Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akkor se érdemli meg, hogy így bánjanak vele... Szánalmas vagy Marotta!visca el barca írta:del piero már megkereste a kenyere javát. biztos vagyok benne, h hosszu-hosszu eveken át a legjobban fizetett juve jatekos volt...messideco írta:Del Piero sztárokhoz képest potompénzért focizik. Ez ami nem mindegy...
del piero már megkereste a kenyere javát. biztos vagyok benne, h hosszu-hosszu eveken át a legjobban fizetett juve jatekos volt...messideco írta:Del Piero sztárokhoz képest potompénzért focizik. Ez ami nem mindegy...
Előbb nem ártana elérni egy BL-t érő (legalább) 3. helyet. Utána lehet beszélni bármiféle európai kupaszereplésről és klasszis játékosokról. Addig fölösleges, és ezt minden Juventus szurkoló tudja.kanty írta: Nem tudom Neked mit jelenet vitézkedni. Ha azt, h az EL-ért fognak harcolni, akkor lesz Juve vitézkedés. A majd jövőre, azt kicsit told ki, mert ebből a Juveből az elkövetkező években nem lesz olyan csapat, amelyik Európában akármilyen eséllyel indulhatna. A felsorolt játékosok nem rosszak, az igaz, de egy olyan csapatba, amelyik kupákat akar nyerni édes kevesek.
Nem tudom Neked mit jelenet vitézkedni. Ha azt, h az EL-ért fognak harcolni, akkor lesz Juve vitézkedés. A majd jövőre, azt kicsit told ki, mert ebből a Juveből az elkövetkező években nem lesz olyan csapat, amelyik Európában akármilyen eséllyel indulhatna. A felsorolt játékosok nem rosszak, az igaz, de egy olyan csapatba, amelyik kupákat akar nyerni édes kevesek.L.Messi 10 írta:Azért ne egy Barcelonaval vagy Manchesterrel hasonlítsuk össze a Juventust. Majd jövőre. Idén még elég az Olasz bajnokságban vitézkedni, és úgy gondolom a Serie A szintjéhez képest van 1-2 jó játékosunk. Elia (mondjuk Ő zsákbamacska), Pirlo, Lichsteiner, Quagliarella, Vucinic, Vidal, Matri, hogy csak az idei igazolásainkat említsem.kanty írta: Ki.![]()
Mondjuk nem tudom honnan ez az optimizmus, mostanában sok sikerben a Juvének nem volt része. A nyáron sem érkezett egyetlen olyan játékos sem, aki nem hogy klasszisnak, de egy jó játékosnak nevezhetnénk. Mindent elmond a jelenlegi Juventusról, h a két legmeghatározóbb játékosa Del Piero és Buffon.
Ahogy mondtad, meglátjuk.
Azért ne egy Barcelonaval vagy Manchesterrel hasonlítsuk össze a Juventust. Majd jövőre. Idén még elég az Olasz bajnokságban vitézkedni, és úgy gondolom a Serie A szintjéhez képest van 1-2 jó játékosunk. Elia (mondjuk Ő zsákbamacska), Pirlo, Lichsteiner, Quagliarella, Vucinic, Vidal, Matri, hogy csak az idei igazolásainkat említsem.kanty írta: Ki.![]()
Mondjuk nem tudom honnan ez az optimizmus, mostanában sok sikerben a Juvének nem volt része. A nyáron sem érkezett egyetlen olyan játékos sem, aki nem hogy klasszisnak, de egy jó játékosnak nevezhetnénk. Mindent elmond a jelenlegi Juventusról, h a két legmeghatározóbb játékosa Del Piero és Buffon.
Ahogy mondtad, meglátjuk.
Ki.L.Messi 10 írta:Jaj nekanty írta: Ez minden csak nem ütős. Egy ilyen csapattal a reális cél egy EL-ás hely. Milan, Inter, Napoli, Roma és talán még a Lazio is az Öreg Hölgy előtt van. Ahhoz képest, h pár éve milyen csapat volt, ez egy gyenge vicc. Az olasz futball hullámvölgyben, de ez a Juvéra hatványozottan igaz.
Ez komoly? Na mindegy, bajnokság közben kiderül...
Jaj nekanty írta: Ez minden csak nem ütős. Egy ilyen csapattal a reális cél egy EL-ás hely. Milan, Inter, Napoli, Roma és talán még a Lazio is az Öreg Hölgy előtt van. Ahhoz képest, h pár éve milyen csapat volt, ez egy gyenge vicc. Az olasz futball hullámvölgyben, de ez a Juvéra hatványozottan igaz.
