Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
hank1ee
Director del Fútbol

2014.08.11. 18:04:00

Ez szerintem csak egy beszélgetés, közel sem vita. :) Egyébként én úgy látom, hogy odaát a hangulatkeltő megjegyzések nincsenek rendesen moderálva, hovatovább, olyan, mintha nem is lenne admin a fórumon. :D Lehet nincs is. :lol:
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
Chino
Llegenda del Barça

2014.08.11. 17:52:16

Realboy94 írta:Talán azért az egy kicsit erős, hogy ha nagyon átnézem, de nagyon sok fikázás, meg a hőbölgés.
Ha megnézzük RMCF-et igazán nem lehet hova sorolni. Nagyon ért a focihoz. A két fórumot egybevéve senki nem ért hozzá olyan jól...de az a stílus...

mondjuk azért Ti is kicsit haza beszéltek, mert közel sem olyan vészes a helyzet, de tény, hogy sok a fb szintü felhasználó senkit meg ne bántva. Ha azok átmennének az FB-re kommentelni, máris más lenne a színvonal.

Szerintem nem kellene ilyen vitába belemenni, hogy melyik fórum a színvonalasabb, hol van a több intelligens vagy éppen unintelligens felhasználó.
Személy szerint nekem az a legellenszenvesebb, ha egy szurkolótábort egy kalap alá vesznek és úgy formálnak véleményt. Itt kicsit magamnak mondok ellent, de ezt odaát inkább tapasztaltam és sajnos ez legtöbbször néhány olyan megmondóembertől származik, akinek a szavára sokat adnak. (sajnos többnyire a hsz számok alapján)
Egyszóval hülyeségnek tartom ezt a farokméregetést, itt is ott is vannak olyanok akiknek nem nagyon való a fórumozás az értelmi szintjüket véve alapul.

Én is át szoktam nézni, mert kíváncsi vagyok a másik oldal véleményére is és ahelyett hogy felhúznám magam azoknak a hsz-eibe bele se kezdek, akikről tudom, hogy jobban utálják a Barca-t mint szeretik a saját csapatukat.
Forca Barca!!!!
visca el barca
Presidente del Barça

2014.08.11. 17:50:57

Realboy94 írta:Talán azért az egy kicsit erős, hogy ha nagyon átnézem, de nagyon sok fikázás, meg a hőbölgés.
Ha megnézzük RMCF-et igazán nem lehet hova sorolni. Nagyon ért a focihoz. A két fórumot egybevéve senki nem ért hozzá olyan jól...de az a stílus...

mondjuk azért Ti is kicsit haza beszéltek, mert közel sem olyan vészes a helyzet, de tény, hogy sok a fb szintü felhasználó senkit meg ne bántva. Ha azok átmennének az FB-re kommentelni, máris más lenne a színvonal.
mondjuk itt legalább nincs olyan 2 hangadó, akik a nap 24 órájában csak azt keresik, h messi mikor parkolt tilosba és máris posztolják vérben forgó szemekkel, a többi meg csak bégetve megy utánuk. :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
hank1ee
Director del Fútbol

2014.08.11. 17:44:11

Azt írtam, hogy "jól átnézek", magyarra fordítva fogom magam, és jól átmegyek a madridista fórumra. :D A "jól átnézem" már valóban más lenne. Az meg, hogy hazabeszélünk-e, sok mindenen múlik, előfordul nyilván.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

Realboy94
Barça C

2014.08.11. 17:32:15

Talán azért az egy kicsit erős, hogy ha nagyon átnézem, de nagyon sok fikázás, meg a hőbölgés.

