre így tovább!
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
románok már 2 gólnál járnak.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Na ezek az irreális elvárások, hogy itt nekünk "kötelező" nyerni. Leírjuk nap mint nap hogy mik a problémák a magyar fociban, de várjuk már el, hogy megverjük a görögöket, akik amúgy fejben is gyengék....ez nem megmagyarázás, ez realitás. Iksz már egy fain eredmény, s amúgy is tét nélküli találkozó. Annyira képességekben gyengék, hogy nemrég VB nyolcaddöntőt toltak meg tele vannak jól jegyzett focistákkal. Fejben estek szét, nem képességekben vannak gondok. Ha ez szerinted nem így van, akkor tényleg nem tudok erre mit mondani, mintsem, hogy a hiba az ön készülékében van. Olyan helyeken fociznak a játékosaik ahol nekünk egy sem.csababarca írta:1-1 Lovrencsics!
Bob, magyarázd meg ezt is.
Inkább nézni kéne a meccset, mert 20 perc alatt lejött, hogy ezek képességekben is bűn gyengék, nem csak fejben.
Mindegy, nyerünk itt.
Ezt kellene már valahogy megérteni, hogy mi gyakorlatilag esélyesek senki ellen nem vagyunk, szervezett focival ott tudunk partiban lenni, de még otthon se vagyunk olyanok akik megtudnak verni mindenkit. Nyilván van egy-két totál miniállam, akik nem számítanak. Görögországban meg pláne nem vagyunk esélyesek.
Budescu eldöntötte innentől kezdve totál lényegtelen a mi meccsünk.
Egyébként nem ez az a csávó, akit annyira követeltek a válogatottba, mert valamelyik román csapatba annyira jól tolta? Mert akkor Budescu a román Böde.

Annyit változott, hogy a törökök visszajöttek a csehországban aratott győzelmükkel. Hétfőn, ha nyernek otthon a kijutott izland ellen és a lettek, otthon kikapnak a kazahoktól, akkor a törökök is beúszhatnak a legjobb harmadikra. Ez kicsit bonyolultabb, de nem lehetetlen elvileg.Zozzy 5 írta:ez a legjobb harmadik hely még továbbra is áll és csak az ukrán-spanyol meccs függvénye, vagy már változott a helyzet? csak mert HajdúB nem nagyon említi, inkább apótselejtezőt ecseteli.
amúgy ez az elavult 442 eddig elég nagy tévedásnek tűnik, semmi kp védekezésünk nincs, de szerencsére sikerült egyenlíteni.
ez a meccs a 3. helybe nem szól bele. akkor van jelentősége, ha a románok nem nyernek, mert akkor lehetünk 2. helyen.
persze, hogy van károgás, mert azért egy ilyen görög csapattol nem kellene a 2. percben gólt kapni.
és egy kicsit jobban is lehetne pörögni, többet birtokolni a labdát.
volt a gólon kívül 2 nagy ticcerünk, foghatók.
persze, hogy van károgás, mert azért egy ilyen görög csapattol nem kellene a 2. percben gólt kapni.
és egy kicsit jobban is lehetne pörögni, többet birtokolni a labdát.
volt a gólon kívül 2 nagy ticcerünk, foghatók.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vakmacska 2015.10.11. 18:37:44-kor.
Éreztem, h 1. Gól után jönnek a károgók. 

TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
-
- Llegenda del Barça
ez a legjobb harmadik hely még továbbra is áll és csak az ukrán-spanyol meccs függvénye, vagy már változott a helyzet? csak mert HajdúB nem nagyon említi, inkább apótselejtezőt ecseteli.
amúgy ez az elavult 442 eddig elég nagy tévedásnek tűnik, semmi kp védekezésünk nincs, de szerencsére sikerült egyenlíteni.
azért feőrer sem adta fel, volt pár pofás helyzetük.
- csababarca
1-1 Lovrencsics!
Inkább nézni kéne a meccset, mert 20 perc alatt lejött, hogy ezek képességekben is bűn gyengék, nem csak fejben.
Mindegy, nyerünk itt.
Mindegy, nyerünk itt.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
nah, Lovrencsics szépen csinálta.
így bealudni mi szoktunk.
meg lehet nyugodni, okosan kell játszani
így bealudni mi szoktunk.
meg lehet nyugodni, okosan kell játszani
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Bálnavadászok az Feröer? Mert így elsőre azt nem értettem.csababarca írta:Papíron én is a legjobb vagyok mindenben, de a tények hogy ezeket még a bálnavadászok is leverték. Mi meg a félpályán nem jövünk át.
De beszéljük bele hogy ezek a görögök aztán egy marha jó csapat!
A görög csapat jobb mint mi ebben ne legyen kétség. Megverték őket, pont az bizonyítja, hogy fejben nincsenek rendben, de mint írtam otthon utolsó meccsre nyilván mindent megtesznek és próbálják magukat összekapni.
Így hogy vezetnek a románok, totál tét nélküli szinte a meccs, helyzet volt az előbb kár érte, ikszet jó lenne elérni.
És ott is a gól, szép fejes volt Gergő.

majd megint a 2. félidőt nyomjuk meg.
Böde basszus!!!
ilyen labdavesztèseket félpályán...
Böde basszus!!!
ilyen labdavesztèseket félpályán...
- csababarca
Papíron én is a legjobb vagyok mindenben, de a tények hogy ezeket még a bálnavadászok is leverték. Mi meg a félpályán nem jövünk át.
azért szerintem illenne egy kicsit jobban pörögni a fiúknak
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Eredmények ide vagy oda, azért ez a görög válogatott a csoport legjobbja, teszem hozzá papíron.Vakmacska írta:hát ez remek...
mindenki bucira veri őket, csak mi fogunk kikapni? ez tényleg vicc lenne

azért megeröltethetnék magukat
az rendben van, hogy a kitűzött cél meg van, de akkor is..
az rendben van, hogy a kitűzött cél meg van, de akkor is..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vakmacska 2015.10.11. 18:14:05-kor.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Hát ez gyors vót'...Ráadásul románok is vezetnek.
Már csak az kell, hogy a spanyolok C csapattal álljanak ki az ukránok ellen.

Már csak az kell, hogy a spanyolok C csapattal álljanak ki az ukránok ellen.

hát ez remek...