Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Barcaman1993
Director del Fútbol

2014.03.19. 14:06:32

MikeTyson írta:Lehet bennem van a hiba, de egy igazi védőben kell, hogy legyen sunyiság, és inkább lépjen oda mint, hogy nézze hogyan gyalogolnak be a labdával a kapuig. Pepét régen nem csíptem a favágásért, de amennyire tudom rajtam kívül még sokan így voltak ezzel. Viszont idén összesen, ha jól tudom 3db sárgája van, és rettentően tanári amit csinál. Ettől független Varanet jobban csipázom, mert rémisztően higgadt a gyerek plusz rettentő jó adottságai vannak. Egy védő legyen kemény! Én ezt vallom. Maldini-Nesta párost is ezért szerettem. :)
Kicsit kijavítanálak. Ne vonjunk egyenlőséget a keménység és a durvaság között. Puyol és Maldini is pl. kemény arcukat mutatták mindig, de sportszerűtlenséget szinte alig vagy egyáltalán nem lehet találni a pályafutásukban. Ellenben itt a te Pepéddel, aki többször belerúgott egy fekvő játékosba, rálépett egy fekvő játékos kezére és sorolhatnám. De nyugodtan idevehetném Ramost is, aki amikor nem megy a csapatnak, akkor egyből nekiáll rugdosódni, könyökölgetni és lefejelni az ellent. Na én ezt mindennek tartom csak keménynek nem. Egyszerűen sportszerűtlenek, ezen kár bármit is magyarázni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Barcaman1993 2014.03.19. 14:07:50-kor.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Piquenbauer
Jugador d'estrella

2014.03.19. 14:02:47

MikeTyson írta:
Lehet bennem van a hiba, de egy igazi védőben kell, hogy legyen sunyiság, és inkább lépjen oda mint, hogy nézze hogyan gyalogolnak be a labdával a kapuig. Pepét régen nem csíptem a favágásért, de amennyire tudom rajtam kívül még sokan így voltak ezzel. Viszont idén összesen, ha jól tudom 3db sárgája van, és rettentően tanári amit csinál. Ettől független Varanet jobban csipázom, mert rémisztően higgadt a gyerek plusz rettentő jó adottságai vannak. Egy védő legyen kemény! Én ezt vallom. Maldini-Nesta párost is ezért szerettem. :)
Pepe három sárga lapjában szerintem az is kulcsszerepet játszik, hogy már nem José az edzője, hanem Ancelotti, aki nem kér tőle durva belépőket...
visca el barca
Presidente del Barça

2014.03.19. 13:37:10

MikeTyson írta:
Motaro írta:Jesé tényleg peches volt, de az eset egyáltalán nem volt durván kirívó. Ahogy a videón is látszik, Jesé is beleállt az ütközésbe, de ő húzta a rövidebbet. Ennyi. Jobbulást nek, de nem kell háborogni.
A fő háborgás az okozza, hogy egy olyan játékost veszítettünk el fél évre aki meghatározó a szezon ezen szakaszán. Arbeloa, Khedira, Jesé, és mind hosszù időre... Isco most megmutathatja, hogy mit is bír...
azért meghatarozonak nehéz nevezni. max meghatarozo cserének. annyibol rossz a helyzet h a 3 elől lévő játékost nem nagyon lehet pihentetni.

jobbulást neki!!
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
MikeTyson
Jugador del Barça

2014.03.19. 13:30:27

Motaro írta:Jesé tényleg peches volt, de az eset egyáltalán nem volt durván kirívó. Ahogy a videón is látszik, Jesé is beleállt az ütközésbe, de ő húzta a rövidebbet. Ennyi. Jobbulást nek, de nem kell háborogni.
A fő háborgás az okozza, hogy egy olyan játékost veszítettünk el fél évre aki meghatározó a szezon ezen szakaszán. Arbeloa, Khedira, Jesé, és mind hosszù időre... Isco most megmutathatja, hogy mit is bír...
Motaro
Jugador del Barça