Luka Modric, Gareth Bél,
Megverjük a Barcát még.
hank1ee
Director del Fútbol

2014.08.11. 17:07:29

Realboy94 írta:
hank1ee írta:
sadudetam írta:Olvasgattam a másik oldalon. Szörnyű ami ott megy. Az a folyamatos fikázás. Az a lenézés ahogy a többi csapatról beszélnek. Gusztustalan. Van pár hangadó, a többinek nincs saját gondolata. Először felb...sztam magam rajta, de már vicc kategóriába tartozik. A 20, 30, 40 éve Madrid drukker vagyok. persze......... egy nagy 'mit is' ?. A legtöbb kb 10 éve szobatiszta. Na mindegy. Az a lényeg hogy nem kell folyamatosan " kis nyomorult köcsögnek" lenni. Lehet néha oltogatni. De csak a fikázást olvasni elég unalmas.
A két fórum ég és föld, és most rohadtul elfogulatlan voltam...
Sajnos egyet kell hogy értsek. Bár talán nem a két fórum között, hanem a Mi fórumunk felhasználói között is óriási a különbség. Állandóan csak a lenézés megy, meg ilyenek. Ilyen kommenteket már nem is olvasok. De azért vannak ott is értelmes fórumozók, akik még értenek is a focihoz.
Természetesen én is erre gondoltam, de igen, vannak normális arcok. Ferninho is normális tud maradni amellett, hogy ha kell, karakánul kiáll az igazáért, de nem tolja orrba-szájba a lekezelő meg provokálós szövegeket. Meg a Daffy, aki már nem igazán aktív. Örülök, hogy valaki a helyén látja a dolgokat, és most sem az elfogultság beszél belőlem, amiért igazat adtál... Ha valaki a helyén tudja kezelni a dolgokat, mint pl. két csapat rivalizálását, annak sosem lesz igazi konfliktusa, mert végig normális marad. Viszont aki sportot űz a másik alázásából ott, ahol éri, és elhatalmasodik rajta bármiféle gyűlölet, annak a fejében nincs rendben valami. Ez a madridista fórum aktív felhasználóinak többségére igaz, de még egyszer mondom, találok teljesen rendben lévő stílusú, objektív kommenteket is, ha néha-néha jól átnézek. :D

danianevem
Entrenador del Barça

2014.08.11. 13:57:56

ZBarca írta:...
Egytől-egyig zseniális, de Balotellié a legnagyobb, konkrétan olyan, mint egy tarajos víziló :D

Más: holnap játszik az európai szuperkupáért a Madrid, kíváncsi leszek kit és milyen poszton fog játszatni Ancellotti. Gondolom a VB-n szereplőket inkább pihentetné, de nem hiszem, hogy félvállról venné, azért annál jóval komolyabb kupáról van szó.
Nem lennék meglepve, ha hadrenden is változtatna, és idén már 4-2-3-1-ben tolná a Real. A felkészülési meccseken is próbálgatta, és szerintem nem is nagyon van más lehetőség, ha egyszerre pályán akarja játszatni Balet, Ronaldót, Jamest meg Benzemát...
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2014.08.11. 13:43:36

Kép
Barcaman1993
Director del Fútbol

2014.08.11. 08:56:35

Realboy94 írta:Sajnos egyet kell hogy értsek. Bár talán nem a két fórum között, hanem a Mi fórumunk felhasználói között is óriási a különbség. Állandóan csak a lenézés megy, meg ilyenek. Ilyen kommenteket már nem is olvasok. De azért vannak ott is értelmes fórumozók, akik még értenek is a focihoz.
Párszor át szoktam menni és megnézni, hogy miket írnak, néha olyan dolgokat is észrevesznek, amiket mi nem. Ezért elég hasznos tud lenni a dolog. Abban viszont adom, amit írsz, hogy a néhány értelmes ember hozzászólásain kívül csak az utálatot és a folyamatosan gyűlölködést látom. Ennek mi értelme...? Azt nem tudom.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Realboy94
Barça C

2014.08.11. 08:12:35

hank1ee írta:
sadudetam írta:Olvasgattam a másik oldalon. Szörnyű ami ott megy. Az a folyamatos fikázás. Az a lenézés ahogy a többi csapatról beszélnek. Gusztustalan. Van pár hangadó, a többinek nincs saját gondolata. Először felb...sztam magam rajta, de már vicc kategóriába tartozik. A 20, 30, 40 éve Madrid drukker vagyok. persze......... egy nagy 'mit is' ?. A legtöbb kb 10 éve szobatiszta. Na mindegy. Az a lényeg hogy nem kell folyamatosan " kis nyomorult köcsögnek" lenni. Lehet néha oltogatni. De csak a fikázást olvasni elég unalmas.
Sajnos egyet kell hogy értsek. Bár talán nem a két fórum között, hanem a Mi fórumunk felhasználói között is óriási a különbség. Állandóan csak a lenézés megy, meg ilyenek. Ilyen kommenteket már nem is olvasok. De azért vannak ott is értelmes fórumozók, akik még értenek is a focihoz.
Luka Modric, Gareth Bél,
Megverjük a Barcát még.
hank1ee
Director del Fútbol

