Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
kristop
Entrenador del Barça

2014.08.12. 22:20:53

nekem tetszene, ha ez lenne az alapcsapatuk. egy erősebb csapat átrobog ezen a james, kroos, modric középpályán. galaktikus utánérzés. főleg a bale + cé széllel.
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater

2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
MyShadow
Jugador del Barça

2014.08.12. 22:14:52

csababarca írta:Nem nézem a meccset, de a keret mélységét és minőségét nézve, rég láttam ekkora esélyt bl címvédésre. Tavaly a bayernre lehetett számítani,de ott stílusváltás volt,stb...itt a madridnál minden maradt,csak igazoltak még egy extraklasszist,meg egyet aki az lehet,ha már nem az. Plusz van egy Ancelotti, aki tudja kiket vett, hova, hogyan tudja kihasználni képességeiket. Mondjuk Kroost akárhova rakhatná,bármelyik csapatban helytállna,akárhol.
Na ehhez képest mi akiket igazoltunk a hiányposztokra (védelem,kp)abszolút középszerek, amivel nem lenne baj,ha egy elit csapatunk lett volna,amit csak kicsit be kell foltozni,fel kell frissíteni, de itt már nem erről volt szó.

Mindegy,bármi megtörténhet,de sok reményem idén sincs.
Nem tudom, hogy vagytok vele, ismerős-e a dolog...:D de anno volt egy galaktikus Real, teletömve sztárokkal és egy Makelelével, egyszer úgy történt, h ez a kis ember, aki csendben végig robotolta a meccseket, távozott, és hopp, maradt egy semmit sem dolgozó, de csupa nagy névből álló, azonban az eredményeket már szállítani képtelen csapat!

Én örülök, h mi nem estünk ilyen hibába, de sztem Perez papa újból belesétál. ha rajta múlik!
No nem idén, mert Kroosnak ugyan már most jókora arca van, és James Rodriguez sem kis nevek, de azért nem akkora sztárok!

De én nem adok nekik 2 évet, és ugyanott lesznek, mint az ezredfordulót követően.
Nem kívánok nekik ilyet, de erre tart a dolog, Xabi kiöregszik, Khedirának már rég kifelé áll a lába ( bár nem értem miért, és sokkal többet látok benne, mint a többség ) és Illaramendi sztem nem tudja pótolni őket:)

Én nagyon várom az idei bajnokságot, nálunk sok változás lesz, sztem az Atma kerete erősödött, de nem hiszem, hogy annyira akarás lenne bennük, mint az előző évben volt, de még így is ott lehetnek, Madrid fehér fele pedig erősödött, kevés változás lesz, mélyebb kerettel összeérve erősek lesznek:)

Szóval izgalmas szezon elé nézünk!
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2014.08.12. 22:11:34

Ne temessük még a csapatunkat, bármi megtörténhet. Eddig a Real leigazolta Kroost és Hámeszt. Ezek közül utóbbiról azt sem tudom, hogy a pályán van-e, utóbbi pedig úgy néz ki, beválik, hasonlóan, mint nálunk Rakitic. Nekem eddig úgy tűnik, hogy Ivan több mezőnymunkát végez, mint a német. Azért tavaly is 2x vertük őket egy Mascherano-Pique védőpárossal... Ráadásul most itt van nálunk az a Suarez, aki egyszerűen bármit megtesz a győzelemért. A cseréket illetően pedig tényleg gyengébb a kispadunk, de megismétlem, ez futball, bármi megtörténhet.
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2014.08.12. 22:07:23

Nem egy félidő alapján mondom, már a tavalyi szezon végére nagyon erős csapatot épített fel Ancelotti, és idén még tovább erősödtek. Persze ettől még nem lefutott a bajnokság, de a szinte biztos, hogy ők nagyon jók lesznek, mi is azok lehetünk, de nálunk szvsz sokkal több a ha, és kérdőjel. Nézzük csak a két legnagyobb sztárt, Ronaldo bombaformában van, ez már látszik, Messi kérdőjel, hogy milyen lesz a szezonban. Vagy a két edzőt, Ancelottit nem kell bemutatni, LE edzőként viszont igen nagy kérdőjel, főleg, ha a római munkásságára gondolunk. :roll:
Én csak az 1.félidőig nézem/néztem a meccset de ott Denis Suárez játéka tetszett belőle sem lesz rossz játékos
Ő viszont nekem is nagyon tetszik, azt hiszem, ha lesz időm, akkor megnézek pár Sevilla meccset a szezonban.
Ha ennyire nem bízol a Barcában nem is szereted a csapatod
Így van, csak az az igazi Barca szurkoló, aki triplázást szajkózza mindig minden körülmények között, a szavazáson is gondolkodás nélkül arra nyom. Igaz, tavaly nem jött össze, de megtudjuk magyarázni, hisz magyarok vagyunk. #-o
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára LG 2014.08.12. 22:11:36-kor.
roby122
Entrenador del Barça

