Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

A Barca nekem nem csupán szimpatikus. (így kb. 20 év szurkolás után....)MessiFan91 írta: És a Barca nem?
Amúgy nekem is szimpatikus ez a Basel
És a Barca nem?P.U.Y.O.L. írta:Mindkét meccsre igaz az, hogy ha a visszavágón is betalál a Basel, illetve a Marseille, akkor már nagyon nehezen mehet tovább a német vagy az olasz együttes. 3-at már nem biztos, hogy rúgnak. Az Interről amúgy is az volt a véleményem, hogy nem mennek tovább, a Basel meglepett, de drukkoltam nekik. Számomra az idei BL 2 legszimpatikusabb csapata a Napoli és a Basel. Remélem mindkettő továbbmegy...

Ebben csak az a meglepő, hogy a bajnoki idegenbeli formánknak egyelőre nyoma sincs a BL-ben. Másrészt viszont az is igaz, hogy szvsz a legjobb 16 leggyengébb csapata ez a Leverkusen.JanPieterzoon írta:Egyedül a Barcelona nyert idegenben, a Madrid ikszelt, az összes többi meccsen hazai győzelem született
igen összesorolhatnakmessideco írta:Hát mit ne mondjak, megleptek az eredmények. A gyengébbnek tartott csapatok nyertek, de a visszavágón mindketten hazai pályán javíthatnak.
Én csak annak szurkolok, hogy minél gyengébb ellenfelet kapjunk.
Amúgy most összesorsolhatnak a Reallal?
és így bármilyen x-el a köv. meccsen tovább mennek v akár 2-1 és hasonló vereséggelFtcSikiHun írta:Ezt miből szűrted le?S.Agüero írta:1-0 a Baselnek!!!
Lehet továbbjutnak?![]()
Hogy otthon 1el megverték a Bayernt?
Persze.Itt még nincsennek ágak, majd a következő körtől alakulnak ki az ágak és lehet spekulálni.messideco írta:Hát mit ne mondjak, megleptek az eredmények. A gyengébbnek tartott csapatok nyertek, de a visszavágón mindketten hazai pályán javíthatnak.
Én csak annak szurkolok, hogy minél gyengébb ellenfelet kapjunk.
Amúgy most összesorsolhatnak a Reallal?

Ezt miből szűrted le?S.Agüero írta:1-0 a Baselnek!!!
Lehet továbbjutnak?

Természetesen rajtunk vezet az út a döntőbe. majd meglátjuk, hogy mi fog történni. Az aktuális forma, a hazai pálya előnye dönthet és a bíró faktor (meg ugye Messi). Face to face erősebbek vagyunk, de olyan érzésem van, hogy idén behúzzák, de ne legyen igazamBoccantoka írta:Ahhoz minket is le kellesz győzniük szerintem…Barcaman1993 írta: Nem igazán látom, hogy ki állíthatná meg őket idén. Nem tudom, vmiért olyan érzésem, hogy idén meg lehet nekik a 10., ami remélhetőleg nem fog megtörténni.

nem hiszem hogy játékos csapat megverhetné a madridot, elismerem hogy jól játszott a milan,de ha felveszik a kesztyűt a madrid ellen,esélyük sincs,minden poszton gyengébbek,beleértve az edzőt is.MQuC írta:Még nemvolt erős ellenfele a Realnak a BL-ben sem! Kiváncsi lennék egy olyan feltüzelt Milannal mit kezdenének, mint az Arsenal elleni. Persze ott kellett nekik az Arsenal tehetetlensége, de azért nem rossz csapat az olasz.