Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Nem akarok bemenni a nagy adok-kapokba, de ezt kikérem magamnak. Az első meccsen egy kapuztunk egész meccsen, majd a 2. meccsen egész meccsen cicáztunk velük, ahol az egyetlen helyzetüket beverték az utolsó néhány percben. 1 másodpercig nem forgott veszélyben a továbbjutásunk.ferninho írta:és azt, hogy a Barca, hogy jutott tovább a Sociedadon az elődöntőben azt hagyjuk is....

Ha kikapunk holnap akkor vajon ki fogja kapni a félig kisárgázott+sérültekkel teli Atletico Madridot?visca el barca írta:jah ténylegcsababarca írta:Veb! DM ezért hagyta ki,ők nem akarnak 11ekkel eredményt elérni,fair play, ők még tudják mit jelent ez! Lásd Pepe gólpasszát,ahigy megsegítette a dortmundot! Véletlenek nincsenek![]()
nyugtat a tudat, h kövi körben már nem tudnak alibi csapatot kapni.
jah ténylegcsababarca írta:Veb! DM ezért hagyta ki,ők nem akarnak 11ekkel eredményt elérni,fair play, ők még tudják mit jelent ez! Lásd Pepe gólpasszát,ahigy megsegítette a dortmundot! Véletlenek nincsenek

most itt melyikre gondolsz? a Betis elleninél semmi ilyesmi nem volt, Neymar esetében meg az lett felhozva, hogy először Neymar kezezett, amire azóta sincs normális felvétel, de erősen gyanús volt, ha nem kezezett Neymar tiszta 11es volt.visca el barca írta:multkor ui. kezezésért kaptunk büntit, akkor a real szurkolok csak okádtak folyamatosan, érdekes, most egyik sem kifogásolja...
ezt kiemelném... miért nem érdemelné meg a Kupát a Real??Ez a Madrid se bajnokságot,se kupát sem Bl-t nem érdemel idén (sem).

ha meg Carloék nem találják ki, hogy DM rúgja a 11est, vagy esetleg Angel berúgta volna nem lett volna miről beszélni a meccs további részében.... erről ennyit.ZolTano írta:mákos reál. ha a dortmund a helyzetei negyedét belövi, akkor még hosszabítani sem kellett volna.
Xabinak már nem nagyon kellene a pályán lennie...visca el barca írta:szakáll matyit vagy idegbeteg rampst leküldik akkor van esély
oh nyugi megkapják majd az ibra nélküli, félig kisárgázott psg-ttorotam írta:Mindenesetre legyen bármi a vége, minden elismerés a Dortmundé! Igazi német csapat, sosem adják fel.
Ez a Madrid ha nem a viharvert Dortmundot kapta volna a nyolc között, nem sok esélye lenne a négy közé jutásért, ez már egyértelmű. Igaz, hogy most is egyre fogynak az esélyeik...

Úgy voltam vele, hogy meg se nézem a meccset, de aztán hallottam, hogy 2-0ra megy a Dortmund meggondoltam magam.visca el barca írta:TÁMADÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁS
ilyenkor jön egy madrid gól és végekár h idegenben nem lőttek gólt, kapni fognak egyet ötöt meg nem lőnek

soha nem is fogja. Am bejön Cr és lő egy 11est vagy 3 méterről bepasszoljatorotam írta:2-0 a Dortmundnak!!!
Az az idegenbeli gól mennyire hiányzik...
Az biztos, hogy a Madrid idén nem érdemli meg a 10.-et!