2014.03.19. 12:34:33

Jesé tényleg peches volt, de az eset egyáltalán nem volt durván kirívó. Ahogy a videón is látszik, Jesé is beleállt az ütközésbe, de ő húzta a rövidebbet. Ennyi. Jobbulást nek, de nem kell háborogni.
MikeTyson
Jugador del Barça

2014.03.19. 11:18:42

Barcaman14 írta:Azért hihetetlen, hogy mikbe tudnak egyesek belekötni. CR rúgott 13 gólt, ami a BL ezen szakaszában egészen elképesztő és még akkor is, ha nem Bayern,Chelsea,Psg triónak rúgta ezeket. Nem hinném, hogy ezen bármit is meg kéne magyarázni, ahogy pl. Messi hétvégi mesterhármasán sem az Osasuna ellen, ha már itt tartunk. A gól az gól, a kiemelkedő teljesítmény pedig kiemelkedő teljesítmény bárki ellen, el kell ismerni még ha nehéz is.

Tegnap a bő összefoglalót láttam a meccsről és minden elismerésem CR-nek a hozzáállásáért. Egy abszolút tét nélküli meccsen is úgy hajtott, mintha az élete múlna rajta. Kirobbanó formában van és továbbra is hihetetlenül motivált. Nehéz lesz őt tartani vasárnap is.

Félreértés ne essék, én sem örülök, hogy CR-nek jelenleg remek időszaka van és nem is úgy keltem fel, hogy mától Real drukker vagyok. :D Csak szimplán fölöslegesnek és sokszor már zavarónak tartom mindkét fél részéről, hogy minden kis apróságért megy a kukacoskodás.
Kár, hogy egyre kevesebb az ilyen hozzáállású barca drukker, de gondolom, Te nem 8 éve lettél barca drukker... :)
Barcaman1993 írta:nagyon nehéz dolga nem volt, mert 5 méterekről passzolgatja be a labdát üres kapuba meg kapus mellett, ráadásul nokedli csapatok ellen...
Tudnék még neked egy ilyen játékost mondani :D
Barcaman1993 írta:Ramos, Pepe? #-o Ferninho ne akarjad már megdumálni, kérlek! Napjaink labdarúgásának legsunyibb és legmocskosabb játékosainak a TOP listáján vannak. Elismerem nagyon jó védők, de ne mentsd már föl őket azzal az érvvel, hogy nem okoztak komoly sérülést...!
Lehet bennem van a hiba, de egy igazi védőben kell, hogy legyen sunyiság, és inkább lépjen oda mint, hogy nézze hogyan gyalogolnak be a labdával a kapuig. Pepét régen nem csíptem a favágásért, de amennyire tudom rajtam kívül még sokan így voltak ezzel. Viszont idén összesen, ha jól tudom 3db sárgája van, és rettentően tanári amit csinál. Ettől független Varanet jobban csipázom, mert rémisztően higgadt a gyerek plusz rettentő jó adottságai vannak. Egy védő legyen kemény! Én ezt vallom. Maldini-Nesta párost is ezért szerettem. :)
MyShadow írta:nekem a viselkedésével és a reakcióival van bajom, és persze azzal a sunyi, aljas, vadbarom tevékenységével, amit labdától távol folytat, és van mikor holt időben.
Na ilyet én nem viselnék el a csapatomban, akármilyen jó játékos is egyébként!
De embere válogatja, ha Perez papának megfelel, ám legyen =D>
Minden csapatból tudnék ilyet mondani. Nálatok Alba, Alves, Busquets, de akár ott van Neymar is akik baromira szeretnek színészkedni meg sunyiskodni, és nem éppen csippantom őket :mrgreen: :D ... Sajnos ilyen nálunk is van, de én ezt a fantasztikusan fake játékvezetés számlájára írom, mert a játékosok tudják, hogy megtehetik... #-o
Barcaman14
Director del Fútbol