2014.08.12. 22:06:54

Rinku írta:
ZBarca írta:Ha tényleg annyira bitang erős lenne, akkor már kettővel vagy hárommal mennének.
Ez már csak szőrszálhasogatás. Hozzájuk képest porfingok vagyunk és nagyon meg fognak verni minket. Cserének is olyan játékosaik vannak, akik bármikor vernek 1-2 gólt. Iszonyat erős csapatuk van, a BL-ben bármi megtörténhet, de a Ligát végig fogják verni, mint a vikingek Angliát. Esélyünk sincs, a mi keretünk sem nem mély, sem nem erős az övékhez képest. Ne várjatok semmit a szezonunktól, nem érdemes, valahol az Atletico szintjén mozgunk, nagyon maximum ott. Rosszul vagyok, ha minimum a két Real-Barcára kell gondolnom, ami a szezonban lesz.
El ne csöppenj kérlek... már megbocsáss , de ez szánalmas. Meg mi az , hogy ne várjunk semmit a szezontól ? Ezt így egy meccs alapján megmondod ? Barcát teljes kerettel még játszani sem láthattad , bírom a jósokat.
Cserének van egy két jó játékosuk (Isco , Di Maria , Jesé) ennyi , de egyik se fogja sokáig tűrni a padozást , egyedül Jesé , mert neki még itt lehet jövője.
Atletico szintjén mozgunk maximumon ? Ember lassan a Deporral fogjuk játszani a rangadót... kemény dolgok vannak itt. #-o
Ha ennyire nem bízol a Barcában nem is szereted a csapatod , ne a nevekből mond meg ki a jobb. Ez a siránkozás is szánalmas.
Elismerem tényleg erősek , de azért ennyire ne szálljunk el ettől , mégis csak egy Spanyol erősebb középcsapat ellen játszanak.
Bocs a hangnemért , de ez most kicsit felhúzott.
Varatrix
Director del Fútbol

2014.08.12. 22:06:28

Ami nagyon szembetűnő hogy Kroos mocskosul illik ebbe a csapatba, pedig így sem gyengék. James viszont egy UFO a pályán.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Alfa
Entrenador del Barça

2014.08.12. 22:00:02

Én csak az 1.félidőig nézem/néztem a meccset de ott Denis Suárez játéka tetszett belőle sem lesz rossz játékos 8)
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2014.08.12. 21:59:23

Nem nézem a meccset, de a keret mélységét és minőségét nézve, rég láttam ekkora esélyt bl címvédésre. Tavaly a bayernre lehetett számítani,de ott stílusváltás volt,stb...itt a madridnál minden maradt,csak igazoltak még egy extraklasszist,meg egyet aki az lehet,ha már nem az. Plusz van egy Ancelotti, aki tudja kiket vett, hova, hogyan tudja kihasználni képességeiket. Mondjuk Kroost akárhova rakhatná,bármelyik csapatban helytállna,akárhol.
Na ehhez képest mi akiket igazoltunk a hiányposztokra (védelem,kp)abszolút középszerek, amivel nem lenne baj,ha egy elit csapatunk lett volna,amit csak kicsit be kell foltozni,fel kell frissíteni, de itt már nem erről volt szó.

Mindegy,bármi megtörténhet,de sok reményem idén sincs.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
danianevem
Entrenador del Barça

2014.08.12. 21:58:41

Azért mielőtt pár ember már eltemetné a csapatot, talán érdemes lenne belegondolni, hogy ebben a Sevillában eddig az a Denis Suárez az egyik legjobb, aki tavaly még a Barca B-ben tolta...

