Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen, ez tényleg érdekes... Mondjuk ez nagyjából az összes szurkolói fórumon így van.Chino írta:Amúgy érdekes hogy mennyit tud változni a fórum hirtelen. 3 hete még mindenki temette itt a csapatot, hogy a liga elúszott, esélytelenek vagyunk stb., most meg... Na mindegy, csak érdekes.
Az első félidőben nem játszottak rosszul (annyira, mint a másodikban)helyzet is volt. Ami nekem feltűnt, hogy CR és Bale nem az összjátékok embere. Volt egy nagyon ígéretes támadás, Bale ha beadja, akkor jó eséllyel gól, ehelyett ellőtte önző módon, CR a szemeit forgatta és a fejét csóválta (talán igaza is volt).Chino írta:Én csak a második félidőt láttam, abban harmatgyenge volt a Real, az első helyzetig is kb. 18-20 perc után jutottak el. Ez kb. az egész meccsre jellemző volt? Láttam az összefoglalót, de a játékra lennék kíváncsi ha valaki nézte a meccset.
Felőlem jöhetne!De Iscot is ide passzolhatnák,úgyis padozik állandóan szegény gyerek!torotam írta:Nagyon bosszantó, hogy Valdes ilyenkor, ilyen kiélezett helyzetben esik ki!![]()
Vegyük kölcsön Casillast, nálunk megkapná a bizalmat!
Az Atleticótól, komoly teljesítmény hogy itt vannak még mindig, sőt ez egy óriási bravúr két ilyen csapattal szemben mint mi meg a Real.shutterisland írta:ott van BACCA meg.![]()
innentől hozni kell a meccseket, és ha tényleg szétesik a végére az atletico, akkor egy x is beleférhet a villarreal otthonában.
akkor tipikus kiscsapat-nagycsapat meccs volt,nekünk is volt egy kettő a szezonban. Mondjuk nem gondoltam volna,hogy vasárnap után megint kikaptok, azt hittem dühből behúzzátok.ferninho írta: lazán meglehetett volna a meccs, de ez nagyon szánalmas produkció volt a Real részéről...
a Sevilla meg 2ből 2t bevert...
faziot, rakiticet meg coket ki kellett volna állítani (utóbbit legalább 4x), illetve a real min. 6 büntetőt nem kapott meg, uhogy ez a vereség csak egy ujabb bizonyíték arra h nekünk kell fujni. én már innen nem is aggódom, a sporik az atleticot is eltakaritjak előlünk..csababarca írta:Ma volt valami kifogásolni való? kevés hosszabbítás,rosszul megítélt partdobás, hosszabb stoplik az ellenféle? bármi ilyen?
Hát a Barca meccs előbb kezdődött vaze, így remegő lábbal pattant meg a sorfalon a laszti!!!csababarca írta:Ma volt valami kifogásolni való? kevés hosszabbítás,rosszul megítélt partdobás, hosszabb stoplik az ellenféle? bármi ilyen?
Rakitic bűzölgött a csevaptól meg az ajvártól, Irina Sejk meg nem push up melltartót vett fel.csababarca írta:Ma volt valami kifogásolni való? kevés hosszabbítás,rosszul megítélt partdobás, hosszabb stoplik az ellenféle? bármi ilyen?
Nem volt Ramos!csababarca írta:Ma volt valami kifogásolni való? kevés hosszabbítás,rosszul megítélt partdobás, hosszabb stoplik az ellenféle? bármi ilyen?
volt egy érdekes szitu, amit írtam (ez mindig is jó kérdés, hogy ha ellőtte már a csatár mennyit számít, ha a kapus csinál vele valamit), de a Real cseszte ezt el, de nagyon.Ma volt valami kifogásolni való? kevés hosszabbítás,rosszul megítélt partdobás, hosszabb stoplik az ellenféle? bármi ilyen?