Serie A / Coppa Italia

Foci a Barçán kívül
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.09.08. 20:08:19

visca el barca írta:
messideco írta:Del Piero sztárokhoz képest potompénzért focizik. Ez ami nem mindegy...
del piero már megkereste a kenyere javát. biztos vagyok benne, h hosszu-hosszu eveken át a legjobban fizetett juve jatekos volt...
Akkor se érdemli meg, hogy így bánjanak vele... Szánalmas vagy Marotta!
Most adják majd át az új Stadiont: http://veetle.com/index.php/channel/view#4e68da82a6492
21:30-tól Stadionavató, Juventus - Notts County
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2011.09.08. 18:26:34

messideco írta:Del Piero sztárokhoz képest potompénzért focizik. Ez ami nem mindegy...
del piero már megkereste a kenyere javát. biztos vagyok benne, h hosszu-hosszu eveken át a legjobban fizetett juve jatekos volt...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
messideco
Presidente del Barça

2011.09.08. 18:05:22

Del Piero sztárokhoz képest potompénzért focizik. Ez ami nem mindegy...
Kép
"And my heart will leave you never."
PCsabi
aka Game90

2011.09.08. 16:25:16

Serie A-s fizetések:
http://nerazzurri.blog.nepsport.hu/arch ... erre_teso/

Chivu többet keres, mint Zanetti, Amauri 4, Toni és Iaquinta 3 millió, Flamini a Milan 2. legjobban fizetett játékosa...
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kanty
Llegenda del Barça

2011.09.07. 08:35:05

Igen, ezzel vissza is kanyarodtunk az elejére. Ilyen kerettel még a BL is csak egy álom, pedig az olasz bajnokság sem éppen fénykorát éli.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.09.06. 22:26:13

kanty írta: Nem tudom Neked mit jelenet vitézkedni. Ha azt, h az EL-ért fognak harcolni, akkor lesz Juve vitézkedés. A majd jövőre, azt kicsit told ki, mert ebből a Juveből az elkövetkező években nem lesz olyan csapat, amelyik Európában akármilyen eséllyel indulhatna. A felsorolt játékosok nem rosszak, az igaz, de egy olyan csapatba, amelyik kupákat akar nyerni édes kevesek.
Előbb nem ártana elérni egy BL-t érő (legalább) 3. helyet. Utána lehet beszélni bármiféle európai kupaszereplésről és klasszis játékosokról. Addig fölösleges, és ezt minden Juventus szurkoló tudja.
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2011.09.06. 22:23:39

L.Messi 10 írta:
kanty írta: Ki. :wink:
Mondjuk nem tudom honnan ez az optimizmus, mostanában sok sikerben a Juvének nem volt része. A nyáron sem érkezett egyetlen olyan játékos sem, aki nem hogy klasszisnak, de egy jó játékosnak nevezhetnénk. Mindent elmond a jelenlegi Juventusról, h a két legmeghatározóbb játékosa Del Piero és Buffon.
Ahogy mondtad, meglátjuk.
Azért ne egy Barcelonaval vagy Manchesterrel hasonlítsuk össze a Juventust. Majd jövőre. Idén még elég az Olasz bajnokságban vitézkedni, és úgy gondolom a Serie A szintjéhez képest van 1-2 jó játékosunk. Elia (mondjuk Ő zsákbamacska), Pirlo, Lichsteiner, Quagliarella, Vucinic, Vidal, Matri, hogy csak az idei igazolásainkat említsem.
Nem tudom Neked mit jelenet vitézkedni. Ha azt, h az EL-ért fognak harcolni, akkor lesz Juve vitézkedés. A majd jövőre, azt kicsit told ki, mert ebből a Juveből az elkövetkező években nem lesz olyan csapat, amelyik Európában akármilyen eséllyel indulhatna. A felsorolt játékosok nem rosszak, az igaz, de egy olyan csapatba, amelyik kupákat akar nyerni édes kevesek.
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.09.06. 22:18:33