A Real úgy tűnik hozza a kötelezőt Bale és Ronaldo ihletett formában tolja, Kroos pedig továbbra is egészen elképesztő zsugás. De az igazi kihívás majd ősszel és tavasszal lesz előttük is, meg előttünk is.
Rinku írta:Rosszul vagyok, ha minimum a két Real-Barcára kell gondolnom, ami a szezonban lesz.
Na erre még a másikon is azt mondják, hogy "a tokás Messi meg a 49 éves Xavi is felszívja magát". Szóval az El Clásico az El Clásico, és a mai Barca nagyon nem egyenlő ezzel a Sevillával...
zola8787
Director del Fútbol

2014.08.12. 21:56:15

kanty írta: Nyilván egy félidő alatt el lehet dönteni, hogy bivalyerős vagy sem.
Ránézel a kispadra és látod, hogy nem Sergi Roberto félék ülnek ott. Kb Fifában szokott ilyen erős padom lenni, vagy még ott sem.
baas11
Entrenador del Barça

2014.08.12. 21:54:34

Rinku írta:
ZBarca írta:Ha tényleg annyira bitang erős lenne, akkor már kettővel vagy hárommal mennének.
Ez már csak szőrszálhasogatás. Hozzájuk képest porfingok vagyunk és nagyon meg fognak verni minket. Cserének is olyan játékosaik vannak, akik bármikor vernek 1-2 gólt. Iszonyat erős csapatuk van, a BL-ben bármi megtörténhet, de a Ligát végig fogják verni, mint a vikingek Angliát. Esélyünk sincs, a mi keretünk sem nem mély, sem nem erős az övékhez képest. Ne várjatok semmit a szezonunktól, nem érdemes, valahol az Atletico szintjén mozgunk, nagyon maximum ott. Rosszul vagyok, ha minimum a két Real-Barcára kell gondolnom, ami a szezonban lesz.
Ne fossal a védelmük messze nem olyan erős ....a spanyol szuper kupán majd meglátod !
A Sevillabol meg nagyon hiányzik Rakitic a támadás építéshez ....ez jól látszik !
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
mahitoo
Entrenador del Barça

2014.08.12. 21:51:07

Rinku írta:
Emlékszel még az igazi galaktikus Madridra? Várjunk még egy picit ezzel.
"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" :D
MatyiG
Adminisztrátor

2014.08.12. 21:50:52

Rinku írta:
Tavaly is ezt mondtátok, de aztán oda-vissza vertük őket a bajnokságban.
Rinku
Director del Fútbol

2014.08.12. 21:43:08

Football, bloody hell. /SAF/
kanty
Llegenda del Barça

2014.08.12. 21:40:11

ZBarca írta:
zola8787 írta:Ez a Real Madrid bitang erős. Ha Bl-re nem kellene tartalékolniuk néha szerintem 6 pont kivételével végig verné a mezőnyt. (Minket nem :twisted: )
Ha tényleg annyira bitang erős lenne, akkor már kettővel vagy hárommal mennének.
Nyilván egy félidő alatt el lehet dönteni, hogy bivalyerős vagy sem.

Kíváncsi vagyok amúgy erre a Realra, kicsit túl sűrűnek tűnik a keret, nem lesz egyszerű dolga Ancelottinak, hogy úgy keverje a lapokat, hogy az egókkal se legyenek gondok.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2014.08.12. 21:35:38

zola8787 írta:Ez a Real Madrid bitang erős. Ha Bl-re nem kellene tartalékolniuk néha szerintem 6 pont kivételével végig verné a mezőnyt. (Minket nem :twisted: )
Ha tényleg annyira bitang erős lenne, akkor már kettővel vagy hárommal mennének.
Kép
hank1ee
Director del Fútbol

2014.08.12. 21:34:44

"Kroos mintha mindig is a Real Madridban futballozott volna." - kommentátor

Aláírom.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
zola8787
Director del Fútbol

2014.08.12. 21:29:02

Ez a Real Madrid bitang erős. Ha Bl-re nem kellene tartalékolniuk néha szerintem 6 pont kivételével végig verné a mezőnyt. (Minket nem :twisted: )
GonzalezRaul
Barça B

2014.08.12. 21:20:41

Bale meg Kroos játéka igencsak tetszik. James még idegenen mozog kicsit. Én DiMariát játszatnám. Bár fél óra után korai bármit is mondani.
Kép
na0421
Barça B

