Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én nem igy látom, legalábbis a számok nem ezt mutatják. Most az őszi szezonban is nem egy játékos termelt komoly mennyiségű gólt, gólpasszt.recrea írta: Rémisztő gyorsasággal halnak ki a (jó) csatárok/centerek.
Ilyet kereshetnél évekig visszamenőlegS.Agüero írta:Most goals + assists in 2016 (club+national team) :
Messi 90
Suarez 78
Cristiano 71
Ibra 65
Neymar 55
Griezmann 60
Lewandowski 49
Cavani 48
Ezen meg könnyen lehet segíteni: Európából lehet meríteni a "férfi"társadalomból.Továbbá a népességnövekedés visszafogásáért tett szociális intézkedések miatt most van egy fiatal női munkaerőhiány, ami előtte megvolt, most pedig mocskosul hiányzik a pl. könnyűiparból.
Azért nem ilyen egyszerű a sztoriTripleH írta:Kínának a 3. legnagyobb a GDP-je, maximum a csórók vannak ott válságban, akik 2 szem rizsért dolgoznak óránként.MQuCsabi írta:Amúgy Kínában nem valami válságféleség volt idén? VAgyis, hogy folyamatban....
Kínának a 3. legnagyobb a GDP-je, maximum a csórók vannak ott válságban, akik 2 szem rizsért dolgoznak óránként.MQuCsabi írta:Amúgy Kínában nem valami válságféleség volt idén? VAgyis, hogy folyamatban....
Nem lepődök meg, tipikus törvényen kívüli, vagy legalábbis magukat annak gondoló embereknek tűnnek. Igy értető a játékvezetők hozzáállása, amiből pedig következik, hogy az ellenfél nem vállalja igy a mérkőzést. Ezt magasabb szinten kéne kezelni, a hatóságok bevonássál, mert itt egyértelműen bűncselekményekről van szó.Veidt_madridista írta:A kommentjeitek alapján ugy latom hogy ez kimaradt a cikkből, de az eredetiben (Marca) benne volt hogy minden mérkőzés előtt megkeresik a birokat es megfenyegetik őket meg a családjukat. Mondjuk ezt csak a negyedosztalyban lehet eljátszani, eggyel feljebb mar keményebb ellenfelek es birok vannak.
Persze, én sem kockáztatnám a testi épségemet. Épp ezért kellett volna már az első alkalommal keményen megtorolni az ámokfutásukat, a cikkben lévő videóban a bíró asszisztált a patkányságukhoz.palesz77 írta:Mondjuk ha meccs elott mar tudom, hogy csak apritani jonnek, lehet nem varnam meg en se, amig a biro kiosztja a jogos pirosat a szakadt terdszalagomert.. Vicc tenyleg, hogy ezzel nem kezdenek semmit. Ferfiak sportja persze, de azert van egy hatar..
Amugy ez tenyleg igaz? Nem nezett valaki utana?
Meséld már el, hogy ennek mi köze a liberalizmushoz és a politikához?Tivornya írta:Ennek az eszement liberalizmusnak a terméke az európai terrorizmus is...ennek a rengeteg agyhalálnak a nacionalizmus az ellenszere, igykezzünk így nevelni gyermekeinket
Elég vérlázitó tényleg. Mondjuk a bírót sem értem, mit csinált, rendesen ki kellett volna osztani a lapokat, utólag intézni az eltiltásokat, és kész.MQuCsabi írta:http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... uk-2543329
Ezt nem hiszem már el, komolyan. Puhlt idézném: "Ha ez így van, akkor én most fölállok és hazamegyek."
Hogy ez a fene nagy elfogadás mekkora töketlenséget szül, az elképesztő. Hát, hogy egy szövetség ne tudjuk ilyen ellen fellépni, az szerintem vérlázító. Elfogadhatatlan.
Ennek az eszement liberalizmusnak a terméke az európai terrorizmus is...ennek a rengeteg agyhalálnak a nacionalizmus az ellenszere, igykezzünk így nevelni gyermekeinketMQuCsabi írta:http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... uk-2543329
Ezt nem hiszem már el, komolyan. Puhlt idézném: "Ha ez így van, akkor én most fölállok és hazamegyek."
Hogy ez a fene nagy elfogadás mekkora töketlenséget szül, az elképesztő. Hát, hogy egy szövetség ne tudjuk ilyen ellen fellépni, az szerintem vérlázító. Elfogadhatatlan.
El is ment rajtuk a szelvényem.Bob_Marley írta: Nice két piros, na az szép lehetett.