2014.08.11. 07:59:21

sadudetam
Barça B

2014.08.11. 06:09:13

Olvasgattam a másik oldalon. Szörnyű ami ott megy. Az a folyamatos fikázás. Az a lenézés ahogy a többi csapatról beszélnek. Gusztustalan. Van pár hangadó, a többinek nincs saját gondolata. Először felb...sztam magam rajta, de már vicc kategóriába tartozik. A 20, 30, 40 éve Madrid drukker vagyok. persze......... egy nagy 'mit is' ?. A legtöbb kb 10 éve szobatiszta. Na mindegy. Az a lényeg hogy nem kell folyamatosan " kis nyomorult köcsögnek" lenni. Lehet néha oltogatni. De csak a fikázást olvasni elég unalmas.
Forever Barca!!!
AndrisBarca
Jugador del Barça

2014.08.08. 16:49:00

palesz77 írta:Hoztam nektek egy videót a túloldalról.. :D Tudom, hogy Real Madrid meg minden, de ezt szerintem vétek emiatt nem megnézni.. Nem tudom mikor láttam ennyire jó videót youtubeon utoljára, a zenék, a képek, a szövegek.. Nagyon össze lett rakva, 'leboakatio'-tól láttam hasonló munkát talán legutoljára.. Hatalmas gratula a készítőjének! =D>

La Décima - The Story So Far
4:20-tól az a rész a gólig.. =D>
Szerintem ez nagyon szörnyű! #-o Nem bírtam nézni csak 1 percet!
-----------Liverpool--------------
-------------Barca---------------
hank1ee
Director del Fútbol

2014.08.08. 16:07:23

palesz77 írta:Hoztam nektek egy videót a túloldalról.. :D Tudom, hogy Real Madrid meg minden, de ezt szerintem vétek emiatt nem megnézni.. Nem tudom mikor láttam ennyire jó videót youtubeon utoljára, a zenék, a képek, a szövegek.. Nagyon össze lett rakva, 'leboakatio'-tól láttam hasonló munkát talán legutoljára.. Hatalmas gratula a készítőjének! =D>

Ez egy mestermű. Nagyszerű videó a világ legnagyobb múltú klubjáról (a félreértések elkerülése végett ezt mindenki magában fogalmazza meg). Azt gondolom, hogy tavaly a legjobb csapat ült Európa trónjára a legszervezettebb ellen, és megszerezték ezzel a hőn áhított tizediket, amire olyan rég vártak... Büszkék lehetnek rájuk a szurkolók. De mi is büszkék vagyunk a Barcelonára... Büszkék vagyunk a filozófiára. Az öntudatra. A La Masiára. Kubalára, Cziborra, Kocsisra. A múltunkra, a sikereinkre, az Aranylabdásainkra, az Aranycipőseinkre. A Les Cortsra, a Camp Noura. A Blaugranára. Büszkék vagyunk, hogy egy olyan remek csapat ellen vesszük föl a kesztyűt évről évre, egész történelmünk során, amelyiket ezen a videón láthatjuk, ami bemutatja, miért több a futball egy sportnál, és miért ez a mindenünk... És ami természetesen nem maradhat ki:

Visca el Barca por siempre.

Bocsánat, ha túl nyálas, vagy komoly voltam, ez szívből jött. :)

Capon
Llegenda del Barça

2014.08.08. 14:57:03

Xanthor írta:Az Adidas az ESPN-nek megerősítette, hogy a médiában megjelent számok a James mezek eladásáról erősen túlzóak. Milyen meglepő, hogy mégse adtak el 48 óra alatt 345 ezer mezt. :mrgreen:
http://www.espndeportes.com/news/story/ ... -rodriguez" target="_blank
Mik vannak :roll:
Erxy írta:Mondjuk aki akár egy pillanatra is elhitte ezeket a számokat az nagyon gyorsan szégyellje el magát :lol:
Elég ha hiszel benne és akkor úgy van...