kanty írta: Ki. :wink:
Mondjuk nem tudom honnan ez az optimizmus, mostanában sok sikerben a Juvének nem volt része. A nyáron sem érkezett egyetlen olyan játékos sem, aki nem hogy klasszisnak, de egy jó játékosnak nevezhetnénk. Mindent elmond a jelenlegi Juventusról, h a két legmeghatározóbb játékosa Del Piero és Buffon.
Azért ne egy Barcelonaval vagy Manchesterrel hasonlítsuk össze a Juventust. Majd jövőre. Idén még elég az Olasz bajnokságban vitézkedni, és úgy gondolom a Serie A szintjéhez képest van 1-2 jó játékosunk. Elia (mondjuk Ő zsákbamacska), Pirlo, Lichsteiner, Quagliarella, Vucinic, Vidal, Matri, hogy csak az idei igazolásainkat említsem.
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2011.09.06. 21:36:27

L.Messi 10 írta:
kanty írta: Ez minden csak nem ütős. Egy ilyen csapattal a reális cél egy EL-ás hely. Milan, Inter, Napoli, Roma és talán még a Lazio is az Öreg Hölgy előtt van. Ahhoz képest, h pár éve milyen csapat volt, ez egy gyenge vicc. Az olasz futball hullámvölgyben, de ez a Juvéra hatványozottan igaz.
Jaj ne :lol: Ez komoly? Na mindegy, bajnokság közben kiderül...
Ki. :wink:
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.09.06. 21:22:38

kanty írta: Ez minden csak nem ütős. Egy ilyen csapattal a reális cél egy EL-ás hely. Milan, Inter, Napoli, Roma és talán még a Lazio is az Öreg Hölgy előtt van. Ahhoz képest, h pár éve milyen csapat volt, ez egy gyenge vicc. Az olasz futball hullámvölgyben, de ez a Juvéra hatványozottan igaz.
Jaj ne :lol: Ez komoly? Na mindegy, bajnokság közben kiderül...
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2011.09.06. 20:56:29

Messi-Ini írta: Buffon-Lichtsteiner-Bonucci-Chiellini-De Ceglie-Krasic-Vidal-Pirlo-Elia-Matri-Vucinic

Azért ez a kezdő ütősnek látszik,bár nem ártana egy bal hátvéd,mondjuk ha Criscitot nem engedikk el annó,akkor még ott is jók lennének,de így De Ceglievel nemtudom milesz.Elöl szerintemidén erősek lesznek,főleg úgy,hogy a padon lesz egy kvájjálerra,(nemtom h kell irni :D ),vagy adott esetben egy Vucinic.
Ez minden csak nem ütős. Egy ilyen csapattal a reális cél egy EL-ás hely. Milan, Inter, Napoli, Roma és talán még a Lazio is az Öreg Hölgy előtt van. Ahhoz képest, h pár éve milyen csapat volt, ez egy gyenge vicc. Az olasz futball hullámvölgyben, de ez a Juvéra hatványozottan igaz.
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.09.06. 20:51:58

[quote="Messi-Ini"][/quote]
Akkor már inkább Quagliarella a csatársorba, védekezni meg be lehetne rakni Melo-t, csak nem kellett volna elengedni...
Kép
Messi-Ini
Capitá del Barça

2011.09.05. 23:42:05

visca el barca írta:
barca0417 írta:Krasic-Pirlo-Vidal-Elia
:D

és itt ki fog védekezni? pirlo vagy vidal ? a kettő együtt nem fog jatszani...

vidal v pirlo + marchisio esetleg pazienza

iamugy tényleg nincs nekik egy normalis vedekezo kp...sissokot kár volt elengedni, de ez legyen az ő bajuk :D
Hát szerintem Pirlo visszavontabban fog játszani itt is,mint a Milan-ban játszott az utóbbi időben.Szerintem emiatt is esett vissza a teljesítménye,mert többet kellett védekeznie,és ez sokat kivett belőle,nem volt az igazi az elmúlt pár évben.Remélem a Juvénál nem követik el ugyanezt a hibát,mert akkor jó is lehet.Vidal amolyan mindenes középpályás,szóval ha már így alakult,nálam az a kézenfekvő hogy ő lesz a kvk,de majd elválik.Azért idén erős lehet a Juve,és szorítok is nekik.