2014.03.19. 08:10:28

Barcaman1993 írta:
Barcaman14 írta:Félreértés ne essék, én sem örülök, hogy CR-nek jelenleg remek időszaka van és nem is úgy keltem fel, hogy mától Real drukker vagyok. :D Csak szimplán fölöslegesnek és sokszor már zavarónak tartom mindkét fél részéről, hogy minden kis apróságért megy a kukacoskodás.
Azért azt tegyük hozzá, hogy fordított esetben is ugyanez történt. :wink: 13 gól nagyon szép, de nem vágok hátast tőle.
Én sem vágtam hátast tőle, de nagyon megmagyarázni és belekötni sem érdemes szerintem. Fordított részről is ugyanígy gondolom természetesen, ezért is írtam azt, hogy mindkét fél részéről.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Barcaman1993
Director del Fútbol

2014.03.19. 07:53:41

Barcaman14 írta:Félreértés ne essék, én sem örülök, hogy CR-nek jelenleg remek időszaka van és nem is úgy keltem fel, hogy mától Real drukker vagyok. :D Csak szimplán fölöslegesnek és sokszor már zavarónak tartom mindkét fél részéről, hogy minden kis apróságért megy a kukacoskodás.
Azért azt tegyük hozzá, hogy fordított esetben is ugyanez történt. :wink: 13 gól nagyon szép, de nem vágok hátast tőle.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Barcaman14
Director del Fútbol

2014.03.19. 07:50:05

Azért hihetetlen, hogy mikbe tudnak egyesek belekötni. CR rúgott 13 gólt, ami a BL ezen szakaszában egészen elképesztő és még akkor is, ha nem Bayern,Chelsea,Psg triónak rúgta ezeket. Nem hinném, hogy ezen bármit is meg kéne magyarázni, ahogy pl. Messi hétvégi mesterhármasán sem az Osasuna ellen, ha már itt tartunk. A gól az gól, a kiemelkedő teljesítmény pedig kiemelkedő teljesítmény bárki ellen, el kell ismerni még ha nehéz is.

Tegnap a bő összefoglalót láttam a meccsről és minden elismerésem CR-nek a hozzáállásáért. Egy abszolút tét nélküli meccsen is úgy hajtott, mintha az élete múlna rajta. Kirobbanó formában van és továbbra is hihetetlenül motivált. Nehéz lesz őt tartani vasárnap is.

Félreértés ne essék, én sem örülök, hogy CR-nek jelenleg remek időszaka van és nem is úgy keltem fel, hogy mától Real drukker vagyok. :D Csak szimplán fölöslegesnek és sokszor már zavarónak tartom mindkét fél részéről, hogy minden kis apróságért megy a kukacoskodás.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Barcaman1993
Director del Fútbol

2014.03.19. 07:27:32

Leon írta:Télyleg szenzációs Ronaldo, már 13 gólnál tart a Bl-ben,ilyen top csapatok ellen mint a Galata, a Köbenhaven meg a Schalke,tényleg marha nehéz ennyit rúgni,grat! =D> :mrgreen:
A teljesítményét el kell ismerni, mert tényleg ennyi meccsen 13 gólt lőni az nem kis produkció. Annyiban viszont egyet tudok érteni veled, hogy nagyon nehéz dolga nem volt, mert 5 méterekről passzolgatja be a labdát üres kapuba meg kapus mellett, ráadásul nokedli csapatok ellen...