De remélem nem veszitek komolyan a média ezen hazugságait, látszik Barcások vagytok.
Bármelyik nap átnéztek a túloldalra akkor bővebb agytágítást kaphattok e témában a szakértőtől, ő mindenkinek akinek nincsen önálló gondolata/véleménye annak a szájába rágja mit kell gondolni és elhinni.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2014.08.07. 15:29:28

Hoztam nektek egy videót a túloldalról.. :D Tudom, hogy Real Madrid meg minden, de ezt szerintem vétek emiatt nem megnézni.. Nem tudom mikor láttam ennyire jó videót youtubeon utoljára, a zenék, a képek, a szövegek.. Nagyon össze lett rakva, 'leboakatio'-tól láttam hasonló munkát talán legutoljára.. Hatalmas gratula a készítőjének! =D>

Erxy
Entrenador del Barça

2014.08.05. 23:58:45

Mondjuk aki akár egy pillanatra is elhitte ezeket a számokat az nagyon gyorsan szégyellje el magát :lol:
Kép
Xanthor
Capitá del Barça

2014.08.05. 23:45:53

Az Adidas az ESPN-nek megerősítette, hogy a médiában megjelent számok a James mezek eladásáról erősen túlzóak. Milyen meglepő, hogy mégse adtak el 48 óra alatt 345 ezer mezt. :mrgreen:
http://www.espndeportes.com/news/story/ ... -rodriguez" target="_blank
Barcaman1993
Director del Fútbol

2014.08.04. 21:01:13

Tudom, hogy a túloldalról nem lehet idézni, de ezt úgy érzem, hogy mindenképpen meg kell tennem.

A The Times beszámolója szerint a spanyol pontvadászat egyesületei megegyezésre jutottak a televíziós közvetítési jogok értékesítésének ügyében, amit a 2016/17-es szezontól kezdve nem csapatonként, hanem kollektíven értékesítenek majd, ezzel véget vetve a Real Madrid és a Barcelona hegemóniájának. A két gigaklub kapja majd a bevételek 50%-át, a maradék 50%-on pedig a többi csapat osztozik, a liga másik 18 csapatának azonban ez így is nagy előrelépés lesz. Forrás: Madridom.hu

Ezzel egy nagy vitának vége szakadhat. Eddig a 2 nagy 80%-ban részesült, innentől - ahogy a cikkből is kiderül - már csak 50%-ból. Nem olyan, mint a PL rendszere, de ez már jóval igazságosabb. Még azt az 1 lépcsőfokot meg kéne tenni. Meg egy olyan tőkeerős szponzort találni, mint a Barclays...
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2014.08.04. 19:23:21

Capon írta::D
http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/ ... al-2354477" target="_blank
Ennek mi értelme, kit akarnak ezzel megtéveszteni, a nyugdíjas kevesebbet net előtt ülő szurkolóikat vagy kiket?
Legalább az eredményt helyesen hozták le vagy a "hazai" pályán simán nyert a csapat?
Na meglett a napi "aRealalegjobbésazegyetlen" "hír" is a Marcán. Amúgy most komolyan át kellett photoshoppolni a képeket csak hogy itt is a Real drukkerek legyenek fölényben? #-o
Kép
Alfa
Entrenador del Barça

2014.08.04. 17:26:12

Capon írta::D
Ennek mi értelme, kit akarnak ezzel megtéveszteni, a nyugdíjas kevesebbet net előtt ülő szurkolóikat vagy kiket?
Legalább az eredményt helyesen hozták le vagy a "hazai" pályán simán nyert a csapat?
Miért is tennének ilyet ??? Hisz mindenki tudja , hogy a Marca a barca szócsöve :mrgreen: :mrgreen:

Egyébként én se nagyon értem , hogy minek kellett ezt megcsinálniuk mert azt megtudtam érteni amikor az egyik meccsünkön ( talán pont a real ,elleni már nem emlékszem rá jól ) egy gyanús szituban azt állították és bizonyították egy képpel , hogy les volt , csak aztán kiderült , hogy egy játékost szépen leszedtek a képről . Igaz , hogy ezt nem a Marca hanem valami kis semmi madridi lap hozta le de a lényeg az , hogy az tényleg érthetőbb volt de ez....
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
Capon
Llegenda del Barça

