2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ami Mangalát illeti, nagyon túl lett sztárolva, ahhoz képest a Cityben nem igazán jött be neki az élet. Viszont még fiatal, temetni nem kell, a Valencia ideális lehet neki a visszakapaszkodáshoz, örülnék, ha létrejönne az üzlet.palesz77 írta:Otamendi elvileg megy a Citybe, ők meg 1 évre kölcsönadják a Valenciának Mangalát. Legalább testközelből láthatjuk majd mire képes a francia..
Ennek az ügyletnek Clinton N'Jie volt a mozgatórugója, egy nagyon tehetséges támadó, aki a Spursbe igazolt. Soldadora kíváncsi leszek, hogy visszanyeri-e a Spanyolországi formáját, mert azért az nem volt rossz.kanty írta:SoldadoVillarreal
10 millió euró azért elég sok érte.
Ezen meglepődtem, azért jobb játékosnak tartom ennél. Bár még fiatal, ha jól teljesít akkor 1-2 éven belül elviheti vmelyik komolyabb angol klub.kanty írta:ShaqiriStoke
Az angol középcsapatok top(?)ligákból kukáznak embereket.
Akk lassan a Pedro transzfer is hivatalos leszS.Agüero írta:Di MariaPSG
Hivatalos, kíváncsi leszek, mire viszi.
roby122 írta:Jovetic transzfer az kölcsön vagy végleges ? Mert írnak egy végleges verziót 12-15 millióról, a kölcsön az pedig 1,5-2 évre szól.
Ha elkerülik a sérülések a montenegróit szerintem alapember is lehetett volna Agüero mellett.
Internek hatalmas erősítés, persze ha nem lesz állandóan sérült.
mondjuk az igazat megvallva az OM klasszisokkal nagyobb/jobb csapat mint az arsenal, nem is értem az összehasonlítástForcabarca8 írta:Az Útwengeren volt fent, hogy "pay as you play" szerződést írtak alá. Az ő esetében ez azt jelenti, hogy nem ártana másodállás után néznieSajnálom a srácot egyébként, képzett játékosnak tartom, aki egy kis szerencsével többre is vihette volna, de szerintem már késő neki..
Az Útwengeren volt fent, hogy "pay as you play" szerződést írtak alá. Az ő esetében ez azt jelenti, hogy nem ártana másodállás után nézniePCsabi írta:Abou Diaby has signed for Marseille on a free transfer after release from Arsenal. (Source: @OM_Officiel)
mint az elmúlt 500 évben mindig: fifa ranglistaBFC írta:Ha már szóba került a VB, valaki magyarázza el nekem, hogy a román válogatott, hogy került az I kalapba. Mi alapján vannak ezek a kalapok úgymond kisorsolva ?visca el barca írta:most mondták be a vb sorsoláson h di maria a psg-be megy. gondolom csak igaz, ha ott liveban bemondták
Ha már szóba került a VB, valaki magyarázza el nekem, hogy a román válogatott, hogy került az I kalapba. Mi alapján vannak ezek a kalapok úgymond kisorsolva ?visca el barca írta:most mondták be a vb sorsoláson h di maria a psg-be megy. gondolom csak igaz, ha ott liveban bemondták