2014.08.12. 19:17:26

A madrid igazolásai nem "rosszak" szerintem, csak fölöslegesek/zsákbamacskák. Nem azokat a helyeket erősítik véleményem szerint (amivel természetesen nem kell egyetérteni), ahol gyengébbek. A támadó középpályájuk, csatársoruk minőségben és létszámban is bőven megvolt az igazolások előtt is.
Suarez-Hámesz: nem kérdés szerintem, hogy ki a jobb játékos, és az sem, hogy melyik csapat erősített az aktuális igazolt játékossal nagyobbat. Még a legelvakultabb madrid szurkolók között is van több olyan, aki szerint ez a Hámesz üzlet nem épp sportszakmai döntés volt, és ezt a pénzt okosabban kellett volna felhasználni.
Kroos-Rakitic: itt sem hiszem, hogy kérdés, hogy a statisztikák, eredmények, játék alapján ki a jobb. Csak pár embernek azt is figyelembe kellene venni, hogy melyik csapatnak volt szüksége a megvásárolt játékosra. Nekünk Rakitic úgy kellett, mint egy falat kenyér, a középpályánk frissítésre szorult, nem kérdés, míg a Realnak megvannak a játékosai azon a poszton bőven, ahova Kroost vették (ha eladták volna Dia Mariát, még megérteném a bizniszt). Persze lehet itt sírni, hogy miért nem Kroost vettük meg, de felesleges, nem ide akart jönni, és a fizetési igényei..maradjunk annyiban, hogy túl sok játékosunkat fizetjük így is túl.
Szóval én ennél a két igazolás összehasonlításnál azt mondom, mi jöttünk ki jobban a történetből, mert bár a madrid nem gyengül, de annyival nem erősödik, mint mi ezzel a két igazolással. De majd az idő mindent eldönt, mint mindig. :)

Off: crixus, remélem nem veszed személyeskedésnek, de megfigyeltem Nálad, hogy a saját véleményedet mindig kész tényként kezeled, mint valami megkérdőjelezhetetlen igazságot, és ha valaki más véleményen van, mint Te, azonnal leminősíted, a szavaiddal élve: "buta embernek" titulálod. És már bocsi, de ez Téged minősít inkább, mint a "buta embereket". Amúgy a vitátokba belefolyva: Neymar és Messi tényleg játszott együtt, csak épp keveset, és nem "érdemben". Az őszi szezonban Messi volt az, aki vagy nem játszott, vagy pedig sérüléssel bajlódva, a tavasziban Neymarra volt igaz ugyanez. Így nehéz összehangolni két embert.
Cruyff pedig abszolút besértődött szerintem a vezetőségre, szinte mindig odaszúr, ha tud. De egyébként tárgyilagos, és szinte mindig védi a játékosainkat, leginkább csak a vezetőséget ekézi, az meg engem annyira nem zavar. :D
danianevem
Entrenador del Barça

2014.08.12. 18:59:50

PCsabi írta:kép
Úgy tűnik valaki nem akar sokáig Ronaldo "árnyékában" tengődni...
crixus írta:Pár meccset játszott együtt Messi és Neymar??? Néztél te meccseket a tavasszal? De ősszel is volt még idény elején nem egy meccs, ahol mindketten a pályán voltak. Összességében most nem fogom neked megszámolgatni, de a meccsek legalább felén együtt játszottak.
Nem akarok belekeveredni a vitába, viszont erre reagálnék. Nem, nem játszottak sokat, főleg, hogy Neymar egy teljesen új közegbe került. Maga az európai foci is sokkal másabb, míg Spanyolországban is jóval többet és keményebben faultolnak, de ami fontosabb: Brazíliában kora ellenére szinte félistenként tisztelték, itt ő legfeljebb Messi után a másodhegedűs lehet. Ez pedig nemegyszer meglátszott a játékán, ziccereknél is többnyire az argentint kereste, de idén már nem hinném, hogy ne merne bátrabban játszani.

Továbbá azt sem kellene csak úgy elfelejteni, hogy sem Neymar, sem pedig Messi számára nem alakult jól a szezon, a pályán kívüli ügyeik miatt...

