Én csak kiegészítenélek hogy 2011- Aranycipő + kupa Ronaldoónal , sokkal több gólt lőtt, mint Messi . Nem volt elég , 2012-ben Ez Messinek elég volt ...connor írta:Messi 2009:
- spanyol bajnok, spanyol kupagyőztes, spanyol szuperkupa győztes, BL győztes, UEFA szuperkupa győztes, Klub VB győztes + BL gólkirály,
Messi 2010:
- spanyol bajnok, spanyol szuperkupa győztes + európai aranycipős, spanyol gólkirály, BL gólkirály
Messi 2011:
- spanyol bajnok, spanyol szuperkupa győztes, BL győztes, UEFA szuperkupa győztes, Klub VB győztes + BL gólkirály
Messi 2012:
- spanyol kupagyőztes + európai aranycipős, spanyol gólkirály (rekorddal), BL gólkirály
Ronaldo 2013 ???
- BL gólkirály
ez most komoly?????![]()
mindegyik aranylabda átadón ott volt, a tavalyin is, max az uefa év játékosa díj átadásáról hiányozhatott, szerintem azzal kevered.bojankrkic27 írta:Én idén Ronaldonak adnám az aranylabdát, de nekem valami nagyon-nagyon böki a csőröm!
Szerintem undorító és rohadt pofátlan, hogy Ronaldo nem jelent meg a tavalyin és ha jól emlékszem a tavalyelőtti díjátadón sem mivel egyértelmű volt, hogy nem nyerhet.. most érdekes módon ott van!
Példát vehetne Messiről, aki annak ellenére, hogy tutira nem nyer idén ott van a díjátadón! Nálam ez nagyon gyomorforgató Ronci részéről! :///
nem vagyok madritista, de hozzátenném,h abban a kérdéses évben azért Messi nyert egy bajnoki címet, egy uefa szuoerkupát, egy spanyol szuperkupát és megnyerte a klub vb-t is. egyénileg meg olyan meccsek a háta mögöt pl az Arsenal otthonában a mester 4-es, stb. össze se lehet hasonlítani azzal, hogy ha most Ronaldo nyeri meg...Varatrix írta:Busquets, talán, de röhejes hogy senki nincs a dortmundból.Fecooo írta:Xavi és Dani vicces...
Én arra volnék csak kíváncsi, hogy Ronaldo győzelme a Real szurkolók részéről jogosnak tekinthető? Mármint kaparják e a falat, mert hiszen nem nyert kupát. (anno Messinél volt ez probléma) Ügye ez a kettős mérce klasszikus esete. A kérdés kissé költői, de tényleg érdekel a madridisták véleménye.
Miért követelmény a futball szurkolásnál, hogy beszűkült idióták legyünk?
Én Ronaldora voksolnék idén.
Busquets, talán, de röhejes hogy senki nincs a dortmundból.Fecooo írta:Xavi és Dani vicces...
Kétségtelenül kitűnik a tömegből ezzel.neobarca írta:Messinek mi ez az öltöny? Mint valami udvari bolond...
én Ronaldo-t lecserélném Ribery-re. azért 2 hónapra ne sírjon ki magának aranylabdát. de nagyon úgy tűnik sikerrel járt. szánalom.Varatrix írta:Ronaldo
Ibra
Heynckes
Nálam egyértelmű.
Nem tudom elképzelni, h ne súgnák meg a rendezvény előtt a győztesnek a dolgot.miihii írta:Úgy tűnik eldőlt az Aranylabda sorsa. Vélhetően CR kapja, mivel bejelentette, h ott lesz a gálán
Azért kapjon 1 életműdíjat. Itt azt díjazzák aki idén a legjobb volt, ha nem a Bayern exedzője kapja, akkor tényleg csak arca megy az egész.Nálam SAF is bőven megkaphatná, megérdemelné így visszavonulása után egy ilyen pályafutásra.. Ahogy Heynckes is, természetesen.
Nálam SAF is bőven megkaphatná, megérdemelné így visszavonulása után egy ilyen pályafutásra.. Ahogy Heynckes is, természetesen.Deus írta:Itt egyértelmű, hogy Heynckes fogja megkapniGareth Tello írta:
Az edzőknél: Klopp, Heynckes, Ferguson.
http://www.francefootball.fr/news/Klopp" target="_blank ... kes/423676