Ramos, Pepe? #-o Ferninho ne akarjad már megdumálni, kérlek! Napjaink labdarúgásának legsunyibb és legmocskosabb játékosainak a TOP listáján vannak. Elismerem nagyon jó védők, de ne mentsd már föl őket azzal az érvvel, hogy nem okoztak komoly sérülést...! Had ne kelljen a Pepe vs Casquero videót linkelnem. Az a csoda, hogy a palit ezek után foci pályák közelébe engedték...
MyShadow
Jugador del Barça

2014.03.19. 06:37:28

ferninho írta:azért Pepe nagyon alá van becsülve, csak azrt, amik történtek, amikor a focival foglalkozik szenzációs védő és jelenleg ez a Varane-Pepe-Ramos trió talán a legerősebb a világon és még ott van Nacho is, aki ha lehetőséget kap mindig bizonyít, ma is nagyon jó, pedig jobbhátvédet játszik.

az meg, hogy jó pár napja elrúgják Bale lábát, ma meg Moratáét és ezeket a full egyértelműeket nem bírják befújni a sporik... most pl az orosz bíró már 11est akart fújni, erre mielőtt befújta volna a full egyértelmű büntetőt hirtelen meggondolta magát.... :lol:

CR 2 gól és 2 kapufa...
Rühellem, mint a **** Pepét, de tény, h mind fizikálisan, mind taktikailag ott van a topon, nekem a viselkedésével és a reakcióival van bajom, és persze azzal a sunyi, aljas, vadbarom tevékenységével, amit labdától távol folytat, és van mikor holt időben.
Na ilyet én nem viselnék el a csapatomban, akármilyen jó játékos is egyébként!
De embere válogatja, ha Perez papának megfelel, ám legyen =D>
MikeTyson
Jugador del Barça

2014.03.19. 00:46:12

Leon írta:
REMY írta:
Inkább maradtál volna csendben.
A sötét oldalon utasítgathatod a cimboráid,ideát neked irány a kispad! :mrgreen:

Messi amúgy egy Thigao Silvas,Nestas,Ibrás Milán ellen meg a későbbi győztes Chelsea ellen játszott akkor! :roll:
Majd, ha CR a következő fordulóban egy komolyabb csapatnak is akaszt 1-2 gólt, akkor visszatérünk erre a kis vitára, de a gól akkor is gól, ha azt kis csapat kapja... Messi is lőtt ha jól rémlik 5 gólt egy nivós Leverkusennek ami rekord... Pedig egy Leverkusen kapta és nem egy Bayern
Buitre
Jugador d'estrella

2014.03.18. 23:56:36

Barca96 írta:eléggé biztosra veszed ezt hogy kiesnénk
egyáltalán nem veszem biztosra, csak azért említettem meg, nehogy azt higgyétek azért szeretném ezt a párosítást, mert a legutóbbi eredményből kiindulva úgyis kipitsáznak benneteket. Mondjuk tény, hogy esélyesebbnek tartanám a bajorokat. De tényleg kíváncsi lennék a meccs képére, ki birtokolja többet a labdát stb., két hasonló stílusban focizó csapat csapna össze.
Barca96
Jugador del Barça

2014.03.18. 23:48:51

Buitre írta:én meg nektek szeretném a bajorokat. Nem azért, hogy kizúgjatok, de tényleg kíváncsi vagyok egy Barca vs. Pep féle Bayern párharcra. Akár egy cselszkit is bevállalnék a Madridnak, csak legyen katalán-bajor meccs :)
eléggé biztosra veszed ezt hogy kiesnénk.. szerintem igenis van esélyünk bárki ellen továbbjutni.
”A bajnokságban nagyon nehéz dolgunk lesz, mert a Madrid nagyon jó állapotban van. De nyerjék meg ők maguknak, mi nem fogjuk még meg is lökni őket a cél felé.”
Leon
Director del Fútbol

2014.03.18. 23:47:23

REMY írta:
A sötét oldalon utasítgathatod a cimboráid,ideát neked irány a kispad! :mrgreen:

Messi amúgy egy Thigao Silvas,Nestas,Ibrás Milán ellen meg a későbbi győztes Chelsea ellen játszott akkor! :roll:
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
REMY
Madridista

2014.03.18. 23:32:22

Leon írta:Télyleg szenzációs Ronaldo, már 13 gólnál tart a Bl-ben,ilyen top csapatok ellen mint a Galata, a Köbenhaven meg a Schalke,tényleg marha nehéz ennyit rúgni,grat! =D> :mrgreen:

