2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nagyon bírom, milyen jó kis játékos lehetett volna, ha nem ilyen brutál sérülékeny...roby122 írta: El ShaarawyMonaco Ferreira Carasco-t helyettesítenék vele , aki az Atletico-hoz igazolt 20 millióért.
Rummenigge azt nyilatkozta, hogy tegnapra volt megbeszélve egy találkozó, ahol Schweinsteiger kérte, hogy engedjék el, mert máshol is ki szeretné magát próbálni, mielőtt befejezi a pályafutását.Messithebest írta: nagyon meglepődtem...azt lehet tudni hogy miért lépett le? elég szégyen így ott hagyni azt a klubot ahol felnőtt elkezdett játszani stb.. olyan mintha tőlünk 30 éves korába Xavi lelépett volna..
Kroos az, akivel kezdetben nem igazán számolt. Schweinsteiger alighogy felépült az egyik sérüléséből, már jött is a következő. Itt a lista.Alfa írta:Guardiola előtt a Bayern kulcsembere volt aztán jött Pep és a kispadon találta magát. Nyilván nem azt állítom ,hogy ő üldözte el de az tény ,hogy Pepnél nem volt túl jó dolga..
Guardiola előtt a Bayern kulcsembere volt aztán jött Pep és a kispadon találta magát. Nyilván nem azt állítom ,hogy ő üldözte el de az tény ,hogy Pepnél nem volt túl jó dolga..danianevem írta: Miért? Pep is 30-31 évesen igazolt el a Bresciahoz. Ha edző akar lenni, akkor nem árt, ha megismer egy másik futballkultúrát is. Ráadásul Van Gaallal már dolgozott, szerintem jól döntött.
Egyébként már várom a "Guardiola elüldözte Münchenből az ikont" cikkeket...
Miért? Pep is 30-31 évesen igazolt el a Bresciahoz. Ha edző akar lenni, akkor nem árt, ha megismer egy másik futballkultúrát is. Ráadásul Van Gaallal már dolgozott, szerintem jól döntött.Messithebest írta:nagyon meglepődtem...azt lehet tudni hogy miért lépett le? elég szégyen így ott hagyni azt a klubot ahol felnőtt elkezdett játszani stb.. olyan mintha tőlünk 30 éves korába Xavi lelépett volna..
nagyon meglepődtem...Dr.Dre írta:SchweinsteigerManchester United
Az ára 18-20m között van.. Nemrossz igazolás
Már hivatalos ?Dr.Dre írta:SchweinsteigerManchester United
Az ára 18-20m között van.. Nemrossz igazolás
Számomra is érthetetlen amit a juve csinál átigazolások terén. Nem mondom hogy jövőre nem lesz megint bl-esélyes a juve, de eddig az igazolások alapján nem látok rá sok esélyt!messideco írta:Hát akkor tényleg nekem is nagyot fog koppanni az állam, ha Vidal ténylegesen az Arsenalba megy, amúgy nem értem mi zajlik ott, az idei sikercsapat magját (Pirlo-Vidal-Pogba-Tevez, talán Bonucci) is elszórja a Juve... Olasz foci
A középpálya szinte teljes lecserélése az számomra is rejtély, de úgy gondolom a csatársor az bőven lesz olyan ütős, mint idén, azért érkezett egy Mandzukic, meg egy nagy tehetség Dybala személyébenmessideco írta:Hát akkor tényleg nekem is nagyot fog koppanni az állam, ha Vidal ténylegesen az Arsenalba megy, amúgy nem értem mi zajlik ott, az idei sikercsapat magját (Pirlo-Vidal-Pogba-Tevez, talán Bonucci) is elszórja a Juve... Olasz foci
Wenger agyával gondolkodva, szerintem tuti, hogy nem fog csatár jönni. Giroud szezonjára nem lehet panasz (egyedül a Monaco ellen sült be), Welbeck csak télen érkezett + benne bőven van még potenciál, Walcott ha egészséges, akkor simán benne van 10 gól a bajnokságban ill. Sánchez is szépen termelt az első szezonjában. És összességében csak két góllal lőttünk kevesebbet, mint a bajnok Chelsea.kanty írta:Game!
Csatár? Szerintem amíg nincs egy klasszis csatára az Arsenalnak, addig a bajnoki cím nem reális elvárás. Giroud és Welbeck is ügyes, jó srác, de egy PL-bajnok csapatában maximum a padra jók. Pl. egy Cavanit elnéznék az ágyúsoknál.
A Real Madridnál töltött időszaka finoman szólva sem arról tanúskodott, hogy maradéktalanul képes lenne felvenni a liga ritmusát.kanty írta:Az alkalmazkodással nem hiszem, hogy gond lesz, játszott már ő a spanyol bajnokságban. Azonban nem tudom, hogy mekkora segítség tud lenni, nekem kicsit kiégetnek tűnt az elmúlt időszakban.hank1ee írta:van der Vaart -> Betis
Meglepő, ha tud alkalmazkodni a ligához, sokat segíthet a Betisnek a bentmaradáshoz. Ez azért nem biztos, mert a német élvonalból majdnem kiesett Hamburgban sem tudott alapember lenni.
Az alkalmazkodással nem hiszem, hogy gond lesz, játszott már ő a spanyol bajnokságban. Azonban nem tudom, hogy mekkora segítség tud lenni, nekem kicsit kiégetnek tűnt az elmúlt időszakban.hank1ee írta:van der Vaart -> Betis
Meglepő, ha tud alkalmazkodni a ligához, sokat segíthet a Betisnek a bentmaradáshoz. Ez azért nem biztos, mert a német élvonalból majdnem kiesett Hamburgban sem tudott alapember lenni.
Jó biznisz volt, két éve 7 millióért vették.Messithebest írta:Bacca -> Milan (30 millió euró)
Lerakták a kivásárlási árat, muszáj is volt nekik egy értelmes csatárt hozni.