De, ha még ezeket sem fogadod el, akkor megemlíteném Bale esetét, aki tavaszra tudott igazán beépülni. Márpedig a walesi idősebb, tapasztaltabb játékos, meg neki nem kellett "mosnia kezeit"...
daffy
Madridista

2014.08.12. 18:48:07

Chino írta: Kroos-ról ki is fejtettem a véleményem, de ő se hiányposztra érkezett.
Szerintem de. Xabira már nem lehet építeni,Illarramendire eddig sem és eztán sem lehet. Kroos nagyon fontos és jó igazolás. Ha Vidal váltotta volna még Khedirát,akkor azt mondanám,hogy tökéletesen sikerült a nyár.
James jó lenne,mert a BBC bármely tagjának spórolna szezononként 15 meccset és sérülés,formahanyatlás,rotáció miatt játszhatna is pont eleget. Az ő esetében attól félek,hogy kezdő lesz,előtte a BBC,mögötte a Modric-Kroos duó. Ez nem oké,mert védekezésben kevés. Ha a padról szállna be James di Mariával párban,az hatalmas fegyver lehetne.

Mára: a felkészülés közepén,várhatóan fizikálisan gyenge helyzetben,a szabadságról visszaszállingózva nem várok sem nagy meccset,sem kötelező győzelmet. Azt várom,hogy az elképzelések körvonalazódjanak.
Kicsit a szezonra vonatkozó kívánság ugyan,de remélem,hogy az eredmények mellé játékban is láthatunk idén fejlődést. Mert ugyan szép a tavalyi dupla,de nem szabad elvakulni tőle. A játék nem volt a legjobb és nem sok választotta el a csapatot a bl kudarctól(igaz a triplázástól sem). Bőven megvoltak a tavalyi csapat hibái,ezeket Khedira kivételével sikerülhet befoltozni. Összességében fejlődést várok,elvárok. Carlonak pedig továbbra is legyen töke és padoztassa azokat,akiket kell.
Chino
Llegenda del Barça

2014.08.12. 18:30:00

crixus írta:
Chino írta: ...
Pár meccset játszott együtt Messi és Neymar??? Néztél te meccseket a tavasszal? De ősszel is volt még idény elején nem egy meccs, ahol mindketten a pályán voltak. Összességében most nem fogom neked megszámolgatni, de a meccsek legalább felén együtt játszottak. Télen volt Messinek egy sérülése, ami miatt 2 hónapot kihagyott, idény végén pedig Neymar nem játszott, illetve a brazil a télen is kihagyott egy hónapot. De ennyi, ráadásul a téli sérülés idejére esett az akkori BL és bajnoki szünet is.
Öngól rúgott? Igen, biztos te meg itt páran jobban látjátok. :lol: :lol: Suárez önmagában jó igazolás, persze, de nem egészen olyan típus, mint Eto'o volt, aki szinte csak a kapu előtt tevékenykedik. Ebből lehet gond, Cruyff pont, hogy jól látja.
Hagyjuk már ezt a "tebiztosjobbantudodmintők" dumát. Ennyi erővel ott bárki bármit is csinál, bármit mond az tökéletes, mert ő ért hozzá. Ha így gondolod akkor miért éri kritika Zubit? Ő biztos jobban tud mindent.
És igen. Nem hiszem, hogy játszottak annyit párban, hogy tökéletesíteni lehetett volna ezt helyzetet, tökéletesen megtalálni azt, hogy mi a legideálisabb. Annál is kardinálisabb kérdés, hogy a középpályán az Ini-Xavi-Cesc trió hogyan is a leghatékonyabb. Mindenki tudta, hogy ez nagy feladat és idő kell hozzá, nem Fifa, hogy megveszem Neymart kidobom a balosra, melléjük teszem Alexist és puszi-puszi.
crixus írta:Az, hogy a Madrid meg rosszul igazolt az vicc. Rodriguez lehet, hogy kérdéses, de nem véletlenül fizetett sokat érte korábban a Monaco sem és "fedezte fel" a Porto sem. Hatalmas tehetség, aki ha megkapja a játéklehetőséget, akkor nagy eséllyel lesz klasszis. A Real-ban pedig meg fogja. Ez bőven nem 50-50 % arra, hogy legyen belőle valaki. :roll:
Nem mondtam, hogy a Madrid annyira rosszul igazolt volna, Kroos-ról ki is fejtettem a véleményem, de ő se hiányposztra érkezett. James pedig egyelőre tehetség, bár egy 23 éves tehetséget nem ekkora sztárként aposztrofálnak. És tartom, hogy a Vb nélkül, ha fel is figyel rá a Real 40-nél többet nem ad érte. Azt pedig, honnan tudod hogy kap majd annyi lehetőséget. Habár egy 80 milliós igazolást nem hiszem, hogy padra mernek tenni. De akár vehetjük Iscot. Ő még nagyobb tehetségként érkezett Madridba, és azt hiszem van is benne annyi mint a kolumbiaiban, de ő se robbantott.
Ha pedig előszeretettel jönnek azzal, hogy XY még nem bizonyított az Rodriguez-re is bőven igaz. Hasonló volt a helyzet Jackson Martinez-el is, ha már kolumbiaiaknál tartunk vagy Lucas Moura-val.
Ezzel nem azt mondom, hogy egy senki, megvan benne minden, hogy nagy játékos legyen, de ez még közel sem biztos.
És nem elsősorban ezt vitatom, hogy olyan rossz igazolás lenne, hanem hogy nem olyan posztra érkezett, ami számukra annyira szükséges. (és kétlem, hogy Ancelotti kívánsága lett volna)
crixus írta:Abszolút nem érzem sértődöttnek, annak ellenére, hogy Rosell kitette. Látom nem érted meg Te sem a kritika lényegét... :roll:
Nem akarok sokakat megbántani, de a fórumról is süt, hogy mennyi a buta ember. Nem lehet felérni ésszel, hogy ha valakit támogatsz, akkor az nem azt jelenti, hogy minden egyes lépésével, mozdulatával tökéletesen egyetértesz. A támogatás részének kell lennie a kritikának is és igenis ha valami nem jó, akkor ki kell mondani, hogy nem jó, nem pedig addig csűrni csavarni, ameddig ki nem hozza az ember, hogy az akkor is jó.
Már-már vicces amennyire elfogultak itt páran, pedig én is a klubnak szorítok. Kicsit olyan ez, mint a politika... ha XY párt csinál valamit akkor az egyszerű (negatív értelemben) szavazó akkor is jót lát benne, ha az adott lépés nem az, mert természetesen maga a párt mindig azt fogja mondani a médiában, hogy ők nagyon jól csinálták, csak mások állítják be rossznak, olyanok, akik ártani akarnak meg csak lejáratni... :roll: Holott éppen az kritizál, tesz fel kérdéseket, aki gondolkodik is a dolgon, nem csak zsigerből reagál...