Remélem a következő körben megkapják a Bayernt aztán ellenük is majd gálázhat! :lol:

Messi a 14 gólos szezonjában --> Milan-Plzen-BATE Boriszov-Leverkusen-Milan-Chelsea
CR jelenleg --> Juve-Galata-Kobenhavn-Schalke

TEHÁT, semmivel nem gyengébbek ezek a csapatok mint amilyeneknek Messi lőtte a gólokat.
Buitre
Jugador d'estrella

2014.03.18. 23:22:09

én meg nektek szeretném a bajorokat. Nem azért, hogy kizúgjatok, de tényleg kíváncsi vagyok egy Barca vs. Pep féle Bayern párharcra. Akár egy cselszkit is bevállalnék a Madridnak, csak legyen katalán-bajor meccs :)
Leon
Director del Fútbol

2014.03.18. 23:13:53

Télyleg szenzációs Ronaldo, már 13 gólnál tart a Bl-ben,ilyen top csapatok ellen mint a Galata, a Köbenhaven meg a Schalke,tényleg marha nehéz ennyit rúgni,grat! =D> :mrgreen:

Remélem a következő körben megkapják a Bayernt aztán ellenük is majd gálázhat! :lol:
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
ferninho
Madridista

2014.03.18. 22:04:42

azért Pepe nagyon alá van becsülve, csak azrt, amik történtek, amikor a focival foglalkozik szenzációs védő és jelenleg ez a Varane-Pepe-Ramos trió talán a legerősebb a világon és még ott van Nacho is, aki ha lehetőséget kap mindig bizonyít, ma is nagyon jó, pedig jobbhátvédet játszik.

az meg, hogy jó pár napja elrúgják Bale lábát, ma meg Moratáét és ezeket a full egyértelműeket nem bírják befújni a sporik... most pl az orosz bíró már 11est akart fújni, erre mielőtt befújta volna a full egyértelmű büntetőt hirtelen meggondolta magát.... :lol:

CR 2 gól és 2 kapufa...
madridista
Boixos1981
Barça B

2014.03.18. 21:44:30

ferninho írta:
csababarca írta:Azért ez a Jesé eset nem volt annyira durva,mint amennyire hittem.
Szerencsétlen volt,sajnos, kicsit kemény volt azért a védő, de egy reálos ne mondja erre,hogy durva. amikor Pepe vagy Ramos taglóz le így embereket (szökőévente egyszer-kétszer), akkor meg tapsolni kell nekik,mert keménynek kell lenni.
Persze tét nélküli meccs,stb, kemény volt,de inkább szerencsétlen dolog volt ez, minimális szándékossággal. Ha az lett volna a célja,hogy szétrúgja Jesét,akkor nem ütközik,hanem felrúgja és kész.
Nah mindegy, jobbulást, reméljük csak az ijedtség volt nagy.
skysportson mondták, hogy madridos forrásból tudják, hogy jesé sérülés súlyos, szakadásról lehet szó.
erről ennyit, nagy szükség izomból nekimenni bakker... egy full tétnélküli meccsen szükség van erre, aztán meg Nachora is izomból rácsúszik,grat neki, tényleg.... persze, bizonyos szempontból eszerencsétlen eset volt, de így akkor se menjen már neki izomból neki bazzeg
ebből több hónap is lehet és megtörheti egy éppen felfelé törekvő tehetség lendületét... mond már meg nekem Pepe meg Ramos mikor sérített le bárkit is hosszabb időre? igen, kemények, de egyik se tört még lábat tudtommal és nem igen okoztak hosszabb távú sérülést, hiába képesek kemény belépőkre. de ha tudtok róla azt megköszönném, lehet voltak ilyenek, csak én nem emlékszek rá.
Tényleg nem kellett volna így nekimenni, jobbulast neki. Sergio Ramos alattomos, de a mai futballban ki nem, ő egy klasszis KH. Pepe ellenben shrekkkfej módon játszik, ezt nem lehet máshogy fogalmazni, védőnek jo, igen, egy középcsapatba, de véleményem szerint neki nem szabadna ilyen szinten játszani, hogy Real Madrid.
Visca el Barca y visca Catalunya, llibertat Boixos Nois!!!
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2014.03.18. 21:39:42