2014.08.04. 15:26:58

:D
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Alfa
Entrenador del Barça

2014.08.04. 09:31:45

GonzalezRaul írta:
Erxy írta:
GonzalezRaul írta:Valdestől csak jobb lehet!
https://www.youtube.com/watch?v=r3PJDMo3uTo" target="_blank
van egy rossz hírem: Valdesnél gyengébb kapus. :cry:

viszont neked minden második hsz-ed provokáló, kíváncsi vagyok hogy még mennyi ideig emelheted fórumunk színvonalát.. :lol:
Vicces, hogy ezt írod, mert pont TE dobtad fel a labdát és provokáltál az azelőtti hozzászólásoddal. ;-) Mind1.
Van különbség a vicc és a provokáció között . Erxy viccesen megjegyezte , hogy mi tavaly az első meccsen kitömtük a Levantét ahol Navas védett ( de a gólokról ő nem tehetett ) ez rohadtul nem volt provokáció de amit te írtál az a tárgytól totál eltérő dolog volt amivel egyértelműen provokálni akartál . Vitatkozni lehet mint ahogy ezt normálisan teszi pár madridista itt de az általad művelt feszültségkeltésnek nincs semmi értelme .
StickyFingaz írta:Navast leigazolta a Madrid.Tavaly még egy senki volt,most mrg TOP-3as kapusként emlegetik. :D
Számomra se volt ismeretlen , én akkor figyeltem fel rá amikor Valenciában játszottunk a Levante ellen és ott nagyon magabiztos teljesítményt hozott https://www.youtube.com/watch?v=nAZfePIT7S0 a meccset nem is tudtuk megnyerni ( 1-1 lett ) . Aztán rá két-három napra játszottunk ellenük a kupában de ott már nem ő védett és nyertünk is simán .
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
ferninho
Madridista

2014.08.03. 22:34:19

Barcaman1993 írta: Azt kihagytam a mondandómból, hogy ugye ennek a 2 csapatnak (Barca, Atleti) mindenképpen szüksége volt új kapusra. Ő egyértelműen világklasszis szintet képvisel és olcsó is volt. Ezzel szemben Oblak kicsit zsákbamacska (nyilván egyébként jó kapus), Bravot én meg egy picivel gyengébbnek tartom. Kézenfekvő lett volna akármelyik csapatnak leigazolnia. Továbbá az is egyértelmű, hogy a Realnak nem volt szüksége új kapusra.
az, hogy szüksége volt-e...
ezt a duót meg kellett bontani, ahhoz meg új igazolás kellett... nem volt létszükséglet, de szükség lehet, hogy volt.

Ne ez az, amit nem értek. Ok, kialakult ez a helyzet, nem tudták kezelni. Ezt elfogadom. De erre elküldik a jobb kapust és egy újabb világsztárt hoznak a helyére. Kicsit csöbörből vödörbe érzésem van. Ez mitől lesz jobb szituáció az előzőnél?
ha meg Iker menne el, akkor meg jönne, hogy így bánnak a legendákkal... mindenféleképpen lenne valami, akármelyik is igazol el.
lehet nem jobb, de másabb valamelyest, ami lehet már elég is lesz.
Lopez hiába játszott a Real utánpótlás csapataiban, hiába hozott le egy elképesztő fél évet nem fogadták el őt elég sokan, pedig ő mindent megtett... és ugye ennek oka "Casillas" volt (ugye nem személyesen)...
Navasnál se biztos, hogy jobb lenne a helyzet, de Casillas teljesítményét látva és Keylor bemutat pár látványosabb védést talán jobb lesz a helyzet.... Lopeznél ez már nem fog változni, csinálhat ő bármit, Keylornak még lesz erre esélye.
madridista
MatyiG
Adminisztrátor

2014.08.03. 22:07:20

Vicces, hogy ezt írod, mert pont TE dobtad fel a labdát és provokáltál az azelőtti hozzászólásoddal. ;-) Mind1.
De van, aki viccből provokál, és van, aki azért, mert jól esik neki. :wink:
Válasz küldése