Buffon-Lichtsteiner-Bonucci-Chiellini-De Ceglie-Krasic-Vidal-Pirlo-Elia-Matri-Vucinic

Azért ez a kezdő ütősnek látszik,bár nem ártana egy bal hátvéd,mondjuk ha Criscitot nem engedikk el annó,akkor még ott is jók lennének,de így De Ceglievel nemtudom milesz.Elöl szerintemidén erősek lesznek,főleg úgy,hogy a padon lesz egy kvájjálerra,(nemtom h kell irni :D ),vagy adott esetben egy Vucinic.
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2011.09.05. 23:21:00

barca0417 írta:Krasic-Pirlo-Vidal-Elia
:D

és itt ki fog védekezni? pirlo vagy vidal ? a kettő együtt nem fog jatszani...

vidal v pirlo + marchisio esetleg pazienza

iamugy tényleg nincs nekik egy normalis vedekezo kp...sissokot kár volt elengedni, de ez legyen az ő bajuk :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.09.05. 22:59:07

Hát igen a 2006os keretet elég nehéz lesz reprodukálni. Ez mindent elmond:
Kép
Kép
barca0417
Entrenador del Barça

2011.09.05. 22:47:32

a Juvéból egy igazi jó labdaszerző középpályás hiányzik, el küldték mindkettőt. Bár Vidal nem rossz, de inkább támadó szellemű, Pirlo meg inkább osztogató, és a többiek sem klasszikus vkp-k. meg csak 3 középhátvéd van.
De amúgy a Buffon--Lichtsteiner-Bonucci-Chiellini-De Ceglie--Krasic-Pirlo-Vidal-Elia--Quagliarella-Vucinic/Matri sorral azért lehetne mit kezdeni, de sok függ a játékosok hozzáállásától. szerintem az utóbbi évek legerősebb Juvéja ez, de még mindig messze van a 2006-os Juventus szintjétől a keret. De én visszavárom őket már nagyon a Bl-be.
Kép
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.09.05. 21:58:41

http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdar ... om-2093665
A Legnagyobb a pályán és azon kívül is.
Kép
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.09.04. 11:06:56

Szerintem nem lesz gond a Románál, feltéve ha türelmesek. Pjanic nagyszerű igazolás, a Lyonban nagyon kedveltem, Kjaer a Wolfsburgban meg sem közelítette a Palermo-ban mutatott formáját, reméljük ezen változtat. Ahogy elnézem a keretet amit Game leírt, egész jó. A védelem ha összeáll, Stekelenburgal a hátuk mögött stabilak lehetnek. A középpálya is erősödött, elől pedig OSvaldonak nagyon igyekeznie kell, és reméljük hogy Bojan is nagy formában játszik majd.

A Milan kerete a legerősebb, de ez még nem lesz garancia a címvédésre. Azért az Inter sem marad el sokkal, Forlán-Zárate duó nagy erősítés, így azért kevésbé érzékelhető hogy távozott Eto'o. Plusz ami a legfontosabb maradt Snejder!

Én így a szezonkezdet előtt inkább a Juvéra tippelnék mint gyengélkedő. A Roma szerintem előrébb végez.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
messideco
Presidente del Barça

2011.09.01. 11:39:57

A Napolit kevésnek érzem, a Roma nem fog a dobogón lenni az idén.
Teljes erőmmel a Juvének és a Lazionak szorítok.
Kép
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.09.01. 11:03:09

Game90 írta:Szerintem izgalmas bajnokság lesz, Milan, Inter, Napoli és talán a Roma is esélyes a bajnoki címre, de közülük sajnos a Milan a legnagyobb esélyes, most nekik van a legjobb keretük.
Ennyi erőből a Juventust is idesorolhatnád...
Kép
PCsabi
aka Game90

2011.09.01. 10:54:37

Sejthető volt, hogy erősíteni fognak, de ennyi új játékosra azért nem számítottam a Roma-nál, LE-nek nehéz dolga lesz. Most valami ilyesmi csapatot képzelek el a fővárosiaknál, de valamelyik fan javítson ki, ha nem így van :) : Stekelenburg/Curci - Cicinho/Cassetti, Kjaer/Burdisso, Juan/Heinze, J. Angel - Pizarro/Perrotta/Simplicio, de Rossi/Gago, Pjanic/Lamela - Osvaldo/Taddei, Totti/Borriello, Bojan/Borini. Jó lesz ez, csak hagyják LE-t dolgozni...