alapesetben ez sem egy olyan szitu volt,hogy komoly sérülés keletkezzen belőle. Most ez a 100ból egy volt sajnos,hogy komolyabb baj lett.
Utána ahogy rácsúszott Nachora az sokkal komolyabb szabálytalanság volt, abban benne volt a sérülésveszély,Jesé szituációnál nem igazán.

Bocs,én vettem ide Pepe-Ramos kettőst,maradjunk annyiban hogy sokszor nem rajtuk múlott. CSináltak ennél ezerszer cifrább dolgokat,de nem lett belőle sérülés. szerencse.
ez meg pech.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
ferninho
Madridista

2014.03.18. 21:35:16

csababarca írta:Azért ez a Jesé eset nem volt annyira durva,mint amennyire hittem.
Szerencsétlen volt,sajnos, kicsit kemény volt azért a védő, de egy reálos ne mondja erre,hogy durva. amikor Pepe vagy Ramos taglóz le így embereket (szökőévente egyszer-kétszer), akkor meg tapsolni kell nekik,mert keménynek kell lenni.
Persze tét nélküli meccs,stb, kemény volt,de inkább szerencsétlen dolog volt ez, minimális szándékossággal. Ha az lett volna a célja,hogy szétrúgja Jesét,akkor nem ütközik,hanem felrúgja és kész.
skysportson mondták, hogy madridos forrásból tudják, hogy jesé sérülés súlyos, szakadásról lehet szó.
erről ennyit, nagy szükség izomból nekimenni bakker... egy full tétnélküli meccsen szükség van erre, aztán meg Nachora is izomból rácsúszik,grat neki, tényleg.... persze, bizonyos szempontból szerencsétlen eset volt, de így akkor se menjen már neki izomból neki bazzeg
ebből több hónap is lehet és megtörheti egy éppen felfelé törekvő tehetség lendületét... és mint írtam Nachot is nyugodtan vihették volna le hordágyon, ha nem bírta volna elkerülni... mond már meg nekem Pepe meg Ramos mikor sérített le bárkit is hosszabb időre? igen, kemények, de egyik se tört még lábat tudtommal és nem igen okoztak hosszabb távú sérülést, hiába képesek kemény belépőkre. de ha tudtok róla azt megköszönném, lehet voltak ilyenek, csak én nem emlékszek rá.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferninho 2014.03.18. 21:41:17-kor.
madridista
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2014.03.18. 21:24:47

Morata... :lol: Hihetetlen, basszus. :lol:

Jesének meg jobbulást, elég csúnya eset volt.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2014.03.18. 21:21:14

Azért ez a Jesé eset nem volt annyira durva,mint amennyire hittem.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
ferninho
Madridista

2014.03.18. 21:13:43

nekem nincs nagy bajom amúgy Moratával, nem úgy mint a többiekben, rengeteg van benne, de egyszerűen, amikor pályán van bakker... annyit képes szerencsétlenkedni bakker...
most is Bale bepasszolja neki, Morata középen üresen, üres kapu kb és luftot rúg... :lol:
látok benne fantáziát, a képességei minden szempontból meg vannak sztem, de meccseken annyit szerencsétlenkedik, hogy az hihetetlen....
szerK: megint egy v egyet elcseszett... CR odasarkazta neki és valami borzasztó módon próbálta megoldani...

Jesé...
minek így nekimenni bakker?... egy full tétnélküli meccsen... remélem megússza, benne van .... ahogy a másik verzió is sajnos...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferninho 2014.03.18. 21:21:22-kor.
madridista
Válasz küldése