Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Vicces ezt úgy kijelenteni, hogy az ágakat csak a negyeddöntők után sorsolják ki, és ott csalás nem igazán történhet, tehát nem lehet irányított sorsolásról beszélniCali írta:Nagy összeget mernék tenni már most arra, hogy a BL döntő egy El Clasico lesz. Biztos két ágra kerülnek majd a spanyol óriás csapatok!
Ha csak abba belegondolok, hogy a világ legnézettebb rangadója megfűszerezve egy BL döntővel... ennél nem tudnék semmilyen nagyobb sporteseményt elképzelni.
Legalább egy nagy csapatot alázhattok le!daffy írta:így viszont marad a milan,mint általábanMihu írta: Jah tényleg... egy csoportban voltak
csak ők hozzá vannak szokva...Senyera írta: Az nekik is -20 fok.![]()
![]()
![]()
Szerintem az nekik inkább kellemes tavaszi időSenyera írta:Az nekik is -20 fok.visca el barca írta:inkább 80 ezer (manapság már nem akkora) fanatikus, mint mondjuk szentpéterváron a -20 fok![]()
![]()
![]()
Az nekik is -20 fok.visca el barca írta:inkább 80 ezer (manapság már nem akkora) fanatikus, mint mondjuk szentpéterváron a -20 fokSenyera írta:Szerintem a Napoli lenne a leghúzósabb nekünk,otthon olyan 80ezer fanatikus biztatná ellenünk a csapatot.
Jó,de ha kicsit elkezdenél gondolkozni is a témán, akkor rájönnél,hogy a Barcának több esélye van 2 meccsen a Madrid ellen. Jóval több.LG írta:
Most már annak szurkolok, h a két spanyol óriás kerülje el egymást, és csak a döntőben ütközzenek meg. Fantasztikus lenne!
pedig pl az SB nagyobb nézettségű jóval, nem beszélve az óriási box rangadókról. Így úgy fogalmaznék,hogy akik jobban szeretik a focit (mint én is) számukra tényleg az egyik legnagyobb sport esemény lenne.Cali írta:ennél nem tudnék semmilyen nagyobb sporteseményt elképzelni.
inkább 80 ezer (manapság már nem akkora) fanatikus, mint mondjuk szentpéterváron a -20 fokSenyera írta:Szerintem a Napoli lenne a leghúzósabb nekünk,otthon olyan 80ezer fanatikus biztatná ellenünk a csapatot.
így viszont marad a milan,mint általábanMihu írta: Jah tényleg... egy csoportban voltak
Jah tényleg... egy csoportban voltakbence-barca írta:Real-Lyon nem lehet, hisz egy csoportban voltak. Talán a negyeddöntőben csak. Én is úgy vagyok vele, idén (egyenlőre) a Real jobb formában van és ha így marad ők lesznek az esélyesei a BLnek is. Viszont, ha megnyernék a bajnokságot+kupát is remélem elmenne Mou, ahogy az Internél csinálta...Mihu írta:
Az utóbbi évek leggyengébb mezőnye a kieséses szakaszbanSztem Real-Lyon lesz, nekünk meg tökmindegy hogy kit kapunk, eközül a 8 csapat közül a kieséses szakaszban nem igazán van ellenfél. A negyeddöntőtől kezdve lesz érdekes a dolog. Szerintem idén a Real be fogja húzni. Meg is indokolom hogy miért gondolom ezt:
![]()
Egyenlőre úgy tűnik ez inkább az ő évük lesz...
szek.: persze igazából hétvégén dől el sok minden. Mert egy meccsen, legyen az bajnokság v BL döntő akárki nyerhet. Mert lehet a Real jobb formában van, de egy meccsen bárki lehet jobb meg mi sem vagyunk olyan húderossz formában, ha nem is vagyunk a topon... Az oda-visszavágó az már neccesebb, de kérdés melyik félnek?
Real-Lyon nem lehet, hisz egy csoportban voltak. Talán a negyeddöntőben csak. Én is úgy vagyok vele, idén (egyenlőre) a Real jobb formában van és ha így marad ők lesznek az esélyesei a BLnek is. Viszont, ha megnyernék a bajnokságot+kupát is remélem elmenne Mou, ahogy az Internél csinálta...Mihu írta:
Az utóbbi évek leggyengébb mezőnye a kieséses szakaszbanSztem Real-Lyon lesz, nekünk meg tökmindegy hogy kit kapunk, eközül a 8 csapat közül a kieséses szakaszban nem igazán van ellenfél. A negyeddöntőtől kezdve lesz érdekes a dolog. Szerintem idén a Real be fogja húzni. Meg is indokolom hogy miért gondolom ezt:
Az utóbbi évek leggyengébb mezőnye a kieséses szakaszbanBarcaman1993 írta:Na megvan az összes továbbjutó.
KIEMELTEK: Bayern München, Inter, Benfica, Real Madrid, Chelsea, Arsenal, APOEL, Barcelona
NEM KIEMELTEK: Napoli, CSZKA Moszkva, Basel, Lyon, Bayer Leverkusen, Marseille, Zenit, Milan
Egy ilyenre kíváncsi lennék:
Barcelona-Leverkusen
Real Madrid-Milan
Bayern München-Zenit
Chelsea-CSZKA Moszkva
Arsenal-Napoli
Inter-Marseille
Apoel-Basel
Benfica-Lyon
+ piszok nehéz csoportba is voltak. De amúgy sem tartom őket túl sokra. Most amúgy eléggé kiegyenlített a mezőny, ha bajnokságok erejét nézzük.barca99 írta:Bár az hozzátartozik a történethez, hogy a Gonzalo - Senna - Borja Valero - Cazorla - Nilmar - Rossi névsorból (ergo a tavalyi kulcsemberek) egyedül Valero volt bevethető idén a csoportkör érdemi részében. Öt kulcsember hiányában melyik csapat meggyőző?d írta:Annyi azért ne röhögjük ki az angolokat, amikor a Villareal olyan szintű eredményeket hozott össze, mint a Debrecen és a Valencia sem tudott továbbjutni.
Attól, hogy én örülök az angolok kiesésének, egyáltalán nem tartom erős bajnokságnak a spanyolt, sőt... Csak mindenki el volt szállva, hogy az angol bajnokság így, meg úgy milyen fantasztikus. Most megmutatták, hogy mennyire az. Alapból az, hogy egy ilyen City vezeti a bajnokságot, már sokat elárul, de az, hogy - elméletileg - a világ legerősebb bajnokságából az első kettő ne tudjon továbbmenni, az egyik ráadásul egy alibi csoportból...barca99 írta:Bár az hozzátartozik a történethez, hogy a Gonzalo - Senna - Borja Valero - Cazorla - Nilmar - Rossi névsorból (ergo a tavalyi kulcsemberek) egyedül Valero volt bevethető idén a csoportkör érdemi részében. Öt kulcsember hiányában melyik csapat meggyőző?d írta:Annyi azért ne röhögjük ki az angolokat, amikor a Villareal olyan szintű eredményeket hozott össze, mint a Debrecen és a Valencia sem tudott továbbjutni.
Bár az hozzátartozik a történethez, hogy a Gonzalo - Senna - Borja Valero - Cazorla - Nilmar - Rossi névsorból (ergo a tavalyi kulcsemberek) egyedül Valero volt bevethető idén a csoportkör érdemi részében. Öt kulcsember hiányában melyik csapat meggyőző?d írta:Annyi azért ne röhögjük ki az angolokat, amikor a Villareal olyan szintű eredményeket hozott össze, mint a Debrecen és a Valencia sem tudott továbbjutni.