Zárate nagy kedvencem, örülök, hogy az Inter-be jött, remélem be fog válni. A Forlán - Pazzini/Milito - Zárate sor azért nem hangzik rosszul.

Szerintem izgalmas bajnokság lesz, Milan, Inter, Napoli és talán a Roma is esélyes a bajnoki címre, de közülük sajnos a Milan a legnagyobb esélyes, most nekik van a legjobb keretük.

Szerk.: Juve-t nem érzem annyira erősnek...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PCsabi 2011.09.01. 12:44:15-kor.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Tocy
Director del Fútbol

2011.08.31. 21:29:18

noname írta:A Roma jól beerősített.
Gago,Pjanic,Kjaer és Borini.
Kjaer nagyon kell a védelembe. A Juan,Kjaer,Burdisso Heinze védelem már elég erősnek tűnik.
Pjanicot nem sokszor láttam játszani, de asszem több poszton bevethető, Borini beválthat, hiszen fiatal, de max epizódszerepet kap majd.
Gago viszont nagy vétel lehet. Tudom, hogy a Realból igencsak lefele lógott ki, de ne feledjük, hogy eleinte, amikor rendszeresen játszott igen jó volt, továbbá az olasz bajnokság jóval lassabb, mind sebességben, mind gondolkodásban.
Van egy olyan érzésem, hogy Gago nagyon be fog válni.
LE mostmár igen ütőképes csapattal rendelkezik. Remélem nem rúgják ki félévkor, mert addig eltart, mire összeáll a csapat, de a bajnokság 2. felére igen ütőképesek lehetnek.
Jose Angel se rossz a bal oldalon. Elöl Vucsinics helyére jött Bojan, nem biztos, hogy rossz.
messideco
Presidente del Barça

2011.08.31. 21:17:35

Nem értem a Laziot. Meg vesznek gy rakat játékost, majd elpasszolják a legjobbjukat... :roll:
Kép
noname
Llegenda del Barça

2011.08.31. 21:13:41

A Roma jól beerősített.
Gago,Pjanic,Kjaer és Borini.
Kjaer nagyon kell a védelembe. A Juan,Kjaer,Burdisso Heinze védelem már elég erősnek tűnik.
Pjanicot nem sokszor láttam játszani, de asszem több poszton bevethető, Borini beválthat, hiszen fiatal, de max epizódszerepet kap majd.
Gago viszont nagy vétel lehet. Tudom, hogy a Realból igencsak lefele lógott ki, de ne feledjük, hogy eleinte, amikor rendszeresen játszott igen jó volt, továbbá az olasz bajnokság jóval lassabb, mind sebességben, mind gondolkodásban.
Van egy olyan érzésem, hogy Gago nagyon be fog válni.
LE mostmár igen ütőképes csapattal rendelkezik. Remélem nem rúgják ki félévkor, mert addig eltart, mire összeáll a csapat, de a bajnokság 2. felére igen ütőképesek lehetnek.
A Fifa egy szégyen
daffy
Madridista

2011.08.31. 20:32:28

barca99 írta:Azért volt már olyan, hogy a Realból kukázott, ott lesajnált játékos máshol kiteljesedett. :wink:

Mellesleg megjegyzem, Bangegát is kábé ekkora flopnak tartották, mikor megvette a Valencia, majd kölcsönbe ment az Atletihez. És idén nyáron volt már egy pozitív csalódás Gago játékában.

Kicsit féltem Luchót, nem tudom mennyire válik be ez az utolsó napon hozunk mindenkit taktika. Remélem azért régebbi célpontok, csak most sikerült pontot tenni az ügyek végére.
persze,sneijder is remek játékos,aki angliában és olaszországban is tud/tudna nagyot játszani,csak nem feküdt neki a liga. gagonál viszont vannak intő jelek,melyekre az imént utaltam sajnos túlzás mellőzésével. ennek ellenére megtáltosodhat,csak nem adok akkora sanszot neki,mint sneijdernek vagy vdv-nak.
Válasz küldése