Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
és akkor képzeld el, hogy sokszor mi, tv nézők a 104x visszajátszás után sem tudjuk megállapítani hogy az volt e vagy semhajnesz írta:Elképzeltem, Bl döntő, 90.000ember tombol, képernyők előtt több millióan, erre a biró 3percig nézi vissza, hogy tizi volt-e
kézibe is magyar birok alkalmazták először.palesz77 írta:Kassai történelmet ír.Bár már mintha lett volna hasonló valahol, de ezt bevezethetnék sűrűbben, tizigyanús helyzeteknél úgyis áll a játék minidg kicsit.
Pont az idei Monacora ilyen stattal nem tudok szolgálni, de összehasonlításképpen a tavalyi Leicesternek - gondolom láttál pár meccsüket - a támadó sebessége 3.26 m/s volt, vagy ugyanez tavaly őszi Barcának 2.78 m/s volt. Na remélem így már kb be tudod lőni, hogy mennyi lehet most a Monaconak a tamadó sebessége.Bob_Marley írta:...
Pont másik topikban írtam róluk, kár hogy fociban nincs pace stat.PCsabi írta:Monaco meccsei megvannak mostanában? 7-0, 1-3, 6-2, 1-1, 6-0, 3-0, 4-0, 1-1, 5-0, 4-0.
Én értem amit írsz, szörnyű tragédia történt, de egyáltalán nem mindegy, milyen lesz a folytatás.Feast4 írta:Ne értsétek félre amit most mondok, de a Chapecoense kíváncsi leszek hogy jön ki ebből a tragédiból.Persze szörnyű ami történt és nem pótolható ember élet pénzben, sőt semmiben sem de ilyen mértékű futball összefogás ami elkezdődött legvégső soron még az elitbe is beemelheti a a Chapecoenset.Csak induljunk ki abból egy magyar klub mire menne ilyen mértékű felajánlásokkal.
Mondjuk ez még az elveszett életeket, a családok fájdalmát a rajongókat egy pillanatra se kárpótolja, de tényleg minden lehetőséget igyekeznek eddig megadni nekik, hogy valami komoly dolgot sikerüljön a tragédia okozta űr helyébe építeni.Egyrészt ez dicséretes, másrészt nagy lehetőség és mindenképp elismerésre méltó a felajánlást tevők részéről,harmadrészet szomorú hogy ilyen dolog történt és egy tragédia mutatja meg azt milyen erő van a sportág mögött.
Ezt olvastam én is, de nem tudom, igaz-e, illetve mennyire gondolják komolyan. Ha igen, akkor tényleg nagyon szép gesztus, főleg, ha összejönne, sokat adhatnának a csapatnak, már csak marketing szempontból is.randomguy írta:Ronaldinho és Riquelme visszavonulásuk ellenére felajánlották, hogy ingyen játszanak a Chape csapatának![]()