Ez minden csak nem ütős. Egy ilyen csapattal a reális cél egy EL-ás hely. Milan, Inter, Napoli, Roma és talán még a Lazio is az Öreg Hölgy előtt van. Ahhoz képest, h pár éve milyen csapat volt, ez egy gyenge vicc. Az olasz futball hullámvölgyben, de ez a Juvéra hatványozottan igaz.Messi-Ini írta: Buffon-Lichtsteiner-Bonucci-Chiellini-De Ceglie-Krasic-Vidal-Pirlo-Elia-Matri-Vucinic
Azért ez a kezdő ütősnek látszik,bár nem ártana egy bal hátvéd,mondjuk ha Criscitot nem engedikk el annó,akkor még ott is jók lennének,de így De Ceglievel nemtudom milesz.Elöl szerintemidén erősek lesznek,főleg úgy,hogy a padon lesz egy kvájjálerra,(nemtom h kell irni),vagy adott esetben egy Vucinic.
Hát szerintem Pirlo visszavontabban fog játszani itt is,mint a Milan-ban játszott az utóbbi időben.Szerintem emiatt is esett vissza a teljesítménye,mert többet kellett védekeznie,és ez sokat kivett belőle,nem volt az igazi az elmúlt pár évben.Remélem a Juvénál nem követik el ugyanezt a hibát,mert akkor jó is lehet.Vidal amolyan mindenes középpályás,szóval ha már így alakult,nálam az a kézenfekvő hogy ő lesz a kvk,de majd elválik.Azért idén erős lehet a Juve,és szorítok is nekik.visca el barca írta:barca0417 írta:Krasic-Pirlo-Vidal-Elia
és itt ki fog védekezni? pirlo vagy vidal ? a kettő együtt nem fog jatszani...
vidal v pirlo + marchisio esetleg pazienza
iamugy tényleg nincs nekik egy normalis vedekezo kp...sissokot kár volt elengedni, de ez legyen az ő bajuk
barca0417 írta:Krasic-Pirlo-Vidal-Elia
Ennyi erőből a Juventust is idesorolhatnád...Game90 írta:Szerintem izgalmas bajnokság lesz, Milan, Inter, Napoli és talán a Roma is esélyes a bajnoki címre, de közülük sajnos a Milan a legnagyobb esélyes, most nekik van a legjobb keretük.
Jose Angel se rossz a bal oldalon. Elöl Vucsinics helyére jött Bojan, nem biztos, hogy rossz.noname írta:A Roma jól beerősített.
Gago,Pjanic,Kjaer és Borini.
Kjaer nagyon kell a védelembe. A Juan,Kjaer,Burdisso Heinze védelem már elég erősnek tűnik.
Pjanicot nem sokszor láttam játszani, de asszem több poszton bevethető, Borini beválthat, hiszen fiatal, de max epizódszerepet kap majd.
Gago viszont nagy vétel lehet. Tudom, hogy a Realból igencsak lefele lógott ki, de ne feledjük, hogy eleinte, amikor rendszeresen játszott igen jó volt, továbbá az olasz bajnokság jóval lassabb, mind sebességben, mind gondolkodásban.
Van egy olyan érzésem, hogy Gago nagyon be fog válni.
LE mostmár igen ütőképes csapattal rendelkezik. Remélem nem rúgják ki félévkor, mert addig eltart, mire összeáll a csapat, de a bajnokság 2. felére igen ütőképesek lehetnek.
persze,sneijder is remek játékos,aki angliában és olaszországban is tud/tudna nagyot játszani,csak nem feküdt neki a liga. gagonál viszont vannak intő jelek,melyekre az imént utaltam sajnos túlzás mellőzésével. ennek ellenére megtáltosodhat,csak nem adok akkora sanszot neki,mint sneijdernek vagy vdv-nak.barca99 írta:Azért volt már olyan, hogy a Realból kukázott, ott lesajnált játékos máshol kiteljesedett.![]()
Mellesleg megjegyzem, Bangegát is kábé ekkora flopnak tartották, mikor megvette a Valencia, majd kölcsönbe ment az Atletihez. És idén nyáron volt már egy pozitív csalódás Gago játékában.
Kicsit féltem Luchót, nem tudom mennyire válik be ez az utolsó napon hozunk mindenkit taktika. Remélem azért régebbi célpontok, csak most sikerült pontot tenni az ügyek végére.