Úgyhogy vitába itt sem fogok belemenni, nyilván Cruyff egy sértődött vénember, Te(ti) pedig jól gondoljátok. :wink:
Nekem semmi bajom a kritikával, még ha negatív is, sőt. Távolról sem értek egyet a klub minden döntésével. De Cruyff szemmel láthatóan nagyon szelektáltan kritizál. Azokról nem nagyon hallottam kritikát akik régen itt vannak és mélyen maguk alatt teljesítenek. Folyamatosan csak az új igazolások, közülük is szinte csak a nagyok, vannak nála terítének és lehet hogy véletlen, de a Laporta érában azért kicsit másak voltak a nyilatkozatai.

Neked pedig azt javaslom szállj le a magas lóról! Én normálisan reagáltam az írásodra, ezt a hangnemet legyél szíves velem szemben visszavenni és azért tedd fel a kérdést magadban, hogy talán nem te vagy-e egy kicsit elfogult.
Forca Barca!!!!
ZolTano
Jugador d'estrella

2014.08.12. 18:28:29

Én nem merném kijelenteni, hogy a madridi pakk erősebb lenne, max egyenlő! Azért Suarez meg James között egyelőre olvasni lehet különbséget!!
barca0000
Jugador del Barça

2014.08.12. 17:32:29

Erxy írta:Suárez egy vérbeli cenyó, James pedig egy 10-es, esetleg szélső. Mi közük van nekik egymáshoz?
Igen tudom hogy a más poszton vannak (James meg szerintem szélső :D ) nyilván ha ő jött volna hozzánk akkor itt is szélsőt játszana Messi meg marad középen.Mindent félre téve én továbbra is azt mondom hogy a Kroos-James páros erősebb csomag mint a Suarez-Rakitic és ezt most posztoktól meg mindentől függetlenül mondom.Én nem írom le a csapatot de sajnos a Madridnak erősebb a játékos állománya :?
Válasz küldése